War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem megvan, nagyon szeretem, úgy fordul mint egy vadász (hogy máshogy, japán), gyors is, és a bombázók sem szeretik... <#nezze><#hehe>
Amikor megnézem 1 gép adatlapján az emelkedést pl: 17m/s ez az alapot mutatja, vagy az elérhetõ maximumot miután kifejlesztem a modulokat?

Illetve ha az alapot mutatja akkor ugyan így van-e prém gépeknél is?
Vagy ott már mivel ki lesz fejlesztve minden az a maximum is?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lenne 1 kérdésem azokhoz akik repülik a ki-96-ost. Mennyire éri meg? Csak mert én nagyon szemezgetek vele de nem akarom kidobni a pénzt...
Fura Alak
LOL, mostanáig gugliztam utána....
Igen, Pe-8 + FAB-5000 volt a nyerõ páros. <#eplus2>

A durva a gépben, hogy ahol a belsõ motor volt és a kerék, oda még építettek egy géppuskaállást, hát be nem ültem volna, és most a TB-3nak WT-ben is hasonló gunnere van, durvák ezek a ruszkik néha.
Pe-8, de "csak" 5000kg volt, viszont lehetett vele atomot imitálni, mert egy fél várost eltüntetett... <#gonosz1><#taps>
Fura Alak
Il 2 1946 -ban van egy orosz bombázó (nem emléxem a nevére), ami tudott 1db 10k -s bombát vinni. Ha szerveren használható volt, akkor azzal trollkodtam, hogy maximum késleltetéssel a leszálló ellenséges gépek közé dobtam... 1-3 gyerek a földön, 1-2 gyerek mögöttem... BAAAAAAM <#eplus2>

Legnagyobb HB-s gép: A5M4... Nagyon adja a hangulatot és brutális érzés vele lekapni az f4f-eket... 😄
a.carkey
Ha menet közben lehetne buherálni a bombaidõzítéssel, na ez akkor lenne jó móka. Pl. egy 4k lbses bombával.

A medve nem játék.

a.carkey
Lassan Tier IVig minden nemzetbõl minden meg van, így jöhetnek a bombázók. Különösen a japó top IVesre leszek kíváncsi a 3 gépágyútornyával. 😊

A medve nem játék.

nekem ma egy 3-as killem volt,mert 150 méterre a földtõl leobtam 3db 1000kg-os bombát és agyonvágta a 3-om ellenséges gépet akik még 150 méteren is lõtték a tehetetlen gépemet😛 😊)

Jó neked 😊
Biathlon második bombázási pont: Double Friendly Kill -10k lion
És két egymást követõ meccsen. Azt hittem agyf@szt kapok

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Mikor hogy. Többnyire irányba teszem a gépet és átváltok turretre, de olyankor is jó ha van gunner mert hátrafele kettõ is tud nézni így ketten lõjük az ellent közbe meg ha többen vannak akkor oldalra és elõre is tudnak lõni amíg én a hátsóval foglalkozok 😄
Az pedig hatalmas élmény amikor B17-el berepülsz a másik bombázó mögé és csak azzal foglalkozol hogy annak a golyóit elkerüld, közben meg az elsõ lövészed szétkapja 😄 Volt olyan meccs hogy nem is bombáztam csak ezzel trollkodtam. Egy Yer2, két B25 és egy B17 látta kárát, meg egy bf ami engem akart leszedni 😄 (végül egy fw tudott leszedni 5 másodperccel a meccs vége elõtt 😄)

Fura Alak
Én azon csodálkozom, hogy nem hal meg nekem hébe-hóba egy egy idióta csapattárs, aki épp géppuskázza a Pillbox -ot...

Viszont annyira nincsenek kihúzva mint a Tiéd az biztos.Akkor ezek szerint Te ráhagyod az ai-re?Nem magad kezeled a tornyokat?

😊 A magasság mindegy.Én már 6500 méteren is találkoztam yak 9-el. 😊 És a német 30 millisrõl nem is beszéltem.Mondjuk egy me410-es amin nem is egy van 😊. Hidd el nem szoktam dive bombázni b25-el és b17-el sem.

JAh azt láttam énis hogy az egyik tank szinte centire a baráti mellett áll, úgyhogy párszor énis beszedtem a friendly fire-t, de már kezdek ráérezni, hova kell ledobni hogy csak a piros essen szét 😄

a.carkey
Engem meg belelõttek a sziklába, de elõtte kilõttem még a rakétákat, és lebodtam ugyanoda a bombáimat, mert a sok gyökér annyira a seggedben van, hogy néha leviszi az õ fejüket is, legalábbis megsérülnek.

Erre az engem lelõtt õrültnek semmi baja sem lett, viszont egy saját gépem naná hogy nem kapta fel és kicsináltam. 😊

A medve nem játék.

Fura Alak
Tegnap Curlingen dobom a bombát a tankra: TANK <#wow1><#conf> -3k lion...
0m -re állt egy saját tank az ellen mellett......... (ami meg túlélte)

Aki bemegy bomberrel 500m-re "füvet nyírni" az meg is érdemli hogy szétkapják a seggét 😊 Nem viccbõl indulnak a bombázók 1-2k méterrel magasabbról mint a fighterek. Szépen ott kell maradni és megtanulni bombával célozni, vagy ha nem tud azért egy base-t vagy airfield-et már csak eltalál 😄
Amúgymeg Ace-re fejlesztett B17 E/L Expert Qualify-vel és 8 experienced gunnerrel elég erõs ahhoz hogy mögöttem még ezek is potyognak lefele 😊 Átlag 2-3 killem van a turretekkel meccsenként és akkor még bombát le se dobtam 😄

<#nevetes1>

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mottó2:
"Ha meg is akarod venni, akkor meg bombáznod."

Mottó3:
"Kivétel ha tele vagy prém figherekkel."

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Mottó:
"Ha jetet akarsz, fighterezned kell, kivétel ha a németeket nyomod."

😊

A medve nem játék.

Szerintem azért is "fightereznek" sokan,mert nem nagy poén hogy beviszel egy b-17-t és jó esetben gyorsan kidobsz 5-8 célpontot aztán jön egy yak-9 vagy p-63 és egy lövésbõl leszakítja a szárnyad. 😊 Persze jó esetben Te is leszeded.De itt már túl sok volt a jó esetben.

Persze a TAB táblázatban könnyebb feljebb jutni, ha fighterezik, de abból nem lesz elõbb új gépe, max verheti rá a nyálát hogy õ az elsõ meg mennyi pontja van, de közben én meg a bombázómmal a lista közepén több liont kapok mint õ az elsõ helyért.
A biathlon eventen kaptam 40-50k közötti összeget 6-8 gép lelövéséért, amikor meg átálltam bombázásra 20as ground unit killeket hoztam folyamatosan és 60k alatt ritkán voltam gyõztes meccsnél.
Ha okosan bombáz az ember ennyit egy meccsen össze lehet hozni, pláne ha a csapattársak (vagy a turretek) jól védik a segged és kibírod az egész meccset. Közben ha fighterezel hacsak nem vagy nagyon pro 6-8-nál feljebb nem mész, márpedig egy meccsen 99%-ban kettõnél több embert nem láttam 6 killnél feljebb menni. Plusz ilyenkor üldözés közben bármikor beeshet mögéd egy ellenfél és potyognak a gépeid amiket nem olcsó javítani.

Persze vannak benne érdekes dolgok de ezt a sorozatot sem így maximálisan kiélezve kell nézni 😊 A történet és a karakterek nagyon jók és maximálisan szórakoztat 😊

Tavaly töltöttem le az egész négy páncélos meg a kutyát, azon is jól tudtam szórakozni, persze azt nem ajánlom a totál német fanoknak 😊
a kék villámból csak filmre emlékeztem, azt láttam párszor videón anno 😄
sorozatból az air wolf volt a szívem csücske a zenéjét ma is imádom 😊

régebben rengeteg vadászpilótás/repülõs film is volt mostanság meg semmi ilyesmi

sorozatból meg aztán végképp kihalt ez a téma pedig vannak azért igényes viszonylag réteg sorozatok mint pl a Vikings vagy a most indult Black Sails de ez a repülõs téma totál kihalt sajnos
a.carkey
Pontosabban a BSS még talán a hetvenes évek végén keletkezett.

A medve nem játék.

a.carkey
Már az eleje nagy scifi a zérók ellen, de végig megy a szopatás. Tipikus nyolcvanas évekbeli sorozat volt a jobbak közül, melyeket itthon nem nagyon mutatta be, mert kellett az élettér a garbós beszélõs autósnak. Így maradt ki itthon a Black Sheep Squadron és a Blue Thunder is. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Wuf, wuf, wuf!!! <#nyes>

A medve nem játék.

Gottfried
Az Il2 sturmovikkal elég sokat toltam joy-al,így nem lesz furcsa csak vennem kell akkor egy normálisat.Furcsa is volt itt elõször hogy egérrel irányítok de aztán megszoktam.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Elkezdtem nézni a fekete bárány századot, ez nekem hogy maradt ki eddig azt nem tudom pedig nem vagyok már egy mai gyerek 😄

Hatalmas arcok vannak benne de azok a laza szövegek amiket az õrnagy is lenyom 😄
Szívbõl ajánlom minden hasonló mûkedvelõnek 😊
Herold
Persze, hogy mindenki fighterezik, mikor arra kapják a több pontot.

A legutóbbi RB csatában esélyes voltam a legnagyobb lúzer címre, elsõként sikerült chat közben kikapcsolnom a motort, és mivel nem volt rajtam füles ez csak akkor tûnt fel amikor sehogy sem tudtam emelkedni, majd folyamatosan vesztettem a magasságot, az instruktor meg villogott állandóan. 500 m alatt voltam mire sikerült rájönnöm hogy talán be kéne a motort indítani. Ezután a bázis felé emelkedve rátaláltam az ellenséger egy lagg, egy la5 meg egy il2 és egy vagy két saját gép. A la5 volt utamban így rácsaptam de csak hit-et sikerült elérnem, majd sürgõs menekülésbe kezdtem mert addigra a lagg kivégezte az áldozatát és nekem szentelte összes figyelmét. Nagyon nehezen sikerült leráznom, néhány lövése el is talált de szerencsére nem volt crit, aztán visszafordult, már fellélegeztem amikor újabb nyomjelzõket vettem észre, hát nem az il2 állt be mögém? Ekkor azt gondoltam hogy vége, ennyi viszontagság után pont így végzem, de szerencsére elég rosszul célzott a csávó így vízszintesen óvatos csúsztatásokkal sikerült mindig kitérnem és legyorsulonom. Amikor lefordult azonnal elkezdtem támadni de addigra odaért az utolsó megmaradt csapattárs és leszedte. Szóval ennyi viszontagság után leszálltam, írta a srácnak hogy kilépek és ennyi, addigra láttam hogy a la5 leszedte, szóval nyugodtam hagytam el a csatateret.
darki81
vannak olyan emberek akiknek mindég minden baj 😄
én megvettem olcsóbban a 20milis f4u gépet, nekem nem volt ez baj 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Meg vannak akinek egyikkel sem megy (igen csakis magamra gondoltam) 😄
Egérrel nem tudsz olyan manõvereket csinálni, mint joy-al. Folyamatos háton repülés, ollózás, dobott orsó.. ezeket mind el kell felejtened. Célozni meg szintben repülni/emelkedni könnyebb egérrel, légiharcban manõverezni viszont szerintem egy horror..

Mondjuk én vagyok itt a kisebbség, vannak akiknek nagyon megy vele. Lehet nekem is csak vissza kellene szoknom 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ja ami kimaradt: RB-ben nem csak az egér miatt érzed nehezebbnek az irányítást, ott már kicsit bele szól a fizika is. (ami arcade módban meglehetõsen hanyagolva van)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A gond az hogy bele szól az instruktor néha a repülésedbe, ez néha jó néha nem. Ahhoz hogy instruktor nélkül repül fullcontrollra (vagy lehet elég egyel kisebb) kell állítani az irányítást, viszont full controlban egérrel repülni szerintem a "sajtreszelõvel..." kategória.
Ez az istruktoros dolog kb arról szól hogy a játék az egér mozgást "fordítja át" arra hogy hogy is kéne mozgatni a botkormányt, már eleve itt vannak néha érdekességek, a másik érdekesség az hogy nem enged átesni lezuhanni stb ez szép és jó 400m magasan viszont akkor sem engedi átesni a gépet amikor neked az ép jó lenne 4000m magasan. Azért nagy csodát ne várj a joytól gyakorlatilag újra meg kell tanulni játszani vele.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Gottfried
Én még csak pár csatát mentem RB-ben de nem gondoltam volna hogy az egér miatt nem valami faszán írányítható a gép.Szóval joy kell hozzá?

Ismerõs érzés, én is egérrel mentem neki elsõre, aztán összedobtam a joy -t... Majd költözés, és most meg nincs erõm configolni... <#vigyor3>
Hétvégén kényszerbõl (asszony laptopján, vidéken) kipróbáltam egérrel az RB-t. Az elsõ percben elkapott a "nevör evör" életérzés.. aztán mikor fordulni kellett (volna)..

Na õ a casual player/user. Ilyenekkel van teli a hivatalos fórum is.

Béna csapattal nyomhatod ahogy tudod akkor is kikaptok. A másik gond hogy ha jó is a csapat de mindenki fighterezik, akkor nem sok esélyetek van lelõni az összes ellen minden gépét mielõtt az kiszedi földiket.
Arról nem is beszélve hogy mindig a piros csapat nyer 😄

Gottfried
Azért így kikapni.... 😞

Visszatérve a p51-re.Még odacsapnám az ellenfelek közé az n1k-t is.Durva egy jószág.Eddig nem sokszor sikerült leütnöm.A német gépek között nincs ellenfele.És az orosz között is csak a p63. 😊

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Valaki ott kommentben mégis elégedetlenkedik lol
Már az is baj ha valamilyen akció van gépekre xD
darki81
Oroszország 33 érmet szerzett a Téli Olimpián, ebbõl 13 arany. Ennek örömére a fejlesztõk a következõ kedvezményekkel kedveskednek nekünk:<#zavart2>
cím

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

a.carkey
Bukarest óta tudjuk, hogy az elsõ néhány percben igenis meg lehet halni. 😊

A medve nem játék.