War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ha az alapot mutatja akkor ugyan így van-e prém gépeknél is?
Vagy ott már mivel ki lesz fejlesztve minden az a maximum is?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Igen, Pe-8 + FAB-5000 volt a nyerõ páros. <#eplus2>#eplus2>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Biathlon második bombázási pont: Double Friendly Kill -10k lion
És két egymást követõ meccsen. Azt hittem agyf@szt kapok
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Az pedig hatalmas élmény amikor B17-el berepülsz a másik bombázó mögé és csak azzal foglalkozol hogy annak a golyóit elkerüld, közben meg az elsõ lövészed szétkapja 😄 Volt olyan meccs hogy nem is bombáztam csak ezzel trollkodtam. Egy Yer2, két B25 és egy B17 látta kárát, meg egy bf ami engem akart leszedni 😄 (végül egy fw tudott leszedni 5 másodperccel a meccs vége elõtt 😄)
Erre az engem lelõtt õrültnek semmi baja sem lett, viszont egy saját gépem naná hogy nem kapta fel és kicsináltam. 😊
A medve nem játék.
0m -re állt egy saját tank az ellen mellett......... (ami meg túlélte)
Amúgymeg Ace-re fejlesztett B17 E/L Expert Qualify-vel és 8 experienced gunnerrel elég erõs ahhoz hogy mögöttem még ezek is potyognak lefele 😊 Átlag 2-3 killem van a turretekkel meccsenként és akkor még bombát le se dobtam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha meg is akarod venni, akkor meg bombáznod."
Mottó3:
"Kivétel ha tele vagy prém figherekkel."
😊
A medve nem játék.
"Ha jetet akarsz, fighterezned kell, kivétel ha a németeket nyomod."
😊
A medve nem játék.
A biathlon eventen kaptam 40-50k közötti összeget 6-8 gép lelövéséért, amikor meg átálltam bombázásra 20as ground unit killeket hoztam folyamatosan és 60k alatt ritkán voltam gyõztes meccsnél.
Ha okosan bombáz az ember ennyit egy meccsen össze lehet hozni, pláne ha a csapattársak (vagy a turretek) jól védik a segged és kibírod az egész meccset. Közben ha fighterezel hacsak nem vagy nagyon pro 6-8-nál feljebb nem mész, márpedig egy meccsen 99%-ban kettõnél több embert nem láttam 6 killnél feljebb menni. Plusz ilyenkor üldözés közben bármikor beeshet mögéd egy ellenfél és potyognak a gépeid amiket nem olcsó javítani.
Tavaly töltöttem le az egész négy páncélos meg a kutyát, azon is jól tudtam szórakozni, persze azt nem ajánlom a totál német fanoknak 😊
sorozatból az air wolf volt a szívem csücske a zenéjét ma is imádom 😊
régebben rengeteg vadászpilótás/repülõs film is volt mostanság meg semmi ilyesmi
sorozatból meg aztán végképp kihalt ez a téma pedig vannak azért igényes viszonylag réteg sorozatok mint pl a Vikings vagy a most indult Black Sails de ez a repülõs téma totál kihalt sajnos
A medve nem játék.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hatalmas arcok vannak benne de azok a laza szövegek amiket az õrnagy is lenyom 😄
Szívbõl ajánlom minden hasonló mûkedvelõnek 😊
én megvettem olcsóbban a 20milis f4u gépet, nekem nem volt ez baj 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Mondjuk én vagyok itt a kisebbség, vannak akiknek nagyon megy vele. Lehet nekem is csak vissza kellene szoknom 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ez az istruktoros dolog kb arról szól hogy a játék az egér mozgást "fordítja át" arra hogy hogy is kéne mozgatni a botkormányt, már eleve itt vannak néha érdekességek, a másik érdekesség az hogy nem enged átesni lezuhanni stb ez szép és jó 400m magasan viszont akkor sem engedi átesni a gépet amikor neked az ép jó lenne 4000m magasan. Azért nagy csodát ne várj a joytól gyakorlatilag újra meg kell tanulni játszani vele.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Arról nem is beszélve hogy mindig a piros csapat nyer 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Már az is baj ha valamilyen akció van gépekre xD
cím
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★