War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király az a tûzerõ.. 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PLaci
Jajj de jó lenne menni Curling -re, egy csupa-110-es szettel.... <#finom>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Her Laca
Asszem csak 110 essel fogok repkedni. Olyan leszek mint Karvaly 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#eljen>

Her Laca
Megvan😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Secondary weapon-nál állítsd be amit szeretnél. Ha veszel hozzá bombát akkor viheted is.

Her Laca
Vicces😊 De asszem rájöttem.

Egyszerûen kerül oda 😊
Figyelj mert meglepõ lesz:
Rászerelték 😄

Am a T2 még tényleg nem nagy kihívás. meccsenkénti 6-8 gépes átlag simán megvan. Gyakran még gépet sem veszítek 😄 Mondjuk a személyzet nálam eléggé fel van már tápolva 😄
Igazából a T4-es gépeket kéne húznom mert T3-ig minden gép fullra van fejlesztve csak a szerencsétlen Kittyhawk-al még le kéne kapnom 30 gépet hogy megkapjak rá minden festést 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Her Laca
Így néz ki ,mit kell beállítanom.

Her Laca
110 essel ledogolok itt szinte bárkit ,na jó ez árcad ,de akkor is😊 Úgy csúsznak elém ,hogy öröm nézni oszt már égnek is.

Her Laca
Ez jó kis móka amúgy, de ha nekifeküdnék komolyan ,hidd el ,hogy nem nagyon lenne ellenfelem.(így se sok ahogy nézem ,mert amatõrök tömkelege) És ezt minden nagyarc nélkül merem állítani😊

Her Laca
Az megvan de hogy kerül rá?

Her Laca
Testvírem ,most kb 3 gépet szedett le az ikertornya😊 6 ot lõttem😊és nem hótam meg.😊

Csak vigyázz mi kerül mögéd 😊
A P-400-asom elõtt úgy hullanak mint a legyek 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Fura Alak
Most a C4 van csak bent. Úgy látom, a köv. akarják majd még betenni: C1, C2, C3, C5, C6, D1, D2, D3, E1, F1, F2, G(???). <#eplus2>

Ozzyehh
Megvan az új gépem, eddig is nagy élvezet volt war thunderezni, de movie settingsen valami gyönyörû😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Fura Alak
Ki kell fejleszteni a hozzá való felfüggesztõt.

Her Laca
Apropó. Van bombám ,de azt hogy lehet ráeszkábálni?

Her Laca
Jó ez. 4 gépet leabálok vele majd mindig ,pedig én nem is tudok egérrel repkedni,de azért a rutin meg az évek csak segítenek😊

Fura Alak
Kéne is belõle több verzió.... :/

Her Laca
Urak! Ez a 110 es remek egy móka. Kell neki 20 as és mindenkit szétszed. istencsászár.

I-185 az tényleg OP még SB-n is. Napok (hetek?) ki számolja már mióta van ez a kizárólag ger-ru. Azóta azzal reppenek.
Torzonborz
Jahogy AB...hát azt nem játszom szóval izé...ez van. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Arcadeban egy fos hulladék szar. HB-ben jók az 50esek viszont.
Tudom BnZ... de oda se jó az 50es ARCADE hangsúlyozom.
Torzonborz
"Se fordulni nem se lõni"

Azzal nem igazán forduló harcba kéne menni... a kopogós ötveneseket meg én speciel baromira nem szeretem , mármint ha engem soroznak vele.
Szóval egyáltalán nem fos az a gép csak nem mindegy hogy akarod használni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát... mióta ajátékban van? Se fordulni nem se lõni. Azok az 50esek tier4ben extra nevetségesek. FW, YAK, La rádnéz a 2-3-4+ 20assal és véged. Te meg bumm bumm bumm. Az meg? Mi van? Esik az esõ. JAAH! Nem csak egy P-51 lõ.
Ez is orosz játék ennyi. 😊

DE! Orosz jó a tûzereje, jól fordul jól emelkedik. De ott az I-185 ami a valóságban egy fos volt mert a motorja szarra nem votl jó ezért nemc sináltak belõle kb egyet sem. Teszteek megbukott. Bezzeg itt...
Overburner
Oroszokat,németeket,kínaiakat utálom. Japánba bele kezdtem de sokat még nem alkottam de azért köszöntem. 😄 Most ezt a P-400-at próbálom feloldani. Az A-20G-30 meg most lett maxos

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Fulcrum11
Meghalt a kepkezelo.com?
újra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fulcrum11
Érdemes megszabadulni RB-ben a D Stuka felesleges alkatrészeitõl, egészen pofás és piszok jó lesz tõle, az 1000 lõszer pedig mindenre elég 😊
Az étlapon: F4U, két P-40, és Hurri II
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Torzonborz
P-51 fos ? Mióta ? <#wilting>

Itt is ugyan az megy mint a Wot-ban?
Vagy csak megszokásból írod?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

<#vigyor2> Érdekes.Szerintem meg baromi jó gép a p-51.

Orosz. Ennyi...
Amcsik? Hát a farkuk sajna nem szereti a lõzsert. De ami nekem bejövõs volt és sztem fasza kis gép a P széria. P-40,400,39,47,63. Tengerészeti gépeik F4U-k hát... Ó! P-51 viszont egy fos. Ott viszont jó a Tengerészeti a Bearcatek.

De ajánlom néked a ruszkikat. OP-k 😉
Srácok ez az La-5 egyre jobban tetszik.
Fogom magam lemegyek 2-300 méterre.
Onnantól full gázzal, óvatos nagy ívû kanyarokkal megközelítem a legközelebb lévõt, lövök, következõ célpont.
Elõbb 5öt szedtem le vele úgy, hogy 2en követtek de nem értek be, csak azt láttam, hogy lõnek rám.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Árkáddal kapcsolatosan nem tudok segíteni. 😞

Overburner
Sziasztok! Egy ideje játszok már de még kezdõ vagyok, Amcsival vagyok fõleg Arcade-ba és arra lennék kíváncsi hogy melyik repcsik jók innen. Általába pár golyóval elintéznek. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Könnyen lehet!

Rendben. <#vigyor2> Lehetésges hogy engem láttál.Benne van a pakliban. <#smile> Pumásokkal találkoztam nem egyzser.Esetleg köztük voltál?

A sárga négyszöggel jelölt képzettség azt határozza meg, milyen távolságból tudod kiszúrni az ellenfelet, a zöld pedig azt, hogy Te milyen távolságból vagy látható az ellenfeleid számára. Minél jobban ki van fejlesztve ez a két képesség, értelemszerûen annál hamarabb szúrod ki õket, illetve annál késõbb vagy Te látható számukra. Lehetséges, hogy Õ sokkal jobban kifejlesztette a "sárgát", mint ahogyan Te a "zöldet".

Igaz, bocs, az egyszavas mondatok nem az én világom, én a könyvek mondatszerkesztési módszeréhez vagyok szokva.

Nem téged láttalak tegnap WT-be kétszer is? Tudtam hogy ez a gstup név ismerõs valahonnan, de nem vágtam honnan.

HB-t írt.Gondolom RB-re gondolt.

Játékmód?

Lehet hogy jobban ki vannak fejlesztve a skilljei?!Nem tudom,de lehetséges.A másik.Nálam elõfordult hogy egy megsebzett gép fekete csíkott húztott maga után és azt követve szépen levadásztam.

Vki elmagyarázna nekem vmit? HB. Én vagyok és voltam oylan hülye, hogy bemegyek a felhõbe mert gondolom én hülye, hogy ott nem látnak mert felhõ. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. .70-90rõl már kiszúrom mikor neki már én rég a célkeresztyében vagyok és a köv pillanatban lángoló roncsként zuhanok. Szóval... ez mi ez? Röntgen szem skill vagy...?
FUKKKERRRR😄 /anno 20 küldim volt a 25 bõl/

Salute Soldier
In gratitude for your high involvement in our daily tasks, Ground Forces HQ has chosen you to be a test driver for ground forces Closed Beta Test!
To enter the CBT you have to fill in the form here, accepting the terms of NDA and confirming your identity. You'll be given further instructions after that.
War Thunder Administration

Her Laca
Pedig tök jól kezdtem érezni magam ,lõttem vagy 3 gépet 110 essel ,aztán jött egy saját és szitává abriktolt😊 Különben itt is mûködik valamelyest néhány kitérõ manõver ,egy gyors ollóval a legtöbb delikvens túlszalad rajtam és utána lelövõdik.

Ez is egy hobbi lehet, senki se tudja az okát, lehet evolúciós is egyes egyedeknél 😊
Her Laca
Azt tudja valaki,hogy a saját társaim miért lövöldöznek rám ,na nem mindig de mindig akad 1-2 arc aki jóóól kiliggat. Nem tudom hová tenni a dolgot😊