War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, bõven utolér még akkor is, ha Te 300-al emelkedsz, õ meg 500-al rád emel 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az 1.39-ben lesznek már görbék is, nem csak egy adat. A gépek a sebességtõl és a magasságtól függõen is máshogy emelkednek (nem is említve a turbó bekapcsolását, ugye), ezt nem lehet egy darab számmal leírni. Ami ráadásul pontatlan 😊

Her Laca
Ja😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát hogyne, azonos sebesség és energiaszint mellett. Ami a dogfight kialakulásakor sosem azonos. Kolléga kérdezte hogyan fordulhatja le a ratáját egy Spitfire, én meg felvilágosítottam hogy igenis vannak olyan helyzetek, amikor meg tudja csinálni.

Ok, tudom, hogy arcade, tudom hogy kevés különbség de:
Akkor a gépek jellemzõinél miért van ott, hogy melyik milyen gyorsan emelkedik/fordul?
Én különös módon érzem a különbséget a saját gépeimnél.
Azzal is tisztában vagyok, hogy még keveset mentem ki kell tapasztalnom sok mindent, de ne érje már be emelkedésnél az aircobrámat aminek 27,5 az emelkedése.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Her Laca
Azonos sebesség mellett már hogyne lenne. Van egy olyan,hogy cornel speed,na minden gépnek megvan az a sebességtartománya ahol a legjobban fordul. Ezt kell tudni az adott gépnél amit használ az ember éppen. De itt én azt tapasztalom,hogy oly mindegy😊 Tömegbunyónál valaki úgy is picsánlõ,ha leáll fordulgatni az ember.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tegnap SB-n aláztuk a ratákat a He112B1-el, na ott is gúvadt a kollégák szeme.

Nincs olyan hogy 'lefordulja'. A fordulási képesség nem egy fix érték, sokmindentõl függ, energiától, magasságtól stb.

Her Laca
Rossz gép nincs😊) Ez alapigazság😊))

Hogy rohadna el az összes Spitfire MkIIb.
Hamarabb felér 4500ra, mint a P-39K-1em, majd lefordulja az I-16t-28am.
Csak úgy guvadtak a szemeim, hogy ezt hogyan és miért?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Esélyes hogy a "HÁÁÁÁÁT" okán nem találkoztál vele meccsben sokszor 😄
Vag yazért mert a 3900 gold kicsit sok egy tier 2-es gépért, amikor a tier 4-es spitfire meg 2050 gold 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Ez az Xp55 miféle gép?
Állandóan megakad rajta a szemem a techtree-ben, de játékban 1x találkoztam vele.
Most kíváncsiságból mentem 1 gyakorlót vele. HÁÁÁÁÁÁT

Her Laca
A kobra az egy jó gép volt mindig is még a régi IL2 ben . Én szerettem. De a Fóka mindent visz😊 2 -30 as a szárnyba 2 20 as a szárnytõbe az apró az orrba ,és nincs ami ellenálljon neki😊

Her Laca
Engem egy dolog zavar. 4 szer pusztultam és mind a négyszer saját jött most nekem. Nem baj legalább minden gép foglalkoztatva van😊

Nem is mondtam hogy lehetetlen 😄
Ahogy írtad hozzá kell idomítani a stílust, szóval gyanús hogy õket is olyan kapta le aki már eléggé kitapasztalta a gépet és nem a 10 éves lacika akinek apu megengedte hogy játszon egy kicsit 😄

Tanúsíthatom! 😊 Imádom a cobrát.A-5,a-10.Simán jó vadászok ellen is.Nincs ellenfele a tierjén. 😊 De ezt Coral is megmondja majd. 😊

Van, persze 😊

Igaz egy csomagban vannak, úgyhogy el vannak kicsit dugva, de ha rányomsz a Research-ben akkor láthatod.

Her Laca
Én még a fókát akarom más nem kell,mint egy A6-8 már ha az van itt.
Szétlövök vele mindent😊

Van itt a fórumon olyan, aki kapásból megcáfol majd. Jó kis vérengzést lehet azzal csapni vadászok között is, csak hozzájuk kell idomítani a stílust :-).

Ok, én szóltam elõre 😄
Ha a kobrákra gondolsz akkor nem lesz neki nagy tragédia 😄
Kis kanyargás elõttük és profinak kell lenni hogy azzal az egy golyóval eltalálják (vagy nagy mák). A cobra cannon az inkább bombázókra meg földi egységekre jó. Egy mozgékonyabb gépre nehéz vele vadászni.

Omrega
A BF110-es tényleg remek gép T1-en. Érdemes megszerezni a skinjeit is.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Aztán majd jönnek az egy lövéses 37 milis genyók és vége a jó életnek 😄
Her Laca
Nem mondod?😊

Olyankor tipli ki a darálóból és 300-as tempóval felfele amíg jól esik és lehet újra csapatni. attackerrel semmi értelme benn maradni a sok vadász között mert hátsó lövész ide vagy oda úgy leszednek hogy öröm nézni 😊 Egy yak meg tapasztalataim szerint amíg nincs feltápolva a gunnered crew skillje kb körberöhögi a hátsó lövészeket 😊

Her Laca
Ezzel a 110 essel max ha két rácsapást lehet csinálni magasból ,osztán elfogy a kraft😊Utána már csak alacsonyan lehet manipulálni,mondjuk jó az a hátsó lövész ,sokat segít😊

Her Laca
Akkor kibekkelem a levegõben mint eddig😊Most is mentem egy kört a végére leállt a moci már de pont vége is lett😊
Azért spitek meg jakok,meg migek ellen már észnél kell lenni ,a sok vér istván baszogat😊

Meg, de valszeg levulcholnak mint az állat.

Her Laca
Még egy kérdés. Ha már szarrá van abálva a vas,akkor ha leszállok a reptérre megjavítják?

Her Laca
No itt már komolyabb gépek ellen kell menni az anyjuk úr istenit😊
Itt már érzem a 110 es végét,no de harcra fel!

Her Laca
Kösz

Ha telóról vagy akkor a linkek:

Screenshot of the week

Gladiators

Nem erõszak.

Itt körbe tudsz nézni (bár az angolod nem tudom milyen erõs).

http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/165-events-contests/

A "Screenshot of the week" versenyen a gyõztes 2000 GE-t kap és ezt hetente meghirdetik elég régóta. De vannak pl nagyobb versenyek akár tárgynyereményért (VGA, stb), ezekhez mindig kapcsolódik GE nyeremény is. Pordy-ék pl most erõsen tolják a Gladiators 4 v 4 bajnokságot:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/105223-gladiatorswt-4x4-total-prize-fund-exceeds-28000/

Her Laca
Én pénz ezért nem adok😊

Venni kell, de az elején jár a tutorialok végrehajtásáért is, meg vannak eventek ahol lehet szereznni. Küldök pár linket mindjárt.

Her Laca
Értem. Végül is mind1 ha valaki nem veszi komolyan akkor belefér.
Nem gondoltam volna,hogy ilyen jó kis szórakozás ez ,azt be kell valljam.
Tegnap vagy 2 órát ha nem többet elszórakoztam vele.
Egy kérdés. Van ez a sas vagy mi azt hogy lehet gyûjteni? Vagy azt venni kell?

Her Laca
A komoly repkedés akart lenni😊 Mobílról írtam😊

Ne is álmodj róla 😊 Amíg 1-es vagy 2-es szintû gépekkel repkedsz addig a csapattársaid és az ellenfelek fele is kezdõ lesz. A kezdõk pedig hibáznak...sokat. 3-as szinttõl már egyre kevesebben vannak, mert vagy nem jutnak el idáig vagy megtanulnak normálisan harcolni, de bakik még efölött is elõfordulnak. Lassan a jeteket kezdem el fejleszteni, de néha még nekem is becsúszik egy ilyen 😞

Nyomd a "J" betüt 3 màsodpercig.
Her Laca
Befejeztem a komoly kereskedést eladtam mindent, joyt,pedált, tr- t, még a 780 as Vga t is😊Jó ez így ökörködni néha nem akarom komolyan venni. Van ez az alap gép a németeknek azzal megfoghatatlan vagyok😊 Olyan jól órsózik , bárki eddig a hatomból támadott mind elém került. Szép palástokat lehet csinálni vele. Egy zavar az hogy sok az ütközés és saját csapattárs legtöbbször😊ki lehet ugrani ezekbõl?

Az angol nem ismeretlen számomra :-), januárban jöttem haza az usánkából, meg amúgy bejártam már fél Európát munka szempontjából, angolon kívül csak orosz megy még :-). De egyébként igaz a pontosításod, köszönöm ;-) !

Coral Springs
Király, de neked lehet tovább kéne lépni RB vagy SB -re. Az AB "nekem" való. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Az elsõ az helyes, de a második az pedig még mindig az angolt nem tudók körében terjedõ urban legend. <#vigyor0> A második (zöld kocka) a látókörödbõl kiesõ gépek spot-olására vonatkozik. Minél jobban ki van fejlesztve, annál kevésbe érhet meglepetés.

Awareness = ability to spot planes (i.e. appear on your radar) not directly in front of you, but above/to the side/behind/below you.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pötyögj telefonról helyesebben.....<#gonosz2> amugy umszkiról hallodt már valaki valamit ? (ez a règi landler )

Màs: csak szerintem bitultak az e1-3-as messerek ???? A bombákal fognak valamit kezdeni mert semmi terület sebésük nincs?
Her Laca
110😊

Az mindenesetre szerencse, hogy nem nyelvtan témájú írásbeli volt...<#rolleyes>

<#falbav>egy kis off.... bocsi.
Ma voltam szó belin nagyon izgultam.... kérdeszték hol voltam utoljára nyaralni.... Mondom svédek messéljek... Annyira zavarban voltam , hogy véletlen azt mondtam melegebb volt náluk mint nálunk... Meg utána már izzé ,hogy náluk jobb az élet szinvonal meg izzé. Többiektõl megkérdezték a jegyeiket , tõlem nem , van össze függés ? (elbasztam ? )
Umszikab voltam... Csak 4-esem van vagy 5 ösöm van na jó , a biosz és kémia 3-as..... és 36 a magyar és 28 a matekóm....

Elcsesztem a szóbelit ????

bocsi a gigaoff-ért... <#help>
Ozzyehh
ATYA isten emberek milyen köröm volt.... Spiti Mk2-vel... 3an tapadtak rám, 2 5 perc után crashelt közbe már szarrá voltam lõve az uccsó meg feladta aztán leszedtem 4 gépet, persze AB-ba 😄 hát ez durva volt

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Her Laca
Milyen lõszart kell használni?

Her Laca
Hajaj😊 Van ott 20 as meg az apró. Egy sorozat oszt hullik minden.