War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az olcsóbbaknál a 2 potméter egy tengelyt jelent így ha benyomod mindkettõt akkor szépen középen áll mintha semmit se nyomtál volna be 😊
A WT-ben viszont nincs lehetõség külön megadni kettõt a rudder tengelyre mert ugye a repülõs is egy tengelyen dolgozik úgyhogy sehogy sem mûködik autós pedállal a rudder+fék 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
No meg kell hozzá a bugyuta aki mögötte jött,mert okos ember ilyenkor lazán felhúzza ,oszt ez meg had pörögjön ,mikor megállapodik és nézelõdni kezd akkor lehet megint rámenni. Persze ez oda vissza játék,ha senki sem hibázna mindig döntetlen lenne😊Amúgy mi a retek az a Beat Hacker?
http://www.youtube.com/watch?v=eESEVtfjPnw
Dornier Do 217N: 4 × 20 mm MG 151/20
Focke-Wulf Fw 189: 1 × 20 mm MG151/20 (used mainly on Eastern Front)
Heinkel He 219: 2 × 30 mm MK 108
Junkers Ju 88C/G: 2 × 20 mm MG 151/20
Junkers Ju 388J: 2 × 30 mm MK 108
Messerschmitt Bf 110G-4: 2 × 20 mm MG FF/M
Messerschmitt Me 262B-2: 2 × 30 mm MK 108
Focke-Wulf Ta 154: 2 × 30 mm MK 108
A Do-217N már bent van a játékban, a további Bf-110 és Ju-88 variánsokat is beígérték még régen, szóval lesz min használni.
A medve nem játék.
- es az mibol fog kiderulni, h melyik gepek rendelkeznek vele?
1x nem éreztem grindnek, és ez jó.
A medve nem játék.
Most esett le😊)<#pias>#pias><#falbav>#falbav><#worship>#worship> Ok biztos úgy van,újraértelmeztem a mondatodat😊) Mind 1 nekem nincs ezzel bajom amúgy😊
Ha csak az életbõl veszek példákat ,fel tudok neked sorolni egy jó pár pilótát aki nagyon eredményesek voltak ,és bõven elavultabb technikát repültek mint az ellenfeleik.
Épp ezért mondom,hogy egy igazi szimben az ember a domináló.Nincs ikon ,nincs semmi,a gépek azért teljesen máshogy viselkednek,eleve már célozni ,lõni is nehéz. Ott már sok az összetevõ.Lehet akármilyen csodamasinában ,ha én jobban mérem fel a helyzetet és jobban is valósítom meg az elképzeléseimet. Már írtam egyszer, nem akarom nagyon ismételni magam,a légi harc az olyan mint egy sakkjátszma. Na nem osztom tovább az észt ami nekem sincs😊
Glo: bárcsak lehetne még nekik hinni 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az igazi tudást és különbséget ott az emberek jelentik,nem a gépek.
Bár ez itt is sokszor igaz . Mind1 errõl meg ne nyissunk vitát😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ez nem arról szól. Ha valaki ezt komolyan veszi ,az szerintem csalódni fog ,ez a játék alkalmatlan arra.
Én csak 110 essel hatajkodom, és most már sokkal de sokkal jobb gépek ellen. Fel sem merül bennem ,hogy összehasonlítgassak,de minek is. Olyan amilyen ,jókat röhög az ember másokon,vagy magán éppen oszt ennyi.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/108313-developers-diaries-139/
Flight model rész.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mindezekkel nem is lenne gond, ha minden gépre következetesen alkalmaznák, de nem ez a helyzet, ezért hihetetlenül kiegyenlítetlen a játék. Nevetséges, hogy beülök egy N1K-ba, amivel soha nem repültem és mindenféle erõlködés nélkül lövök 3 Meteor F3at az elsõ meccsen. Utána egy nagyon hasonló elsõ kör a cannonos Bearcattel. Nekem ezek nincsenek meg, de más accounton próbálgattam az általam eddig instant win-ek gondolt gépeket és nagyjából be is igazólodott.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hál istennek van itt annyi lõszar ,hogy sose fogy el😊
Ez egy WG féle xar, ahol ha nem te vagy a Top Tier, akkor 95%, hogy kilõnek.... <#zavart2>#zavart2> (De ha az vagy, akkor is 50%+... <#vigyor5>#vigyor5>)
Tegnap pl mentünk 4-es squadot Rank 1-es gépekkel, és nagyon élveztük. Szerintem senki nem figyelte mennyit kapott, mert az élményért mentünk, nem azért hogy minél több RP-t meg SL-t kapjunk 😊
Nekem nem célom gépeket gyûjtögetni,csak néha egy jót murizni,most ha erõsebb gépek ellen akkor azok ellen. Legalább van érdekessége a dolognak.
PL ezzel a HE kétfedelessel, tökéletesen szopatom a cobrákat ,meg amik jönnek😊 Spit nekiáll fordúlni😊
Nem is veszekedni akarok, mert mint írtam még tudatlan vagyok.
Akkor én nem tudom hogyan kell a lehetõ leggyorsabban elérni a lehetõ legnagyobb magasságot egy olyan géppel ami papíron (még ha pontatlanul is) a legjobbak között van a szintjén.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én a szimeknél alapvetõen megszoktam,hogy agyalok minden egyes helyzeten,számolok,értékelek stb. Sõt inkább elõre gondolkodom.
Most már erõs gépek közé tesz be a 110 essel,de még itt is csinálok 2-4 gyõzelmet meg kismillió találatot,pedig ahogy nézem nem egy kategóriák már a vasak. Matekolni kell és kész.