War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Veszel használtan egy joyt ami tekerõs markolatú,,vagy egy kormányt és ráaplikálsz a nyélre egy farudat.Máris kész a pedál,nem kell szórakozni elektronikával satöbbivel. Mondjuk egy kormány a legjobb ,kell valami párezre,bedobozolod és kész. Ismerek olyat aki így nyomja és teljesen jó😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az nem gond, nekem csak rudder kell.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Tudod mi valahogy fordítva vagyunk😊 Én neked ajánlom,hogy vegyél egy jó joyt egy pedált a fejkövetõt meg lehet csinálni házilag és próbáld ki elõbb az SB-t vagy mit és utána egy komolyabb szimet.Hidd el nekem beleszeretnél,meg ahogy néztem az eszed is meg az ügyességed is megvan hozzá. Én meg már belefáradtam😊 Nekem ez az idétlenkedés teljesen jólesett mostanság,bár azért nagyon rá nem fogok szokni😊 Nem akarok én rákattanni erre oly nagyon😊

Világos, akkor viszont annyi a probléma vele, hogy csak a minõségibb pedálok vannak külön gáz és fék tengelyre osztva.

Az olcsóbbaknál a 2 potméter egy tengelyt jelent így ha benyomod mindkettõt akkor szépen középen áll mintha semmit se nyomtál volna be 😊

A WT-ben viszont nincs lehetõség külön megadni kettõt a rudder tengelyre mert ugye a repülõs is egy tengelyen dolgozik úgyhogy sehogy sem mûködik autós pedállal a rudder+fék 😊
De õ nem a rudder pedált kérdi...
Coral Springs
Nekem sincs komolyabb cuccom, csak egy egér és egy gamepad. Így a SB kilõve meg õszintén nem is érdekel, viszont az RB még az egérrel bõven játszható kategória. Ott már érvényesül a fizika, ezért ajánlottam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Hát elõttem forgolódhatnak amikor lezúgok a magosbú' 6-700 km/h -val, ott a kiválasztottnak általában sanyi van. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ha jól tudom a féket a lábfejjel lehet lenyomni külön-külön az oldalkormány pedig egy tengelyen van amik ugye ellentétesen mozognak ha az egyikbe belelépsz 😊
Jah, tom' ... én arra értettem, hogy nem tengely körül forog, és azt szokni kell.
A két pedál betaposása a fékezés, mert a pedálok nem csak az oldalkormányt mozgatják, hanem a kerekeket is fékezik a földi forgolódáshoz.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ez a te véleményed, az enyém viszont személyes tapasztalatokra épül. <#idiota>

A neve a gyereknek 😄
Her Laca
Ez egy majdnem palást ,de azt ne felejtsd el,hogy ehhez egy fóka kell ,vagy egy P51. Ugyanis ilyen gyorsan nem nagyon orsózik a legtöbb gép.
No meg kell hozzá a bugyuta aki mögötte jött,mert okos ember ilyenkor lazán felhúzza ,oszt ez meg had pörögjön ,mikor megállapodik és nézelõdni kezd akkor lehet megint rámenni. Persze ez oda vissza játék,ha senki sem hibázna mindig döntetlen lenne😊Amúgy mi a retek az a Beat Hacker?

Megérdemelte, félelmetes ellenfélnek. A neve mindig demoralizál, ha meglátom a másik teamben.
Ha már ge. nyerési lehetõségrõl van szó. Az elsõ Beat Hacker lett.(személyesen is kedvencem ez a manõver és kill 2: 35-tõl)
http://www.youtube.com/watch?v=eESEVtfjPnw
Valaki használ normál "mezei" pedált, abban nekem az lenne a fura, hogy mind a kettõt be lehet taposni egyszerre. Mondjuk mindent meg lehet szokni és a csirkenyak tekerõnél bármi jobb lehet 😊
És vajon az említett 262 variánsok között bejön ez a schräge musikos is? Bár sok mindenre nem lesz használható, de érdekes lenne.

a.carkey
Az N1en sajnos még nincs.

A medve nem játék.

F3 Meteort nem kunszt lelõni, a legéletképtelebb jet. Nem forul, és jóval lassabb sok proposnál.

SB-re oldalkormányhoz pedálnak bármilyen pedál jó (mármint ilyen mezei, kormányhoz való) vagy csak valami spéci?

Ezeket említi a Wiki:

Dornier Do 217N: 4 × 20 mm MG 151/20
Focke-Wulf Fw 189: 1 × 20 mm MG151/20 (used mainly on Eastern Front)
Heinkel He 219: 2 × 30 mm MK 108
Junkers Ju 88C/G: 2 × 20 mm MG 151/20
Junkers Ju 388J: 2 × 30 mm MK 108
Messerschmitt Bf 110G-4: 2 × 20 mm MG FF/M
Messerschmitt Me 262B-2: 2 × 30 mm MK 108
Focke-Wulf Ta 154: 2 × 30 mm MK 108

A Do-217N már bent van a játékban, a további Bf-110 és Ju-88 variánsokat is beígérték még régen, szóval lesz min használni.

a.carkey
Tudomásom szerint egyelõre csak a Ki-45 tei Toryu-n látható, de ugye használni még azon sem lehet.

A medve nem játék.

Maradjunk annyiban hogy aláztad, mi meg túléltünk 😄

"Planes that have Schräge Musik armament will be able to use them"

- es az mibol fog kiderulni, h melyik gepek rendelkeznek vele?
a.carkey
Én igyekszem az összes gépet kigyúrni maxra, mert jó velük repkedni. Hamarosan meg lesz a németeknél az utolsó t3as Dornier, és jöhetnek a T4esek. Elõször a bombázók, utána a többi.

1x nem éreztem grindnek, és ez jó.

A medve nem játék.

Her Laca
"Nyilván kijön a tudásod SBben, de RBben szerintem nehezebb bizonyítani egy sokkal jobb gép ellen."

Most esett le😊)<#pias><#falbav><#worship> Ok biztos úgy van,újraértelmeztem a mondatodat😊) Mind 1 nekem nincs ezzel bajom amúgy😊

Her Laca
Miért is?
Ha csak az életbõl veszek példákat ,fel tudok neked sorolni egy jó pár pilótát aki nagyon eredményesek voltak ,és bõven elavultabb technikát repültek mint az ellenfeleik.
Épp ezért mondom,hogy egy igazi szimben az ember a domináló.Nincs ikon ,nincs semmi,a gépek azért teljesen máshogy viselkednek,eleve már célozni ,lõni is nehéz. Ott már sok az összetevõ.Lehet akármilyen csodamasinában ,ha én jobban mérem fel a helyzetet és jobban is valósítom meg az elképzeléseimet. Már írtam egyszer, nem akarom nagyon ismételni magam,a légi harc az olyan mint egy sakkjátszma. Na nem osztom tovább az észt ami nekem sincs😊

Nyilván kijön a tudásod SBben, de RBben szerintem nehezebb bizonyítani egy sokkal jobb gép ellen. Nyilván ha hibázik meg lehet oldani, de ha egy kis esze van, akkor igencsak kijön a gép különbség.

Glo: bárcsak lehetne még nekik hinni 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Her Laca
Ne felejtsük😊 De azok is ratyik ahhoz képest amirõl én beszélek.

Az igazi tudást és különbséget ott az emberek jelentik,nem a gépek.
Bár ez itt is sokszor igaz . Mind1 errõl meg ne nyissunk vitát😊

Azért azt se felejtsük el hogy az Arcade köszönõviszonyban sincs az RB-vel, SB-rõl meg ne is beszéljünk 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Her Laca
Éppen most fejeztem be egy menetet,agy P39 es baxogatott,megtáncoltattam (pedig a 110 es nem egy mûrepülõ) elém csúszott ,oszt már égett is. A másik meg körözött velem szintén cobra és rá tudtam fordulni. Na most ezzel nem azt mondom,hogy ügyi vagyok (pedig de) hanem azt ,hogy szegények voltak kevésbé ügyesek. Egy jobban értõ krapek biztos ledarál. Ezért mondom,hogy mindegy milyen a géped😊 Ha az számít ki az ügyesebb akkor két azonos géppel kellene megmérkõzni,régen IL2 ben is mindig ezt csináltuk.

Her Laca
Nézd. Ha következetes normális szimet akarsz játszani ,akkor ott a CLOD.
Ez nem arról szól. Ha valaki ezt komolyan veszi ,az szerintem csalódni fog ,ez a játék alkalmatlan arra.
Én csak 110 essel hatajkodom, és most már sokkal de sokkal jobb gépek ellen. Fel sem merül bennem ,hogy összehasonlítgassak,de minek is. Olyan amilyen ,jókat röhög az ember másokon,vagy magán éppen oszt ennyi.

Az 1.39-ben már minden gépre ugyanúgy fog hatni pl a kormányerõk bekeményedése, a motor melegedés, stb stb. Itt elolvashatod:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/108313-developers-diaries-139/

Flight model rész.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csak most az a probléma, hogy hiányzik a következetesség a játékból. Egyes gépekre, pl most a Spit MkIX valahogy jobban hat a fizika, mint másokra. Egyszerûen arról van szo, hogy nerfelni kellett, ezért lehetetlenül szûkre vették azt a tartományt, ahol egyáltalán képes fordulni. Azon kívûl rosszabb mint egy bombázó. És a BF109ekkel egyetemben nagyon egyszerûen beleáll a földbe ha nem figyel az ember, mert nem lehet felhúzni...
Mindezekkel nem is lenne gond, ha minden gépre következetesen alkalmaznák, de nem ez a helyzet, ezért hihetetlenül kiegyenlítetlen a játék. Nevetséges, hogy beülök egy N1K-ba, amivel soha nem repültem és mindenféle erõlködés nélkül lövök 3 Meteor F3at az elsõ meccsen. Utána egy nagyon hasonló elsõ kör a cannonos Bearcattel. Nekem ezek nincsenek meg, de más accounton próbálgattam az általam eddig instant win-ek gondolt gépeket és nagyjából be is igazólodott.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Her Laca
Ó testvírem lövök én mindenhova😊 Tegnap minden betalált,ma nem,de hát én egérrel nem nagyon tudok még ,no meg engem ezek a körök zavarnak.
Hál istennek van itt annyi lõszar ,hogy sose fogy el😊

Csak egy jótanács Laca, a kis kör elé célozz, ha a gépágyúval is be akarsz találni. A kör a géppuskára van hangolva, a gépágyú lassabb lõszere miatt messzebbrõl le fogsz maradni a lövéssel.

Her Laca
Na itt van egy felvétel😊 A farvizen elég jól el lehet azért bohóckodni még így is.

Mert a Yak15 egy propelleressel is verhetõ gép.

Igen.Ezt aláírom.Egyedül orosz yak-15 ellen szoktam bekerülni tier 4-en.Ami sugaras.De azt sem értem hogy.

Bocs de ez hatalmas butaság. Jetek ellen csak a legmagasabb battle ratingû tier4es gépek kerülnek be, és õk sem mindig. Például a két Bearcatbõl a kissebbik szinte soha nem lát jetet, a nagyobb gyakran.

Fura Alak
Ez nem egy WG féle xar.

Fura Alak
Én is leragadtam az amcsikkal T2 -ben, és a németekkel is csak ma hagyom ott a T1 -et, pedig már rég vannak nagyobb gépeim. 😊
Ez egy WG féle xar, ahol ha nem te vagy a Top Tier, akkor 95%, hogy kilõnek.... <#zavart2> (De ha az vagy, akkor is 50%+... <#vigyor5>)

Amúgy ez a helyes hozzáállás. Sokan a grindelést valamiféle munkának tekintik, és ha nem kapnak annyi "fizut" mint azt szeretnék elkezdenek hápogni. Ez egy játék, ami szórakozás kell(ene) hogy legyen.

Tegnap pl mentünk 4-es squadot Rank 1-es gépekkel, és nagyon élveztük. Szerintem senki nem figyelte mennyit kapott, mert az élményért mentünk, nem azért hogy minél több RP-t meg SL-t kapjunk 😊

Próbáld ki az I-15-öt az oroszoknál. Na az egy vadállat 😊

Her Laca
Mi ez a sajnálkozás?😊
Nekem nem célom gépeket gyûjtögetni,csak néha egy jót murizni,most ha erõsebb gépek ellen akkor azok ellen. Legalább van érdekessége a dolognak.
PL ezzel a HE kétfedelessel, tökéletesen szopatom a cobrákat ,meg amik jönnek😊 Spit nekiáll fordúlni😊

Mire eljut szegény Laca odáig addigra lesznek német Mig15-ök amik majd megvédik 😊

Az A8 azt hiszem, már tier4-es. Nem lenne rossz, egyetlen gond vele, hogy a csaták 80%-ában jetek ellen kell menni tier4-en, oda meg már édes kevés.

Ezt én mindet értem és elfogadom.
Nem is veszekedni akarok, mert mint írtam még tudatlan vagyok.
Akkor én nem tudom hogyan kell a lehetõ leggyorsabban elérni a lehetõ legnagyobb magasságot egy olyan géppel ami papíron (még ha pontatlanul is) a legjobbak között van a szintjén.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Her Laca
Ezért mondtam én,hogy még ide sem hiábavaló némi elméleti ismeret. A tudás hatalom,fõleg azokkal szemben akik nem rendelkeznek vele.
Én a szimeknél alapvetõen megszoktam,hogy agyalok minden egyes helyzeten,számolok,értékelek stb. Sõt inkább elõre gondolkodom.
Most már erõs gépek közé tesz be a 110 essel,de még itt is csinálok 2-4 gyõzelmet meg kismillió találatot,pedig ahogy nézem nem egy kategóriák már a vasak. Matekolni kell és kész.