War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szaporítom a szót tovább ,legyen elég annyi ,hogy se elõtte se azóta olyan csúnyán nem aláztak a porba😊 De jól is jött mert helyretette a dolgokat bennem.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Különben értelek én ,magam is szerettem egyedül vitézkedni ,jól elvoltam én . Mi több (és még videóm is van róla) összeszokott géppárt ,de 4 es köteléket is lelõttem már az égrõl,akik egyazon egységben összerádiózva repültek.
De! Ha összeakadsz egy valóban jól repülõ géppárral ,akik tudják is mit csinálnak,ott lehet az ember maga a jó isten is ,ha nem elõnyös a helyzeted akkor rábaxol. Sõt még képesek azt is ledolgozni.
Gondolj bele. Ha alattad jön egy géppár ,te rájuk csapsz. Kivédik,(most nem részletezem milyen manõvereket fognak alkalmazni) de onnantól neked megoszlik a figyelmed,sõt amikor valamelyikre támadást indítasz a másik tudja figyelmeztetni. Tehát bizony a tények azok makacs dolgok,2 gép mindig több mint egy😊Természetesen feltételezve,hogy nem 2 szerencsétlen állt össze géppárba😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mondom még egyszer, te döntésed én csak azt mondom amit tapasztaltam.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
"ahogy nézem nagy az egója" Jó szokásom egyedül eldönteni a csatákat, azt ha beüt egy szar nap oly ritkán, jönnek nekem itt a "csapatban kell repülni" és hasonló szarokkal. Mint ha most kezdtem volna a játékot. Nem véletlen hogy elõjön az egoista énem, de belátom hogy van.
Szigorúan RB-re vonatkoznak a fent leírtak...
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nullán mész egy fókával lehet lövöldözni szépen szerintem csak ne menj bele a sûrûjébe😊
twi452:Sajna ritkán találok olyat. 😊 Sokan az elején meghalnak mert rámennek a dive bomberekre vagy éppen bombát cipelnek vadászként. 😊 Szóval általában amikor én olyan 6000 méter környékén vagyok van hogy már a csapatom 3/4-e elhullott. 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lenne egy kérdésem.RB-n,fw 190a5-d13 és bf 109f-g2 szériákkal.Szituáció:egy p39 v. egy p63 a fenekedben van.Egyenlõ magasságban indult a harcunk.Mit tennétek ellene?Irányítás az egeres,nem joy.
Köszönöm,
G
"Egy gép nem gép... Géppár alatt semmi sincs!"
<#nezze>#nezze>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De összességében valóban nagy élmény😊
Félre értés ne essék eszemben sincs negatívan értékelni a dolgot,de hogy pár órát eltöltöttem ezzel a játékkal azt kell mondjam,hogy borzasztó😊))
Már ha komolyan nézem,és komolyan venném. De lévén csak szórakozás gyanánt használom,így teljesen élvezhetõ,mi több direkt sokkal vacakabb gépekkel próbálkozom mint amik elõfordulnak ,és külön öröm ha gyõzök netalántán velük. De valóban ,ez ég és föld mondjuk ahhoz amit megszoktam,mondhatnám a gépek mozgása az valami nevetséges. Na de nem ekézem ,mert mint mondtam ez kikapcsolódásra teljesen jó,és ami nagy szám,hogy most valami 20 on ezres VGA van a gépemben és azzal is tökéletesen játszható.
Amúgy te hogyan állsz a játékkal, átmerészkedtél már egérrel RB-be? Elsõre nekem is szentségtörésnek tûnt egérrel repülõzni (nyilván az arcade nem számít) RB-ben, de egészen tûrhetõen mûködik. Bár szerintem egy vérszimesnek nem fog tetszeni, mert az egér és az instructor miatt sok manõvert nem tudsz kivitelezni.
Vica versa,mert ha meg megszokod,hogy csak magadra számíthatsz akkor nem ér meglepetés😊 Persze jó csapatban repkedni,mert mint a mondás tartja egyrészt rajtad kivûl másra is lõhetnek és van kiket hibáztatni😊))
Hagyjátok már abba egymás baxogatását😊
Coralnak ahogy nézem nagy az egója,(jelezném ez egy jó tulajdonság szimek területén tapasztalatom szerint) ,mondjuk az is tény ,hogy nem nagyon válogatja meg a szavait😊))Kis diplomáciai érzék uraim! Az kell ide😊
Tudod, én tehetek ám róla hogy az emberek 80%-a ostoba, arrogáns, nagypofájú, önzõ és öntelt.
Hogy hogynem, te magad is rendelkezel ám jónéhánnyal ezekbõl az elõnytelen tulajdonságokból.
Mellesleg Ry0K3N jól mondja, ha az embernek vannak barátai és azokkal röpköd akkor sokkal egyszerûbb, lévén hogy kevésbé vagy rászorulva a random csapattársakra. Nekem van jónéhány az általad többször leszólt PUMÁban, így nekem ez nem probléma. Neked lehet hogy az, de nem tudlak sajnálni, kiállhatatlan emberekkel senki se szívesen szív egy levegõt, hanem elkerülik õket. Ez tény.
Ha nem bírod elcarrizni õket egyedül ne rinyálj miatta.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Második lépés: szakaszba hívod õket.
Harmadik lépés: sunshine and rainbows
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha felvetem a team -nek a problémám ... ez például egy értelmes gyerek volt, ezúttal is a jó kú**a an***at. <#levele>#levele>

De ami viszi a prímet hogy harcba keveredtem egy Tempest -el, kb fél percre rá odajött egy társam is "segíteni". A dolog végén én voltam lövõhelyzetben, éltem is vele. Erre az idióta gyökér elkezdett lõni mondván hogy elloptam a kill -jét, eközben oda tartott egy Spitfire és egy Mustang. Mivan ??? Természetesen mindkettõnket kivégeztek. És ez nem Arcade, ez a Realistic Battle, 8 csatából 8 lost, kedves bgabor erre miféle ellenérvel tudsz elõállni ? Azt hiszem kell ennek még egy hét pihi, mert teljesen rendben van a vérnyomásom.
No meg jó gép is volt😊
Van ott akció dúsan csak több figyelmet öszpontosítást igényel meg némi felkészülést .Mondom ki kéne próbálnod😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Na befejezem nem gyilkollak benneteket😊
Én még ott tartok hogy joy=1 kar, a tetején két piros gomb, meg 1 a talpán. (Milyen jó is volt a C64-hez 😊 )
Ezen meg több gomb meg kütyü van már mint a billentyûzetemen 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna