War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frb-t próbáltad? ott nem szól bele az instructor.
Sziasztok mi ez a hiba : Error 8111000A
Coral Springs
No azért én sosem állítottam hogy lelõhetetlen vagyok, dogfight -ba viszont kizárólag úgy megyek hogy abból én jöhetek ki nyertesen. Max lelõnek, de aki nem optimista az már a harc elõtt elbukott.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ezt is megértem és egyet is értek vele, nem egy (akár hasonló) eset volt ahol elvéreztem. Viszont amennyi siker egy pofára esésre jut még bõven jó vagyok. Ma sajnos a pofára esés volt túlsúlyban, ezt tette a másfél hét szünet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
Mindamellett saját magamat juttattatod eszembe😊 Annó nagyon rég elkezdtem IL2 õzni és volt az UBI nak szervere. Na ott egy bizonyos idõ után,elég jó lettem,(mondjuk eleinte aláztak ,de nagyon kitartó voltam) ,és olvastam,hogy van Lobby. Na akkor már majd mindenkit lelõttem az égrõl,nagy volt az arcom rendesen. Feltelepítettem a lobbyt oszt látom ám ,hogy 2 pumás srác repked az egyik szervere. No mondom bemegyek jóóóól lelövöm õket osztán könyörögni fognak,hogy lépjek be hozzájuk😊 Tett követte az elhatározást ,beléptem illendõen köszöntem és kérdeztem nem baj e ha mindlelövöm😊 Mondták ,hogy csak nyugodtan.
Nem szaporítom a szót tovább ,legyen elég annyi ,hogy se elõtte se azóta olyan csúnyán nem aláztak a porba😊 De jól is jött mert helyretette a dolgokat bennem.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Caterpillar nak vagyon egy igazsága.
Különben értelek én ,magam is szerettem egyedül vitézkedni ,jól elvoltam én . Mi több (és még videóm is van róla) összeszokott géppárt ,de 4 es köteléket is lelõttem már az égrõl,akik egyazon egységben összerádiózva repültek.
De! Ha összeakadsz egy valóban jól repülõ géppárral ,akik tudják is mit csinálnak,ott lehet az ember maga a jó isten is ,ha nem elõnyös a helyzeted akkor rábaxol. Sõt még képesek azt is ledolgozni.
Gondolj bele. Ha alattad jön egy géppár ,te rájuk csapsz. Kivédik,(most nem részletezem milyen manõvereket fognak alkalmazni) de onnantól neked megoszlik a figyelmed,sõt amikor valamelyikre támadást indítasz a másik tudja figyelmeztetni. Tehát bizony a tények azok makacs dolgok,2 gép mindig több mint egy😊Természetesen feltételezve,hogy nem 2 szerencsétlen állt össze géppárba😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen>

Értem amit mondasz, de 10 év géppárban repülés után, azért te is elhiheted, hogy nem azért mondom mert baszogatni akarlak. Nyilván úgy repülsz ahogy jól esik, de egy összeszokott géppárt te egyedül soha nem fogsz lehozni, ha megfeszülsz akkor sem. Értsd jól, egy összeszokott géppárról beszélek.

De mondom még egyszer, te döntésed én csak azt mondom amit tapasztaltam.
<#vigyor2><#eljen> Régen amikor germán fanoztál nem bírtalak,de most már egyre jobban. (Na semmi bu***ás! 😄 )

Ozzyehh
amúgy Ab-ben vagy RB-ben jobba research pontokat gyûjtögetni? melyikért jár több?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Coral Springs
Én nem preferálom a csapatban repülést, mert megoszlik a figyelmem. Elég nekem magamra vigyázni. Azt se szeretem ha megmondják mikor mit kell csinálni, én mindig nagyon jól tudom hogy mit kell csinálni.

"ahogy nézem nagy az egója" Jó szokásom egyedül eldönteni a csatákat, azt ha beüt egy szar nap oly ritkán, jönnek nekem itt a "csapatban kell repülni" és hasonló szarokkal. Mint ha most kezdtem volna a játékot. Nem véletlen hogy elõjön az egoista énem, de belátom hogy van.

Kategóriákkal jobb mint az elõdjei, újra megkell tanulni célozni a 20-assal mivel "picit" másként viselkedik mint az elõdje de én pl nagyon éltem, most spitfire mk IX van, na az már totál más gép mint az elõdjei...
Szigorúan RB-re vonatkoznak a fent leírtak...
Coral Springs
Arról nem tehetsz, te arról tehetsz hogy kamu infókkal árasztod el a fórumot, miközben a valóság teljesen más. Egy jól szervezett pro squad -al meg szevasz, bármelyik játékmódot meglehet borítani, ez nem csak az RB -re igaz. Amúgy meg napi szinten a nyavalygásról szól a fórum, hol az egyiknek hol a másiknak van valami nyûgje. Kéthetente egyszer az enyém is belefér nem ?

Ozzyehh
Srácok szerintetek milyen a Spit Vb? tier 3ban?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Coral Springs
Ilyenkor van az hogy aki nem én vagyok tökönszúrja magát, miközben a felhõktõl még a monitort se látja. Én összehoztam egy kill -t, a fél társaságot meg hazaküldtem javítani. Oszt' örültem hogy túléltem, tier 4 -ben több már tõlem se telik. És ne szakítson ketté az ideg ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Her Laca
Én két dolgot érzek . Vagy nullán mész és csipegetsz a kavarból a partvonal mellõl,vagy felmész az ûrbe és onnan csapkodsz. Szerintem nincs közép út.
Ha nullán mész egy fókával lehet lövöldözni szépen szerintem csak ne menj bele a sûrûjébe😊

Jól van.Ezeket szoktam.Sosem jön be. XD Akkor megnyugodtam.Azt hittem valamit nagyon rosszul csinálok.

twi452:Sajna ritkán találok olyat. 😊 Sokan az elején meghalnak mert rámennek a dive bomberekre vagy éppen bombát cipelnek vadászként. 😊 Szóval általában amikor én olyan 6000 méter környékén vagyok van hogy már a csapatom 3/4-e elhullott. 😊

Figyljetek már nem játszottam egy ideje és mintha kisebb szintû lenne a karakterem, illetve megint csak a berlin suburbst kapom pályának. Ez miért van, illetve hanyas szinttõl adja a többi mapot is?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Körbenézni és keresni egy unatkozó csapattársat 😄
Her Laca
Küzdesz ,imádkozol,tekeregsz ,forogsz ,pörögsz. Hátha ügyetlen.(Remény)Le nem hagyod ,leemelni nem tudod ,meg ha közel van minek is,én azt vettem észre,hogy bár aszongyák ott már korrektek a dolgok,de köszönõ viszonyban sincs a rendes fizikával,úgyhogy javallom a fentiek próbálgatását. Ja és még marad ,hogy kiugrasz.😊

Még egy kis plusz.A magasság kb 5500-6000 méter és a sebesség kb 330km/h.És természetesen a head on elkerülendõ.

Sziasztok,

Lenne egy kérdésem.RB-n,fw 190a5-d13 és bf 109f-g2 szériákkal.Szituáció:egy p39 v. egy p63 a fenekedben van.Egyenlõ magasságban indult a harcunk.Mit tennétek ellene?Irányítás az egeres,nem joy.

Köszönöm,
G

Én csak annyit tennék hozzá, hogy amint azt a régi mondás tartja:

"Egy gép nem gép... Géppár alatt semmi sincs!"

<#nezze>
Megvan a maga hangulata annak is ha egyedül mész de sem sírom tele a fórumot a csapattársaim miatt mert el kell fogadnom hogy sokszor a csapattársaim ellen is meg kell küzdenem aka: elcarrizni az egész brigádot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Her Laca
Nekem nem kell ecsetelni mi a csapatban repkedés😊 Én is szeretem ,csak mivel ÉN is teljesítmény orientált vagyok ,csak olyan csapatot tudok elképzelni ami összeszokott ,ahhoz pedig megint csak nagyon sok idõt kell áldozni. Ergo az ilyen sebtében összeállt társaságok nem mindig a leghatékonyabbak. Persze pl a CLOD ban ha összeröffentünk akik már 10 en éve ismertük egymást és mind jó játékosok ,akkor a rutinnal kompenzálni lehetett az összeszokottság hiányát ,de pl én is felbaxtam nem egyszer magam azon,hogy pl a kísérõm egyszer csak eltûnt a fenébe,mert vagy nem tudott követni,vagy szó nélkül lelépett. Vagy nem értettük meg egymást.Volt olyankor vörös köd rendesen😊
De összességében valóban nagy élmény😊

Her Laca
Megnéztem. Ugyan olyannak tûnik repülésileg mint az arcad.
Félre értés ne essék eszemben sincs negatívan értékelni a dolgot,de hogy pár órát eltöltöttem ezzel a játékkal azt kell mondjam,hogy borzasztó😊))
Már ha komolyan nézem,és komolyan venném. De lévén csak szórakozás gyanánt használom,így teljesen élvezhetõ,mi több direkt sokkal vacakabb gépekkel próbálkozom mint amik elõfordulnak ,és külön öröm ha gyõzök netalántán velük. De valóban ,ez ég és föld mondjuk ahhoz amit megszoktam,mondhatnám a gépek mozgása az valami nevetséges. Na de nem ekézem ,mert mint mondtam ez kikapcsolódásra teljesen jó,és ami nagy szám,hogy most valami 20 on ezres VGA van a gépemben és azzal is tökéletesen játszható.

Valamelyik nap a többi PUMÁssal mentünk néhány órát Meteorokkal, két F3al és két F4-el. Szinte mindig Hokkaidora kerültünk be, a másik oldalon egy másik klán ellen, akik Sabrekkel és Pantherekkel jöttek ellenünk. És a csapat miatt élvezetes játék volt végig még akkor is ha sokszor veszítettünk, és ha ócska is volt a gép. (én stock F3-al voltam, akinek van, tudja hogy bûnrossz gép). Már csak a nagyobb funfactor miatt is megéri csapatban repülni. Nincs annál rémesebb amikor az ember egyedül repül és rossz napokon vele együtt van vagy két-három kompetens pilóta a random csapatban. Annó a WoTban is az volt a legrosszabb, amikor a te vért izzadtál és a csapatod mégis veszített.

Nem kezdõdik, hanem befejezõdött, én mindent elmondtam amit kellett a témához.

Amúgy te hogyan állsz a játékkal, átmerészkedtél már egérrel RB-be? Elsõre nekem is szentségtörésnek tûnt egérrel repülõzni (nyilván az arcade nem számít) RB-ben, de egészen tûrhetõen mûködik. Bár szerintem egy vérszimesnek nem fog tetszeni, mert az egér és az instructor miatt sok manõvert nem tudsz kivitelezni.

Her Laca
"Mellesleg Ry0K3N jól mondja, ha az embernek vannak barátai és azokkal röpköd akkor sokkal egyszerûbb, lévén hogy kevésbé vagy rászorulva a random csapattársakra."

Vica versa,mert ha meg megszokod,hogy csak magadra számíthatsz akkor nem ér meglepetés😊 Persze jó csapatban repkedni,mert mint a mondás tartja egyrészt rajtad kivûl másra is lõhetnek és van kiket hibáztatni😊))

Her Laca
Kezdõdik😊
Hagyjátok már abba egymás baxogatását😊
Coralnak ahogy nézem nagy az egója,(jelezném ez egy jó tulajdonság szimek területén tapasztalatom szerint) ,mondjuk az is tény ,hogy nem nagyon válogatja meg a szavait😊))Kis diplomáciai érzék uraim! Az kell ide😊

"kedves bgabor erre miféle ellenérvel tudsz elõállni"

Tudod, én tehetek ám róla hogy az emberek 80%-a ostoba, arrogáns, nagypofájú, önzõ és öntelt.
Hogy hogynem, te magad is rendelkezel ám jónéhánnyal ezekbõl az elõnytelen tulajdonságokból.

Mellesleg Ry0K3N jól mondja, ha az embernek vannak barátai és azokkal röpköd akkor sokkal egyszerûbb, lévén hogy kevésbé vagy rászorulva a random csapattársakra. Nekem van jónéhány az általad többször leszólt PUMÁban, így nekem ez nem probléma. Neked lehet hogy az, de nem tudlak sajnálni, kiállhatatlan emberekkel senki se szívesen szív egy levegõt, hanem elkerülik õket. Ez tény.

Akkor meg minek rinyálsz itt mint valami fürdõskurva a csapattársaidra?
Ha nem bírod elcarrizni õket egyedül ne rinyálj miatta.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Ez valami tutorial ? 200+ órát letoltam egyedül RB -ben, ezután is megleszek.

Elsõ lépés: szerzel barátokat.
Második lépés: szakaszba hívod õket.
Harmadik lépés: sunshine and rainbows

Her Laca
Én most kipróbáltam ezt az RB-t. Ez semmivel sem különbözik az arcad tól elsõ érzésre😊 Ugyan az az agyatlan lövölde😊 Annyi a különbség,hogy az elavult vasamat ledarálják percek alatt😊Még a kétfedeles HE az ami jó ,mert azt legalább nem tudják lemanõverezni,igaz,hogy 5 másodperc alatt 100 an lõnek😊 No meg nem egy acélos a fegyverzete de nem adjuk fel😊

Ha lenne joy-od mondanám, hogy gyere SB-t velünk, ott nincs ilyen gond. Tegnap átültünk a sötét oldalra, és az oroszokkal arattuk a Rank 1 németeket. Sztem ma is nyomunk pár kört estefelé, akit érdekel.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Szétvet az ideg. Kb másfél hét kihagyás után kedvet kaptam kicsit repülni, azt nem elég hogy teljesen kijöttem a formámból, csatáról csatára megkapom az alacsony repkedõ arty shooter buzikat. Jobb esetben 2 -en vagyunk fent 3-4 Spitfire -re vagy épp Mustang -ra, rosszabb esetben én vagyok egyedül azt kezdjél velük valamit.

Ha felvetem a team -nek a problémám ... ez például egy értelmes gyerek volt, ezúttal is a jó kú**a an***at. <#levele>

De ami viszi a prímet hogy harcba keveredtem egy Tempest -el, kb fél percre rá odajött egy társam is "segíteni". A dolog végén én voltam lövõhelyzetben, éltem is vele. Erre az idióta gyökér elkezdett lõni mondván hogy elloptam a kill -jét, eközben oda tartott egy Spitfire és egy Mustang. Mivan ??? Természetesen mindkettõnket kivégeztek. És ez nem Arcade, ez a Realistic Battle, 8 csatából 8 lost, kedves bgabor erre miféle ellenérvel tudsz elõállni ? Azt hiszem kell ennek még egy hét pihi, mert teljesen rendben van a vérnyomásom.

Her Laca
Azt tudod e ,hogy annó az oroszok nagyon szerették,jobban mint a saját masináikat. Több oka is volt ,de olvastam,hogy alapvetõen a saját madaraik elég megbízhatatlanok voltak ,nem egy magától szétesett a levegõben😊 Elég sûrûn:XD
No meg jó gép is volt😊

Her Laca
Alapvetõen két fajta irányvonal dívik ,az egyikben nagyon magas fokon szinte virtuóz módon kezelik a masinákat, õk inkább a közelharc mesterei míg a másik ág (vagy mert nem olyan ügyes,vagy mert teljesen máshogy áll hozzá) a taktikát helyezi elõtérbe. És persze vannak azok akik mindkettõt jól csinálják. Viszont ebben a mûfajban és most a teljes realitást értem ez alatt borzasztó sok gyakorlást igényel a dolog ,mondhatni kell egy megszállottság hozzá,hogy jó legyél.Épp ezért van az,hogy nagyon kevés azok száma akik ilyen szinten "repkednek" ,hisz nagyon sok idõt bele kell feccölni,amit nem sokan engedhetnek meg maguknak,vagy egyszerûen nincs is hozzá kedvük.De tapasztalatom szerint mindkét tulajdonság kell ,hogy eredményes legyen az ember,mert a szituációk azért változnak ,és jó az ha felkészült az egyszeri juzer 😊

Coral Springs
Majd egyszer rászánom magam, bár mostanában biztos nem fogok felszerelést venni. <#smile>

Coral Springs
Nézem én is a Phly -nek a mûsorát, de néha elképedek én is hogy egyesek miket csinálnak. Számomra annyi a vicces az egészben, hogy én úgy vagyok jó játékos hogy komolyabb manõvereket nem tudok megcsinálni. Egyszerûen használom az agyamat az akciók megtervezésénél, és ezáltal mindig én vagyok fölényben.

Her Laca
Azért a clod nem sfx😊
Van ott akció dúsan csak több figyelmet öszpontosítást igényel meg némi felkészülést .Mondom ki kéne próbálnod😊

Coral Springs
Ha már volt szó a kígyókról. <#nevetes2>

Ma meglett az elsõ 2 játékos killem SB-n. Akciódús volt. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Pár éve még toltam az FSX -et. A Budapest - London táv egy óra ásítozás, a London - New York -ot meg ne is említsük, én a szimulátorokba nagyon hamar beleunok. Visszatérve a WT -re nekem még az RB okán is nehéz volt kompromisszumokat kötnöm, pedig az max félszimulátornak felel meg. Én jobban szeretem az akció dús játékokat, de köszönöm az elismerést. 😄

Her Laca
De itt iis lehet érdekességeket találni jó áron.
Na befejezem nem gyilkollak benneteket😊

Her Laca

Her Laca

Asszem kicsit le vagyok maradva 😄
Én még ott tartok hogy joy=1 kar, a tetején két piros gomb, meg 1 a talpán. (Milyen jó is volt a C64-hez 😊 )
Ezen meg több gomb meg kütyü van már mint a billentyûzetemen 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Her Laca