War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Cannon a gépágyú, a machine gun a géppuska. A gépágyú 20mm és afelett van.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A géppuskákba mindig a gyújtó lövedékeket keresd (általában I van a nevükben), míg gépágyúnál a rombológránátokat (HE jelzés).
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Van nálam is amitõl agyfaszt kapok, pl., ha lequrom a játék legnagyobb bombáját egy csatahajóra, és azt írja nekem utána telitalálatnál is, hogy pukk ... eltaláltam, de semmi baja. 😊
De mivel roppant élvezetet repülni pár gépet, és sosem érzem, hogy grindelnék, nekem a jelenlegi helyzet megfelel mind körtében, mind maniban.

A medve nem játék.
1es szint japánok.
Már maga az, hogy ez a 7mm-es ágyú nem ér semmit.
5. meccs amit úgy vesztünk el, hogy én vagyok az egyetlen aki földi célpontokat próbál ölni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Oroszokat már ledupláztam.
150 000es küldi meg nem érint mivel SB-ben 1 kört nem mentem még.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Még jó, hogy még nem dupláztam le semmit...éppen az akció indulása elõtt rakják ki a hírt...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
RB módban meg ne nerfeljék tovább a bombázókat, mert már jelenleg is használhatatlanná vannak nerfelve. A bevételük, a sérülésállóságuk, a bombák sebzése, minden szarrá van nerfelve. Mit szeretnél, hogy már egy tonnás bombával történõ telitalálattal se lehessen kikapni egy szaros Shermant? Lassan már itt tartunk ugyanis. 250 meg 500 kilós bombás támadásokat úsznak meg a tankok mert három méterrel melléjük csapódik. Nonszensz.
A másik dolog hogy értelme sincs, mert jelenleg bombázással megalázóan keveset lehet keresni villanykörtében és pénzben egyaránt. Múltkor A-26al kidobtam nyolc light pillboxot, alig kaptam több mint 2000 villanykörtét.
Ennyi miatt elõ sem érdemes venni a bombázókat.

Ez meg 5 vs 1 volt a végére, leszedtem közülük kettõt de még mindig ott voltak hárman. Faszom bele leszálltam és kiléptem.

http://www.youtube.com/watch?v=gQKNr3VNx9s#t=0
(Nem én csináltam)
Amúgy a könyv zseniális Az amerikai szerzõ ellenére fõként német oldalrül mutatja be a vadászok életét.. Ajánlani tudom.
Az biztos, hogy nem egy Wellington.
A medve nem játék.