War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nincs sok B24, átlag 2 van, a többi F4U, F6F, SBD..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Glo is ott van a 3. helyen 😊
Meg lehet nézni a mai Iwo Jima event elsõit. B24...Zero ágyuja gyengécske,de legalább könnyen szétszakad..
Coral Springs
El lehet vérezni RB -ben is, volt hogy egy B-17 leszedett 3 vadászt, én maradtam vele 1 vs 1 -ben. Én kivégeztem ugyan de a zuhanó roncsból még lõttek a buzik és kigyújtottak, megnyertük de odalettem én is. Azóta engem bomber nem lõtt le, viszont nem ritka hogy többen áldozatul esnek egy egy bomber -nek. Tapasztalatlanság, meg a maxra húzott skill -ek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"hardest day"
Igazából csak át kellene kalibrálniuk a sebzését SB módban kisebbre. Ha a javítási ktg-el meg tudták tenni az se lenne kunszt, mert 1-2 event játszhatatlan a bomberek túlereje miatt. Tökéletes példa a hadest day. RB-n az angol nyer 80%-ban, SB-n a bomberek miatt a ger.
Egérrel...nem egy pro-t láttam már elvérezni bomberektõl SB-n.
Coral Springs
A tracer számomra olyan mint ha slagot lóbálnák magam elõtt, rendkívül zavaró tud lenni így én nem használom.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Köszi a válaszokat!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Coral Springs
A sérülésállóságuk szerintem pont jó, az más kérdés hogy a pro -k leszedik a legnagyobb bombázókat is 2-3 ágyúlövésbõl.

Kittynél én a tracert használom, mert abban csak 2 féle lövedék van: tarcer és ap gyújtó.
Mikor belépsz csatába. Mielõtt megnyomot jobb alul a "To battle" gombot ott van egy "Guns targeting distance", az az összetartás.

A Cannon a gépágyú, a machine gun a géppuska. A gépágyú 20mm és afelett van.

Géppuskának a 7 és 13mm közötti ûrméretû dolgokat hívják, a 15+ mm-eseket pedig gépágyúnak.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na mármost akkor a géppuska és a gépágyú közt mi a különbség, mi angolul a nevük illetve hogy tudok fegyvert váltani? A lõszer összeállításokon hogy tudok változtatni? 12.7es machine gun van jelenleg az összes gépemen. Itt kéne állítgatni valamit?

A gépek közül 3 ai volt.

Én a high explosive-ot preferálom air ellen, ha tudja a gép. Asszem a goundban vannak olyan töltetek. Talán a stealth-ban van még olyan.
Bombázni jó, valóban <#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vadászok ellen a géppuskák is jók.

A géppuskákba mindig a gyújtó lövedékeket keresd (általában I van a nevükben), míg gépágyúnál a rombológránátokat (HE jelzés).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

USA 12,7-esbe a Tracer a jó. API vagy API-T lõszerbõl legyen minél több a hevederben.

A GYIK-ben levõ lõszer összeállításban segítsen valaki pls. Ugye van air targets, ground targets, stb. Nálam viszont csak defaut, universal, ground,tracer és stealth van. Ezek közül melyik lenne a jó ha páncélozatlan fighterekre vadászom? Illetve a 7.62 mm vagy a 12.7mm-es géppityuk megfelelõbbek a célra? USA gépekkel repülök.

Ugyanezek az eventek vannak hb-n is.Ott még a cél is jelõlve van.Egérrel is sokan mennek.Bombert meg föleg .Nincs belsõ nézet,a gunner egeres irányitàsu,viszont a vadászok nehezebben céloznakPearl Harbouron katák leszálltak reptèrre és lödözgettek ai-kat-élōket.meghalt-respawn -lödözés megint....,aztán ràpakoltuk a 60 kg -s bombákat a zerokra.
Ja, Simulatorban, joystickal meg fejkövetõvel. Biztos özönleni fognak oda a népek.

a.carkey
Pár kedvenc képem ...

A medve nem játék.

Megfelelö helyre megfelelö bombert.Sokakat zavar hogy mozognak az ai-k,de ez a normális.Ma Iwo Jiman lehet b24 el menni.Más kérdés hogy sokan csak trollkodni viszik csak.Mozgóra meg ott a stuka pl.
a.carkey
Én imádok bombázni. Néha jobban, mint vadászgatni. Különösen tök fáradtan. Pár prém gép pl. roppant jól hozza a manit és a körtét is, de prém gépek nélkül sincs nagy gáz.

Van nálam is amitõl agyfaszt kapok, pl., ha lequrom a játék legnagyobb bombáját egy csatahajóra, és azt írja nekem utána telitalálatnál is, hogy pukk ... eltaláltam, de semmi baja. 😊

De mivel roppant élvezetet repülni pár gépet, és sosem érzem, hogy grindelnék, nekem a jelenlegi helyzet megfelel mind körtében, mind maniban.

A medve nem játék.

Ó, ki lehet 100 kg-issal is, csak telitalálattal. A lényeg azon volt hogy nevetséges hogy egy negyed tonnás bombával telitalálatot kell elérni egy Sherman tankon hogy elpusztuljon.

250-essel is ki lehet nyomni a tankokat, 500-assal meg lazán. Csak érezni kell az elétartást. Meg hátulról kell rájuk menni, akkor nem spriccelnek annyira szanaszét.

Elég egyel teljesíteni, nem kell Árkádot meg RB-t meg SB-t is. Összesen 80 gépet kell leszedni, RB-n 3x, SB-n 8x annyit ér egy gép.

Na mindegy, akkor is szép repülések vannak rajta, a Galactica zenéje meg csak tovább javítja. Hátha érdekel valakit.

Nekem nincs csatornám. Amúgy is elég vékony a gépem, hát még ha a Fraps is menne.

Glo, ez a te csatornád?

Így igaz, a németek mentek füstcsíkkal 😄 A túlerõt simán ledolgozta a tailgunner.
Fuu, de fel tudott most idegesíteni a játék.
1es szint japánok.
Már maga az, hogy ez a 7mm-es ágyú nem ér semmit.
5. meccs amit úgy vesztünk el, hogy én vagyok az egyetlen aki földi célpontokat próbál ölni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az orosz bomberek mòdszeresen bombázták a hidakat....csak azt nem nekik kellett volna..
Majd a tankosok vinnyognak és lesz nerf 😊)
Ez most rosszul esett.
Oroszokat már ledupláztam.

150 000es küldi meg nem érint mivel SB-ben 1 kört nem mentem még.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És hétvégén délben kezdik az akciót amikor már mindenki javában játszik és vélhetõen leduplázott? No comment!

Eagle16
Hétvégi bónuszok: link

Még jó, hogy még nem dupláztam le semmit...éppen az akció indulása elõtt rakják ki a hírt...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GF részben jelen állás szerint nem is lesz SB mód.
RB módban meg ne nerfeljék tovább a bombázókat, mert már jelenleg is használhatatlanná vannak nerfelve. A bevételük, a sérülésállóságuk, a bombák sebzése, minden szarrá van nerfelve. Mit szeretnél, hogy már egy tonnás bombával történõ telitalálattal se lehessen kikapni egy szaros Shermant? Lassan már itt tartunk ugyanis. 250 meg 500 kilós bombás támadásokat úsznak meg a tankok mert három méterrel melléjük csapódik. Nonszensz.

Bár így lenne SB-n is. Ott már gyakran az a divat, hogy füstöt eregetnek a bomberek, azért hogy "na ide gyertek". Tegnapi eventen 2-3 gép mindig oda veszett a híd romboló bombázókon. 16vs11-ben 90% germán win volt, a bomberek terepe az az event. Remélem GF miatt nerfelik a bombázókat, mert nagyon durva GF killeket tudnak csinálni jelöletlen célon, azok akik gyakorlottak.
Megmondom õszintén, én nagyon nem szeretem a B-17eseket a csapatban, mert borzasztóan legyengítenek minket. Többnyire õket lövik le mindig elõször, és csak nagyon ritkán viszik magukkal a támadójukat a sírba. Viszont elfoglalják a helyet a vadászgépek elõl. Nekem az a tapasztalatom ha 2-3 darab B-17nél több van a meccsben akkor tuti bukó, ilyenkor be sem szoktam lépni a meccsbe hanem megyek egybõl a következõre. Fenének sincs kedve 3-4 ellenséges vadásszal harcolni egyszerre csak mert nekünk feleannyi vadászgépónk van a haszontalan B-17esek miatt.

A másik dolog hogy értelme sincs, mert jelenleg bombázással megalázóan keveset lehet keresni villanykörtében és pénzben egyaránt. Múltkor A-26al kidobtam nyolc light pillboxot, alig kaptam több mint 2000 villanykörtét.
Ennyi miatt elõ sem érdemes venni a bombázókat.

Milyen célpontokra mész vele?

Coral Springs
Ezt 2 vs 1 -ben nyertem meg, tegnap még tuti vesztettem volna.

Ez meg 5 vs 1 volt a végére, leszedtem közülük kettõt de még mindig ott voltak hárman. Faszom bele leszálltam és kiléptem.

Rossz fórum 😊
Sok szeretettel az AF állományától <#banplz>
http://www.youtube.com/watch?v=gQKNr3VNx9s#t=0
(Nem én csináltam)
a.carkey
Ezt olvastam. Örülök is hogy ez lesz a The Mighty Eighth alapja.

A medve nem játék.

Husimoto
És nem csak itt, hanem a valóságban is sokat kibírtak, az egyik legjobb példa erre:
Amúgy a könyv zseniális Az amerikai szerzõ ellenére fõként német oldalrül mutatja be a vadászok életét.. Ajánlani tudom.

a.carkey
A másik oldalon volt egy akkora lyuk repesztõl, mint egy géppuskaállás. 😊

Az biztos, hogy nem egy Wellington.

A medve nem játék.

Igen.A sajtreszelõ kutya**** hozzá képest! 😊

a.carkey
Eszméletlen, hogy mit kibír egy B-17E maxon. 😊

A medve nem játék.