War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Gyakorlatilag az oroszok fenntartják maguknak a jogot, akár kelet Ukrajna bekebelezésére. <#smile>#smile>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagyon bízok benne hogy semmilyen formában nem keveredünk bele ebbe a balhéban, nem hiszem hogy jól tudnánk kijönni belõle.
Oroszok szépen kb puskalövés nélkül megszerzik maguknak a Krim et ,a nyugat pár napig berzenkedik ,aztán ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na igen az lenne a szép a titkos háttérpaktum miatt ruszki állomáshely lennénk :o
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kerülhetünk még érdekes helyzetbe amiatt hogy nagyba haverkodunk a Ruszkikkal, közben pedig NATO és EU tagok vagyunk, csak nehogy két tûz között találjuk magunkat...
De ne is kelljen megtanulniuk én aszondom.
A killrendszer mindig tudott érdekes dolgokat csinálni.. ez van hozzá kell szokni és annak örülni, hogy leesett az ellen egyáltalán valahogy 😊
Amúgy Kala tisztítás talán még menne. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csapattárs egyedül püföl egy b25-öt betalál egy párszor de semmi komoly, majd a b25 leszedi, ekkor érek én oda (egyedül!) teljesen szétdarálom szerencsétlent és beadja az assistot, holott nyilván én vittem be az utolsó és halálos lövést mivel senki más nem volt a közelben.
Bár nem ide tartozik,de maradjunk annyiban,hogy jelenleg az a legjobb az országnak (és nektek is) ,ha szépen kussol mindenki és nem ártja bele magát egyik oldal javára sem. Nem a mi dolgunk,érdemben semmit sem tudunk változtatni,akármit mondanának az elõbb utóbb a kárunkra válna. Meg kéne már tanulni,hogy nem kell mindenbe beleártani magunkat. Egyszerûen nem vagyunk tényezõk,másodsorban semmilyen katonai súlyunk sincs,de szó szerint semmilyen.
Teszem azt ha behívnák a férfi lakkosságot akkor már azzal is bajban lennének hogy meg kéne tisztítani egy fegyvert ,a többirõl nem is beszélve. És még technikánk sincs😊
Pl a Fókánál is megfigyelheted,hogy a két 20 ast a szárnytõ közelébe helyezték,persze volt még a külsõ 20 -30 as is ,de azokkal inkább bomberekkre mentek ugye amik nem manõvereztek .
Van 6000 skill pontom.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha ctitialt lõtt belé korábban (akár fél órája) mindenképp övé a kill. Ha csak belesebeztél 30 mp-en belül tied a kill, ha valami történne vele és nem lelövik.
De van olyan kill is ez új fícsör, hogy kilövöd a bomber egyik motorját az begyullad és az égés magával visz pár dolgot plusszban critikalt kap és tied a kill. Ez elõfordulhat fighterrel is ott a szárnya (törzse?) gyullad meg és szépen lassan leég.
Nem véletlen,hogy a németek annó a fegyvereket megpróbálták a gép orrába zsúfolni. Vagyis ezt preferálták.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de vagy annak adja aki a legtöbbet, sebezte bele, vagy aki a legtöbb critical-t adta, vagy aki az utolsó critical-t adta. (Ha valaki a pilótát kilövi akkor nincs számolgatás mindig õ kapja)
Valamelyik a 3 közül, de majd valaki okosabb megmondja melyik. Én az utolsóra tippelnék.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ez nagyon durva, eddig is szar volt ez az assist rendszer, ezek szerint most még tovább rontottak rajta.
Kétszer próbáltam, nemigen jött be. A gépet még csak levegõben tartom egérrel, rárepülök a célra, de így bármiféle jelölés nélkül még a célpont megtalálása is komoly nehézséget okoz(pedig egy bazi nagy, mozdulatlan betonbunker famentes övezetben, elvileg elképzelni sem lehetne ideálisabb célpontot), nemhogy megsemmisíteni a B-24 default 250 kgos bombáival, úgy hogy telibe találom. Még a saját/ellenséges gépeket nyomonkövetni se lehet. Nem pálya.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."