War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Az nem lesz olyan egyszerû azért. De õszintén szólva nekem aztán hót mindegy ezek miként osztozkodnak ,jönnek mennek.
Ez is meg lesz oldva ,így vagy úgy,max jó pár egyszeri paraszt meghól közben .(úgyse hiányoznak senkinek ) ,mert lássuk be akik ezért az egészért felelõsek azok nyugodtan elvannak és el is lesznek a továbbiakban is. Én sajnálom csóró Ukrajnát,mert tök mind1 ,hogy ide vagy oda fognak tartozni ,de hogy jól nem jár az egyszeri ukrán az ziher.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kétlem hogy oroszék meg Nato-ék a krím miatt egy más nemzetekre kiterjedõ konfliktust is kirobbantanának. Krím lakossága 70%-ban orosz, naná hogy "haza" akarnak menni mihelyt lehetõség adódott.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Az helyzet hogy az oroszoknak nem csak a Krím félsziget kell elsõsorban. Putyin nem hátrál - a második bekezdéstõl olvasd.

Gyakorlatilag az oroszok fenntartják maguknak a jogot, akár kelet Ukrajna bekebelezésére. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én is hasonlóra számítok, ha valami váratlan elem nem játszik be.
Her Laca
Nem nézlek le😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na az még gyönyörû lenne, Nato tagországként Orosz állomáshely.
Nagyon bízok benne hogy semmilyen formában nem keveredünk bele ebbe a balhéban, nem hiszem hogy jól tudnánk kijönni belõle.
Ne nézz le fogalmad sincs ki vagyok és mennyit tudok arról. Attól hogy itt viccelõdök. Egy public fórumra ennyi elég is.
Her Laca
Itt nem semlegességrõl van szó. Ha a Nato bekeményítene (NEM FOG!!!) akkor nincs mit tenni. De magunknak csinálni a bajt marhaság.
Oroszok szépen kb puskalövés nélkül megszerzik maguknak a Krim et ,a nyugat pár napig berzenkedik ,aztán ennyi.

"csak nehogy két tûz között találjuk magunkat..."

Na igen az lenne a szép a titkos háttérpaktum miatt ruszki állomáshely lennénk :o
Her Laca
Az a jó,hogy fingod nincs milyen helyzetbe keveredtünk mi majdnem annó a Jugó problem idején. És ezt a lehetõ legkomolyabban mondom. Higgyé nekem!

Coral Springs
Ezzel a semlegességgel egyrészt az a problem hogy benne vagyunk a NATO -ban, másrészt az ország stratégiai helyen fekszik. Így még ha nagyon akarnánk se lehetnénk semlegesek, nem ismerné el senki se. Egy Svájc például lehet semleges, ott van fenn az Alpokban, a kutyát nem érdekli.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

OFF:
Kerülhetünk még érdekes helyzetbe amiatt hogy nagyba haverkodunk a Ruszkikkal, közben pedig NATO és EU tagok vagyunk, csak nehogy két tûz között találjuk magunkat...
Max olyan helyzetbe keverdnénk, mint Yugó idején. Krím kell nekik. Ide nem gyünne senki, csak állomáshely lennénk.
Coral Springs
<#hehe>

Her Laca
Igen a 40 es korosztályig még menne. És a többi?😊))
De ne is kelljen megtanulniuk én aszondom.

Hoppá átsiklottam a hozzászólásod fölött, tehát a lényeg az hogy a régihez képest átalakították a rendszert, lehet hogy jobb és igazságosabb így de még szokni kell.
Szerintem max kamerás hobbi rc koptereket sikerülne idehaza 😄 természetesen saját pénzbõl saját felelõsségre 😊

A killrendszer mindig tudott érdekes dolgokat csinálni.. ez van hozzá kell szokni és annak örülni, hogy leesett az ellen egyáltalán valahogy 😊
Mindkét fél azt szeretné valszeg,hogy a másik oldalt erösitsük ismerve az elmúlt háborúkat.Mindig sikerült rossz végére állni...
Torzonborz
Ippeg akartam írni hogy ha esetleg lesz valami akkor ideje lenne már semlegesként kimaradni belõle. Talán egyszer azzal jól járnánk.

Amúgy Kala tisztítás talán még menne. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én sem értem hogy milyen logika szerint mûködik a rendszer, a konkrét eset amin kiakadtam a következõ:
Csapattárs egyedül püföl egy b25-öt betalál egy párszor de semmi komoly, majd a b25 leszedi, ekkor érek én oda (egyedül!) teljesen szétdarálom szerencsétlent és beadja az assistot, holott nyilván én vittem be az utolsó és halálos lövést mivel senki más nem volt a közelben.
Drónokat elirányítok én szívesen fotelból 😄DD
Her Laca
Ez viccnek is rossz.
Bár nem ide tartozik,de maradjunk annyiban,hogy jelenleg az a legjobb az országnak (és nektek is) ,ha szépen kussol mindenki és nem ártja bele magát egyik oldal javára sem. Nem a mi dolgunk,érdemben semmit sem tudunk változtatni,akármit mondanának az elõbb utóbb a kárunkra válna. Meg kéne már tanulni,hogy nem kell mindenbe beleártani magunkat. Egyszerûen nem vagyunk tényezõk,másodsorban semmilyen katonai súlyunk sincs,de szó szerint semmilyen.
Teszem azt ha behívnák a férfi lakkosságot akkor már azzal is bajban lennének hogy meg kéne tisztítani egy fegyvert ,a többirõl nem is beszélve. És még technikánk sincs😊

A szomszédos problémákra célzott, a kérdés, hogy melyik oldalon harcolunk majd 😄 Viktorunk most épp ugye Putyinnal bújt ágyba..😄
Her Laca
Milyen behívó? Ezt most nem értem.😊

Her Laca
Természetesen. Repülés közben a szárny libeg ,csavarodik stb ,ergo ami fegyver oda van helyezve az sose lesz pontos. Nem véletlen,hogy az amik pl inkább a kiskalát tették bele a szárnyakba,hisz a sok lõszer meg a szárnyakban a 3-4 fegyver kompenzálta a pontatlanságot ,lévén lõtt olyan felhõt amibe ha belekerült valaki az nem örült.
Pl a Fókánál is megfigyelheted,hogy a két 20 ast a szárnytõ közelébe helyezték,persze volt még a külsõ 20 -30 as is ,de azokkal inkább bomberekkre mentek ugye amik nem manõvereztek .

Ki-45 szériához milyen legénységi skillek ajánlottak?
Van 6000 skill pontom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Coral Springs
Remélem jól kitanultátok a technikát és a manõvereket gyerekek, ha kapjátok a behívót verni kell majd az asztalt hogy pilóták akartok lenni. <#hehe>

Mér volt pontatlan az erõhatástól deformálódott?
*critikalt
"Srácok most ez mi újabban hogy azért is assist jár ha én lövöm le az ellenséget, de a csapattársam elõtte már belelõtt?"

Ha ctitialt lõtt belé korábban (akár fél órája) mindenképp övé a kill. Ha csak belesebeztél 30 mp-en belül tied a kill, ha valami történne vele és nem lelövik.

De van olyan kill is ez új fícsör, hogy kilövöd a bomber egyik motorját az begyullad és az égés magával visz pár dolgot plusszban critikalt kap és tied a kill. Ez elõfordulhat fighterrel is ott a szárnya (törzse?) gyullad meg és szépen lassan leég.
Her Laca
Osztán ha még lemodelleznék a szárnyakra ható erõket 😊 Hírhedten pontatlanok voltak akár a spit akár a BF ek ,de bármi más gép szárnyfegyverei,fõleg manõverezõ harcban. Ha jól rémlik talán Günther Rall mondta,hogy bár ott volt a 20 as a szárnyban az Angliai csata idején neku,de nem nagyon szerette használni pont ezekért.
Nem véletlen,hogy a németek annó a fegyvereket megpróbálták a gép orrába zsúfolni. Vagyis ezt preferálták.

Ez az összetartás akkor a guns targeting distance lenne?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Persze. Amin a gépgörzsön van abfegyver azzal konkrétan elõre lõsz, amin a szárnyon azzal meg "keresztbe" az összetartás függvényében. Ezért rakom én a maxra az összetartást a szárny ágyúkon is, akkor kb párhuzamosan lõ az is.

PLaci
Azon lövegek, melyek a gép közép vonalától (minél) messzebb vannak, azok jobban széttartanak. Az összetartás távolságát lehet állítani.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lehet hülyeséget mondok most, de valamit nem értek. Konkrétan észrevettem, hogy a szarabb gépeimmel jobban teljesítek a csatákban, mint a jókkal. Nem értettem a dolgot, aztán észrevettem, hogy azokkal a gépekkel könnyebben érek el találatot, amiken az MG nem a szárnyon van, hanem a gép "testén" középen. Ezt más is észrevette már?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Coral Springs
Ezt nem gondoltam volna hogy összejön, gépágyúval se könnyû nem hogy 37mm -essel. Kb 820 méternél kezdtem el lõni, hatalmas kill. <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért mert neki jár a kill. Ha valaki telenyomja critical-al az ellent, te meg adsz neki egy sima hit-et mielõtt lezuhan akkor neki jár. Kivéve persze ha pont a pilótát lövöd ki, mert akkor egyértelmûen neked jár.
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de vagy annak adja aki a legtöbbet, sebezte bele, vagy aki a legtöbb critical-t adta, vagy aki az utolsó critical-t adta. (Ha valaki a pilótát kilövi akkor nincs számolgatás mindig õ kapja)
Valamelyik a 3 közül, de majd valaki okosabb megmondja melyik. Én az utolsóra tippelnék.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

PLaci
Egy kis AB bohóckodás P-40 -el tegnapról:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Volt ma olyanom, hogy MC 202 -vel rárontottam magasan egy Ju-87B -re, majd minimum 3 teljes tár, és a teljes magasságunk elvesztése után, jött egy LaGG, és egy lövéssel elintézte....

Srácok most ez mi újabban hogy azért is assist jár ha én lövöm le az ellenséget, de a csapattársam elõtte már belelõtt?
Ez nagyon durva, eddig is szar volt ez az assist rendszer, ezek szerint most még tovább rontottak rajta.
PLaci
Úgy tûnik erõsítettek a Destroyer -eken... úgy szednek le, mintha valami hõkövetõ rakétával tüzelnének... <#wow1>

PLaci
B-25? Kisebb nehézségen húzd ki a 3x 1000 lbs bombát! 😄

Jó ötlet, megpróbálom, köszi!

Ha mész custom battle-ben egy két kört a pályán Rb módban akkor ki lehet figyelni hol vannak a bunkerek. A többi türelem kérdése. Amúgy azt figyeltem h itt a nagy bunkert is kiviszi a 250-es (500fontos), nem csak a lightot...

Hát minden gratulációm ha ezt az eredményt a szutyok egeres irányítással hoztad össze Simulator Battle módban. 😄

Kétszer próbáltam, nemigen jött be. A gépet még csak levegõben tartom egérrel, rárepülök a célra, de így bármiféle jelölés nélkül még a célpont megtalálása is komoly nehézséget okoz(pedig egy bazi nagy, mozdulatlan betonbunker famentes övezetben, elvileg elképzelni sem lehetne ideálisabb célpontot), nemhogy megsemmisíteni a B-24 default 250 kgos bombáival, úgy hogy telibe találom. Még a saját/ellenséges gépeket nyomonkövetni se lehet. Nem pálya.

Ne hidd, jópárszor lenyomtak minket 😊

Az az átlag 2 le is hozza a meccset 😊Azt nem értem minek hoznak B5n2 -t.
De az h 3. vagyok a játékosokat minõsíti 😊 Amúgy többet hétvégén nem megyek. Viszont a rangsorba beleszámít a Battle trophy nyeremény is, volt h 2 játék után 1,5 millával vezetett az elsõ 😊

Alapból a megszerzett Silver Lion alapján rabgsorol.

Lehet állítgatni,hogy légi-földi kill,xp-lion stnb.Alapból szerintem valami átlag lehet.De Glo tán tuudja