War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
XD. Szóval már ki kell fejleszteni a prém giftet? XD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Ennyit tud ...

.... ééééééésssss ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... megint gyúrhatod ki a prém gépet, b+! Ezek a ruszkik totál debilek ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
Ennyi grind azért a kis francia gépért? 😄 Én aztán nem szenvedek rank4 alatti gift-ért. 😄

Am valami rank4-es tank misszió nem jönne mint egy éve a JagdPantheres?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.07.18. 12:05:10

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Meg még egy ... 😄

AnuluWork
Mindegy. Lassan megvan a 250. A hülye francia gép megszerzése közben ...

AnuluWork
A japók utolsó gépét maxolom. Az orosz ággal sokkal gyorsabban menne a dolog, de ott minden gép megvan, zéró értelme van. Milyen statja van a francia gépnek? Az ugye nem az amit meg lehet venni goldért?

RAZOR27
áh, 100ért még bepróbáltam volna, de afelett már gyanús hogy félúton a gépet kibasznám az ablakon az idegtől 😄 és ja... ilyen melegbe főleg.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nekem ilyen körök jönnek össze általában de még csak 48-nál tartok.... semmi kedvem nincs ilyen hőségben játszani.
(folyik rólam a víz)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AnuluWork
Száznál tartok, de k. meleg van ...

vagy 250 tank kill épp most próbáltam ki árkádban, azt hiszem tankkal fogom megszerezni mert ha repülök akkor csak a hajamat tépem.

(és az "1000kill 1 hét alatt" mit szólsz? 😄)

RAZOR27
250 repcsi?? ezek megvannak húzatva!
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.07.17. 20:52:27

és persze pont most teszik aranyért (ideiglenesen) megvehetővé a d.520 verziót is, én meg le vagyok égve... van ősz visz 240 sasom.

Dewoitine D.521 nah állhatok neki farmolni ebben a melegben.

<#eljen><#circling>

Sherman0070
Hát az il-2 xD

Meg jó az i-185 és a yak-3-as(nem a korai verzió) is.Szóval akkor melyik amelyik rossz? 😄

Sherman0070
Én azon lepődtem meg amikor Jak-9T-vel 800km/h-val mentem és nem szakadtam szét.
Am kihagytad a Jak-9T-t, az is egy jó gép a játékban 😄

A La-7B20-al játszottam sokat, egyike a kevés említésre méltó orosz gépnek. A másik kettő a La-9 és a Mig-15bis.

Persze mivel orosz játék, jó másfélszer akkora a teljesítményük az orosz gépeknek mint a valóságban, ez különösen tier3-ban látványos ahol az igénytelen szar fából készült orosz gépek jobban diveolnak mint az FW-190, és úgy emelkednek mint egy messzer.
Sherman0070
Am La-7ről vélemények? Most kezdtem orosz gépekkel játszani. Egyelőre csak Jak-9T-vel játszok de azzal nagyon megy.

Sherman0070
Igaz. CoD United Offensive még mindig 20 euró... 😄

Steamen sajnos nem érvényes az a szabály, hogy régi játékokat olcsón adják.
Sherman0070
Azért nem semmi hogy az a játék még mindig 15 euró Steamen 😄

Azért a wop egy single player játék volt, sokkal kevesebb géppel és lehetőséggel mint a WoT. Én örülök hogy továbbfejlesztették.
Sherman0070
És tényleg ugyan az minden. Látom itt sem fejlesztenek az oroszok mint a jó kis Wargamingnél...

RiCSi1234
A vicc az benne, hogy kb ugyan azokat a textúrákat használjuk most is, mint ebben a játékban, a "hangok" is jobbak a wing Of Prey-ben.. Meg a B-17-et sem 1 hiteli minden jött ment gép.. Ebben a videóban egy Bf 109 G10 egy B-17 ellen.

GTA V (*.*)

Sherman0070
Nem is tudtam hogy a Gaijin anno csinált egy Wings of Prey nevű játékot ami majdnem ugyan olyan mint a War Thunder. 😄

+ az a baj,hogy annyival nem emelkedik jobban a szövetséges gépeknél hogy nagy előnyre tenne szert.

Emelkedésben a messzerek a legjobbak a proposok közül németeknél, de az egy könnyű szerkezetű vadászgép, alig van rajta fegyver meg lőszer. Fegyverzetben, zuhanásban, végsebességben a Fókák a jobbak. Én mindig valamamelyik fókát repülöm.
Sherman0070
Eddig én csak K-4 el repültem német rank4-en. A D-12 jobb lenne nála? (emelkedés a szempont nálam 😄)

Szerintem csak a fóka! 😊 Abból melyiket az már tényleg csak rajtad múlik.Kell 30 millis a 2 20-as mellé?Akkor d12 😊 .Ennyi.

ominózus kérdés: k4 vs d9 vs d12, melyik a befutó?

Csúzli minden pilótának! 😄 Ma délután egy rövid, de annál veszélyesebb küldetésre indulunk! Gyertek és tartsatok velünk! 😉
Live Stream
AIexx
ha jól emlékszel, ott voltál? 😄 😄
Ha jól emlékszek akkor a Sea Fury lőtt le Mig 15-öt koreában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AnuluWork
A legszarabb 1.0s gépek egyike. Még a reserve P26 is jobb, mert van rajta egy 12mmes géppuska is, ami azért már powa.

nagy nehezen ez is meglett...

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.05. 15:52:50

RAZOR27
azthittem a 3x első helyre írtad, hogy nem kell nyerni.. nyilván én is tudok olvasni 😄
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.07.05. 11:59:23

1 csatát már sikerült megnyernem, most épp zsinórba vesztettem 6 kört a féleszű csapatársak miatt.... már nemegyszer voltam olyan helyzetben hogy majdnem az ellenség spawnponján harcoltam de a drágalátos csapatársak inkább ott álltak 3 méteres távosában a foglalási körtől..... és vártak... és vártak....

érdekes a po-2 egykettőre meglett annál nem szívtam ennyit.

AnuluWork
Mi ez a hülyeség már megint Gazsiéknál?

Folyamatosan az ilyen megnyert szarok után ez van: fejleszd ki a prém gépet! 😄

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.05. 10:15:35

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Igen, egyszerű fogalmazás tényleg nem a fejlesztők erőssége. <#ravasz1>

SigS
"lead your team to victory" : vezesd tiéd csapat hoz győzelem
Mivel nem nyertetek gondolom egyértelmű hogy nem számolta.
( gyk: nem neked kell elsőnek lenni hanem a CSAPATOD nyerjen és TE legyél az ELSŐ)
<#nezze>

jahhh ezt jó tudni 😊 kékeres lószerszámot a Community Manager hátsójába, utálom mikor képtelenek egyértelműen megfogalmazni illetve részletesen leírni hogy mik a feltételek az épp aktuális feladat teljesítéséhez.

köszi az infót.

RAZOR27
hát én voltam első úgy, hogy kikaptunk és biza nem számolja.

SigS
Ja, nem kell eventen nyerni, elég ha arcade-ban 3x első vagy... teljes a nyugodtság, holnap még van időd <#hehe>

AIexx
az ilyen háború utáni propos dugyattyús motorral szerelt vadászok milyenek voltak? sea fury, la-9 - 11, a-1 stb.. jetek között? háborúba lettek volna? jók vagy nem?
na jó hagyom a francba ezt a marhaságot.... 6 körön keresztül képtelen vagyok elérni a szigeteket, vagy valamelyik idióta rammol engem vagy valamilyen mágikus erő miatt szakad a szárnyam vízszintes repülésben, vagy.... áhh mindegy hagyjuk.

gajin megtarthatja a p-26.

képtelenség nyerni ezen a rohadt midway eventen, ha top első vagyok akkor természetesen vesztünk ha pedig épp nyernék akkor valaki még épp az utolsó másodpercben csinál valamit és beelőz.

egyáltalán nyert már valaki? achievementsnél nem látom hogy egyáltalán számolná e.

A Jumo 222 technikailag vízhűtéses soros motor volt, bár a több soros csillagmotorok és a több hengersorral rendelkező soros motorok gyakorlatilag ugyanazt az elrendezést használták.
Ha nincs háború, akkor sokkal lassabban fejlődtek volna, de a sugárhajtóművek amúgy is zárójelbe tették a dugattyús motorokat, mint nagy teljesítményű vadászrepülőgép hajtóművek.

AnuluWork
Mi ez a hülyeség, hogy már csak az adott órában lezajlott csatákat írja ki?