38447
  • Ludowik
    Igen én vagyok

Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.08.24. 17:13:07
  • Sherman0070
    Mintha valami WoT-os statiszikákat néznék. AB-ban ilyen nehéz lenne az 1-es Kill/Death ratio? XD
  • vajakos21
    Jól gondolom , hogy Te vagy Ludowikhun?
  • Sherman0070
    Tökéletes sg fórum megint alkotott.... videót ha beteszem nem ott játssza le ahol beállítottam hogy elkezdje.... Az url-eket meg nem képes rendesen sorbarakni.....
  • Sherman0070
    Néhány szép killt kihalásztam a top1-ekből. :D

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.24. 16:21:32
  • Sherman0070
    Jó ötlet.
  • Ludowik
    Szerintem egyikre sem, de a gépszámukat tisztelgésképpen és a századjelvényüket viselheted a gépeid oldalán.
  • Ludowik
    Így van
  • Sherman0070
    Vajon melyik ace pilótára nevezzem át ingame magam? :D Kurt Welter aki talán a legnagyobb jet ace vagy Erich Hartmann aki mindenidők legjobb pilótája? :D
  • Torzonborz
    Kezdő Hotas joynak teljesen jó.
  • balint75
    Engem az fogott meg, hogy a gázon van + egy tengely az oldalkormánynak.
    Utoljára szerkesztette: balint75, 2015.08.24. 11:04:04
  • Ludowik
    Jókat írnak róla én is gondolkodtam a megvételen. Annyi hogy ez is potméteres de legalább hotas.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.08.24. 10:55:59
  • Ludowik
    Én simen kezdtem de ott párszor wake sziget jött és ott a japánoknak foglalni meg szárazföldi bombázás a feladat.Ha meg jött a hajós térkép tuti megtalált egy amcsi gép és azt kellett leszedni mondjuk legalább öt gép lejött a B7A2 jól hoz simen:) inkább mentem eventre.
  • balint75
    Használ valaki ilyet srácok?[URL=http://www.mall.hu/jatekkonzol-kiegeszitok/thrustmaster-t-flight-hotas-x-ps-ps3-joystick?src=sug][/URL]
  • vajakos21
    Simen simán ki lehetett vinni.Stressz nélkül.Egy ládáig csináltam csak de az 5 körből megvolt Abból egy nullás mert egy p38 megtalált,de ő is ment a levesbe.
  • Ludowik
    Ehhez az eventhez a japán torpedó bombázók vagy a Dornier volt a jó választás. Bár néha a b7a2 is lenyomták sebességben pedig az zuhanó bombázó szóval 750felett repül zuhanásban. Legalább kifejlesztettem mindkét japán bombázót . Elég sovanyul kaptam több munka van benne mint amit a sorsolás adott. Valami garantált nyeremény jobb lett volna. Amit adott a zászló kivételével kiporgetem pár nap alatt. Eleinte én is hisztiztem az event hibái miatt, de nem az volt a baj, hanem a játékos morál.
  • balint75
    Amúgy meg van még?
    Hogy bírja?
  • balint75
    Köszi!!!!!
  • twi452
    igen, az is egy tengely nem két gomb :)
  • balint75
    Sziasztok! Nézegetem ezt a thrustmaster t flight hotas x -et. Venni szeretnék egyet.
    Az lenne a kérdésem, hogy a gázkaron lévő rudder gombok hogy működnek?
    Amennyire nyomom úgy reagál a függőleges vezérsík?
    Bocs ha béna kérdés.
  • SigS
    30 torpedó megvolt, ráhagytam...szétgéppuskázzák, szétbombázzák a hajómat mire 200-300 km/h-val odaérek elé.
    Ja, és fáradozásom gyümölcse valami fos wager...
    Mondjuk legalább 0-ról kimaxoltam a DO 217-t egy laza nap alatt bázisbombázásokkal
  • kissssss
    na jól van én feladtam 57 killnél, az még hadiján hogy négyfős szakaszban jönnek a skyraiderek meg b7a2 trollok minden második körben... természetesen a netemnek is direkt pont most kellet eltalálnia hogy velem mindenféleképpen ki kell baszni, gondolom mindenkinek ismerős mikor nekivágódik a földnek/víznek mikor újra visszajön a net.
  • Sherman0070
    Na most Ultra badass leszek. Német nyelven német gépekkel fogok repülni
  • kissssss
    meg úgy általában véve is sose szokták átgondolni ezeket az eventeket, a mostani summer madnesben is volt vagy 2 idióta küldetés, egyik pl: 30 win egy nap alatt.... mondanom se kell hogy nem győzhet mindenki egyfolytában egy teljes napon keresztül.
  • SigS
    Ezt nem gondolták át....
    Mire odaér egy torpedóm, addig 10-en bombázzák le
  • Brenor
    P-38E & P-38K
  • kissssss
    mentem néhány kört ezen az új eventen.... gajjob megint kitett magáért, nem hogy éltben maradni nem lehet de még a hajók közelébe se lehet kerülni, skyraiderek meg b7a2 gépek mindenütt és így torpedóz össze 150 hajót 2 nap alatt.
  • kissssss
    yarr harr (khmm) you are a pirate?!
  • bgabor911
    Német MiG-15Bis-em van, nemsokára kész az engine fejlesztés rá.
    Az emelkedési képesség mesés, minden más területen a Sabrek durván feltörlik vele a padlót, különösen az F-2 sebre, aminek már van értelmes fegyverzete is.
    Igazi orosz gép, az egyetlen előnye is a lopott nyugati alkatrészéből származik, az angol eredetű hajtúműből(Rolls Royce Nene).

- orsózási képességét a nehézvadászgépekéhez tudnám hasonlítani, de szerintem a P-38 jobban rollol nála (nem vicc)
    - a hajtómű 100%-on amutomatikusan túlmelegedik 10 perc repülés után
    - az airbrake kevésbé hatékony, kevésbé fékez, mint a Sabreké
    - a végsebesség kissebb mint a Sabreké
    - a fegyverzet katasztrófális, igazi silány orosz minőség. Alacsony muzzle velocity a 23mm-eseken, ami nagyon nagy előretartást igényel, és hozzá nevetséges mennyiségű, 80 darab lőszer csövenként. Úgy négy másodpercni tüzelésre elég. A 37mm-est bombázópusztításra rakták rá, nem érdemes vele dogfightban számolni. Akkora a szórása hogy bombázóra is nyugodtan ellőhetsz 15 lőszert belőle mielőtt egy talál
    Különösen durva az élmény miután az F-2 Sabre csúcskategóriás lézerfegyverei után beleülsz a MIGbe.

Összefoglalva: Profi pilóták tudnak ugyan eredményeket elérni a MiG-15Bis-el, de azonos képességű pilóták mellett a Sabrek sokkal jobbak, az F2-es Sabre meg nagyságrendekkel jobb nála. Beszédes hogy koreán tíz meccsből hetet a szövetséges (amcsi-angol-japán) oldal nyer.

A MiG-17A berakása enyhíthetne valamit a helyzeten, de Gaijin többször elmondta hogy nem tervezik berakni.

Egy jó tanács ha valaki mégis arra vetemedne, hogy repüli: érdemes csak RU szerveren repülni vele délután/este, úgy sokszor kerülsz nem Koreára, és sokszor vannak mixelt nemzetiségű csapatok, ahol jobbak az esélyek.
  • i-whatismyname
    Valaki tudna véleményt mondani a mig-15-ről?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Brenor
    Jármű Profil: Supermarine Seafire FR 47
  • Szpecnyaz
    Igazából se a Schwalbe, se a MiG 15 nem vadászok elleni harcra volt felfegyverezve, hanem bombázók ellen. Lehet hogy jól néz ki a fegyverzetük papíron, de egy gyorsan mozgó jet ellen nem sokat érnek. Én inkább örülnék neki ha mindegyiken lenne 4db 20mm-es gépágyú 6-800 lőszerrel.
  • SigS
    Nem olyan rossza az, tény hogy tudni kell lőni vele. Egyesével, 0,5 mp-t várni kell lövések között :)
  • jocking
    Csak az a kár, hogy az "óriáskaliber" szarfos ágyújával szökőévente egyszer találsz el valamit. Ugyanez a baj a mig 15-tel meg a yak 9t-vel is. Schwalbéval meg egy jól irányzott (miután azzal lehet célozni) sorozat, és minden szakad szétfele.
  • Sherman0070
    Csak sajnos az a rocket fuel kb. 4 percre elég. Ha meg stock a géped kb. lehetetlen felszállni anélkül.
  • Rue East
    Angolul valóban mindkettő air brake. Magyarban a légfék az a levegővel működtetett fékberendezést jelenti, amik például vonatokon, buszokon vannak. Ha már nagyon szó szerint akarunk fordítani akkor légi fék lenne a repülőgépen használatos, de szerintem maradjunk a féklapnál. :)
  • Szpecnyaz
    A Schwalbét lehet, de azért a Heimatschutzer már egálban van vele (már amíg ki nem fogy a rocket fuel).
  • Szpecnyaz
    Biztos :D. Én az angol kifejezésből indultam ki.
  • Rue East
    Féklap.
  • Sherman0070
    Ja. A Mig9L megbassza az Me262-ket ;D