War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Arra már felfigyeltem egy ideje, hogy oroszról se igazán, de a japán meg high tieres gépekről alig beszéltek 😄
Sherman0070
Mert az olyan jó hogy F2H-k ellen megy a '262? Megnéznélek mit csinálnál ellenük....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Persze, a P51 csak is jetek ellen ment. Mind a 2 tucat ellen, amit a németek a legjobb esetben fel tudtak küldeni, mert éppen volt hozzá üzemanyag, meg úgy általában működőképes volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az amcsiknál egyáltalán nem a gépekkel van a baj, hanem a csapattal. Az egyik fele mindig bomber/attacker. A másik része meg olyan vadász aki attackernek érzi magát, emiatt alacsony magasságban nyírják a füvet a magassági vadászaikkal. Ha nincs elég angol gép a csapatban mindig hülyére vagyunk szopatva ezek miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sherman0070
Me262 30mm-es shellje amúgy is egy kib@szott nagy szar. 90% esélyben azt játssza el velem hogy a 30mm-es shell csak pattog mindenről.
De hát ez van, had menjen a postwar szarok ellen amik 1945 után repültek. Csak tennék be az Me 262 HG III-at. Akkor sírhatnának a szövetségesek a németek miatt, mert fel tudja velük venni a harcot.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Jó persze. Csak az amerikai jetek/propok kapjanak easy meccseket. Ha már a németek lennének balanceolva az már unbalanced lenne. Logikus....

támogatom! a p51 kegyetlen, ha ráérez az ember, nincs olyan német propos gép amit ne lehetne elkapni vele

AIexx
de persze a la-9 nem jetek között repül.. gaijin.. 😄
"amcsikkal meg lehet szopni" Nem tudom melyik játékkal játszol...F8F,P63,F6F,Corsair.Ezek a gépek vagy simán egálban vannak a német gépekkel vagy még jobbak is.Szerintem erős túlzás azt állítani amit Te mondtál.És a p51 meg a legjobb propos gép.Németeket simán lehet vele szívatni.Mellesleg a német propos gépekkel is lehet szívni rendesen jetek ellen.D-13-al nem egyszer kapok jeteket ellenfélnek.

AnuluWork
Én áldom a sorsot, hogy anno az összes gépet kihúztam a régi rendszerben, és hogy a modulok is akkor lettek kihúzva náluk! Először is kevesebb RP kellett beléjük, az is jobban jött, másodszor pedig kevés embernél volt top jet. Így ha harcoltál velük, és délelőtt mentél, akkor mákod volt, mert kb. a ruszki-ukrán top klán őrültek (tizenezervalahány kill/jet) voltak velük magas BRben online. Így ha az oldaladra kerültek klánban, volt 1001 assistod, és 6-7 killed, de nyertetek, ha nem akkor meg lelőttél egy rakat gépet, volt egy rakat assisstod, viszont vesztettetek. Szerintem, jobb BR értékek voltak.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.26. 07:38:36

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
MERT A P51 JETEK ELLEN MENT? pölö ... 😊

A Horten állítólag jó megfelelő kezekben. a 262 se rossz, csak magas a BR-je. A Salamanderről meg mindent hallok, de főleg negatív dolgokat. A probléma az, hogy a Sabre kifejlesztéséhez át kell verekedned magad egy rakás 262-n amiknek a br-je túl magas, a MiG 15-höz meg a Salamanderen keresztól vezet az út.
Bár én még csak most rakom az XP-t a Hornetbe, szóval csak ellenségként mentem ellenük a Meteorral, de nem igazán nyűgöztek le. Ha nem élvezném a repülést a fókákkal, akkor szerintem hagynám őket.

Master91
Azt mondod a német jetek kakik?

Alig várom hogy jetel repüljek, de hát ma is 5 csatából folyamatosan első lövésre ellőtték a függőleges vezérsíkom elsőre, még akár szemből is...így sose lesz meg egy jet se 😄
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.26. 02:39:07
?

<#conf>

Nem tudom az mitől lenne jobb hogy én meg a P51el jetek ellen menjek. A németek legalább a jetes részt leszámítva nagyon jó gépekkel vannak ellátva, az amcsikkal meg lehet szopni.

Sherman0070
Úgy hogy közben 3km-el elé kell lőnöm hogy lepattanhasson róla a 30mm-es shell.

Sherman0070
Szerinted milyen Me262-vel Koreai szarok után szaladgálni?

Mert biztos nagy élvezet lenne P51-el a 262 után szaladgálni.

f24sg
Hello.

Írtam neked a Fb-ra a Track clip-pel kapcsolatban!
Sherman0070
Baszódnának meg ezek a gecik. Megint nincs Me262 ebben a Ruhr-os eventben.... "Realistic battle"

RAZOR27
azigen! <#guluszem1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

AIexx
2 hét után első csatám.. még vissza kell szokni.. :|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
Na, találtunk egy felületet ahol nem kell log inolni hogy ticketet írjak.... megpróbálom meg beszélni a dolgot Gaijinnal, de félek Putin játszik már accountommal 😄
Master91
Van egy kisebb gondom. Pár hete nem léptem már fel, most akartam volna játszani kicsit, patcheltem.

Mindig úgy léptem be hogy megjegyeztettem vele az e-mailt és a jelszót, automatikusan lépett így be.

Erre most teljesen üresek voltak a mezők, így elkezdtem emlékezetből beírni az e-mail címem / jelszóm. 3-4 emailt, és vagy 4-5 féle jelszót használok mindenhova, de az istenért sem akar beengeni semmivel.

Semmi gond, kérek jelszó vissza állítást. Igen, ITT csak egy e-mail címemre kapom ezt a választ:
A mail with password change request has been sent to you.

Az összes többire ezt:
Error:

Support oldal szerint ITT is megpróbálhatom, itt minden e-mail címemre azt írja hogy elküldte a levelet. De sehova se kapom meg! Tegnap este is kértem, semmi nem jött.

Gondoltam írok supportnak. Hát minden áron be akarja hogy jelentkezzek. De nem tudok az istenért se.

Hova írjak így most?
már mindegy nincs rá elég sasom, egymagam meg nem tudok kifarolni értelmes menyínségű ge-t hogy azért maradjon tartalékba is néhány wager a négyből.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Főleg simen szeretjük, mert piros :-)
Amúgy prémnek mindenképp jó vásár ( mondjuk én sose repülnék usa oldalon némettel vagy fordítva)
AIexx
aki tudja használni a fókákat, annak a legjobb barátja lesz..
Sherman0070
Végre. Már a repcsik lövedékének is ki van írva az átütése.

szerintem kicsit kevés az a8 arra a szintre, az f8 a 30mm pilonnal még jó de inkább d széria

Sherman0070
Faszom ezekbe a bugos flight modellekbe. La-7 képtelen hassal felfelé rendesen lefele menni mert libeg össze-vissza.

csak az a gond hogy nekem 590 sasom van 😞 nagyon úgy néz ki hogy ez el fog úszni.

Sherman0070
Az szétverné a ruszkikat. A helyedben venném is 😄 Az A-5 németeknél nagyon tetszett akkor ez is jó lehet.

amcsi zsákmány fw-190 A8-ra kaptam -75% leárazást így csak 1225 sasba kerülne, szerintetek megéri?
(nem jönne rosszul egy t4 prém repcsi)

NIBI
Készítek pár TrackIR clip-et haveroknak, és ha már ennyire benne vagyok másnak is gyárthatok.

A clip tartalma:
-3 erős infra LED, széles fényszórású, cserélhető foglalatban. (Elforduláskor is jól látja a kamera,
aminek az infra szűrőjét sem kell kivenni, mert elég erősek a LED-ek hogy átvilágítsanak rajta!),
-ki-be kapcsoló,
-segítség a beüzemelésben.

Az elem nem tartozék!
Igény esetén USB-set is gyártok.

4500 Ft-ért tudom adni postával együtt!
Ha összejönne egy nagyobb megrendelés, illetve ha egy vevő több db-ot vásárol, akkor egyezkedhetünk akciós árról. 😊

Clip és Sapka működéséról videó.

Régebben csináltam pár db sapkás verziót is, abból még megmaradt 1 db piros sapka, melynek ára szintén 4500 FT postával.

Eddig kipróbált kamerák amivel jól működik (tehát ezeket biztosan ajánlom):
PS3 Eye cam
Microsoft VX-1000

FB-on sokszor fent vagyok, ha lehet inkább ott keress: Niebel Zoltán NIBI
Utoljára szerkesztette: NIBI, 2015.07.20. 16:23:44
Két Shvak helyett három B-20 gépágyú a fegyverzet.
Sherman0070
A La-7B-20 mivel jobb a sima La-7nél? Még csak a sima La-7 van meg de már ez nagyon tetszik.

AnuluWork
A dupla nagyon hiányzik. Remélem a gazsi 1x kukázza ezt a rendszert, mert kb. úgy elqurták, mint az SWGt az NGE megjelenésével.

AnuluWork
Ne szórakozz már! Tény, hogy volt nerf, de kb. 180+ körül jártam, miközben meg lett, majd fullos lett a J2M5öm, és a japánokkal toltam. Ez volt tegnap délelőtt 11 előtt. Addig 150 körül tettem bele a japókkal csak péntek délután 3-4 óra alatt, majd a maradékot tegnap reggel 11ig, akkor lett 180. Aztán egy-egy brit és ruszki kör után a már belinkelt eredményességgel pity-puty összehoztam BR3.0ban az amerikaiakkal. Velük lehet az ilyen "prém" szarokat a legjobban kihúzni. Ha nem kell japó gépet húznom, pénteken meg vagyok vele, ahogy az amerikaiakkal haladtam. Közben összejött két milla is. 😊 Nincs több gép amit ki kell húznom, ismét mehetek tankozni. 😄

(Bekrepált az egerem, vettem egy újat, és baromira nem áll rá a kezem, ezért is repkedek keveset. Volt egy tök jó beállításom, ez most kínszenvedés ... 😞 )

SigS
<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nortai
Ez a 250 kill elég szenvedős volt ezért a gépért. Ilyenkor sírom vissza a régi fejlődési rendszert, ennyi szenvedés után pár Tier-t fejlődni lehetett volna egyes nemzeteknél... Most meg egy db T4-es gép negyedéig jutok. :/ Vicc...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

ez is begyűjtve...

(UI: negyedik ládanyitáskor lett meg)

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.18. 16:02:22

Sherman0070
Me 262-ket miért nem pakolják le 5.7 körüli br-be? Egyszerűen lehetetlen legyőzni vele szövetséges postwar jeteket. Már ha picit tudnak játszani kb. 0 az esély arra hogy kilőjem őket. Ha nem is 5.7 akkor 6.7-be nyugodtan le lehetne vinni őket. Vagy felvinni a postwar gépeket 8.0-ba ahová valóak.... Me 163 jöhetne le 7.0-ba He 162 5.7-be és meg is lenne oldva az egész rosszul balanceolt jet rész.

szerintem meg régebben úgy voltak vele hogy a d520 és a 21verzió is megy a brit ágba sima ezüstért úgy mint a németeknél az olasz gépek, aztán mégsem volt rájuk szükség és az 520 ment prém gépnek a 21-röl meg megfelejtkeztek... még a +2 decalt se lehet kifejleszteni csak talizmánt lehet venni rá ami meg az ezüstért vehető gépek kiváltsága.

valahonnét össze kéne kaparnom 600GE-t hogy a -20% együtt megtudjam venni a d.520-is mert egy jó ideig nem lesz még egy ilyen lehetőség az is biztos.

A prémium gépek azok, amiket golden eagleért tudsz venni a játékon belül és az egyik tulajdonságuk, hogy jobban lehet velük keresni. Ez a gép a "gift and bundle" masinák közé tartozik, ezeknek nem kifejezett tulajdonsága, hogy jó szorzóik lennének.

AnuluWork

AnuluWork
Egyébként magasnak érzem a BRt, különösen, hogy a briteknél értelmes fegyverzetű BR.3,0 és azalatt nincs. A ruszkiknál már T1ben ott pompáznak a dupla cannonos Lak. Egyébként nem tűnik szarnak. Az 520 nincs meg, nem tudom az milyen.

AnuluWork
De nem is az. Milyen prém már ez? 50% reward, 24% bonus? Ha ezt márlátja a plebs a 250 kill után, keresztre feszíti a gazsit. 😄

Ez a 3. prém repcsi amit megszerzek, és ki kell fejleszteni. Ezeknek a gyökereknek a rendszerében mindig előhozzák ezt a bugot. Így volt a német He51 hidroval, a Po2vel, és vagy 3 tankkal. 😄 Szerintetek nooormálisak? Mifaszért nem nézik meg, hogy mit raknak ki elénk? 😄

Sherman0070
La 7B-20 sokkal jobb a sima La-7nél? Mert a sima La-7nek több a végsebessége.

grat... 😄 én még csak 131killnél járok, igazán megmozdíthatták volna magukat a csigások hogy átírják a gép adatait.