War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem értelek benneteket ám😊 Mindenki úgy játszik ahogy akar,vagy tud,vagy tetszik neki ,miért kell ledegradálni másokat ,mer éppen nem az ízlésvilágotoknak megfelelõen variál? Ha az a fontos akkor "kell egy csapat "amit már Minarik Ede is megmondott😊 és akkor mindenki egy húron pendül.
Vagy nincs igazam?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#eljen><#nevetes1>

Coral Springs
Tegnap egy csávó megírta nekem hogy leszar mindenkit aki nagyon magasan van, végül 4 Spitfire kergette az idiótát ezer méteren. Mondtam neki hogy így jár aki leszarja, a team meg szopik miattad mert mínusz 1 player.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ozzyehh
Nyilván vannak hülyék... mindenhol vannak 😊 ez tény ez már az ókorban is így volt 😄 kár ezen fennakadni

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Azért azt nem várhatod el hogy mindenkinek minden tetszen. 😊 Részben egyetértek Coralal,viszont az éremnek két oldala van. 😊 Azért a többi nemzetnél is lehet szívni rendesen.Pl.:germán oldalon 😊 . Ott is sok a hülye,meg folyamatos emelkedés mellett 6500 méteren felettem vannak páran az ellenféltõl.Persze a társaim rázuhantak az elsõ yer-re vagy b-17-re amit megláttak és 3-4-en lent kergetik.Aztán meg jön a cover me üzenet áradat.

Ozzyehh
Undorító, hogy mennyi elégedetlen ember van... ha meg nem lenne mivel játszani sírna a szátok 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ott a pont.

nézi a Pilot skillt is....én is folymatosan szopok a 900-as ACE pilótjaimmal😊

Torzonborz
Nem tudom ezen mit kell vitatkozni , AB/RB tökmindegy. Mind a kettõ egy rakás szar. Tele van marhákkal és a repmodell is egy rossz vicc.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Nem személyeskedek, csak tények elé állítom a kollégát. Õ állít valamit, én meg az ellenkezõjét, nincs ezzel gond.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fellner
Lolfire-ekrõl ne beszéljünk, az egy vicc,fullos 1B-vel baktattam 21 fokos szögben a kis sima full p-63 úgy ment el mellettem mintha biciklivel lennék, és vert ránk vagy 2 km-ert, sokat játszok ellenük én ezt látom.

Fõzi, nem is kicsit. A következõ patch-ben elvileg nem lesz már olyan gép ami legalább huzamosabb WEP-elés után ne fõzné.

Coral, személyeskedés helyett próbáld meg élvezni a játékot. Nem csak szovjet tier 4 van ám a világon... Fogj egy Hurricane-t és üss vele agyon pár Csajkát, az mindig segít.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

mióta bejött az 1.37(amennyiben abban volt a fejlõdési rendszer változás) azóta nem játszottam, most az lenne kérdésem hogy én rontok el valamit vagy ez most egy újítás hogy "historicalban" a BF109 F4 fõzi a vizet?

Coral Springs
Igen, olyan jól emelkedik hogy tegnap kerülõútvonalon emelkedvén 3db Spitfire IX -el futottam össze úgy 6000 méteren. A gond annyi volt hogy õk jó másfél km -el felettem voltak. Nem tudom hogy csinálták, elvileg jóval lassabb gép a Spitfire IX mint a Kingcobra.

Coral Springs
Ki az a döntõ többség ? Ismerem õket ? Ne viccelj. Nem tudom hogy észrevetted-e nem kamura irkálok én itten, amikor leírom hogy idióta barmok játszanak RB -n is. Tudod mi az a 8 vs 1 tier 4 -ben ??? Az az amit még squad -al is erõfeszítések árán kompenzálsz, ha(!) kompenzálsz. Azt ha ilyen felosztásban jönnek sorba a csaták az minden csak nem szórakoztató.

Fellner
Azért az a p-63 se egy broken gép mostanában , nevetséges ahogy emelkedik még a kis op Bearcat-et is ha kell , bombázni értelmetlen mostanában oroszok ellen, pedig az igazi orosz gépek úgy égnek mint a zsír, viszont így is szar az orosz high tier propban,de egy nerfhammert oda is kell csapni.

Azért a döntõ többség az én véleményemet osztja, és ez a lényeg. <#wink>

Coral Springs
Igen ? Az kúrva jó ha te így látod, én meg már ott tartok hogy az Arcade kellemes lövölde az RB -hez képest.
Menj te is tier 4 -et oroszokkal, majd ha látsz 4-5 Bearcat -et a fejed felett garantáltan elveszi majd a kedved.

Coral Springs
Már látom lecsapni a nerf hammer -t a Bearcat -re, az N1K2 -höz hasonlóan gusztustalanul op ez is. Csak azt nem értem hogy amikor én repültem vele folyamatosan jet -ek ellen kellett, most meg szopok ellenük mint valami szopóskúrva. Amit meg még mindig nem fogtam fel, hogy miért kerülök minden csatában eszetlenek közé ? Ha maradna 2-3 enemy a végére még azt mondom oké, de folyamatosan 7-8 vs 1 a vége, 4-5 defeat sorban meg még le is lõnek, viccnek is rossz. Amúgy ha nem Bearcat akkor Spitfire IX rush van, na az meg a total easy mod, én meg tolom hardcore -ban. Kaotikus állapotok uralkodnak tier 4 -ben az orosz oldalon, mást nem is látok csak Alternate History: Berlin.

Há akkor marad a gépbõvítés. Nekem is kell majd idén. 😞

Egy kis móka. Kör vége.

Van már pár RB meccsem onnan a tapasztalat megvan 😉
A repülõk nagyon nem húzzák le, a fõ gond maga a környezet. Ha alacsonyan repülök akkor a tereptárgyak miatt megy nagyon le ha meg magasabban akkor a felhõk. Ha meg félúton akkor egész viselhetõ, de nem lehet úgy jászani hogy közben azért imádkozol hogy se fel se le ne menjen az ellen 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Honnan tudod hogy RB-n hogy teljesítene a géped? Lehet hogy nagyobb a térkép de a repülgetõ gépek száma sokkal kevesebb. Szerintem egy próbát megérne.

Akkor korrigállak
Gábor lõ, mellé 😄

Perpill olyan gépen tolom hogy 15-30 között mászkál az FPS-em és inkább 15 felé szeret elmászni. Kivétel Mozdok mert ott 10-es az alsó határ 😊
Ilyen körülmények közt értelmetlen gép és pénzpocsékolás RB mennem, mert úgyis bedarlának. AB-n még el lehet lötyögni az idióták között, de RB-re semmi értelme még bemennem.
Nade már majdnem itt a fizu és lehet rendelni az alkatrészeket az új géphez <#rolleyes>

Az egészen biztos hogy az RB még a legrosszabb pillanatában is sokkal jobb és értelmesebb mint az Arcadeos idiótafesztivál, ahol a tízévesek csoportokban verekednek és egymást rammolják, rakétázzák merthogy nincs értéke semminek a respawn és a végtelen lõszer miatt. Bónuszként még a repülõgépek sem viselkednek repülõgépekként. Na oda mégis mi értelme van bemenni? Nem sok.

Coral Springs
Minek ? <#vigyor3> Hogy 0-1 kill -el lelõjék, vagy épp 3 vs 1 -ben próbáljon valamit alkotni a legvégén ? Ezt mondom úgy hogy én általában tudom kezelni a szituációkat, viszont az RB -nek még ezen kívül is bõven megvan a hátránya. Felesleges akkora hype -al ajánlgatni ahogy te csinálod.

az AI-k szánalmas cheaterek! 5000 méterrõl kitargeteled és elkezd elõre hátra ezerrel tolatni meg gyorsulni meg elkanyarodik ha kell......

Gábor lõ, gól.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ahelyett hogy altefnégy helyett átjöttél volna Realistic Battle módba játszani.

Nem is baj. A fejemet vertem a falba amikor még szinte el se kezdõdött a meccs, legjobb esetben is a csapat elsõnek van két kill-e és "Airfield destroyed".
Az ideg szétvetett még akkor is amikor gyõztünk. Pláne amikor 3 egymást követõ meccsen ugyanez volt. Na akkor ment az alt+f4

Én is teszteltem ezt a Yer rush-t, de 20 csatából talán ha egyben volt olyan amit majdnem annak lehetett nevezni. Mióta a reptér bombázásához az összes kis stratégiai célt ki kell nyomni, rendesen elfogytak az ezzel próbálkozók. De õk a nagykalibereseknek igazi csemegét jelentenek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Amióta megvan a P63 A-10 azóta csak azzal repülök, AB -n nonstop vendég a Yer-2 és a B-17 de abból a "híres" rush -ból ezidáig egyet nem láttam. Felmegy 2-3 vadász (én az egyik) és halálba lõjük õket. Van hogy sorba jönnek, leszedek vagy 5db -ot, utána meg ahogy spawn -olnak befele. Aki(k) meg netán átjut(nak) rajtam arra mindig ott van egy második vadász aki leszedi õket.

Coral Springs
Fasza, akkor hétvégén nem játszok. Esetleg RB -re benézek, bár most alapjáraton ott is annyi hülye van hogy el se hiszem.

2 óra.. azért ez lelombozó 😄
legalábbis számomra így belegondolva, hogy az utóbbi hetekben nem öltem bele 5 percnél többet a játékba..😄
na majd meglátjuk, hogy alakul a hétvége
Most lehet majd reménykedni a Yer rush 5 perces csatákban. 50-50% eséllyel 14 csatából megvan a 7 gyõzelem. Ha 8 perces csatákat számolunk az nettó 2 óra 😊)

😄
azért még nem tûntem el teljesen 😄
Twi.. <#eplus2><#kuss>

Golden battles

Vasárnap, összesen 600 GE-t lehet összeszedni (annak aki elég korán kel 300-ért).

hétvégén stressz teszt 😊

http://warthunder.com/en/news/473-Spring-Golden-Battles-en

This Sunday, March 9th - we will reward you with Golden Eagles for victories:
For 2nd Victory - 100 Golden Eagles
For 5th Victory - 100 Golden Eagles
For 7th Victory - 100 Golden Eagles

The event is held twice a day, so pilots in all time zones are able to earn Golden Eagles. Event will happen at: (02:00 GMT to 06:00 GMT) and (15:00 GMT to 19:00 GMT). Thus, total amount pilot can earn is equal to 600 Golden Eagles.
Fura Alak
Az R -en lehet 1 tonnás is! <#eplus2>

Csak a 4000lbs-el vigyázni kell, nehogy beleszaladjon a friendly

Az se egy szuperszónikus valami 😊

A lényeg, hogy a légvédelemnek is jutni fog pár zsíros falat 😊

Alacsonyabb tier-en vadásszal sem életbiztosítás repülni. Szedtem már ki RB csatában He-51-et. Pedig T-28-al mentem éppen, az meg nem erre van kitalálva 😄

árkádban olyan mindegy h van-e rajta vagy nincs 😊
De jó lesz.Minden hülye bombát fog aggatni a vadászára.

Mondjuk az tuti, hogy a nagy lassú nehézbomberek helyett a fürge kis és közepes bombázók lesznek elõnyben a human AAA miatt. Egy B17-est a sniper-low-pass áthúzás közben akár tankkal is ki lehet lõni 😊

a.carkey
Végre lesz a stukáknak is értelme. És nekik csak 500 kilósuk van. Mit fog csinálni egy japó zuhanóbombázó 800 kilósa, vagy a Ju-88 22 bombája? 😄

A medve nem játék.

Úgy érzem a human tankosokat könnyebb lesz kiszedni, mint a jelenlegi ai-kat 😊)

6:25-tõl bombázás a GF bétában Phly-tõl 😄
1 bomba 5 szerencsétlen 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PLaci
Kösz, és kösz. 😄
Fura bug. 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci