38447
-
Susarc #32608 mondjuk mindig ez van.....korábban szart se találtak el :P -
Amaymon #32607 "*mécses "
Mindegy törik mindkettő :DDD
Még a japóknál eladható volt de ezt most más...már eleve a sky duels event sztárja a b-17 volt SB-n. Most 1-2 hit és fáklya :) -
jocking #32606 *mécses
.
-
bgabor #32605 Az hát, az összes fogyatékos B-17 grindet tol most emiatt. Eddig mindenki sírt hogy használhatatlanok a bombázók. Most hogy túlságosan erősek lettek, miután lenerfelik majd őket a vérbe, senki se fog sírni. Probléma megoldva. -
twi452 #32604 rossz helyen van a motorjuk a vadászoknak :) -
Susarc #32603 akkor frankó módon úgy látszik hibásan van megírva a dmg-e a gunnereknek....én most kipróbáltam B17G vel 2 gép motorját is criteltem elsőre.... -
Amaymon #32602 "és bombert még véletlen sem szabad még megnézni se! első HIT-re elkapja a motort..."
Az most hatalmas gond US vs GER eventen is. 1-2 lövéssel kiszedi bármelyik német gépet a b-17. Eléggé eltört a cserép az event chat-en...:) -
Susarc #32601 és bombert még véletlen sem szabad még megnézni se! első HIT-re elkapja a motort...mindegy milyen szögből támadsz és egyszerűen leáll.... -
Susarc #32600 nem is a WEP-röl van itt szó....szimplán még 90% ra se rakhatod a motort....inkább csak 80% !!! ,de szerintem így 8-10 kör után az a véleményem,hogy valami bugos vele.... az olaj is szétfő és 71 és 99% közti gázon nincs különbség a teljesítményben....fel se pörög ebben a tartományban.....és még vízszintesen sem kezd el gyorsulni..... -
Susarc #32599 mondanom se kell a 600 pontos kör után megint lőttem 3 air killt a kövi Rb ben......tehát 3 win 1 loss és a Loss ra kaptam meg a 4x szorzót :) alap -
Susarc #32598 Ó te rohadék :D :D -
#32597 Amikor 4xes szorzó van, akkor emelkedem és mire felérek, vége, vagy bequr valami bombázd szét a bázist térképet, és két sec alatt vége, vagy mint a tiéd. 600 pontot 4xez. De én ma nem panaszkodom. Szerintem 4xesben még soha sem futottam ilyen kört. USA-JPN-GBR-URS-GER sorrendben szoktam körözni a 4xesért. Az amerikai olyan volt, amilyen, nagyon szar nem. A japó atomszar és gyors, a brit kb. jó, csak gyors, de előtte 4x vesztettem velük, tehát nem panaszkodom. A ruszki baromi gyors, ráadásul csak a bombázókat hoztam ki és hopp, vége lett. De a német! Áh.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Végre foglalós mapet 4xezett, és végre nyertünk is. El sem hittem! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ritka szar 4xes körök is tudnak lenni! Az tény! :D -
jocking #32596 Mi ez a 600 mega amit letölt a játék? -
sikora #32595 Micsoda hulladék csapatot kaptam! Sztálingrád reptérfoglalójára 6-7 ember bombázóval jött be. 20 másodperc és már ki is léptem. Az idegrendszer számára luxus az ilyen béna hulladékokkal történő játék. -
Amaymon #32594 A 109E-t is csak kis ideig lehet wep-en tartani már. Nem ilyen benyomom és 15 percig nitro. Ámbár nem nerfelték be annyira, mint a spit Mkii-t. -
Susarc #32593 jó,de a hűtővíz amivel a motort hűtik meg majd szétfagy :D balanszoló elem vagy nem ez így faszság és nagyon nagy hátrány -
twi452 #32592 lehet, hogy hidegebb viszont sokkal ritkább is a levegő odafent :) -
Amaymon #32591 Mert ez nem szim az enyhén fokozódó realizmus csak balanszoló elem. -
Susarc #32590 jaja :D
de a 6000-75000 méteren lévő -20-30 fokos levegő ami 350-400-al áramlik át a motortérne a FAXOMÉRT nem tudja lehűteni rendesen a motort.... -
Amaymon #32589 "amíg megjavítottak 3 fokot emelkedett az olaj hőmérséklet"
Nem volt menetszél hűteni :) -
Amaymon #32588 Hát most már nem lesz annyira OP a spit ... a kedvencem Vb is ~50%-nál kezd hűlni felette "folyamatosan" játszani kell a gázkarral. :o
Máshogy ebben a relatív egyszerű rendszerben nem lehet balanszolni csak ha valamiképp nehezítik a gépek kezelését. Ezentúl jobban oda kell figyelni a motorra (ami eddig a szőnyeg alá sepert kérdés volt). Abszolút jó iránynak tartom, hogy a játékos kezébe teszik a balance-ot apró lépésekkel. -
Susarc #32587 elmennek a picsába :D leszálltam 102 fokos olajjal....erre amíg megjavítottak 3 fokot emelkedett az olaj hőmérséklet alapjárati motorral...... -
Susarc #32586 annyira nem gázosak,de ezek a motorok így 2 ft ot nem érnek....70-80% on kell tartani a meccs 90% ban.....nagyon nehéz így -
bgabor #32585 Az összes Spitfire nagyon sérülékeny(egy golyót bekapsz aztán nem fordulsz többet értelmesen), és a Mk22eseket leszámítva a többi még lassú is, alacsony végsebességgel. Nem is értem mikor a noobok OPozzák őket. -
bgabor #32584 Az fasza. Két héttel ezelőttig, a nagypeccsig úgy néztek ki a jet harcok hogy a MiG-15ösök 3 kilométerrel magasabban voltak minden helyzetben az összes másik jethez képest(összes Sabre és Panther beleértve). Nem sajnálom őket az tuti! -
Susarc #32583 lőttem vele 2 3-as kanyart/900-1200 pont/ vesztettünk...nem lőttem semmit nyetünk....és meg négyszereztem a 68 pontos körömet.... :D F U -
Susarc #32582 Spitfire MK 22 :
7500 méteren 80% os terhelésen is 130 fokos a vize.....WEP-re normál magasságon szétfő a motor 1 perc alatt....
nem is beszélve arról,hogy egy gyurmagolyó eltalálja mindig a motor sérül és egyszerűen meghal.....
amúgy fasza gép lenne :D -
jocking #32581 Tudni milyen, mert használom. Bármilyen helyzetben, bármelyik sabre úgy lelép, hogy csak úgy zörög utánuk a kondenzcsík. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az a jobb gép, legalábbis ami a repülési teljesítményeit illeti. -
bgabor #32580 A MiG-15 bis-t azért istenítette mindenki, mert a legjobb jet volt. Egyészen a múltkori nagypeccsig, amikor is erősen megváltoztatták. Aztóa javítottak valamit az emelkedésén. Így most nemigen tudni milyen.
A fegyverzetét viszont nemtudom minek szidod, mindenki tudja hogy a 37mm-es nem vadászok hanem bombázók ellen van, ezért nem gáz hogy baromi nagy a szórása. Nem vadászok ellen van kitalálva. Vadászok ellen a 23mm-esek vannak, és azok felfejlesztve(new 23mm cannons) pontosak is és nagyot ütnek.
Mindezt RB-re értem persze, Arcade gyerekzsúrban nincsenek korlátok. -
#32579 Pedig az enyém is 1Gb-os. Lehet hogy a driver miatt csinálja. Nálam valami régebbi van fent, esetleg próbáld meg a mostani 14.4-eset. link
-
jocking #32578 Ja, és a shadow és cloud quality is mediumon van.
Mind1, most majd megpróbálok win7 alól játszani, meglátjuk, mi lesz. -
jocking #32577 Nálam ugyanígy van, egy két apróságot kivéve:
- haze, soft particles kikapcsolva
- lens flares kikapcsolva
- particle density lejjebb van húzva (nálad olyan 90%-on lehet, nálam inkább csak 70)
- grass range kb. a csúszka alsó harmadánál van
- water reflections quality a csúszka közepén. -
#32576 Nem kéne annak lennie, ha csak valami olyan opció nincs bekapcsolva ami nagyon erőforrás igényes.
Nekem is HD7770-esem van és ilyen beállításokkal jól megy: -
jocking #32575 Más:
Az utolsó nagyobb patch óta 4-5 csata után rendszeresen kidobál a játék "not enough video memory" hibaüzenettel. Mediumon van a legtöbb beállítás, új Radeon HD 7770-es kártyával (1 Gb). Ez kevés neki?? -
jocking #32574 Valaki elmagyarázná, hogy miért isteníti mindenki a Mig-15-öt? Egy ideje már próbálom használni, de az eddigi véleményem alapján egy nagy kalap sz*ar...
- Gyors, de ha egyszer fordulsz vele, az életben nem fogod tudni visszanyerni az elvesztett sebességet.
- Erős a fegyverzet, de ugyanolyan sz@r, mint a yak 9T-ben is volt, eltalálni vele bármit csak marha nagy mákkal lehet.
- Egy lövést kap bármitől, és azonnal tűzgolyóvá változik.
Kezdem megbánni, hogy ilyen vacakra költöttem el egy csomó oroszlánt... :S -
Coral Springs #32573 Amikor 5 -ből 5 csata úgy kezdődik hogy ki kell kászálódni a felhőből, az nálam is kiveri a pumpát. Benne elrejtőznek a bomber -ek, a bnz nehézkes, kill az nem jön mert én például nem vagyok hajlandó 500m -en forgolódni, azért mert felette már nem látsz semmit egészen 3-4km magasságig. -
#32572 Lent SEMMIT SEM LEHETETT LÁTNI, felmentem, de mindenki lent próbált repkedni, így én is visszamentem. Bár ne tettem volna. SEMMIT SEM LEHETETT LÁTNI. És csak hegyek, hegyek ... -
twi452 #32571 jó a változatosság, én azt nem szeretném ha kivennék belőle mint az éjszakai meg nagyon tré időjárásokat a repülősből :)
Ne legyen gyakran de azért néha nyugodtan lehetne extrém körülmény is :) -
Amaymon #32570 A felhő generátoruk nekem se nagyon jön be. Van olyan SB map, amikor azonnal kilépek amikor meglátom milyen idő van. -
#32569 A Gaijinnak üzenem, hogy szopja le magát az átláthatatlan köddel tarkított pályák miatt! Kicsit átestek a ló túlsó oldalára.