War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No para 😊
Én is ritkán kapok választ...Tisztelet a kivételnek

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Coral Springs
Kedves Bernathus és kedves GuguGabor ! <#smile>

Azért mert valaki az enemy oldalon van még lehet köszönni neki, fõleg ha a másik kezdeményezi is ezt. Peace.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Végre sikerült még 2 tier4-es orosz gépet szereznem, így a múltkor megnyert prém ruszki kingcobra-val együtt már volt értelme tier4-es csatába menni. De ez a prémium cobra valami annyira op, hogy még én szégyelltem magam a killekért. 😄

Annyi idõ alatt még a listát se tudod átfutni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

.58 sec-es AB meccs.....pffffffffffffffffff

Hát aki bemegy head onba egy kétmotoros, négygépágyús géppel az no comment, az menjen vissza árkádba. Maga a head on is azok jellemzõje akik nem tudják mit csinálnak, profi pilóta nem vállal olyan 50-50% kockázatot ami a head onnal jár.

Ettek a beaufighterek valami kegyetlenül nagy hetesek mind Ab mind RB.....
Ha a csóringer orosz vagy fóka bejön head on-ba akkor is 100% , hogy minimális sérülésekkel én jövõk ki.... a fegyverük 67-es maintanceval még nem akadt be (nekem) , csak a motorok a gondok .... :/ néha harákolnak , és ha 1-et elvesztek akkor ugyan úgy mint pl a p38 , 110-esnél halott ember vagyok....
Az FW az korrekt, a 109es elég kis tömegû, az meg a Spitfire úgy 250-es sebesség mellett emelkedik ideálisan.

a.carkey
Kedvencem vele "az erdõs részen tankok tûnnek fel" c. fejezet. "Nagy öröm" tankokat kilõni a fák között. 😊

A medve nem játék.

Esetében mi más lenne? <#nyes>

Sziasztok,

Ha jól tudom(javítsatok ki ha nem,azért kérdezem 😊 ),de általánosítva nem kitérve az altípusokra az FW-k olyan 290-300km/h-nál a messerek meg 270+-5 km/h emelkednek a legjobban?!

bardocz
Tudom nem apróhirdetés helye, de hátha érdekel valakit az eladó joystickom.
igen...tudom AB,de bazze! másik meg 4000 méterrõl indul 2perc alatt 8000+ on van.......hát persze! ja és mind orosz volt.....

Ab?

derékszögben! emelkedik a B17 és 650 KMH-val nem érem utól....elmennek a jó K anyjukba

Nevetséges, hogy sok idiota az 500 kg-os bombáit armored car-okra dobálja, ahelyett, hogy az ellen repterét dobálná. Igaz csak 10x annyi pontot kapna a reptér bombázásáért egy fordulóban. Hihetetlen, hogy 6-7 bombázóból csak én akarom a repteret szórni. Pedig ha minden idióta azt dobta volna gyorsan nyerhettünk volna. A vicc csak az, hogy az ellen repterén kívül nem volt más célpont csak armored car.
N1K vitathatatlanul a legerõsebb propis gép a játékban, egyszerûen nincsen semmi gyenge pontja, a SpitfireIX-el és a Bearcattel ellentétben.

Ráadásul azzal van némi esélyed a támadó ellen, jónéhány elbizakodott vadász lõttem már le vele aki azt hitte hogy a HS-129B2 veszélytelen célpont.
B3-assal viszont leginkább meghalni meg lezuhanni lehet csak. 😄

A nagy tesója használható, az 1 lövés 1 tank. Viszont sose jutottam el odáig, hogy kifogyjon, elõtte mindig agyonlõttek 😊 A 30mm-es viszont frankó, mert az nem úgy repül mint egy tégla..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

N1k2 ellen a mustangommal még én sem tudtam mit kitalálni,zuhanok és kész. 😊

A vicces az hogy a 30mm-essel is kicsapsz bármit amit a 37mm-essel csapnál, medium és heavy tankot simány kilõsz 30-assal, és van hozzá lõszer is. 37mmeshez 12 darab golyó van és messze nem egy lövés egy kill a tudománya(HVAP lõszerrel, fullosan!). Én nem is használtam két körnél tovább.

Coral Springs
Mentem most két menetet a Zhengzhou -n, szerencsétlenségemre oda rakott a kúrva MM. Alt+F4 lett a dolog vége, kész, az N1K2 ellen megállt a tudomány ! Nem tudom hogy gondolják a Gaijin-ék hogy nem nerfelik a föld alá már több mint fél éve azt az UFO -t, de már nagyon idõszerû lenne. Megjelennek azok a szarok 8-9000 méteren, és gyakorlatilag gépveszteség nélkül behúzzák a Japánok a csatát. Na hagyjukmár. <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Szerintem stabilabb az egész szerkezet, mint a Me410nél, bár jóval kevésbé bírja. Hátránya, hogy pl. a Ki-102 és kistestvérei simán elrepülnek egy motorral, a He129 nem. 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
De az lomhább mint a 110/Do217/410 trió.

Amúgy nem is olyan rossz gép , csak a 37 milis löveg nincs meg rá de így is jól használható. Tegnap megnéztem SB-n is ott még jobban repülhetõ mint RB-n.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
És csak T3 ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hs 129B2? Iszonyat pontos, sok lõszer.

A medve nem játék.

Torzonborz
J1-es Dornier is jó , de ahogy Glo mondta az igazi hentes az a B6-os 410 .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Igen.Az biztos.Tegnap is írogatták ingame hogy mennyire szuperek a német gépek.Kérdeztem miért is(lent kóválygott 500 méteren egy fw-vel)? A 30 millis miatt,ha betalál akkor annyi mindennek.Mondtam ebben igaza van,tényleg nagyon jók a német gépek fegyverzete,de elõtte "be is kell fogni" az ellenfelet! 😊 Nem eltalálni bûvészet,az már csak az utójáték. 😊

Az igazi hentes a 410 B6/R, de az más komoly ellenfelekkel is összeakad. Viszont ott akire ráemeled a 30-ast az nem kérdez vissza 😄

Her Laca
Jaja😊 Azzal lehet gyilkolászni😊 Meg van még egy utána levõ na azt még kipróbálom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Árkádban ne keress élethû repmodellt 😊) Ott kb az gyõz akinek nagyobb a tûzereje. A 110-essel rátapintottál a jó gépre 😊

Her Laca
Mert benned van a szimes beidegzõdés😊
Én is pislogok ám amikor lecsapok ,húzok föl és egy IL2 õ jön utánam alulról ,majd jól szétliggat😊 Ejnye mondom milyen agregát van ebben😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a.carkey
True.

Ha van, vagy éppen arra jár valaki, és segít, akkor megköszönöm. Fordított esetben más szokta megköszönni ugyanezt. De mivel az esetek 80%ában nincs, így jártam. 😊

A medve nem játék.

Magassági fölény ellen, pláne 1v1-ben, az egyetlen esélyed, ha a másik hibázik. Nagyot.

Coral Springs
Ez egy 1 vs 1 szituáció volt, így a magassági fölényt lehet kompenzálni. Ennek meg nem az a módja hogy vérszemet kapva erõlködünk.

A leírásod magassági fölényt feltételez, azt meg nem könnyû orvosolnu, fõleg Rb-n ahol az ikonok miatt még lelépni se könnyû. Sb-n meg lehet lepni bárkit bárhonnan, egy leborítás utáni visszaemelkedésbõl meg fõleg. Rb-n ez kivitelezhetetlen, ott mindig valaki orra elõtt leszel. Én ezért nem játszok Rb-t 😊) Sb-n még én a magam kis vérgõzös gondolkodásával is sikeres tudok lenni, Rb-n meg kicsontoznak pikk-pakk.

Her Laca
Meg valami nagyon bénán egerezem😊)) Bár palástot már tudok csinálni.XD

Her Laca
Bocsesz😊 Én nem nézek üzeneteket.
Kicsit bemegyek jóóóól lelövetem magam,oszt ennyi😊
Asszem pont tegnap volt,hogy na mondom csinálom úgy ahogy az meg van írva,szépen csapkodtam ,asszem lõttem is pár gépet egy géppel abszolváltam a meccset. Aztán a kövben lövöm az ellen és felrobbanok😊 Hát egy kollega buzgó volt oszt engem abált le. No elég is volt a okoskodásból,lementem brusztolni ,persze le is vakartak az égrõl😊 ahogy az kell.
Na meg volt egy krapek az akárhányszor szembe jött egyet durrantott a pilótám meg azonnal meg is halt😊 Valami bomberben üldögélt.
Én ezt nem veszem komolyan ,szóval inkább lemészároltatom magam😊

Coral Springs
A németek ellen meglepõen könnyû a mûsor, én a vérprofi helyett a vérnoob kifejezést használnám. Jön rám a majom nagyon le akar lõni, 800m -el alattam átesik, nekem annyi a dolgom hogy ráfordulok és szitává lövöm a gyakorlatilag mozdulatlan gépet. Na ilyenek játszanak a németekkel, vagy épp ott a másik kategória amirõl videót raktam be ide nem rég. Bár csak ellenük kéne mennem minden csatában, helyette 10 csatából 8 Alternate History: Berlin a Bearcat / Spitfire IX invázió ellen.

Ja, és várd meg a R5 új "német" Jeteket. Lesz ám sírás 😊)

<#eljen>

Német Rank4-et csak az igazán elhivatottak játsszák, akik sikerrel túlszenvedték magukat a R3-on, és vérprofik lettek a jobb orosz gépekkel szemben 😊)
R4-en már nincs olyan nagy különbség, és így kijön a skill különbség.

Coral Springs
Ami viszont érdekes hogy például tier 4 -ben az orosz oldalon folyamatosan a szopás megy, addig tier 3 -ban meg az orosz oldalon játszanak a halál pro -k, és az enemy a hülye. Mint ha lenne egy humán választó vonal a tier -ek közt.

Mondjuk a játék nem az attackereknek kedvez, mivel õk addig veszélyben vannak míg van ellenséges gép (ha elfogynak akkor meg vége a meccsnek). Plusz berusholnak alacsonyan (míg a többiek emelkednek), naná hogy lesz olyan ellenséges játékos aki tárt karokkal várja õket a földi célok felett.

Az il2-ben ez jól meg volt oldva az online war-okon, mert ott a feladat volt adott, és az után is ment a meccs miután lelõtték az egyik csapat összes gépét. Itt annyi idõd van míg valaki felül nem kerekedik a másikon, addig kell lent operálni. Ha il2 formájú lenne, akkor az attackerek szépen kivárnának, és miután elfogytak a gépek lehetne aprítani a földi célokat. Vagy ha vesztésre állunk hazafordulnának, letennék, és kilépnének SL veszteség nélkül.

Ezt a mostani rendszer nem engedi meg, a mapok is kicsik hozzá.

Amit elmondtam az természetesen csak az Rb/Sb módra igaz.

Majd ha jön a WorldWar mód akkor más lesz a szitu, addig szegény attackerekre rájár a rúd.

Pláne, hogy itt õrjöngve kiabálni.. kb annyi haszna van, mintha a MArgit hídról a Dunába üvöltené. Mondjuk mi jobban járnánk vele 😊)

Torzonborz
Laci májsztró alapvetõen ez egy csapat alapú játék , akkor illene minimális mértékben úgy is játszani , nemdebár ? 😊
Na ez az ami nincs meg.
pl ha attacker géppel repülök ( pl béna kacsa ) akkor azért nem lenne rossz némi fedezet...ez 10bõl jó ha 1-2 meccsen megvan , egyébként szarnak az ember fejére még akkor is ha normálsian kéri.

De.Viszont akkor ne legyen 2 csapat,hanem deathmatch legyen és mindenki mindenki ellen. 😉 Ott nem kell figyelni a csapattársaidra,nem kell fealadatra koncentrálni stb. 😊

Coral Springs
Tegnap írtam neked üzenetet a játékban, hogy toljuk é squad -ban AB -n. Nem reagáltál, vagy nem láttad.

Én úgy vagyok vele hogy egy FTP MMO-ban a nagy mennyiségû hülyék/núbok bizony adva vannak. Ha valaki ennek ellenére talál élvezetet benne az játszon. Aki viszont a falra mászik az egésztõl és csak idegesíti az ne játszon a játékkal, de ne is károgja tele nap mint nap a játék fórumát.

Én se megyek be a WoT topikba leszólni a játékot mert fél éve nem játszottam vele, lévén hogy régen halott már számomra. De említhetném a vadiúj, még csak bétateszt alatt álló Elder Scrolls Online topikját is, ott is egyszer leírtam hogy szerintem a rosszul megválasztott, elavult, fizetõs/havidíjas üzleti modell ki fogja készíteni a játékot, azóta nem is szóltam ott hozzá.

A baj azzal van, hogy a team nem csapatként játszik, és ha egy 8v8-ban 5 gép lemegy bombázót kergetni 500 méteren, 2 gép ki tudja merre kóborol, Te meg egyedül fent maradsz 5 ellenséggel akik ráadásul magassági fölényben vannak.. az nem olyan lélek emelõ 😊