War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ritkán kapok választ...Tisztelet a kivételnek
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Azért mert valaki az enemy oldalon van még lehet köszönni neki, fõleg ha a másik kezdeményezi is ezt. Peace.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha a csóringer orosz vagy fóka bejön head on-ba akkor is 100% , hogy minimális sérülésekkel én jövõk ki.... a fegyverük 67-es maintanceval még nem akadt be (nekem) , csak a motorok a gondok .... :/ néha harákolnak , és ha 1-et elvesztek akkor ugyan úgy mint pl a p38 , 110-esnél halott ember vagyok....
A medve nem játék.
Ha jól tudom(javítsatok ki ha nem,azért kérdezem 😊 ),de általánosítva nem kitérve az altípusokra az FW-k olyan 290-300km/h-nál a messerek meg 270+-5 km/h emelkednek a legjobban?!
B3-assal viszont leginkább meghalni meg lezuhanni lehet csak. 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
Amúgy nem is olyan rossz gép , csak a 37 milis löveg nincs meg rá de így is jól használható. Tegnap megnéztem SB-n is ott még jobban repülhetõ mint RB-n.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én is pislogok ám amikor lecsapok ,húzok föl és egy IL2 õ jön utánam alulról ,majd jól szétliggat😊 Ejnye mondom milyen agregát van ebben😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha van, vagy éppen arra jár valaki, és segít, akkor megköszönöm. Fordított esetben más szokta megköszönni ugyanezt. De mivel az esetek 80%ában nincs, így jártam. 😊
A medve nem játék.
Kicsit bemegyek jóóóól lelövetem magam,oszt ennyi😊
Asszem pont tegnap volt,hogy na mondom csinálom úgy ahogy az meg van írva,szépen csapkodtam ,asszem lõttem is pár gépet egy géppel abszolváltam a meccset. Aztán a kövben lövöm az ellen és felrobbanok😊 Hát egy kollega buzgó volt oszt engem abált le. No elég is volt a okoskodásból,lementem brusztolni ,persze le is vakartak az égrõl😊 ahogy az kell.
Na meg volt egy krapek az akárhányszor szembe jött egyet durrantott a pilótám meg azonnal meg is halt😊 Valami bomberben üldögélt.
Én ezt nem veszem komolyan ,szóval inkább lemészároltatom magam😊
R4-en már nincs olyan nagy különbség, és így kijön a skill különbség.
Az il2-ben ez jól meg volt oldva az online war-okon, mert ott a feladat volt adott, és az után is ment a meccs miután lelõtték az egyik csapat összes gépét. Itt annyi idõd van míg valaki felül nem kerekedik a másikon, addig kell lent operálni. Ha il2 formájú lenne, akkor az attackerek szépen kivárnának, és miután elfogytak a gépek lehetne aprítani a földi célokat. Vagy ha vesztésre állunk hazafordulnának, letennék, és kilépnének SL veszteség nélkül.
Ezt a mostani rendszer nem engedi meg, a mapok is kicsik hozzá.
Amit elmondtam az természetesen csak az Rb/Sb módra igaz.
Majd ha jön a WorldWar mód akkor más lesz a szitu, addig szegény attackerekre rájár a rúd.
Na ez az ami nincs meg.
pl ha attacker géppel repülök ( pl béna kacsa ) akkor azért nem lenne rossz némi fedezet...ez 10bõl jó ha 1-2 meccsen megvan , egyébként szarnak az ember fejére még akkor is ha normálsian kéri.
Én se megyek be a WoT topikba leszólni a játékot mert fél éve nem játszottam vele, lévén hogy régen halott már számomra. De említhetném a vadiúj, még csak bétateszt alatt álló Elder Scrolls Online topikját is, ott is egyszer leírtam hogy szerintem a rosszul megválasztott, elavult, fizetõs/havidíjas üzleti modell ki fogja készíteni a játékot, azóta nem is szóltam ott hozzá.