War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideje azt csinálom, hogy azonnal lezuhanok, hogy friendly killnek vegye a rendszer és minél elõbb jöjjön vmi féle banhammer, ráadásul utána csak õket üldözöm, és rammmmmmmm, hogy neki még rosszabb legyen. De ma elõször fordult elõ, hogy 4x szorzós meccsnél csinálta ezt egy raddoxx 4 (vagy radoxxx 4, vagy valami ehhez hasonló gyökér), így dilemma volt a dolog, minden esetre egész jól kijöttem a körbõl és még nyertünk is.
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Így néz ki:
Kép
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://warthunder.hu/news/Soft-Landing-2---Elo-Podcast-Musor#
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Látod az bizony megeshet 😊 MA valahogy nem vagyok agyi szinten a toppon 😄
Am ne lepõdj meg ha a heti epic videókban viszont látnád a jelenetet 😄
a felsõ és az oldalsó pajtik is majdnem teljesen hátrafelé tudnak lõni 😄
és ugye fent, alul és hátul ott a dupla 20milis 😄
7 perces játék 4000 rõl kezd a legoptimálisabb emelkedése 7.7 méter tehát a 7 perc alatt 3235 méter képes emelkedni 3235+4000=7235
én 2500 ról kezdtem 7 perc alatt 420*18= 7560 +2500 = 10060!! "árkád bónuszal erre rádobhatunk egy 2000-est alsó hangon
neki 9200
nekem 12000
így is nyerõnek kéne lennem
erre az történik,hogy õ 10000-en mókázik 7 perc alatt én meg kaparok utánna 8500 on.....
NA EZ BASZ FEL
statisztikát meg felesleges nézni nagy magasságon a b-17et se lehet nagyon befutni, ez van 😊
Angoloknak, Németeknek, egyes Orosznak van alsó tornya. Amcsiknál csak a PYB-5 -ökön, B-17 -eseken, és a B-24 -en van.
Brenor 76-os a karim van a játékban egy kis eltöltött idõ😛 szóval nem vagyok totál kezdõ....tudom ha valami nem okés és azt is ha én vagyok a hülye.....rengeteg csodagyerek van és egyre bosszantóbb
1.7km en nem aggódsz,hogy eltalál egy kikQRT toronylövész....el se lát addig.....nem a seggében voltam csak emelkedtem rá loptam a távolságot,de esélyem nem volt....a srác konkrétan néha derékszögbe állította a 4 motoros gépet és úgy emelkedett....láttam mikor rázoomoltam
az általam említett szituációban és a bomber technikával nekem kb 12000 méteren kellett volna lennem,hogy legyen esélyem........
Az övéiket én se ismerem, de ha ért hozzá az egyén (márpedig úgy tûnik ért hozzá) és tudja milyen sebességen és emelkedési szögön tud a leggyorsabban haladni akkor szerintem nem lehetetlen.
Bombázóval vígan fel lehet mászni 10k-ra úgyhogy gondolom az egész meccs alatt emelkedett. AB-n ilyenek ellen nem sok esélyed van, inkább hagyd a francba.
De ha mégis rá akarsz menni akkor semmiképp ne a közelében emelkedj. Lõni úgy se tudsz rá ha feletted van õ viszont a lövészeivel szép apránként el tud intézni amíg te próbálsz feljebb mászni.
Csak akkor menj rá bomberre ha elég sebességed van hogy gyorsan tudj közel kerülni beleeresztesz egy tonna ólmot és lelépsz mielõtt a lövészek elintéznek. Aztán újra amíg le nem esik. A legjobb ha oldalról támadod és te érkezel magasabbról.
Utánfutót játszani mögötte semmi értelme, csak neki segítesz
MI A JÓDÉDES RÁKOS FRANCCAL LEHET EZT A NYOMORÉK BOMBÁZÓT EGYÁLTALÁN MEGKÖZELíTENI???????????????????????
Elmagyaráznád mirõl beszélsz, mert ezt így nem tudom értelmezni....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszer kapsz az adott nemzet (általad kiválasztott,) épp kifejlesztés alatt álló gépéhez.
Másodszor kapsz a repült gépekhez. Ha az adott géphez az összes fejlesztés megvan, akkor az megy a levesbe, hisz már nincs mire "elkölteni".
A harmadik a konvertálható rp, aranyért. Csak azoknak ajánlott, akikre rászakadt az OTP. <#nezze>#nezze>
a kék rp pontok hogy is mûködnek? mert azt látom hogy bele mennek a fejlesztésbe de ha egy kész lesz és marad valamennyi, amire azt írta hogy elkölthetem, rányomtam azt írta hogy gratulál ebben a tierben minden ki van fejlesztve de semmit sem fejlesztett. valami 1000 pár 100- ról van szó, csodálkoztam is hogy a spit ix-et ebbõl kifejlesztette.
Még most is sírok a röhögéstõl XD
A nick -em miatt engem is sokszor poláknak néznek.
Üdv utólag.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Egyébként a nem visszaköszönõ emberek védelmében megjegyezném, hogy korántsem nem mindig bunkóság húzódik meg mögötte. Például ha az illetõ csetbanon van, akkor semmiképpen sem tud visszaköszönni. Saját teamnak is csak hotkeyyel, ellenségenek meg semmiként.
Ha csak magamból indulok ki, én gyakran vagyok egyhónapos csetbanon, mert gyakran kerülök összetûzésbe az orosz játékosokkal hogy legyenek szívesek már a közös angol nyelven beszélni egy csaptalaú játékban, hamár az RU helyett az EU szerverre dugják a koszos képüket. 😄