War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, mit kell ripánkondi hogy nincs szerver, DDoS is lehet, vagy simán túlterhelõdött, ami érthetõ is, hiszen valamikor stressz tesztet is tartani kell, összeesküvés elméleteknek meg nem hiszem hogy van értelme, legalább ez nem laggaming egyfolytában.
Egy 600 forintos event miatt egymás torkának esni... Wow.. 😞

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha másod nem is, az tutira. Nagyon büszke lehetsz rá, az ám a teljesítmény! Az olyasmi ám amire nem képes bárki!

"Szemét gané a játék mert támadják a szerverét kurv@ hekkerek? Te is nagyon egyszerû lélek lehetsz..."
az okos fiú írta, de õ okos
Talán mert tudják hogy ilyenkor okozhatják a legnagyobb kárt? Mert tudják hogy a primitívek úgysem fogják megérteni? És valóban nem...

így van utcaseprõként legalább a büszkeségem meglehet neked nyomorék bérencként ez már régen nem adódik meg
Egy szóval se mondták h hacker támadás 😉

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

nem sokkal egyszerûbb a heckeres dumát beadni mindig. érdekes, hogy egyetlen egy alkalommal nem heckeli senki csak ilyenkor. érdekes heckerek ezek!!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi gond, valakinek az utcákat is kell söpörni, nem igaz?

Nyugi, ilyenkor meg szokták hosszabbítani.

egyszerubb lenne ugy kiirni, hogy:
+100 arany aki be tud lepni a szerverre
+100 arany aki be is tud lepni egy csataba
+100 arany, ha meg is nyeri

szerencsére itt vagy te értelmiségi okosfiúnak, így én lehetek hülye is
ez nem pánik roham fiú, hanem nevetséges. akármikor meghírdették az eventet SOHA EGY ALKALOMMAL NEM MÜKÖDÖTT!!!!!!!!!!!!!!!SOHA! a leghülyébb idióta is ha kétszer megégeti a kezét harmadjára már nem teszi a tûzbe. ezek sokadik alkalommal is nullák
600 Ft 😉
Am jah higgadság van. Ha egész napos lenne akkor nem lenne egyszerre ennyi ember fenn akkor meg hiába nézik az adatokat

Szemét gané a játék mert támadják a szerverét kurv@ hekkerek? Te is nagyon egyszerû lélek lehetsz...

Így van, egész naposra kellett volna csinálni.

a.carkey
Szórakoznak ezek a majmok, vagy mi van? Nem enged csatlakozni kb. semmihez ...

A medve nem játék.

az igen 😄D

viszont ha egész nap lenne akkor meg ugyanúgy eloszlana a játékosszám mint minden átlagos napon az meg nem jó teszt 😊
ne kapjal mar panikrohamot 300 ft miatt..
Ez a szemét gané játék minden egyes alkalommal ezt csinálja amikor tétje van a játéknak, ez nem tünik fel senkinek?????????????????????????????????????????????
mondjuk ha egezs naposra irnak ki az eventet ejfeltol-ejfelig, nem lenne ez. de hat ehhez egy csepp esz kellene..
Ennyi. A stressz teszt 5 másodperc alatt megbukott XD

Nem véletlenül hívjuk stressz tesztnek 😄 A sok birka mindig egyszerre akar fellépni a szerverre, attól meg bármilyen szerver összeomlana.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

es mar le is rohadt a szerver...
RiCSi1234
már valami gond van a belépéssel.. 😄 Hálát adok magamnak, hogy hajnalban is mentem. 😛

GTA V (*.*)

nem kene mar mennie az akcionak?
Csatában töltött idõhöz is van kötve, de ez csak a Goldn event alatt él.

Ez a véglet. Tudod mikor lépek ki csatákból? Amikor a tisztán T4-es gépparkommal berak egy olyan 10 vs 10 csatába, ahol az ellenfél 10 gépébõl 7 F-86, MiG-15 és Me-163.

RBn mintha csak event csatánál lenne ilyen, normál csatánál nincs. Én bizony lelkifurdalás nélkül kilépek a csatából az elején ha látom hogy nyerhetetlen. Mondjuk amikor szövetséges oldalon a tízfõs csapatból öt négymotoros bombázó(õk halnak meg elõször mindig, a Kingcobráknak easy frag mind, de még a Shiden Kainak is), a maradék ötbõl meg két attacker és három fighter. Eredményt se tudsz elérni úgy hogy az ellenséges csapat négy-öt, csapatban támadó vadászával kellene szembemenned.

Sajnos mikor alig van idõm játszani akkor nem fogok egy esélytelen meccset végigasszisztálni.

Szerintem inkább azért lépnek ki, hogy hátha megnyerik neki a csatát, õ meg mehet a másikra. De ha nem mehet azonnal, akkor ezt nem tudja megcsinálni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Talán egy hónapja volt egy olyan hogy haverok feljöttek játszani és pont belekezdtem egy meccsbe úgyhogy kiléptem. Akkor is várni kellett talán 1 percet.
Egyébként nem tartom hülyeségnek, mert rohadt idegesítõ tud lenni amikor egy eventen 10v10-nél kilép 3 ember a csapatból mert nem tetszik neki a map vagy tudomisén.

Még valamelyik régebbi patch notes-ból rémlett de lehet h akkor is eventes dolog volt úgyhogy ez könnyen lehet, hogy csak ilyenkor mûködik 😊
Coral Springs
Szerintem ezt csak ideiglenesen vezették be, amíg megy ez a Spring Golden Battles event.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nálam eddig AB-n is így volt. Kiléptem, mentem a következõ csatába. Ma volt az elsõ alkalom, hogy nem így történt.

Coral Springs
Van ilyen feature ? Errõl én sem tudtam. AB -n mindig ott vagyok a végéig, RB -n meg ha lelõnek kilépek, de mindig mehetek a következõ csatára.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

2-3 hónap? 😄
Mióta megy az a "fasság", hogy egy adott országot nem tudok csatában használni, amíg le nem jár a csata, amibõl a vége elõtt kiléptem?<#falbav>

Az Usa-ban meg az esti a Haha 😊

Ozzyehh
a francba, hogy lemaradtam a reggelirõl😞 "reggeli" haha😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Mivel én mocskosul fáradt voltam és már éjfélkor megszöktem, ezért nekem a társam repülte ki a 7 gyõzelmet... De a délutánit már közösen toljuk majd. 😄
Ajh én is úgy mentem volna. Helyette délig melóban szívok. Na de majd délután a második körben 😄 (Nem mintha egyébként nem ezt csinálnám amúgyis 😄)

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

RiCSi1234
Már a nyálammal gurguláztam, olyan idegesítõen nehezen lett meg a 7 gyõzelem.. 😄 Elég is volt az arcedeból ennyi. 😛

GTA V (*.*)

Akkor ez nem jött be 😄

golden eagle este holnap lesz.
1 hét szünet után játék.
Semmi sem változott 😊
Assist hegyek - értelem nélkül.

Nem értettem hirtelen, hogy miért van zsinór 3 vereség - Jaaa Golden eagles este van + 4x bónusz.... 😊
Szerintem holnap délig itt ülhetnék ha mind az 5 nemzetre meg akarnám csinálni a bónuszt 😄

De azért ez elkeserít 😞

a.carkey
Az se rossz. De néha jobb, ha látja, mekkora barom volt. Mert ha valaki a harc közben kilõ, leszarom. De ha valaki ezzel szórakozik, és gondolja, hogy majd más enemy befejezi, na azt már nem.

A medve nem játék.

PLaci
Itt a reggeli eset:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Megvan az 5. gunner! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
(B-25)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Coral Springs
Én inkább leszállok, javítok, és folytatom a csatát. Számomra fontosabb a gépem épsége, továbbá a csata végkimenetele. De végül is ki hogy áll hozzá, a lényeg hogy nevelési célzattal hülyeség kiugrani.

Nálam nem stressz mert nem megyek arcade-ban 😊 rb-ben meg nincs kedvem leszállni, javítani aztán 10 perc hátránnyal indulni, mondjuk lehet néha jobban jönne ki az ember úgy 😄

Kiugrok, kapja a tk-t én meg 2 perc múlva új csatában. Bukok 10k pénzt, na bumm.