War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 napja anyáztam én is rá....nekem a maxos FW F8-at emelkedte le

WinT
A golden természetesen nem járt már érte...
WinT
Éééés tökönszúrom magam... 21:01-kor lett meg a hetedik win...............
Hát így aztán tényleg sokkal jobb...

Nekem 2 óra alatt lett meg a 7 win, még az elején tartasz. 😄

Ez a G8N hogy a tökömbe tud jobban emelkedni (magasságtól függetlenül, 1000 és 8000 méteren ugyanúgy), mint egy kimaxolt teljesítményû 109 G10?

Akkor legalább õk a céltárgyak, nem mi 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én az ilyen napokon messze kerülöm a szervert.
SB-n is behülyülnek, bejönnek mouse-al vagy controller-el trollkodni, stb. 😊
WinT
Szintén hat win-en állok, nyolc óráltól nyomom, de ide a bökõt, hogy egy óra alatt nem leszünk képesek egy gyõzelmet összehozni. 😄
Nálam is ugyan ez volt! Kidobott és nem enged vissza <#falbav>

polluxware
6. victory... most meg nem enged bé..

Sziasztok,

Az FW-190 F8-nak nem jó az fm-je vagy a többi fw-nek?Azért kérdezem,mert az összes Fw-nek ami megvan nekem(A-5-tõl d13-ig kiv. d12) felforr a víze 2-3 perc wep után az f8-nak meg egyáltalán nem.

Ja azt mikor megnézed a server side célkeresztet olyan laggal és kihagyásokkal mozog, ami megengedhetetlen lenne egy repülõs játéknál.
Coral Springs
Egyik kutya másik eb, lényeg te tudod hogy igazad volt. Engem nem zavar elhiheted, meg nem is érdekel különösebben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sherman0070
Muszály felizgatnod? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

RiCSi1234
Az ilyeneket meg mellõzzed, mert majdnem kiharaptam a monitort miatta. Köszi

GTA V (*.*)

a.carkey
Áh, basszák meg!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Jó neked. Én örülök ha berak egy meccsbe ... 😊

A medve nem játék.

Sherman0070
Ezt nem cukkolásból de wot szerók kisujjal elbírnak 50K játékost 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

itt az ötös! kicsit alpárian osztottam meg a véleményem, de az utolsó szaváig igaz volt. senki nem állíthatja, hogy nem ez megy minden hasonló eventnél, soha nem lehet értelmesen játszani. sajnos ilyen bérencek mindig lesznek, akiknek az a dolga, hogy védjék a játékot. igazából nem az arany lenne a lényeg, csak kiváncsi lettem volna az MM-re olyankor amikor van játékos bõven amibõl össze lehet sorsolni. de úgy néz ki akkor is van eltérés. a két csajkám meg az I-16-om (plussz 2 reserv) F6F meg királykobra ellen repült de mára ez volt a legdurvább.
Eagle16
Már át is írták:

"To compensate for the inconvenience to those of you who are not able to play tonight we are giving an additional new share - on Monday, Wednesday and Friday for 7th victory in the day you will get 100 gold eagles."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

RiCSi1234
ehh, ma reggel 300, jövõhéten 500.. 😛 Tiszta sok lesz, meg vettem is hozzá goldot. 😊

GTA V (*.*)

a.carkey
Ilyenkor bezzeg még a japóknál is van jet, pedig azt nem nagyon szoktam látni máskor. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor ezek nem normálisak. Semmit sem kaptam, pedig zsinórban volt kettõ, aztán elkezdett levagdosni. Áh. Leszarom.

A medve nem játék.

Eagle16
"To compensate you for the inconvenience , every day this week from Monday to Friday the 7th victory a day at any time you will get 100 gold eagles."

Hétköznap meg nem tudok játszani...így jártam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sherman0070
Azzal hogy most szerezhetsz goldot 😄
Ha mûködne a szeró

Addig ok, hogy 1 órával meghosszabbították ezt a sz@rságot, kompenzálva ezzel azt, hogy nem lehet játszani, de engem hogy fognak azért kártalanítani, hogy az utolsó 1 óra premiumomat nem tudom kihasználni?

nem, összesen kell
Nem, összesen.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Ne haragudjatok, de a GB eventen sorozatban kell két gyõzelem?

A medve nem játék.

Sherman0070
VÁÁÁÁ ezek a Gaijin szerók nem bírnak el 50K játékost?

Coral Springs
Te nem értelmiségi vagy, te egy beképzelt gyökér vagy és még finoman fogalmaztam. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Az Isten õrizzen meg attól hogy felmenjek, ha itt is elszabadulnak az indulatok mi lehet a játékban... <#nevetes1>

a.carkey
Végre stabil.

A medve nem játék.

a.carkey
Áh. Lebod, majd kidob. Most éppen bejutni nem tudok ...

A medve nem játék.

Eretetileg 4-tõl 8-ig, de most meghosszabbították 9-ig.

a.carkey
Meddig tart ez a baromság? Addig szerintem megyek South Parkozni a gyerekkel ...

A medve nem játék.

Ezt senki nem is vitatja, csak próbáltam kiokumlálni, hogy sikora kikre kondolhatott. 😄 Másrészt ha a bányász nem bányászna, akkor nem lenne se áram, se fûtés, és az értelmiségiek is meg lennének b*szva f*sszal. Mindenki ugyanúgy számít.

a.carkey
Valahogy csak orosz gépeket látok ... 😊

A medve nem játék.

Irányítani se munkásemberek és bányászok irányítják ami azt illeti.

Más dolog a világot mûködtetni, és megint más irányítani. Másrészt nem az az értelmiségi, aki annak tartja magát... :p

a.carkey
Egy csatát már nyertem, a másodikat 0-4re kiszoptuk. 😊

A medve nem játék.

Operation timed out...<#rolleyes>

Bérenc? Csak mert értelmiségi vagyok? Te meg miféle agymosott, torzult nyomorult vagy? A világért se zavarjon hogy körülötted az egész világot az értelmiségiek mûködtetik! Mutassál már nekem egy tanulatlan kétkezi munkást aki mûtéteket végez, repülõgépet tervez vagy atomerõmûvet mûködtet!

te mar csak tudod ki a berenc, latatlanba is...

https://www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU
Login servers are overloaded - we have over 100k users trying to log on. Please try and login after 10 Mins.

We apologise for any inconvienace given. 1 Hour will be added to the end of Golden Battles.

Most már gond nélkül megy a szerver amúgy, lehet menni próbálkozni!

mint mondtam inkább az mint olyan bérencnek lenni mint te vagy
annál sokkal jobb amikor T3-as gépparkkal és 1 db T4 géppel tesz be ugyanilyen Jet csatába😊))

Nem tudom, mit kell ripánkondi hogy nincs szerver, DDoS is lehet, vagy simán túlterhelõdött, ami érthetõ is, hiszen valamikor stressz tesztet is tartani kell, összeesküvés elméleteknek meg nem hiszem hogy van értelme, legalább ez nem laggaming egyfolytában.