38447
-
Amaymon #32808 Igen, azért hivatkozom rá, mert elméletben már a peccs szerint valódi játékbeli érték. -
gstup #32807 Adatlap alapján?A 0,3 sec különbség? -
Amaymon #32806 Jogos a feltevés, de csak 0,3 sec turn time különbség van a két gép közt és a fóka motorja erősebb, ami ellensúlyozza a minimális fordulásbeli különbséget, akár nyerhetett volna, ha kicsit kitolja a loopokat, mert akkor coral gépe kifárad. Csak az egérrel nem tudom mennyire kivitelezhető. -
Glo #32805 *így -
Glo #32804 Aki Fókával gy harcol az meg is érdemli a sorsát.. :) -
lexlutor #32803 arcade. orosz p39. meg az en fakezemmel is 5 kill. csak azert nem tobb mert kifogyott a nafta es leszalaskort osszetortem. hat ez nem kicsit sealclubber. -
lexlutor #32802 az arcade tenyleg arrol szol, h 5000en kirakja a bomberek es mire felerek a szintjukre vadasszal, mar gyakorlatilag elveszett a meccs?? -
Coral Springs #32801 Lehet hogy félreérthető voltam. Én egy emberfajtát jellemeztem, akik ha kell a játéktér egyik végéből a másikba mennek oda - vissza akár fél órán keresztül, ezzel elbaszva feleslegesen az idődet, és a sajátját is. Amúgy nem P-63 -al voltam, mint írtam azt pihenőre raktam. P-39 -el voltam. -
lexlutor #32800 tier1 jak3-8al a csapatban il4, p38k... csodas meccs lesz.. -
Coral Springs #32799 Ezen jót nevettem. Ugyan az a két gép FM -je, de hogy teljesen eloszlassam a kételyeidet itt van ez a teszt olvasd el. Pontosítva nagyon apró különbségek vannak a két gép között, van amiben az amerikai, van amiben az orosz verzió a jobb, lényegtelen. Ellenben ami jelentős különbség, hogy az orosz verzióval mehetsz tier 4 -ben a Shiden Kai, Bearcat, és még kitudja mi ellen, míg az amerikai verziónak tier 3 -ban nem sok ellenfele akad. Az esetleges hülye team -ről nem is beszélve, tier 3 -ban még tudsz kompenzálni.
A videó pedig felesleges, azt hiszem az alatt az egy évem alatt amióta játszok, bőven bebizonyítottam hogy az amerikai 37mm -es ugyan olyan hatékony mint az orosz. Csak azok panaszkodnak akik nem tudnak a cannon -al célozni, azt jönnek mindenféle placebóval. A Yak-9T cannon -ja valóban jobb, de az sem erősségben hanem gyorsaságban, ha nem tudsz célozni azzal is körbelövöd az enemy -t, és gyorsabban fogysz ki.
Peace ! -
sulouos #32798 Lehet hogy az ilyen "nyomorékok" próbálják kihasználni a gépük nagyobb sebességét, ha már a te géped mindent jobban tud nála? Az meg főleg komoly, hogy a szovjet P-63-ban nyomorékozod le az ellenséget, mert nem áll le veled fordulózni egy 7 tonnás géppel. -
#32797 Nem akarok én beszólni neked, miért is tenném, de az a gép egy akkora OP fos, de a szó legszorosabb értelmében, hogy az csak na.. :)
Az USA-s testvére, a nem prém p-63 a 10 bezzeg egy fos, tökmindegy milyen fajta lőszerrel, de annak a 37mm-es putykája nem sebez semmit.
Majd nemsoká alátámasztom a mondandóm egy videóval.
Amúgy meg ne sértődj Coral, nem neked estem, csak kiírtam magamból ami nyomja a bili agyamat. :P
Jó szelet. Bye -
Coral Springs #32796 Amúgy nagyon megszerettem a P-63A-10 -et, 3 hónapig kizárólag ezzel repültem tier 4 -ben, első két hónap RB. Tegnap pihenőre raktam.
-
Coral Springs #32795 Annyira sokat nem is felejtettem, egy hónap RB kihagyás után ez a harmadik csatám volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De a legjobb az ezt követő csata volt. Egy majmot üldöztünk ketten, de a francért nem értük utol a P-47 -et amivel volt. A csatatér végefelé elindultam egy kerülőútvonalon, majd a csávó pechjére szépen lassan beértem. Ám csak 400m -re voltam jó majd megint kezdett lehagyni, mérgemben lőttem rá egy rövid sorozatot, koppant akkorát a 37 -es a gépén hogy egyből meglódult a föld felé. Nem zuhant le, még megadtam neki a kegyelemdöfést. Az ilyen nyomorékokat hatalmas élvezettel tudom kinyírni, ne az én időmet bassza már el. -
sulouos #32794 Ez a Tempest tényleg egy állat, lelőtt 3 gépet, az egyikkel sajnos head onba "kellett" mennem mert meglepett, lelőttem az ellenséget, de kilőtte a motoromat. 4km magasból 17km-t vitorláztam a bázisig, még rá is tudtam fordulni, sőt a végén az ágyúkkal kellett fékeznem mert túlfutottam volna :D -
joe38 #32793 Rendben köszi skacok,elvileg megnyugodtam:),csak fura,hogy eddig ezt nem kellett megcsinálnom,de mindegy is. -
bgabor #32792 Ha és ha a vírusírtót megzaboláztad, nyomj a launcherben a beállítások alatt egy "check files'-t, az helyreállítja a kitörölt aces.exet. -
bgabor #32791 Nálam az Avast kérdezés nélkül kivágta, aztán szegény War Thunder meg reklamált, hogy nem tud elindulni, mert valaki eltűntette az aces.exejét. :D -
bgabor #32790 Mindig ezt csinálja, tedd be a Warthunder mappát a vírusírtó kivéletei közé, hogy hagyja békén. Nem vírusos amúgy. -
sulouos #32789 Pedig hidd el, a vírusirtó hibája, nem a játéké. -
joe38 #32788 Nem hinném,hogy a vírusirtó szar lenne,ha eddig semmivel semmi baja nem volt... -
joe38 #32787 De ha az eddigi verziókkal nem volt baj,akkor ezzel miért? -
Coral Springs #32786 Nem vírusos, inkább a vírusirtód a szar. De kb szar az összes, ezért nem is használom őket. -
sulouos #32785 Nem vírusos, csak a vírusirtó szerint. -
joe38 #32784 Köszi,én is ezt tettem közben és elindult,de nem értem,hogy hogyan lehet az,hogy egy hivatalosan leszedett játék egy része vírusos?? -
Coral Springs #32783 Nem kell trükközni, tedd a kivételek közé az érintett fájlokat. -
joe38 #32782 Skacok,hogy lehet az,hogy ugye ami a mai pici update-el frissült,vírusosnak érzékeli az aces.ese-t a vírusirtó és kiszedte a főmappából,csak külön trükközéssel tudtam elindítani a játékot?? -
Coral Springs #32781 Egy hónapja játszottam utoljára cannon -os géppel RB -t, 50-100m -ről nem tudtam eltalálni egy Bf 109 -et a 37mm -esel. Elfelejtettem célozni. -
Coral Springs #32780 Ezzel én is így voltam. Már összegyűlt 10K pontom, egye bassza kifejlesztettem a lövészeket is. Azóta megint 10K felett járok, haszna nincs. -
Amaymon #32779 t3 hien repair-ja viszont 36k SB-n :o -
sulouos #32778 Nem is mondtátok, a Zéróknak normális javítási költséget adtak. -
#32777 A festésnél füleket adtak a decaloknak, csak hogy ez minek kellett? -
Amaymon #32776 Mai update mi volt? Nem tették ki a fórumba csak a tegnapit látom még. -
gezu1025 #32775 Terror of the sky, Antimech, Bulletproof. :P Nem a legjobb köröm amit valaha mentem, de egy jó kör, 1-2 értelmes csapattárssal. :D
Ha az első fw nem lövi le az elevatort, lett volna még legalább 1 kill.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amaymon #32774 nice ezt még nem láttam. -
Amaymon #32773 Nem tudom mennyire reális, de a CloD-ban, ami szintén csak a realitás szelete szintén rohadtul kell figyelni a spit motor hőmérsékleteire, de ott több eszköz van a pilóta kezében hogy kezelje. Ami ebben is benne lenne, persze nem akkora részletességgel, de benne van a játékban csak nem működik. Szvsz nem bug, de én is erősnek tartom a nerfet a többi géphez képest. Ok, hogy a WT a realitás felé megy, de kicsit átestek a ló túl felére low tierben. -
gezu1025 #32772 Ez a BTD állat egy cucc. Az oké, hogy AB-ben fordul. De most éppen egy hosszú és epic fordulózás után lelöttem egy Yak9U-t RB-ben. Mondjuk ő volt a balfasz, ~300 alatt leállt fordulózni velem, percekig. :P Aztán jött egy YAK-3p és bye bye volt. :D -
#32771 Oh, b+! A decalmenühöz roppant fontos volt hozzányúlni ... -
heisenberg1000 #32770 tessék
-
#32769 Kollega , Spit Mk1a-t próbáltad SB-n ? Mi a frász az hogy ilyen gyorsan forr az olaj meg a víz ? oO Levettem motort 30 %-ra de még akkor se akart hűlni az olaj. Ez most reális vagy bug ?