War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Pe-205 premnek 172%ot ír arcadeban research bonusra, a B-25 premre pedig 184%ot. Ennek ellenére 3030 RPt írt csak a csata után. Egy ideje figyelem. Kb. 40es szint óta kevesebbnek tûnt, de nem számoltam utána. Viszont most igen. 51es vagyok, nem tudom számít-e ez valamit, de a % nem módosult eddig papíron, viszont a valóságban mintha nem is adna semmit, vagy nagyon, nagyon keveset, még gyõztes csata után is. Pár hónapja játszom, ezt már nem fogtam ki, de úgy tudom, hogy korábban volt olyan, hogy a gépeknél adott volt egy csík, és ha az betelt, akkor nem kevesebb RPt adott egy-egy gép. Elvileg ezt kivették, de ezek szerint a prem gépeknél benthagyták? Az oroszokat néztem eddig, de olyan német gépeknél is tapasztaltam, amelyekkel alig repültem párszor. Most ez bug, vagy a "pilóta" szintjétõl is függ a pontok száma? Elvileg 1025 RP hiányzik a linkelt képeknél, de semmiképpen nem jön ki a dolog, különösen ha a kapott modificationsnál írt értéket is csak simán összeadom. Nincs errõl info valahol? Ahogy látható a P63nál kiírta, hogy adott, a másik kettõnél nem, pedig kaptam a modokra RPt, tehát jóváírhatott valamit, a többinél is mutatnia kellene. Korábban is kiírt minden szir-szar RPt, ezért nem értem.
A medve nem játék.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Így idõjárástól és tereptõl függõen, érzésre ~3500m a biztos látótáv, egy nagyjából 7km-es gömb. Ez szerintem bõven megfelelõ ilyen kis mapokon. Ahogy a többiek repülési magasságát figyelem másnál is hasonló limitek lehetnek. Ha hátba lõnek már nem amiatt van, hogy az engine kitakarta az ellenfelet, hanem béna voltam, nem arra néztem, rosszul pozícionáltam, lefedte a cockpit. Amikor a tekintetem irányába pontosan T alakú az ellenfél, akkor is felismerhetõ a javított motorral (na nem mindig).
A medve nem játék.
Az i185 " véletlen " nem a jó fm-el megy.Ahogy a ruszki gépek is "véletlen" rossz br-t kaptak.Nem véletlen.hogy ger -rus normal frb nem népszerü
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ÉS köszi Glo... ez volt tervem csak amikor megládtam azt hittem a laptopot le ejttem az ölembõl ijjedtemben... 😄
Ez a mkX-esbeau fighter nagyon op csíter gép... tehát bejött a yak 9-em ellen.... a 45mm-el megszórom az egyik telibe nyomja a jobb szárnyát ÉS SEMMI , a 45mm-es egy bombereknek lenyírja a szárnyát.... nem , hogy egyattackernek... -_-
Kíváncsi leszek, össze tudok-e majd szedni goldot, mert a tegnapi elég kiábrándító volt.
Szép napot mindenkinek.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem mintha reklamálni akarnék, jó ez szerintem így (nekem) :-)...biztosan hozzászámolták a tegnapi gyõzelmekhez, hiszen sokan jelezték, hogy ilyen-olyan okok miatt nem tudták teljesíteni a napi kvótát.
De õszintén szólva így is lenne a logikusabb. Az hogy nézne már ki hogy hogy egy pilóta több száz órát repül, de nem fejlõdne tõle semmit, viszont életében elõször beül egy tankba és keni vágja az egészet? 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amúgy a várható megjelenést tavaszra prognosztizálták, ami nem hiszem hogy nagyon elhúzódna lévén arra is van esély (bár kevés), hogy az 1.39-ben megjönnek a tankok.
Brenor válaszához annyit tennék hozzá, hogy a tankok legénysége külön fülön lesz majd, külön képzettségekkel. A repülõsökre adott skill pontokat csak a repülõsök használhatják, a tankosokat meg majd a tankosok fogják. Sokan csinálják, hogy gyûjtögetik a fel nem használt pontokat és majd ha kijönnek a tankok akkor szétosztják a tankos legénység között.
Az a baj ezzel hogy a CBT jellegbõl adódóan akár már jövõhétre is felboríthatják ezt a rendszert úgyhogy semmit se lehet készpénznek venni amit most tudunk. Az viszont tuti hogy ezek is pénzbe fognak kerülni úgyhogy azt minden további nélkül lehet gyûjteni a repülõzéssel 😉
Lenne egy nagy kérdésem. Elkezdtem játszani a játékkal, bár a repülõk nem igazán hoznak lázba, de azt olvastam, hogy az account közös lesz majd, a tankos résszel. Azaz az erõforrások és a szlotok is közösek lesznek. Ez igaz?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ha osztok pontot a legénységre, akkor ha késõbb tankokra váltok, azok a pontok elvesznek? Mert feltételezem, hogy G tolerancia nem kell majd a páncélos személyzetének. Ha tankokkal szeretnék majd menni, akkor érdemes fejlesztenem a pilótákat? Lehet majd váltani páncélos és repülõ legénység között, amiknek külön elosztásuk van?
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Amúgy nekem nem jött be ez az akció. Nem tudom, én vagyok-e ennyire béna, de 20-ból 20 meccset buktam. Mire odaértem a földi célokhoz max. sebességgel, már 20-szal kevesebb volt nekünk, mint az ellenfélnek. Nem vagyok jó játékos, de hogy mindig a nyomorult csapatba kerültem, az már hihetetlen volt.
De lehet hogy másnak bejön.
Olvastátok?Azért ez így korrekt húzás a fejlesztõktõl.