War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de azt ugye vágod hogy a mai aranyszerzésre az idõkeret az tegnap 21:00-tõl ma 21:00ig volt? Ugyanígy lesz a szerdai és a pénteki is, elõzõ nap este kezdõdik.

Nekünk többünknek mind megadta amikor ma prém P-63 platoont nyomtunk négyen RB-ben.

mitõl lehet hogy nekem az 1.37-es patch óta töredezik a játék? az fps-em fix sokszor még több is mint elõtte volt de van hogy 40 fps is elpirosodik egy pillanatra, legtöbbször arcadeban illetve ott nagyon sûrûn ezért is nem nagyon arcade-ozok realisticben elég ritkán legsûrûbben csak ha 180 fokot fordulok vagy ilyen olyan gyors látóhatár váltás de akkor sem esek 30 fps alá, az esetek 70%-ban ha valaki meghal illetve lelövik és kiírja hogy ki kit lõtt le. patch elõtt volt hogy 20 fps-el játszottam, azóta rendesen visszavettem a grafikát de ilyet még akkor sem csinált.

a.carkey
7 gyõzelemért se adta meg ... Feladom.

A medve nem játék.

a.carkey
A másik meg, hogy most nálam bugos ez a szar, vagy nemzetenként kell 7 gyõzelem a GEért?

A medve nem játék.

a.carkey
Azért kérdezem, mert úgy vettem észre, hogy baszik adni némely prém gépnél RPt.

Példa:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Pe-205 premnek 172%ot ír arcadeban research bonusra, a B-25 premre pedig 184%ot. Ennek ellenére 3030 RPt írt csak a csata után. Egy ideje figyelem. Kb. 40es szint óta kevesebbnek tûnt, de nem számoltam utána. Viszont most igen. 51es vagyok, nem tudom számít-e ez valamit, de a % nem módosult eddig papíron, viszont a valóságban mintha nem is adna semmit, vagy nagyon, nagyon keveset, még gyõztes csata után is. Pár hónapja játszom, ezt már nem fogtam ki, de úgy tudom, hogy korábban volt olyan, hogy a gépeknél adott volt egy csík, és ha az betelt, akkor nem kevesebb RPt adott egy-egy gép. Elvileg ezt kivették, de ezek szerint a prem gépeknél benthagyták? Az oroszokat néztem eddig, de olyan német gépeknél is tapasztaltam, amelyekkel alig repültem párszor. Most ez bug, vagy a "pilóta" szintjétõl is függ a pontok száma? Elvileg 1025 RP hiányzik a linkelt képeknél, de semmiképpen nem jön ki a dolog, különösen ha a kapott modificationsnál írt értéket is csak simán összeadom. Nincs errõl info valahol? Ahogy látható a P63nál kiírta, hogy adott, a másik kettõnél nem, pedig kaptam a modokra RPt, tehát jóváírhatott valamit, a többinél is mutatnia kellene. Korábban is kiírt minden szir-szar RPt, ezért nem értem.

A medve nem játék.

Zuhanj, ha utánad megy, fordulózd le (P-47-et annyira nem nehéz), ha nem, akkor mehetsz harcolni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a spawn kemperekel mit lehetkezdeni ? -.- ott tetvészkedett mostis egy p47 a bázisunk felett.... -_-
Dx11 és a látótáv korlátozása csökkentette drasztikusan a PostFX bûvészkedés szerepét. Legalábbis nekem érezhetõ a különbség. Így vissza álltam az ortodox settings-re, amint mindenki használ. (nofxaa, kényelmes sharpen, contrast, reinhard=0,246)

Így idõjárástól és tereptõl függõen, érzésre ~3500m a biztos látótáv, egy nagyjából 7km-es gömb. Ez szerintem bõven megfelelõ ilyen kis mapokon. Ahogy a többiek repülési magasságát figyelem másnál is hasonló limitek lehetnek. Ha hátba lõnek már nem amiatt van, hogy az engine kitakarta az ellenfelet, hanem béna voltam, nem arra néztem, rosszul pozícionáltam, lefedte a cockpit. Amikor a tekintetem irányába pontosan T alakú az ellenfél, akkor is felismerhetõ a javított motorral (na nem mindig).
gajiinék meddig baszák még azanyukat ezzel a geci eventel ? -.- Abból állnak a mecseim sorra , hogy bumm a földi célokra megy mindenki.... és kb 1 perc alatt vége a mecsnek........
a.carkey
Nem tudtok egy linket, ami pontosan leírja, hogy a játékos magasabb szintjétõl függõen hogyan mûködik a research?

A medve nem játék.

sztem rb-n az mkX-es beau buggos..... 132mm-es rakétákal telibe csûrtem õt és semmi.... -_- bennem van a hiba ? látom ahogy fel robban a hátán a rakcsi....
Csinákj custom battle-t arra a mapra amin mennél,ott belöheted a célok helyét.(vagy ahogy én szoktam,térkép jel alapján próbálkozom...)Nem biztos hogy a beállitás rossz,lehet game hiba is.Mondjuk egy-két ember ugy szórja a földit mintha arcade lenne.AHS team.Kipfle és Rubby pl.
Az i185 " véletlen " nem a jó fm-el megy.Ahogy a ruszki gépek is "véletlen" rossz br-t kaptak.Nem véletlen.hogy ger -rus normal frb nem népszerü
Torzonborz
Jó hogy itt vagy májsztró ! Milyen post fx beállítást használsz most SB-n ? Szombaton toltam Do217-el de alig találtam meg a földi célpontokat , gyk a lövések alapján tudtam csak azonosítani õket, bár nekem még a dx11 render változtatás elõtti post fx-em van ( még régen talán pont Te linkelted hiv.fórumról ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem is jó gép, csakhát félkész. GER vs RU-ban nagyon megállja a helyét. Ruszki gépekhez képes jó a burst dmg, viszonylag nagy kaliber és sok lõszer. Fordulékonyság olyan mint a 109-esnek, de jobban emelkedik, fullra fejlesztve a vízszintes sebessége se lassú. Még joy-al sem lehet nagyon oda kenni a földhöz. Valszeg nem ez a végleges modellje, addig ki kell használni. Más népek ellen nem tudom hogy teljesít, mert SB-n befagyasztották a free fly-t két nemzetre.
Akkor én is meglepõdtem volna! 😄

Nagyon jó kis gép nagy tûzerõvel. Majdnem olyan gyorsan tud orsózni, mint egy kétfedelû, persze fordulni már nem. Ha csak instant akciózni akarok és bemegyek kurválkodni AB-re, 6-8 gép is leesik vele egy jobb menetben, 0 halál mellett. Azt is észrevettem, hogy a legtöbben a pirosak közül nem jönnek a közelembe :-). Persze ez nem nekem szól, hanem a 185-ösnek :-)...

Azt toltam <#csodalk> pont ezzért lepõdtem még _😄
a.carkey
9 gyõzelem este 9 óta. Egy db GEt nem adott ...

A medve nem játék.

Rb-n hidd el hogy lenyírja a beau-nak is! 😊

Köszi !

ÉS köszi Glo... ez volt tervem csak amikor megládtam azt hittem a laptopot le ejttem az ölembõl ijjedtemben... 😄

Ez a mkX-esbeau fighter nagyon op csíter gép... tehát bejött a yak 9-em ellen.... a 45mm-el megszórom az egyik telibe nyomja a jobb szárnyát ÉS SEMMI , a 45mm-es egy bombereknek lenyírja a szárnyát.... nem , hogy egyattackernek... -_-
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Akkor még minden nagyon képlékeny, hát majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ, akkor egyenlõre nem költöm el a pontokat, maximum, majd hirtelen lesznek nagyon jók a pilótáim, ha nem lehet majd tankok legénységére költeni õket. Addig meg elbohóckodok a magam módján a kis kétfedelesekkel, meg a T1-s gépekkel.
Kíváncsi leszek, össze tudok-e majd szedni goldot, mert a tegnapi elég kiábrándító volt.
Szép napot mindenkinek.
Nem repültem még vele úgyhogy nem tudom milyen kezelni, de ha a pályán meglátok egyet jobbra menni akkor már megyek is balra 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Vegyél rajta 1 nap prémiumot, azzal jobban jársz jelenleg.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

I185-rõl valaki vélemény ?
na meg van a sas...... LoL 4000 fre rp-t tudok 100-ért convertálni.... 4000rp jön össze prémumal 1 mecs alatt össze..... mekkora rabkás mán ez he ? 😄
Nem volt véletlenül tegnap este 9 után két gyõzelmed? Csak mert a mai akkor indult 😊

Én meg nem mentem ma hét menetet sem, nemhogy mind gyõztes legyen (6-ból öt gyõzelem), mégis megkaptam a 100 sastojást :-). Akkor most hogy is van ez? :-)
Nem mintha reklamálni akarnék, jó ez szerintem így (nekem) :-)...biztosan hozzászámolták a tegnapi gyõzelmekhez, hiszen sokan jelezték, hogy ilyen-olyan okok miatt nem tudták teljesíteni a napi kvótát.

szrk: azt számolja ha kilépek mert kilõdtek ? Arcadet is számolja ? 😄 ott több kel ? bocsi nem túl tiszta.... 😄
Lehet én vagyok hülye.... de össze szedtem 7 win-t és no gold...... lehet az a gond , hogy 2 winem van tier 2-ben , a maradék meg reverseben ? xd mert tier II winek után csak defeat volt és át mentem reverebe chaikakal.... ott nem számolja vagy mi ????
Énis erre számítok azért nem foglalkozok vele 😊
De õszintén szólva így is lenne a logikusabb. Az hogy nézne már ki hogy hogy egy pilóta több száz órát repül, de nem fejlõdne tõle semmit, viszont életében elõször beül egy tankba és keni vágja az egészet? 😄

Coral Springs
De az se kizárt hogy a tankokhoz külön kell majd gyûjteni a pontokat, csak ez még nem került bele. Az lenne a pofára esés hogy valaki összegyûjtött egy csomó pontot, azt nem tudja majd szétosztani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Max két hónapot mondanék, de szerintem hamarabb kijön a tankos.

Nincs annyi. Volt egy hír kirakva hogy valószínûleg tavasszal adják ki. Még ha csúsznak is vele 4 hónapnál nem lesz több szerintem. Az más kérdés hogy a low skilles gépekkel 4 hónapig tolni engem megölne az ideg 😄

Addig jóóóó sok skill pontot össze tudnak gyûjteni >o]

Amúgy a várható megjelenést tavaszra prognosztizálták, ami nem hiszem hogy nagyon elhúzódna lévén arra is van esély (bár kevés), hogy az 1.39-ben megjönnek a tankok.

Jó optimisták lehetnek, ha már most elkezdik gyûjteni a skill pontokat a tankokhoz, pedig lehet, hogy több mint fél év van még a tankos rész megjelenéséig. :p

Szia!

Brenor válaszához annyit tennék hozzá, hogy a tankok legénysége külön fülön lesz majd, külön képzettségekkel. A repülõsökre adott skill pontokat csak a repülõsök használhatják, a tankosokat meg majd a tankosok fogják. Sokan csinálják, hogy gyûjtögetik a fel nem használt pontokat és majd ha kijönnek a tankok akkor szétosztják a tankos legénység között.

A mai, szerdai és pénteki akciót se felejtsd el azért, hét gyõzelemért 100 arany mind a három nap.

Igen közös account lesz. Ugyanúgy kell majd indítanod a játékot mint most. A research táblán lehet váltogatni majd a tankok és repülõk között. Hacsak nem változtatnak rajta akkor ugyanazokat a slotokat fogják használni úgyh akár vegyesen is be lehet tenni õket. A fejlesztések külön mennek (új motor, lõszer stb...) de állítólag a crew pontokat egybe fogja kezelni úgyh mostanában a srácok már a repülõkkel gyûjtögetik õket és nem költik el amíg nincsenek tankok.
Az a baj ezzel hogy a CBT jellegbõl adódóan akár már jövõhétre is felboríthatják ezt a rendszert úgyhogy semmit se lehet készpénznek venni amit most tudunk. Az viszont tuti hogy ezek is pénzbe fognak kerülni úgyhogy azt minden további nélkül lehet gyûjteni a repülõzéssel 😉

Sziasztok!

Lenne egy nagy kérdésem. Elkezdtem játszani a játékkal, bár a repülõk nem igazán hoznak lázba, de azt olvastam, hogy az account közös lesz majd, a tankos résszel. Azaz az erõforrások és a szlotok is közösek lesznek. Ez igaz?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ha osztok pontot a legénységre, akkor ha késõbb tankokra váltok, azok a pontok elvesznek? Mert feltételezem, hogy G tolerancia nem kell majd a páncélos személyzetének. Ha tankokkal szeretnék majd menni, akkor érdemes fejlesztenem a pilótákat? Lehet majd váltani páncélos és repülõ legénység között, amiknek külön elosztásuk van?
Köszönöm elõre is a válaszokat.

Amúgy nekem nem jött be ez az akció. Nem tudom, én vagyok-e ennyire béna, de 20-ból 20 meccset buktam. Mire odaértem a földi célokhoz max. sebességgel, már 20-szal kevesebb volt nekünk, mint az ellenfélnek. Nem vagyok jó játékos, de hogy mindig a nyomorult csapatba kerültem, az már hihetetlen volt.
<#eljen>

Ugyanúgy ahogy a németek közül is van akinek a FW stílusa, van akinek a Bf repülési stílusa jön be. A gond ott kezdõdik ha valaki nem tudja, hogy mi a különbség a gépek között, és nekiáll anyázni, hogy a Fókát nem lehet az oroszok után tépni, a mesza meg nem hagyja ott õket.. 😊

Azért mondom. 😊 Valakinek tetszik valakinek meg nem.Ennyi. 😊 Ebbõl nem lesz vita. 😊

Én valahogy sosem tudtam megszeretni, pedig esetében aztán nagyon igyekeztem. <#wink>
De lehet hogy másnak bejön.

Szerintem ez megint emberfüggõ.Repültem már pár kört p51d-vel.Sok esélye nem volt a német gépeknek.Kiváló gép.Ott van a p63 is és az általad említett bearcat is.Én nem írnám le õket.Vannak még elõnyeik a wepen kívül is. 😊

Igen, ez így van, de azt is vedd hozzá hogy az amcsi gépeknek kábé ez az egyetlen elõnye. 😄 Tier3-4 ben amcsi gépek közül a nagyobbik Bearcaten és a Kingcobrán kívül nincsen értelmes gép. Ez az elõnyük is elvész nem tudom ki fog propis amcsit repülni.

Redben.Nem zavar,már hozzászoktam.Az amcsi gépekkel lesznek majd gondban az emberek.Ugyanis a p51d-nek meg a p63-nak fél óra wep után sem melegszik a motorja.Mondjuk ez furcsa is volt számomra.Fõleg hogy a 109-es messeremnek kb 2-3 perc wep után már majdnem elfüstõl a motorja.

Igen, az F8nak más a flight modellje mint az A5nek, a motormelegedéstõl eltekintve szerintem rosszabb. Mindenesetre szerintem legyél túl rajta minél elõbb, mert állítólag a kövi peccstõl kezdve minden gépnél jelentkezni fog a motortúlmelegedés WEP hatására.

http://warthunder.hu/news/Tavaszi-Arany-Csatak

Olvastátok?Azért ez így korrekt húzás a fejlesztõktõl.
Fõleg hogy ma is k"kiválló event van".És persze"minden nemzet játszható"