War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ezt így leáltalánosítani jó nagy hülyeség. Vannak köztük rossz gépek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Ez de jó kép. Rá lehet váltani replaynél a lövészre a bombázónál vagy csak sikerült elkapni egy zseniális pillanatot? 😊

A medve nem játék.

Hát, visszatértem ehhez a csodás játékhoz, látom az emberek nem változtak semmit. Üldözök egy P-47-t másfél kilóra vagyok közeledek, mellém szegõdik egy társ, és az okos ellenfél inkább lezuhan, minthogy bármelyikünk is kapjon frag-et. Az ilyennek csak gratulálni tudok.
renben köszöszönöm . Azzért lehet, hogy egyz
szer kifejlesztem 😄 csakazzért mert tetszik 😄 Deakkor elõször migek....
Yakok nagyon rossz gépek, MiGre menj.

A Mig ággal jársz jobban.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

At elsõ jetek közül a MIG vagy a yak a jobb ???? (utobbi tetszik inézetre ,de félek , hogy agyagalamb lennék vele 😞 )

Ki írta hogy óránként adja? 😄
7 meccset se lehetne 1 óra alatt lenyomni nemhogy gyõzelmet XD

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

To compensate for the inconvenience to those of you who are not able to play tonight we are giving an additional new share - on Monday, Wednesday and Friday for 7th victory in the day you will get 100 gold eagles!

Monday: 09/3/14 20:00 GMT - 10/3/14 20:00 GMT
Wednesday: 11/3/14 20:00 GMT - 12/3/14 20:00 GMT
Friday: 13/3/14 20:00 GMT - 140/3/14 20:00 GMT

Nem óránként adja a 100 GE-t, hanem naponta.
Elsõre én is benéztem. Már kezdtem örülni hogy így pont összejön a 2000 GE egy havi prémiumra erre pont az a két kimaradó nap hiányzik :S

a.carkey
Áh, vasárnap is így írták, én néztem be.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem úgy volt hogy egész héten kilenctõl kilencig? Vagy megint változtattak, mint a GE számon?

A medve nem játék.

Várj két napot és megmondom XD

Coral Springs
Hajaj de legalább a csapattársakat tisztelnék. Ma az egyik csatában NÉGY (!) kék csattant egymásba, bár ez nem általános RB -n de elõfordul. Azt a csatát amúgy hárman hoztuk le ha jól emlékszem, a team többi tagja max csalinak volt jó.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Árkádon túl is vannak ilyen kill éhes vérpistikék?😄

van aki full grafikán nyomatja a játékot? mert azt megkérném hogy ide vagy privátba írja le hogy milyen géppel milyen felbontással és mennyi a minimum meg az átlag fps-e.
Köszönöm!

Mind a kill-t akarta és 5 gépet nem kap szét a légvédelem "azonnal".
Coral Springs
Akkor meg kisebb ideg-összeroppanásom lett amikor az Alternate History: Berlin map -on 9 vs 2 -nél úgy gondoltam hogy nem ártana lépni, már szálltam lefele amikor megjelent felém sprintelve egy P-51. Kimanõverezem, majd bravúros módon lelövöm, folytatom a leszállást. Már a kifutón lassítottam amikor elkezdtek pattogni a golyók, vagy 5 -en estek rám a felhõkbõl mint ha bosszút akartak volna állni, vagy a faszom tudja...

Mielõtt mérgelõdsz máskor nézd meg mikor van az event 😊
Tegnap este 9kor lett vége és akövetkezõ ma este 9kor indult és holnap estig tart aztán megint 24 óra szünet 😊

Coral Springs
Volt egy 5 vs 5 csata a Kuban -on, 3 vs 1 lett a végére, ebbõl két enemy jött egyszerre. Lépéselõnyben voltam, valószínûleg egyedül is nyertem volna, ám kaptam társnak egy ai Su-2 -t aki alaposan rátapadt az egyik Bf 109 -re. Le is szedte végül. Van hogy többet ér egy ai mint egy húsvér játékos. Az utolsó enemy meg házhoz jött, ráadásul gyökér volt így nem volt nehéz dolgom. Amúgy ma ~10 nyertes csatából kb a felét nyertem meg "egyedül".

a.carkey
Na, megint nem adta meg 9. gyõzelemnél sem (21-tõl 21 óráig). De már nem akarok velük veszekedni, leszarom.

A medve nem játék.

a.carkey
Én most már a T4es gépeket fejlesztem (kivétel a japók, azokkal nyomtam a legkevesebbet, pedig tényleg mókás egy nép), de a németeknél vagyok legközelebb a jetekhez. Viszont, baromira élvezem a T3as gépeket is.

A medve nem játék.

a.carkey
Egy-egy jet még nem lenne probléma, bárcsak már látnék egyet. 😊

A medve nem játék.

Viszont mire kijön az új peccs, addigra meglesz mindegyik jelenlegi német jet, és akkor majd rögtön állhatok neki fejleszteni a német MiG-et és F-86-ot. <#eplus2>

Nekem a németeknél csak T4-es gépek vannak berakva, és az esetek jelentõs részében be is dob a MiG-15-ök közé. (marhára szoktam élvezni...)

Jah csak akkor meg bedobálna a T4-esekhez, de az sem kizárt h belefutsz 1-1 jetbe is 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

a.carkey
Közben pótolták a manit és kaptam egy ilyen választ az RP problémára, ami legalább rávilágított, hogy sok mindent nem tudok még errõl a játékról. 😊

"This is a visual bug, sometimes the planes which have all of their modifications researched do not show their earned amount of RP in the UI. The amount of RP depend on the matchmaking, if the planes the enemies are flying have lower BR than your plane the RP multiplier will be reduced accordingly."

Pedig most már direkt egyfajta tiert repülök, hogy értelmes csatákba rakjon be, de úgy látszik kellene egy tier 4es gép is a hármasok közé, hogy legalább a szorzó rendben legyen.

A medve nem játék.

Fura Alak
Én már megtanultam nélküle repülni! (Nem vicc.)

Jó kis gép az csak egy gond van vele. Az a szerencsétlen vízszintes vezérsík. Akkora hatalmasnagy és védtelen hogy bármi megy mögéd egy lövéssel szétkapja. Az esetek (kínosan) túlnyomó többségében úgy zuhantam le vele h csak az lett fekete és a gép többi részének semmi baja

Fura Alak
Tegnap egy FW szegõdött a B-25J-1 -em seggébe, kb. elsõre ellõtte a vízszintes vezérsíkot. Viszont! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp vízszintesen repültem (céloztam+bombáztam), így nem estem le egybõl, és míg én kerülgettem a lövedékeit (mást már nem sikeredett neki feketére lõni), addig a lövészeim ízekre szedték.
Még utána is képes voltam manõverezni (nagy nehezen), bombáztam is tovább rendesen!
Végül a 2. kill után egy Ju 87 -nek adta meg a killemet.)

Bombernek én általában a vezér síkokra célzom.... utána ha irányithatatlan és még él be megyek és szemböl megcírom a pilotáját....
Ez csak azzoknál nem müködik amiknél nem is 1 lövész van elõre fele (pl b17-re rámenni nem merek 1-edül 😄 )
És az se árt ha tud a delikvens célozni 😊
Pl. A sok eszetlen AB-n 3 tárat beleereszt egy bombázó törzsébe mert oda mutat a kis karika én meg direkt a motorokat célzom be gyújtólövedékel és a végén én vagyok a mocskos hacker csaló 😄

Minden gépnek van gyenge pontja 😊

most nem headonról van szó... egy hien be állt mögém 2 lövésbõl kilõdte a motort.... <#falbav> egyik eddigi gépemben sem hallt meg ilyen hamar... --_--
Tegyél róla hogy ne találják el a motort. Például még véletlenül se head onozzál noob módjára.

Coral Springs
Nekem sem úgy adja ahogy tetszene, de hát ez van. RB -n viszont 2 kill -re már bõven 4000 RP felett ad prémium nélkül, játsszál ott.

Minden gépnek leáll, ha eltalálják.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mi a szart fejleszek az i185-ön , hogy az elsõ találatól ne álljon le az a nomvadt motort ?
LoL , köszi most vettem észre 😄

más: az lehetséges, hogy ne csak japo tier 4 ellen menjek az i185-el ?<#falbav>
a.carkey
Köszi. Ezt kerestem.

A medve nem játék.

A research tree-ben bal oldalt látod, hogy mennyi kell, és abból mennyi van meg.

Ilyen esetben ide tudsz írni.

Hány tier 3-as kellegy tier4-eshez ? és 4db 4-es kell egy 5-öshözz ugye ?

más: ez az i185 kegyetlen..... ugy ahogy fordul... baromi jól orsozik a fegyverei pontosak , goyrsak és brutálisak....Ma egy rb alatt meglett vele 4 kill.... utána mennem kellet javitani mert egy mkx-es beau ugy gondolta jó ötlet head on-ba menni.... õ potyant én megjavítottam... birtam volna még demár csak 1 gyereket kergetek kb 20km-re és ugy voltam vele minek oda rohani 😄

írás képért , helyes írásért ellnezést , telefonról írtam 😊
a.carkey
Nem, nem. Csak gondoltam van ticket, hogy hopp, nem jött meg a mani. Röhej, mert még vasárnap is megcsináltam párat, és azért se jött semmi ...

Azt vettem még észre, hogy L40 óta nem úgy adja a RPt, ahogy elõtte adta ugyanolyan gépekkel. Ezért írtam, hogy nem értem a számolást.

Ennél vezettem le.

Ez pedig a tegnapi zanzásítása, legalábbis amit még reggel megmutatott. Ez sem hét ...

A medve nem játék.

Ha jelenteni akarsz (TK-t nem kell, azt automatán bünteti a rendszer) akkor a játékos nevére jobb klikk, és a Complain-ben tudsz írni ticketet róla, amit a GM-ek kapnak meg.

Összesen kell 7-nek lennie. Tegnap mind az öt nemzettel kihúztam a first wint AB-n + csináltam még kettõt a japcsikkal és meg is jött.

A játékon belül ha jól tudom csak olyat lehet írni ha valaki teamkill-ezik, vagy csal vagy ilyesmi.

A research-os kérdést meg fogalmazd át mert így nem értem 😄
Mi az hogy a játékos magasabb szintjétõl? 😄

a.carkey
A játékon belül hogyan lehet ticketet küldeni?

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor az 16 gyõzelem. Ezért kérdeztem, hogy egy nemzeten belül kell lennie 7nek, vagy összesen?

A research kérdésre valaki?

A medve nem játék.

PLaci
G4M1, a jobb hajtómû leállt:

Leszállok, túlfutok kicsit, mondom visszafordulok.... És csak jobbra tudok fordulni, elõre, balra nem.... <#rinya>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Coral Springs
Kegyetlenül bejönnek a hajnali színek a játékban. Meglett a második MiG-9 is, elkezdtem fejleszteni a tápláléklánc csúcsát.