38447
-
Glo #32849 Mert Téged utál a rendszer :)) -
#32848 sőt a lövészem sem képes kiszedni semmit, lövök vele valakit, csak csillog azon a *urva gépén a lőszer, de mint mondtad, ha én megyek rá valakire aki b-17-el van, akkor egyből kritet kapok. Na?! -
#32847 Hát barátom, akkor én állandó jelleggel szopó ágon vagyok.
Battle rate 5.3 lett a B-17 3-as tieresnek. Mondj már egy olyan gépet, aminek ilyen tierben ócska a fegyverzete!!
K-4, meg D-13, 12-es fókák, N1K, és még sorolhatnám, hogy mikkel tesz egybe..
Nekem tőled kezd zöld lenni a fogam.
-
Coral Springs #32846 Mekkora ferdítés ez hogy bármilyen géppel ?! Max amin erős fegyverzet van, és nem hülye az ipse hogy beálljon mögéd. Pár napja én voltam olyan hülye hogy 1-2 másodpercre beálljak egy szarrá lőtt B-17 mögé, gondoltam a lövészei már biztos meghaltak. Tévedtem, kiszedte a pilótámat. De ha nem állsz be mögé akkor sem úszod meg valami critical nélkül, én magam részéről szarnék rá de az ilyen hozzászólásoktól vörös lesz a séróm. -
#32845 Épp ezért szednek ki 3 másodperc alatt bármilyen géppel, mert hát a játék legerősebb gépe. igen. -
bgabor #32844 Ugyanolyan térképük volt a pilótáknak mint enkünk a játékban, csak azon nem jelezték a géped és az ellenség helyzetét. Ehelyett a domborzatból meg a tereptárgyakból állapították meg, hol vannak.
Amúgy mi lenne ha abbahagynád a rinyálást a B-17el kapcsolatban.
A játék egyik legerősebb gépe jelen pillanatban, és te állandóan az hajtogatod menynyire rossz. Elmondanám neked, játékbeli élete legjobb pillanatában kezdtél ez a B-17el játszani. Alig egy hónapja nem ilyen OP volt, és le merném fogadni, hogy egy hónap múlva se lesz már ilyen. -
bgabor #32843 Tegnap nekem is volt egy ilyen, zombi B-17 farok nélkül száll tovább. -
twi452 #32842 csak.. b-17 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #32841 Itt van néhány villámcsapás ha valaki unatkozna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32840 Hali.
A rádió iránymérőket és a telepített irányjel adókat az 1920 évek végétől használták a 30 as évek végére komplett rendszerek voltak Európában és az USA ban a polgári repülés fejlődése miatt szükséges volt a rendszer kiépítése. A Rádió navigációt nem nevezném újdonságnak a ww2 ban. Persze tökéletesítették mind a két oldalon, de zavarták is egymás rendszereit.
Ha érdekel valakit bővebben a kerek antennák története szívesen Írok részleteket is.
Üdv: Drebil -
#32839 Vérkönnyítés..... "Ziher nem volt" akkoriban IRL katonai térkép, mondjuk a repterek helyzetéről.... -
Coral Springs #32838 Esetleg találd fel magad, legyél kreatív, én például nem látom a felhőktől az ellenséges gépeket, még is boldogulok. Ezért vannak a halál faszába könnyítve a mai játékok, mert a vérpistike rinyál ha egy kis kihívással találja szembe magát. Valamit valamiért, a turret viszont op. -
#32837 A bázisok lebombázása után mit is kell tenni? Jaaaaaaaaa, hogy a repteret kell bombázni..... -
Susarc #32835 jaaaaa akkor ti így repkedtek a vakvilágba? azt se tudjátok merre vagytok a map-en ? :D -
#32834 "mert a repteret nem jelzi semmi a felhőkön keresztül" -
Coral Springs #32833 Miért repkedsz az ellenséges reptér felett. Ha nem a légvédelem lő le az enemy lőtt volna le később. -
#32832 AB, Vastag felhőréteg 2000-2100 méter magasságtól.
Wellington Mk Ic / Late, 4k lbs bomba van felfüggesztve, a felhőréteg alsó határán repkedek, mert a repteret nem jelzi semmi a felhőkön keresztül.
5 másodperc van az újratöltődéséig az ellenséges reptér felett, melyre épp egy F4F száll le....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és az AAA leszakítja a szárnyamat.... -
Coral Springs #32831 A matchmaker gépfunkció alapján nem sorol be csatába. Battle rating alapján megy a sorolás, és a te eredményességed alapján +-1 rank.
Rank: 1-5 -ig.
Battle rating: Ezt megtalálod a géped adatlapján. -
#32830 A dev. -ekre! :D -
WinstonTheWolf #32829 Srácok az mi hogy torpedó bombázóval bedob egy szárazföldi pályára?
Se tenger se hajó ilyenkor mire dobjam a torpedót? -
Coral Springs #32828 Ez a gép szanaszét van tunkolva, ezt hívod te néhány karcolásnak ? -
sulouos #32827 Nagyon helyes. Ne legyen már minden előnye az aktuális csillagrombolónak... -
#32826 Nem a karcok aggasztanak, hanem az, hogy nekem folyton (korrigálhatatlan) késbe vágja magát a B-17, ha ennél egy karcolással is több van a szárnyon. -
#32825 Áh. Ennek semmi baja. Szinte még új! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mint ezek is.
Repül? Repül. Akkor meg?! :D
-
twi452 #32824 "csak néhány karcolás" :D -
#32823 Itt a szárnyam szinte meg se sérült, mégis iszonyat nehéz szintbe hozni maximum kitérített csűrőlapokkal.
-
sulouos #32822 Tök jó csatorna, fel is iratkoztam :D -
vajakos21 #32821 Érdekesség: ki200,ha már us-gb-jap volt
http://www.youtube.com/watch?v=tDmTW3WQK_A#t=889 -
vajakos21 #32820 Senki nem akarja azt a "kis" repair costot fizetni egy csillagromboló miatt.Milyen lett helyette?Illetve tankos is sok embert elvisz este.Mondjuk az il2 event se bejövős.
Én b7a2 vel mentem. Csak pár kör,de bomber egyszer se volt. -
#32819 Ehh sajnálom hogy vége, éppen kezdtem ráérezni Hienre. :( -
Amaymon #32818 Nem sokáig élt a jap vs us,uk. Lehet rájöttek életképtelen, ha belép akár egy darab us bomber. -
sulouos #32817 Az ollózás bejöhetett volna nagyobb sebességen, mert a Cobrák abban elég rosszak, az Fw-k meg talán a legjobbak.
Az ellen "kifárasztása" nekem még sose jött össze, bár eddig főleg RB-n, joystickkal próbáltam, lehet hogy ott az egér miatt az ellen később esett át, mint én a joy-al kapálózva :D -
Amaymon #32816 Na ezt benéztem az RB event :)
Mondjuk a "guardian angel" se jobb a B-17 miatt :o -
Amaymon #32815 Áhh ma "pearl harbour" event van, de utálom. Igazi káosz, ami ott megy :)
-
Caterpillar #32814 Hmmm, összedugtam az x45 + TiR combot, a fel-leszállás még megy... -
Amaymon #32813 FW jobb emelkedésben, ha ki van maxolva a gép és nincs rajta teher. -
Amaymon #32812 Na az már elfogadhatóbb, hogy a tartó vissza fogta, mert enyhe magasság fölényből csapott le. SB-n soxor ugyanígy elkezdenek forgolódni az FW-k csak felmennek a p*csába, ha üldözöm előbb utóbb átesek. Azt szoktam, ha hasonlóval találkozok, hogy elfordítom hozzá képest az ellipszist, úgy hogy ne tévesszem szem elől előbb-utóbb hibázik valaki. Makacs módon ritkán adják fel azt a patt helyzetet. A bosszantó, hogy nem egyszer arra jár a társa és picsán lő, miközben 100% rá figyelek és a gépemre. -
lexlutor #32811 amator kerdes. nem neztem meg a videot sem. de ha jobban fordul a cobra, es zuhanasban/emelekdesben valoszinuleg szinten jobb, mi lehett volna egy hasznalhato taktika? -
Glo #32810 A Fóka tipikusan szar fordulóharcos gép, ráadásul ezen még a függesztmény tartó is fent volt. Esélye nincs egy Kobra ellen. Coral minden fordulóban nyert az íven, ez tisztán látszik. -
gstup #32809 Kétlem. :) De majd megmérem. :)