War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A medve nem játék.
szer kifejlesztem 😄 csakazzért mert tetszik 😄 Deakkor elõször migek....
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
7 meccset se lehetne 1 óra alatt lenyomni nemhogy gyõzelmet XD
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Monday: 09/3/14 20:00 GMT - 10/3/14 20:00 GMT
Wednesday: 11/3/14 20:00 GMT - 12/3/14 20:00 GMT
Friday: 13/3/14 20:00 GMT - 140/3/14 20:00 GMT
Nem óránként adja a 100 GE-t, hanem naponta.
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Köszönöm!
Tegnap este 9kor lett vége és akövetkezõ ma este 9kor indult és holnap estig tart aztán megint 24 óra szünet 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"This is a visual bug, sometimes the planes which have all of their modifications researched do not show their earned amount of RP in the UI. The amount of RP depend on the matchmaking, if the planes the enemies are flying have lower BR than your plane the RP multiplier will be reduced accordingly."
Pedig most már direkt egyfajta tiert repülök, hogy értelmes csatákba rakjon be, de úgy látszik kellene egy tier 4es gép is a hármasok közé, hogy legalább a szorzó rendben legyen.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még utána is képes voltam manõverezni (nagy nehezen), bombáztam is tovább rendesen!
Végül a 2. kill után egy Ju 87 -nek adta meg a killemet.)
Ez csak azzoknál nem müködik amiknél nem is 1 lövész van elõre fele (pl b17-re rámenni nem merek 1-edül 😄 )
Pl. A sok eszetlen AB-n 3 tárat beleereszt egy bombázó törzsébe mert oda mutat a kis karika én meg direkt a motorokat célzom be gyújtólövedékel és a végén én vagyok a mocskos hacker csaló 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
más: az lehetséges, hogy ne csak japo tier 4 ellen menjek az i185-el ?<#falbav>#falbav>
más: ez az i185 kegyetlen..... ugy ahogy fordul... baromi jól orsozik a fegyverei pontosak , goyrsak és brutálisak....Ma egy rb alatt meglett vele 4 kill.... utána mennem kellet javitani mert egy mkx-es beau ugy gondolta jó ötlet head on-ba menni.... õ potyant én megjavítottam... birtam volna még demár csak 1 gyereket kergetek kb 20km-re és ugy voltam vele minek oda rohani 😄
írás képért , helyes írásért ellnezést , telefonról írtam 😊
Azt vettem még észre, hogy L40 óta nem úgy adja a RPt, ahogy elõtte adta ugyanolyan gépekkel. Ezért írtam, hogy nem értem a számolást.
Ennél vezettem le.
Ez pedig a tegnapi zanzásítása, legalábbis amit még reggel megmutatott. Ez sem hét ...

A medve nem játék.
A játékon belül ha jól tudom csak olyat lehet írni ha valaki teamkill-ezik, vagy csal vagy ilyesmi.
A research-os kérdést meg fogalmazd át mert így nem értem 😄
Mi az hogy a játékos magasabb szintjétõl? 😄
A research kérdésre valaki?
A medve nem játék.
Leszállok, túlfutok kicsit, mondom visszafordulok.... És csak jobbra tudok fordulni, elõre, balra nem.... <#rinya>#rinya>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci