War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AB-n B-25J-1 -el kezdek jó szokás szerint. Látom, hogy már most a magasságomon van egy LaGG-3(-66)... (persze, nem OP...)
Elibe fordulok, mögötte jön kb. 1km -el egy P-39N.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A harmadik meg egy Wellington lett.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mondjuk ahogy elnézem van bõven idõnk megcsinálni:
"Friday: 13/3/14 20:00 GMT - 140/3/14 20:00 GMT"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
f4-el elsõre összejött utána még zsinórban 4-szer
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<...>Steam -> steamapps -> common-> War Thunder -> launcher.exe
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Link
A németek ott rontják el hogy megpróbálják lefordulni, pedig az az õ pályája.
A medve nem játék.
tudnál linket adni?
Hurricane, RB, joystick, direct control, lelõttem már 2 ellenséget (1 AI), lõném le az utolsó AI-t, rajtatartottam a kamerát az ellenfélen az Alt billentyûvel, és váltani akartam virtual cockpitba az F4-el... De már átállítottam a követõs kamerát.
más: a 37mm-es yak9t másnak sem jön be ???? Egyszerüen 1 killnek is örülök vele.... bazi nagy a szórása.... pedig fullra van fejlesztve :/
Ha valakit érdekel esetleg joy beállitása.Hosszú,de hasznos lehet.
Lövészeket pedig hiába kezeled te, attól még mondjuk a vitalityjük(hány bekapott lövés után halnak meg) nem fog nõni. Se a védõ fegyver szórása nem fog csökkenni stb. Érdemes fejleszteni õket. Nincs rosszabb annál amikor az elenséges támadó elsõ három golyója kiiktatja a hátsó lévészeidet, és onnantól csak integethetsz nekik.
Nyugodtan lehet némettel kezdeni.Azzal érdemes ami szimpatikus.
A lövészeket én nem fejlesztem hanem kezelem a géppuskákat.
másik kérdésem , hogyan fejlesztenétek a me410 lövészét és a német bombázokét, milyen tulajdonságot fejlesztenétek?
http://keptarhely.eu/view.php?file=20140313v00ev1zb3.jpeg
Amúgy király a mûszerfali óra, nem is vágtam hogy az irl idõt mutatja. <#eljen>#eljen>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha always-re rakod akkor minden játékmódban mutatja
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Egy ideig egész jó csatákat toltam, de nehogy már így maradjon jött 4 olyan menet hogy szanaszét vertem az asztalt. Úgy 6 ezren rám áll két db enemy (én kedvezõtlen helyzetben), ám minden happy mert pont van egy társam aki megemelkedett és nagy bõszen arra tart. De erre mit csinál az idióta barom ? Headon -ba megy az egyikkel, jól le is lövik, szarnak egy pofon. Mindenki más lent volt ezért lementem közéjük én is, írom hogy nem ártana segíteni. Ketten jelezték hogy oké, végül is a videón látottakban kimerült a dolog.
Érdemes megfigyelni hogy amikor a második csapattárs is rámegy a P-51 -re, az ipse vadul elkezd sorozni. Nehogy már másé legyen a kill, közbe az se probléma ha két társát lelövi. Az ilyen agyilag nyomorékok nem értem, mi a faszért nem maradnak Arcade -ban ?
A többit inkább le se írom mert viccnek is rossz, már ott tartok hogy aki nem csinál semmit azt magam lövöm le. Nem is az zavar ha vesztek egy csatát, viszont utálok meghalni, fõleg ha ez a csapat miatt van.