War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megyek fel bombázókért Ki45-el. elérem a 4000ret, látom 5 bombázó süvít 1000m-en.
És az a vicces, hogy szét is kapták a bázisokat.<#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A halál csupán a kezdet...
Meg egyre több a nyomi RB-ben is. Már-már szinte tiszta árkád fíling van, mindenki head-on ozik. Egybõl berepül alacsonyan meghalni.
GTA V (*.*)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Személy szerint azt gondolom, hogy a játékélménynek nagyon nem tesz jót, hogy az elmúlt idõben ugrásszerûen megnõtt az ilyen vérpistikék száma. Ez akkor lesz egy jó kis repülõs játék, ha már kijön teljesben és eltelik néhány hónap (akár 1 év is) a megjelenése után. Addigra szépen kikopnak a baromarcúak, akik csak azért játszanak vele, mert ingyír' van és csak azok maradnak, akik tényleg szeretik is az ilyen témájú játékokat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mert ez is olyan,hogy azok az arcok (mint te is vagy vagy akár jómagam is) akik nem elégszenek meg a középszerrel,igenis bele tudnak merülni a dologba,hogy a legjobbak közé felküzdjék magukat.
Én magam mindennel így vagyok amúgy az életben,egyszerûen semmit sem tudok úgy csinálni,hogy éppen hogy. Vagy magas fokon,vagy sehogy😊
Pl most egy fél éve pipázom,és szerintem komolyabb pipagyûjteményt hoztam össze mint sok tízen éve pipázó. 😊 Szóval sokan vannak így szerintem😊))
És hidd el pontosan tudom milyen az amikor a szív a torkában dobog az embernek ,én most azért is hagytam abba egy idõre mert már kezdett elmúlni ez az érzés. Lehet egy év múlva majd újra felpezsdül a vérem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a legtöbb embernek nem kell, persze a valóságig minden játékot lehetne fokozni nem vitatom, de felesleges.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
GTA V (*.*)
Btw a CloD-ot épp kedveltem volna, ha nem 10-20 játékos repkedne egy gigamegabrutál méretû mapon, amit ha nem ismersz 1 óra mire egyátalán találsz valakit.
Senki sem ,(ismeretségi körömben pláne nem) képzel bele többet egy játékba egy szimbe mint a mi😊 De kinek mi tetszik.Te nem akarsz szimmel repkedni ,használsz mást ,akinek meg az a gumicicája ,hogy a lehetõ legélethûbb módon játsszon az olyat használ. Annak az a szórakozás. Nem is értem a jelzõdet ,"önszopatás". Én speciel tök jól elszórakozom velük,és még mellé mondjuk le is lövök bárkit aki elém kerül😊És te?😊
Hát nem tudom valahol a önszopatás magasfoka, ha ennyire élethû valami. A legfontosabbat a belsõ füledben keletkezõ ingereket a tested érõ apró erõket egyszerûen nem érzed, mintha fél vakon mennél. Aki repült már kisebb géppel (nem utasszállító méretûvel), netán vezetett is az tudja mirõl beszélek. Vérfanoknak biztos jó dolog, de szórakoztató játékra nem alkalmas csak szûk rétegnek. Ezért várom a BoS-t az valahol egy elvadult szim és a WT közt lesz. Nem érdekel a szuper realitás csak annyi amennyi az élvezeti faktorhoz hozzájárul. Mindegy mikrõl beszélünk csak játékok semmi több, bárki bármit képzel bele. Ki többet ki kevesebbet.
Lefogadom ,hogy szinte senki sem tudja ki is volt õ.
Õróla is lehetne csinálni filmet.
Eszközök voltak õk is akárcsak a mieink. Végezték a dolgukat.
Érdekes ,hogy a veteránok is pontosan így látják ,látták. Hiába a korral bölcsebb lesz az ember.
Mert az akkori pilcsik is voltak olyanok,mint bármelyik náció katonái,és bizony nem egy kalandos dolgot végig csináltak,na meg akadtak köztük érdekes figurák is szép számmal. Bár mostanában mintha elõtérbe került volna ,hogy büszkének kéne lenni azért eleinkre ,így lehet egyszer csak mégiscsak készülne egy ilyen.
Ha csak a Debrõdi -Kenyeres momentumra gondolok ,már az megérne egy misét. Már csak azért is mert eléggé egyedülálló dolgot csináltak. De van történet bõven,már ha csak az amerikai szezont nézzük ugye.
Néztem azokat a kis öreg embereket ,és nem tudtam elképzelni ,hogy valamikor micsoda hõsök voltak. Pedig voltak!
Manapság egy CGI-t várnék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De aki érdeklõdik az ilyenek iránt, mint én is, egyszer azért érdemes.
GTA V (*.*)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A DCS soha nem fog így kinézni, az EDGE is legalább 2 évvel le van maradva látványban.
Mondjuk az is igaz, hogy ott egy szolid fekete tenger van modellezve, (legalábbis a keleti part) és nem 50x50km -es blokkokban.... 😛