War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És nem noobozott le érte? 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Régi jó kis RB csaták, anno egy fufu klános arccal 2 vs 6-ot hoztunk ki nyertesre. 3-3 kill úgy hogy az uccsót neki adtam 😊
Azért nem mindegy hogy milyen játékmódban AB/RB/SB. AB-n pl bombázós mapon 4 ember hátrányban is lehet nyerni. 11 ember még nem olyan kevés ha van elég jó bomberes srác. plána ha a 15 fõsbe max 1-2 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Az milyen amikor 4 ember mínuszban van az ellen 15 játékosnak 11 ellen kell mennie és mégis veszítenek. Ezeket nevezhetjük igazi losereknek?????
Énis csak irányjelzésnek használom már. Többnyire Tracer golyókat használok és ha messzebb vagyok csak pár golyós sorozatokat lövök hogy lássam mennyit kell korrigálni. Bár többnyire nem messzirõl szokásom lõne, hanem közel lopakodok 3-400 méterre (300-as fegyver összetartással) és ami a csövön kifér <#boxer>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

A kör elvileg (szerintem) vagy a gépágyú lövését, vagy a géppuska és a gépágyú átlagát mutatná, mert ha kifogy a gépágyú, sokkal közelebbre vált a kis kör. Amúgy nagyon pontatlan, a legjobb ha csak irány jelzésnek veszi az ember, úgyis mindig elé kell tartani egy kicsit.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jim Morrison
igen, néha elõrébbre lövök ha látom, hogy nem sebeztem akkor ugye tudom, hogy valami gebasz van. Igaz, általában csak olyan 5-600m rõl kezdek el lövöldözni, ott kb elég is a kört célozni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rég arcadeoztam de kör nem tudom hogy hova mutat, gondolok itt arra hogy ha a gépeden van mondjuk 7,7mm géppuska és 20mm gépágyú akkor a két lövedéknek más lesz a röppályája, (na most az a kérdés hogy a kör az a kicsit vagy a nagyot mutatja... vagy a 2 közé vagy mi van...) 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Egyes esetekben érdemes nem pont a kört célozni hanem kicsit elé és a sorozat közben áthúzni a körön, mert nem mindig oda mutat a kör ahova kéne fõleg ha nem egyenesen megy. Plusz arra figyelj hogy ha cannon is van a gépeden annak a lövedéke lassabb és ha a körbe célzol akkor a gép alatt fog elsuhanni a golyó

Jim Morrison
Köszi szépen, akkor ezeket fogom majd berakni!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tegnap mentem 2 kört. AB
Megyek fel bombázókért Ki45-el. elérem a 4000ret, látom 5 bombázó süvít 1000m-en.
És az a vicces, hogy szét is kapták a bázisokat.<#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A géppuskákba azt a hevedert keresd, amiben a legtöbb gyújtó (I jelzésû) lövedék van, ez általában az universal szokott lenni. Gépágyúba a HE jelzésû robbanó gránátok az igazán hatásosak, azok legtöbbször az air target vagy a stealth hevederekben burjánzanak. És tényleg, a motorok tönkre lövéséhez sokszor elég 2 géppuskából leadott pár rövid sorozat, máris szépen húzzák a füstöt.

Jim Morrison
Valóban nem tudom. Általában tölténynek universalt szoktam berakni (2oroszlan vagy mi). Lvl8 vagyok, napi 1-2 meccset játszok, és igazából én csak oda lövök ahova a kör mutatja...:/ ritkán van azért mákom hogy ráfordulok, rálövök és ki is gyullad.

Nem tudod még hol kell lõni és milyen kaliberû fegyverrel érdemes megpróbálni. Menj vadászgépekre eleinte.

Motorját lõdd, persze könnyû mondani. De ha három tárat rálõsz, akkor már annyi erõvel a motort is célozhatod. Vagy a szárnya törik le vagy a motor gyullad ki. Néha hajlamos leégetni crit-el a fél gépet egy izmosabb tûz.
Jim Morrison
Köszönöm a tippeket! Rágyúrok akkor vitalityre. Amúgy vicc, hogy sokszor 2mp alatt leszednek (meg hátulról kiszedik a pilótám, de én egy nyamvadt bombázót ha 300méterrõl lövök, 3szor tárazok újra, már kaptam 460pontot a hitekért de még mindig megy... persze jött egy másik gép, rálõtt egyet majd kiírja nekem, hogy kill assist... nagyot néztem 😄

100-as vitality mellett 20-30 esetbõl 1szer ha pilótát lõnek, akkor is ha meghülyülök és belecsúszok egy head2head akcióba. Hátulról már elõbb szénnéég a gép minthogy kiszedjék a pilótát 😄

repülj úgy, hogy ne lõjenek rád 😄
80-100on legyen az utolsó.

Fura Alak
Nekem 30 felett vált ritkává. 45-50 környékén elenyészõ. 100 mellet sem abszolút nulla az esélye.

Magasabb Vitality-vel.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jim Morrison
Hogyan érdemes a 'pilot knocked out' ellen védekezni? Pilóta fejlesztésnél utolsó kettõ 30-30 körül van, de spitfirebõl is kilõnek hátulról D:

Valakinek van tapasztalata a Me-163-mal kapcsolatban, amit megosztana? Milyen gép? (Fõleg AB-ben gondolkodva.)

Fenrir
Egészen kellemes ez a Mitchell RB-ben, a replay elején 1 hajtómûvel és szétlõtt magasságival szálltam le mindenféle döccenõ nélkül.

A halál csupán a kezdet...

RiCSi1234
Olyan kellemetlen tapasztalat, hogy prémmel annyi lóvét, annyit RP-t kerestem ,mint égen a csillag, most lefogytam, szinte semmit nem ad.. 😊 Ki van ez találva a fene enné meg. 😞

Meg egyre több a nyomi RB-ben is. Már-már szinte tiszta árkád fíling van, mindenki head-on ozik. Egybõl berepül alacsonyan meghalni.

GTA V (*.*)

Coral Springs
Mások az ingerküszöbök, mások az elvárások, de ezzel nincs is baj szerintem. Nagy repülõgép fan létemre én az FSX -et hamar meguntam, pedig még pilótaleckéket is átvettem hogy az IVAO szerverein tolhassam a járatokat. Nem volt olyan nagy durranás a Boeing 747 -el se repülni pedig nagy kedvencem. A WT ugyan nem polgári repülés, de a légi harc se állt tõlem távol amikor elkezdtem, már ami a sugárhajtású gépeket illeti. De amúgy imádok kormányt tekerni is, ám a szimulátorokat azon túl hogy kipróbáltam õket egyiket se játszottam tovább. Nem szeretem azt ha valami vérárkád, de azt se ha valami vérszimulátor.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem jelenleg csak annyi a gondom a játékkal, hogy AB-n egyre több az olyan arrogáns gyökér, akik nagy sértõdöttségükben lelõnek (csapattársak persze) azért, mert állítólag elloptam a killjüket...
Személy szerint azt gondolom, hogy a játékélménynek nagyon nem tesz jót, hogy az elmúlt idõben ugrásszerûen megnõtt az ilyen vérpistikék száma. Ez akkor lesz egy jó kis repülõs játék, ha már kijön teljesben és eltelik néhány hónap (akár 1 év is) a megjelenése után. Addigra szépen kikopnak a baromarcúak, akik csak azért játszanak vele, mert ingyír' van és csak azok maradnak, akik tényleg szeretik is az ilyen témájú játékokat.

Her Laca
Mert végeredményben tök mindegy,hogy árkád,vagy full realisztikus,vagy más ,a lényeg,hogy ott és akkor te legyél a (lehetõleg ) legjobb, az már,hogy éppen milyen nehézséggel csinálja az ember végül is lényegtelen. Az csak jön magától,kinek ,kinek az igénye szerint ,de aki a repülést is szereti az elõbb utóbb úgy is tovább lép. Csak idõigényes a dolog,meg némi KP is köll azért hozzá😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ó😊 Dehogy nem. Addig mondod mindezt amíg ki nem próbálsz egy igazi szimet mondjuk a II. VH ban. Fõleg akkor amikor egy társaságban meg akarod mutatni ki is vagy. Hidd el tudom mit beszélek😊
Mert ez is olyan,hogy azok az arcok (mint te is vagy vagy akár jómagam is) akik nem elégszenek meg a középszerrel,igenis bele tudnak merülni a dologba,hogy a legjobbak közé felküzdjék magukat.
Én magam mindennel így vagyok amúgy az életben,egyszerûen semmit sem tudok úgy csinálni,hogy éppen hogy. Vagy magas fokon,vagy sehogy😊
Pl most egy fél éve pipázom,és szerintem komolyabb pipagyûjteményt hoztam össze mint sok tízen éve pipázó. 😊 Szóval sokan vannak így szerintem😊))
És hidd el pontosan tudom milyen az amikor a szív a torkában dobog az embernek ,én most azért is hagytam abba egy idõre mert már kezdett elmúlni ez az érzés. Lehet egy év múlva majd újra felpezsdül a vérem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Nekem bõven elég az ha egy komolyabb akciónál a szívem kiugrik a helyérõl, sõt eleinte még olyan is volt hogy remegett a kezem az egéren, olyan feszültségben voltam hogy lõni is alig tudtam. Persze mindezt RB -n, az AB már valahogy nem olyan stresszes ilyen szempontból. Ha ezt kitudja az emberbõl hozni egy játék az jó játék, megvan arra a lehetõség hogy beleéld magad, azt még meg se jelent az Oculus Rift. Ennél több énszerintem
a legtöbb embernek nem kell, persze a valóságig minden játékot lehetne fokozni nem vitatom, de felesleges.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

RiCSi1234
Fertõzés:Win32😄ropper-gen (DRP) Ehh

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Most az imént az Avast az ACES.exe-t vírusnak vélte, és blokkolta! Másnak vélemény, esetleg tapasztalat?!

GTA V (*.*)

Fura Alak
Pár 10-14 éves agyi szinten lévõ troll letöltött egy videóvágó szoftvert a kalózöbölbõl a fraps mellé, miután rájöttek, hogy milyen "jó" móka a mikrofonba üvölteni. <#szomoru2>

Pedig lehet hogy a vevõnek is tetszett volna 😄

Sokat nem néztem meg belõle. Melóba vagyok és pont akkor jött be egy vevõ amikor az égõ gép ment át a képen és telitorokból elkezdett üvölteni. Hirtelen azt se tudtam hogy lehet megállítani és jobb nem jutott eszembe kirántottam a tápkábelt a laptopból (nincs benne aksi) hogy bekussoljon XD

Ez...ez...ez nagyon ratyi! 😄

Bocs nem sértegetésként írom, ha annak tûnne. Kb egyrõl beszélünk, csak más szemszögbõl. Te fanatikus "szimmer" vagy én pedig fanatikus játékos. 😊

Btw a CloD-ot épp kedveltem volna, ha nem 10-20 játékos repkedne egy gigamegabrutál méretû mapon, amit ha nem ismersz 1 óra mire egyátalán találsz valakit.
Her Laca
És?
Senki sem ,(ismeretségi körömben pláne nem) képzel bele többet egy játékba egy szimbe mint a mi😊 De kinek mi tetszik.Te nem akarsz szimmel repkedni ,használsz mást ,akinek meg az a gumicicája ,hogy a lehetõ legélethûbb módon játsszon az olyat használ. Annak az a szórakozás. Nem is értem a jelzõdet ,"önszopatás". Én speciel tök jól elszórakozom velük,és még mellé mondjuk le is lövök bárkit aki elém kerül😊És te?😊

az új Krebs új csatornája 😊
"A P51 el amúgy maga a felszállási procedúra sem egyszerû,Tomék aszongyák ,hogy valóban egy kihívás. "

Hát nem tudom valahol a önszopatás magasfoka, ha ennyire élethû valami. A legfontosabbat a belsõ füledben keletkezõ ingereket a tested érõ apró erõket egyszerûen nem érzed, mintha fél vakon mennél. Aki repült már kisebb géppel (nem utasszállító méretûvel), netán vezetett is az tudja mirõl beszélek. Vérfanoknak biztos jó dolog, de szórakoztató játékra nem alkalmas csak szûk rétegnek. Ezért várom a BoS-t az valahol egy elvadult szim és a WT közt lesz. Nem érdekel a szuper realitás csak annyi amennyi az élvezeti faktorhoz hozzájárul. Mindegy mikrõl beszélünk csak játékok semmi több, bárki bármit képzel bele. Ki többet ki kevesebbet.
Her Laca
Vagy ott van pl személyes példaképem vitéz szobránczy Negró Aladár fhdgy.
Lefogadom ,hogy szinte senki sem tudja ki is volt õ.
Õróla is lehetne csinálni filmet.

Her Laca
Mindamellett azok is hõsök a szememben akik a bombázókban ültek.
Eszközök voltak õk is akárcsak a mieink. Végezték a dolgukat.
Érdekes ,hogy a veteránok is pontosan így látják ,látták. Hiába a korral bölcsebb lesz az ember.

Her Laca
Annó régen felmerült baráti beszélgetéseken,hogy kéne csinálni a Magyar vadászokról egy filmet, (akkor még IL2 volt) és a repülõs részt mi megcsinálnánk,aztán felturbóznák látványilag. Aztán ez megmaradt ötlet szintjén. Nem tudom,hogy lenne e olyan (akár az állam is) aki pénzt fektetne bele egy ilyen film elkészítésébe,és lenne e (szerintem lenne) nézettsége.
Mert az akkori pilcsik is voltak olyanok,mint bármelyik náció katonái,és bizony nem egy kalandos dolgot végig csináltak,na meg akadtak köztük érdekes figurák is szép számmal. Bár mostanában mintha elõtérbe került volna ,hogy büszkének kéne lenni azért eleinkre ,így lehet egyszer csak mégiscsak készülne egy ilyen.
Ha csak a Debrõdi -Kenyeres momentumra gondolok ,már az megérne egy misét. Már csak azért is mert eléggé egyedülálló dolgot csináltak. De van történet bõven,már ha csak az amerikai szezont nézzük ugye.

Persze róluk nem készül film, csak a terrorbombázó "hõsökrõl".

Her Laca
Annó amikor beszélgettem veteránokkal,szinte elképzelhetetlen volt számomra az a bátorság amivel nekimentek egy több száz gépes bomber köteléknek úgy tízen-húszan. Mesélték,hogy összehúzták magukat és próbáltak a páncélüveg méretére összezsugorodni,és a nyomjelzõk ,csak jöttek jöttek.
Néztem azokat a kis öreg embereket ,és nem tudtam elképzelni ,hogy valamikor micsoda hõsök voltak. Pedig voltak!

Na ezek tuti az il2 motorján felvett jelenetek 😄
Manapság egy CGI-t várnék.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

RiCSi1234
Pont ma néztem meg. Sajnos nem nagy durranás, sõt. 😞
De aki érdeklõdik az ilyenek iránt, mint én is, egyszer azért érdemes.

GTA V (*.*)

darki81
mostanában nem nagyon játszom, de gondoltam belinkelem ezt a trailert ide, hátha valakit érdekel ez a film :-)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maradjunk annyiban, a látvány elég jól sikerült azért... 😄

A DCS soha nem fog így kinézni, az EDGE is legalább 2 évvel le van maradva látványban.

Mondjuk az is igaz, hogy ott egy szolid fekete tenger van modellezve, (legalábbis a keleti part) és nem 50x50km -es blokkokban.... 😛
Coral Springs
Nem egy forrás meg lett már osztva neki, köztük a játék grafikus motorja, ettõl függetlenül mindig jön ugyanazzal a téves dumával. <#smile>