War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SB-n a Spit Mk. I-el lelõttem 2 AI-t (persze nem a vérmesen rohamozó orosz, hanem a jámboran körözõ német fajtát), majd 2000 lõszert beleputtyogtattam a maradék He-111-be, mire a reptér melletti cargo ship (Málta térkép) úgy eltalált, hogy alig tudtam a gépet a reptér felé fordítani. Mi a fene van azon a hajón, 88-as?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megnyugodtam 2 hét óta semmi nem változott 😊
3 vereség.
A saját egységeket gyakorlatilag ránézéssel simán lelövöm - véletlenül.
Az ellenséget nem ilyen könnyen 😊
Nahát nahát.
Életem elsõ könyve (7-8-9 évesen...) Pokriskin: Háborús égbolt könyve volt. Utána vagy 20x elolvastam 😄
Ajánlom nktek is 😊
Aztán még volt pofája azt elõadni hogy "Tudod hogy a te hibád volt ne tagadd"
Na utána minden egyes liont megért amit az Corsair-em 20mm-esétõl kapott 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Én Sb-n magányos farkaskodok, és ott is a prém kobrát használtm a németek ellen, több kevesebb sikerrel. Most az angolokat nyúzom, a Typhoon elég használható. Kár, hogy a prémium társát nem grindeltem ki nyáron, az jobban hozna a konyhára anyagilag. De az élmény nagyjából ugyanaz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Illetve milyen lõszert használtok?
Én azzal is körbepuffogtatok mindent. A kedvencem az volt mikor a létrának (P38) átlõttem a kabin meg a hátsó szárny között. Azt hittem agyvérzést kapok 😄
Utóbbi pár napban elfogott a nosztalgia és alacsony br-es gépekkel repülgetek. Jó móka.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk aki az eredményeimet irigyli, ha van ilyen egyáltalán, az szerintem ne a gépcserénél kezdje. A gép nem minden. <#wave>#wave>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/116576-aleksandr-pokryshkin-the-air-tactician/
1 óra amúgy. 3 human A5-ös fóka, egy ai messzer E3, 2 ai Stuka meg 2 ai He111. A 4x20mm eléggé bejön 😊
A harmadik A5 elég jól nyomta, majdnem beültetett a hintába, de sikerült meglõnöm és egy túlhúzásnál átesett (100m-en). A másik 2 humán meg squadban volt, de nem volt túl jó az összhang, valami 2 percig kergettem az egyiket, de a másik nem talált meg minket, aztán meg rosszul csapott rám mindig. Még mindig 120 a pulzusom 😊)
Ja, a csapat többi része természetesen a kis hajókat lõtte, meg valahol fél úton meghalt..
(esetleg a replayt el tudod küldeni?)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3 felszállás bakker 😊