War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cargok veszélyesek,Kis kaliber nagy tüzgyorsaság.Ezért se értem Iwo-n miert eröltetik a B5n2 vel torpedòzást.B7A2 vel egy valag light cruisert kidobtam már jap-uk mapon,(talán egyszer ha lekaptak) de a csoportos cargokat max 2k magasról nézem meg.Kicsit húztak rajtuk szerintem.
Én a múltkor alig bírtam 3 német ai-t lerázni az "új" legkisebb tájfunnal, mikor elõször mentem vele a peccs óta. Mert ugye csak RU vs GER ment jó ideig.
Nem nagyon lehet rendesen kiküszöbölni. Ha kihívás kell a gyereknek, akkor megkapja 😄

SB-n a Spit Mk. I-el lelõttem 2 AI-t (persze nem a vérmesen rohamozó orosz, hanem a jámboran körözõ német fajtát), majd 2000 lõszert beleputtyogtattam a maradék He-111-be, mire a reptér melletti cargo ship (Málta térkép) úgy eltalált, hogy alig tudtam a gépet a reptér felé fordítani. Mi a fene van azon a hajón, 88-as?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

erosen biztam benne h ekkor gyokerseget csak a wg tud benne hagyni a jatekban. hat nem..
Egyértelmûen szakaszban hozta be valami idióta. Gondoltad ha a WoT-ban a loltrakit be lehetett hozni tier10be akkor itt nem?

mk1 fury egy tier4es csataban.. gratulalok h ezt mar itt is lehet rb-n..
Ne aggódj, Sb-n is vannak olyan "kötelék" repülések.. mondjuk nem egy Blue Angels, de elég izgalmas mikor 3-an üldöztök valakit, és a 3 üldözõ 200m-en belül van 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

<#eljen>

Sör. Elõtte, közben, utána. A nyugalom garantált 😊)

Jim Morrison
hú az meg a másik... hagyján, hogy 20mp e kergetek valakit, erre valaki odajön és lelövi elõlem, de mikor kanyarodok az ellen után én meg nem látom a csapattársam, mert gyorsan odajött mögém, és forduláskor kocc... persze én vagyok a hibás. Komolyan mondom úgy fel tudom néha húzni magam ezen a játékon 😄 még jó hogy utána 1 percig üres repülés, addig lenyugszom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RB-n is elõfordul. A két napos duel eventen 1v3-ban úgy hoztam le a meccset, hogy a 3 gyökér egymás elõl próbálta behúzni a killt (engem), de addig tekeregtek mögöttem hogy kettõ össze is akadt a harmadik meg szerintem elkapott egy roncsdarabot és elkezdett füstölni. Onnantól ingyen kill és nyertünk 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Jim Morrison
Hihetetlen, hogy mennyiszer jönnek nekem. kb meccsenként egyszer nekem jönnek, néha "véletlen" manõvernek köszönhetem, hogy nem jöttek hátulról belém. Meg mikor szemtõl szemben vagyok vagy õ lõ ki enge, vagy mikor húzom fel a gépet nekem jön és meghalok... Csak karcadeban ilyenek az emberek? lehet kipróbálom a másikat...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha a kacsa nem tud úszni..

Mentem 3 kõrt.
Megnyugodtam 2 hét óta semmi nem változott 😊
3 vereség.
A saját egységeket gyakorlatilag ránézéssel simán lelövöm - véletlenül.
Az ellenséget nem ilyen könnyen 😊

Pokriskin - Márc 19.

Nahát nahát.
Életem elsõ könyve (7-8-9 évesen...) Pokriskin: Háborús égbolt könyve volt. Utána vagy 20x elolvastam 😄

Ajánlom nktek is 😊

Az ilyenekért énis odavagyok. A kedvencem volt amikor AB-n Biathlon eventen egy böszmenagy B17-essel zuhantam rá a földi célokra, végigszórtam bombákkal õket, azaz akartam volna mert egy nagyokos BF109-es oldalról belémrongyolt, mert azzal aztán lehet medium tankot szedni a fák között -.-
Aztán még volt pofája azt elõadni hogy "Tudod hogy a te hibád volt ne tagadd"
Na utána minden egyes liont megért amit az Corsair-em 20mm-esétõl kapott 😄

RB, felszállásnál hátulról belém jönnek, majd én vagyok leb*szva hogy miért nem nézek hátra. Ja tényleg...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

be tudtok lépni? nekem nem engedi

Ejjha,ez a mosquito?!Már a Rendes fm-je van?Hihetetlen hogy kanyarodik.

A prém Typhoonnak nem olyan jó a kabinja mint a /Late verziónak, nagy nyúlketrec van a tetején, alig látni ki belõle 😄

-van

Jézusom.Most nagyon sok a hülye van amerikai oldalon.6-7 német gép ellen maradok egyedül.De állandóan.Mindenki 50-800 méteren rohangászik.

Coral Springs
A csapatban repüléssel nekem az is a problémám, hogy ott megoszlanak a kill -ek. Nincs az hogy valakinek nagyon sok kill -je van, mert tekintettel vannak a tagok egymásra, legalábbis amikor én néha csapatban repülök ez ott mindig szempont. Én azt preferálom ha a fõmûsoridõben is sikerül lelõni 1-2 gépet, közbe elhullik az egész team, én meg ott vagyok esetleg 2 enemy -vel szemben, ilyenkor tudom hogy ez most egy kúrva jó kör. Bár mostanában nekem leginkább a kezelhetetlen túlerõ jutott, az meg már a ló túloldala.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jó, persze, csapatban más a helyzet 😊
Én Sb-n magányos farkaskodok, és ott is a prém kobrát használtm a németek ellen, több kevesebb sikerrel. Most az angolokat nyúzom, a Typhoon elég használható. Kár, hogy a prémium társát nem grindeltem ki nyáron, az jobban hozna a konyhára anyagilag. De az élmény nagyjából ugyanaz.

Coral Springs
Nálam a pilot skill -nél az elsõ kettõ a legfontosabb. Hogy idõben lássam kivel állok szemben, így fel tudok készülni rá, és hogy ne érjen meglepi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ahol egy fegyver van a gépen, ott universalt, ahol van géppuska és gépágyú is ott a géppuskába universalt, gépágyúba Stealthet.

erasmus4
Ti a legénységnél mit fejlesztetek? Mivel fõleg vadászgéppel megyek eddig fõként a G-tolerance-ra meg a vitalytire pakoltam.
Illetve milyen lõszert használtok?

Teljesen kezelhetõ a prémkobrával a helyezet, a többi PUMÁSsal állandóan azt repüljük RB-n az orosz jet vonal húzása és pénzszerzés végett.

Igen, elég elrettentõ a sok magas tierû gép amik ellenfélnek jönnek. Nekem általában a Bearcat-ekkel gyûlt meg a bajom 😊)

Coral Springs
Az orosz A-10 Kingcobra -ért mindenki oda volt hogy ingyen prémium tier 4 -es gép, de az emberekrõl hamar letört a lelkesedés az elsõ néhány csata után, már rég nem látom olyan sûrûséggel ezt a gépet mint anno. Itt a topikban se nagyon vettem észre hogy bárki huzamosabb ideig repült volna vele. Én amióta megvan csak azzal repültem, pár napja raktam pihenõre, kicsit sok volt az N1K2 rush mostanában.

Értem, köszönöm.
Brenor jól írja. Ha kilépsz a vége elõtt akkor a debriefing képernyõn csak az addig eredményedet jeleníti meg. A csata végén megkapod a többi pluszt is teljes egészében, mintha végig bent maradtál volna, levonások nélkül.

Ahogy én tudom csak azt kapod meg amit addig elértél. Hitek/lelõtt gépek/kiszedett földi egységek stb-ért járó pont és amikor vége a meccsnek akkor fizeti ki pl a gyõzelemért járó extrát

A csatákból, Rb-n ha meghalunk, és kilépek akkor kevesebb pontot kapok? Vagy azt kapom mintha vesztett volna a csapat, vagy hogy van ez?
*37-esre

Hja. Mondjuk nekem a A5 nem jött be, hamarabb átesik mint az A10 (nyilván). A Q5-el nincs tapasztalatom, de ahogy látom Neked eléggé rááll a kezed a 30-esre 😄
Én azzal is körbepuffogtatok mindent. A kedvencem az volt mikor a létrának (P38) átlõttem a kabin meg a hátsó szárny között. Azt hittem agyvérzést kapok 😄

Torzonborz
Valóban nem ,viszont tényleg szívesebben repülnék Héjával (is).
Utóbbi pár napban elfogott a nosztalgia és alacsony br-es gépekkel repülgetek. Jó móka.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Nem muszáj ahhoz prémium gépet venni, be lehet ülni az amerikai verzióba is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk aki az eredményeimet irigyli, ha van ilyen egyáltalán, az szerintem ne a gépcserénél kezdje. A gép nem minden. <#wave>

Arcade?

Annyira nem tragacs! 😊

G8N vs Bf109 K4. 37.6 m/s emelkedési képesség, és ezt a nyamvadt bombázót így se értem vele utol (pedig nagyjából egyszerre kezdtünk emelkedni...). Mi a tököm ez? Bug?

Torzonborz
Nekem olyan tragacs nem kellllll , Héját akaroook. <#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Aki irigyli Coral eredményeit, az most megveheti a P39 N-0 gépet:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/116576-aleksandr-pokryshkin-the-air-tactician/

Coral Springs
<#eljen>

Ja, és SB volt, mielõtt valaki egérhuszárkodással vádolna meg 😊

Feltettem a fórumra az FRB topicba 😉

1 óra amúgy. 3 human A5-ös fóka, egy ai messzer E3, 2 ai Stuka meg 2 ai He111. A 4x20mm eléggé bejön 😊

A harmadik A5 elég jól nyomta, majdnem beültetett a hintába, de sikerült meglõnöm és egy túlhúzásnál átesett (100m-en). A másik 2 humán meg squadban volt, de nem volt túl jó az összhang, valami 2 percig kergettem az egyiket, de a másik nem talált meg minket, aztán meg rosszul csapott rám mindig. Még mindig 120 a pulzusom 😊)

Ja, a csapat többi része természetesen a kis hajókat lõtte, meg valahol fél úton meghalt..

Mi a fenét csinálsz te azzal a géppel? Komolyan érdekelne 😮

(esetleg a replayt el tudod küldeni?)

Coral, egy átlagos nap, mi? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3 felszállás bakker 😊

Nem, de a GM-ek tuti kaptak "hacker, cheater" reportokat 😊)

nem 😊 írtam neki take him, davaj 😊