War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt az Il2 ,aztán a Gaijin megcsinálta belõle az 1C vel a Birds of Prey-t ami konzol ,osztán abból meg ezt de már egyedül. Az alapja mindnek a régi Il2.Nem írtak új játékot ,csak felturbózták a látványt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hoppá!😊 Ezt most néztem. Szerintem azért ezt gondold át még egyszer😊
Azért ezeket az említetteket összehasonlítani a WT vel kissé eredeti ötlet😊
Ha van kedved szívesen mutatok dolgokat akár privátban is inkább,hogy egy gép a CLOD ban hogyan áll össze ,és mik -miért-mikre vannak befolyással egymásra. Hogy finom legyek (bár tény,hogy volt amit elbarmoltak) ilyet ,hogy szarok programozásban ,nem korrekt mondani.És akkor még a térképrõl nem is beszélek,hol tud ez egy akkora térképet lekezelni mint a CLOD? Ha lett volna készség és nem fúrják meg akkor az egy csoda lett volna,ha végig fut a projekt.És még így is magasan a legjobb ami valaha elkészült. 100 géppel azért azon a hatalmas térképen rengeteg földi objektummal tökéletesen futtatható,igaz ,komoly vas kell alá,viszont skálázhatóak elég rendesen a beállításaik és így gyengébb vasakon is elfut .
A WT az egy az egyben a régi IL2 motorját használja (az meg Oleg mûve),semmi csodát nem csináltak vele,max kicsit felturbózták látványvilágban.Modokkal az IL2 is ugyan így tud kinézni jelezném.
A P51 el amúgy maga a felszállási procedúra sem egyszerû,Tomék aszongyák ,hogy valóban egy kihívás.
De szerintem sose lesz korrekt program sajna,ahogy egyik DCS se ,mindegyik küszködik kihívásokkal.Fõleg mióta van ez a mizéria a MIG 21 el ,minden bizodalmam elszállt.
Jelenleg a tankok closed beta tesztje zajlik, de tavasszal kiadják, aztán meglátjuk mennyire kombinálják õket össze. A youtube-on van fent elég sok videó, Entak kollégát javaslom, õ sok tutorialt és bemutató videót gyártott minden újdonságról.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kellet egy idõ mire megszoktam 😊))
Nincs köztünk nézeteltérés egy csepp sem,amit írsz az így igaz,ez valóban jó arra amit felvázoltál.
Mondjuk tamáskodnék a kinézet meg a nagy terület tekintetében ,meg a laposra veri kifejezéssel ,de ez részletkérdés.😊
Ami tény,az az ,hogy az egy kimondott szimulátor,ez meg nem az,így a helyén kezelve mindet nem történhet baj.
Azt fenn tartom,hogy mind repmodell,mint minden más repüléssel kapcsolatos dologban ez egy borzalom😊 De én is jót szórakozom vele na😊
Szóval ott már az elméleti tudás is fontos,mit miért csinálsz ,milyen fordulaton sebességgel emelkedsz,milyen a cornel speed,ha orra állítod akkor figyelned kell ne pörgesd túl (autómatika ellenére sem) .
Akik "csak" repkednek azok mindig alul maradnak benne ,ez tény.
Akik tudják mit miért csinálnak ,azok jók. Itt már nem megy a rángatom a botot ,meg orrkúpig tolom a gázkart😊
Szerintem azért arre hogy az ember a barátaival légiharcoljon ez a program teljesen alkalmas realistic és szimulátor módban. És ne feledjük el azokat a területeket ahol laposra veri a Clodot,IL-2õt: Grafika, optimalizáltság, sokkal kevesebb üresjárat és remek netkód.
Azért bármennyire atomreális, érdemes megnézni mondjuk a DCSnek a technikai képességeit, egy borzalom az optimalizáltság és több mint tízéves a motor.
A War Thunder remek bizonyíték arra, hogy igenis lehet csinálni szép és jól futó, tömegeket és rengeteg objektumot és nagy területeket kezelõ játékot úgy hogy minden gépen jól fusson és még szép is legyen. Ez azért jól demonstrálja hogy a DCS vagy a Clod készítõi mennyire szarok programozásban.
Laca úr, mivel érdemesebb ezt nyomni? Joy vagy egér?
Más világ. Egy teljesen új szint a virtuális repülésben,a légi harcban.
Gondolj bele,hogy amikor kijött mindenki ,de tényleg mindenki akik IL2 ben jók voltak azok is) azzal küszködtek,hogy egyáltalán el tudjanak találni egy repülõ eszközt. Maguk a gépek viselkedése is teljesen más,mondhatni igencsak közelít a valóságoshoz,fõleg mostanra ahogy informálódtam az új patch közeledtével még valósághûbb lesz.Persze tele van hiányosságokkal ,ami nem tudom,hogy valaha meg fog e oldódni ,lévén nincs hozzáférésük a lényegi dolgokhoz ,és így csak korlátozottak a lehetõségek. Mondjuk én ajánlanám neked ,hogy próbáld ki.
De nem akarom én propagálni 😊
Én magam az Il2 õt sem használtam azóta amióta a Clod kijött ,vagyis egyszer egyszer ,de azután a régi Il2 is játéknak tûnt. És a Clod se tökéletes😊 Szóval ha õszinte akarok lenni akkor a sim módon kívül ez egy borzalom😊)) de valóban jól elszórakozik vele az ember egy röpke fél órára,legalábbis én nem bírok többet😊)
A WoWp-t megeszi reggelire.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A #31561-ban felsorolt gépekkel még nem lõttek el pilótát, Yak 9 -el eddig csak strukturális sérüléssel öltek 1 lövéssel.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Eddig még SENKI nem tett ilyet velem, pedig már 187 csatát mentem ezzel, és nem egy 1vs1 -et toltam eme bombázóval....
Aztán jött egy megváltó "shout" a cseten minden amcsi jöjjön PBY-vel 😄
a majom büntetlenül fordulózgat a bázisunk mellett, senkinek nem jut eszébe odajönni leszedni rólam. Ez ugyan Arcade -ban volt, de hála istennek már ugyan ez a síkagy tömeg van túlsúlyban RB -n is. Persze mindig a saját team -ben vannak, véletlenül sem a túloldalon, szóval itt már nem kell csodálkozni semmin se.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
- ha a komplett csapatunk képes egy, összesen EGY gépet lelõni, míg én 3-at lelõttem joystickkal
- ha a hoki tier I védelmi fegyverzete egy kicsit kevésbé pofátlan, és a 7.7mm-es egy szál géppuska nem lövi csutka feketére a szárnyamat az elsõ koppanásra (persze õ 70 20mm-es gránátot benyelt, mint kacsa a nokedlit, utána meg alig tudtam lerázni)
- ha Máltán az utolsó 2, hivatalosan is célpont rombolónk nem hajt be 6 könnyûcirkáló közé, hogy az egy maradék bombázótól még megvédeni se tudjam.
Amúgy feltûnt, hogy a rendes emberi vadászgépek szépen bekapják a 20mm-eseket még a szegény MG FF-tõl is, de az AI kétfedelesek simán ellavíroznak köztük? Egy teljes töltésnyi 20mm-esbõl ha jól láttam, akkor összesen 1 talált, a többi csak géppuska volt a kicsi porfelhõbõl ítélve.