War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok.

Her Laca
Semmivel sem könnyebb ha fából építik. A szárny profil,forma ami meghatározza . Mármint az életben,itt meg olyan amilyen,de köze nem sok a valósághoz .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Könnyebb szerkezet?Esetleg közrejátszik?

Her Laca
A "kanyarodási" képességnek mi köze a gép építéséhez használt alapanyaghoz?<#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mindig elcsodálkozom azon hogy a mosquito milyen jól kanyarodik.Gondolom mert fából volt.Viszont akkor könyörgöm,hulljon már darabokra 100 gyújtó lövedéktõl.<#vigyor2>

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Elmesélem hogy mûködik a 20mm AP egy bombázó testében:

Belép oldalról a géptestbe, csuklás nélkül átmegy a lövészeden, a páncélozatlan pilóta fülkén, talán kicsit lassul a pilóta székében, aztán tovasuhan a pilótádon keresztül, szétveri a mûszerfalat, majd kijut a gépbõl, és ha a tehénnek a földön nincs szerencséje, még azt is agyonüti...

Kb ennyi 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A 41 az még mindig nem 90-100 ahogy mondták neked, ugye?

ha nem amerikai bombazo, nincs sok ertelme repulni vele.
Jim Morrison
és most szembõl... jó én asszem szüneteltetem ezt a játékot 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
na jó, 41 es vitalityvel is kilõnek hátulról (bombázóban ültem). Én tényleg nem értem hogy az úr istenbe.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az egyes nemzetek bombái nem egyformák, sõt, néha ugyanazon a nemzeten belül is vannak azonos súlyú, de elérõ célú bombák. (pl japán)
Egy olasz 250 kilós nem tud annyit mint egy amcsi 500 fontos.

PLaci
B25J-1 -el. 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Event:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A súly egy dolog.A töltet,bomba tipusa (mi ellen készül) számit.Ha töb féle bomba felrakhatóm nézd meg melyik mire való.
a.carkey
Ezt vágom, de ha lequrok egy 500 fontost nagy magasságból, az:

-pontosan betalál
-ugrik a pillbox mellett a másik három aaa, arty is

... míg ugyanez a 250 kgos bombával:
-az esetek 30%ában van így ...

A medve nem játék.

PLaci
1 font = 453,59237 gramm.

250 font = 113,4kg
500 font = 226,8kg

Bombázás. Ha pénzt akarok farmolni, akkor bemegyek a tier 1-es brit prém Havoc-al. Igaz, hogy a négy 250 fontos bombája hamar elfogy, de jó sok lõszer van a négy 7.7-eshez, amikkel jól lehet puhákat szedni, plusz gyorsabb szinte minden gépnél, amit be szokott hozni ellene a MM. Több kill is össze szokott jönni egy menet alatt vele, ha okosan játszik az ember, prémium nélkül is 40-60k lion megvan. Ajánlom :-).

Múltkor A-26 Intruderrel nyolc kidobott light pillboxra kaptam 2000 RPt...

Nem, a bombázásra alig ad valamit manapság már, és a bombázós is nagyon gyorsan halnak a sok bombázógyilkos fegyverzetû gép miatt(37-47-57mm). Vadászgépezni kell.

Nem azért, mert a Wirrawayre csak felaggatják a bombákat, az aktuális japó bombázóra meg a bombatérbe pakolják? (csak tipp)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Azért a Wirrawayre hogy a genyába fér fel 2 500 fontos és 2 250 fontos bomba, miközben több nagy méretû japó közepesbombázóra ha több célpont ellen megyünk, akkor csak 4 250 kgos bomba rakható rá, ami nem 800 kgos ...

A medve nem játék.

Amilyen prém gépet beengednek az eventekre sem rossz, mert %-ban még rádob az a játékmód.
Nem mondom hogy nem lehet bombázni, de sokkal nehezebb mint anno. (talán a B17 kivétel a brutális túlélõ képessége miatt)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Amúgy a "sok xp-ért bombázni kell, sok pénzért repülõre kell menni" szabály még mindig érvényes?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én szerintem alacsony tierû prémiumgépet ne vegyél. A mostan rendszerben nagyon számít az hogy milyen tierû géppel milyen tierût farmolsz. Én például döbbenten konstatáltam hogy a régi német prémwellingtonommal(most tier2) kemény 20% repülõgépfejlesztõs villanykörtét kapok a Komet(tier5) fejlesztésére. Értem én persze, csak meglepett, és jól rámutat hogy tier4 alatt nem érdemes prémiumgépet venni az embernek, ha netán jeteket szeretne összeszedni vele.
Persze ha csak pénzfarmolásra kell akkor arra bármelyik jó amelyiknek magas a rewardbónusza.

Coral Springs
Attól függ hogy hol akarsz játszani vele. Nekem ugyan nincs tapasztalatom ezzel a géppel, de a Jingles egy Arcade videójában bemutatta, és jó sok kill -t csinált vele pedig nem egy pro játékos.

koszonom!
a boomerangokat en is inkabb a meggyozobb fegyverzetuk miatt nezegettem, de igy, mar nem tunnek vonzonak.
Mindkettõ 3.0-3.3 BR-û, szóval nem ússzák meg korai Messerek meg olyasmik elleni harccal. A D.520 állítólag jó kis gép, csak az egy szál 20mm-es ágyúhoz csak 60 lõszere van, + pár géppuska. A Boomerang a méretéhez képest (állítólag) elég nehéz és lassú, de jól fordul, meg persze van 2 Hispanoja is. A szárnya viszont nagyon, NAGYON érzékeny a legkisebb sérülésre is. Leértékelve lehet hogy jó vétel, de teljes áron szerintem inkább a brit Mustang vagy a Hellcat a nyerõ.

van valakinek d520-a vagy Boomerangja? mi a velemeny roluk? az utobbi most leertekelve van, erosen elgondolkodtam rajta. ami igazan erdekelne, h mik koze kerul be vele az ember.

kosz!
Így van. Matricaszerzés szempontjából az RB kill két killnek számít, az SB kill háromnak.

Ok.
Akkor annyit jelent, hogy RB-n elért eredmények 2x annyit érnek a matrica megszerzésében?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mondjuk az az érdekes, hogy senkiben fel se merül a gyanú, hogy nincs odaírva mire is adná azokat a szorzókat, mert ugye ha az lenne, akkor oda lenne írva, de úgy látszik az ilyen apróságok nem zavarnak senkit se. 😊

Nincs összefüggés a matrica és a szorzó/bevételek között.

nincs semmiféle bónuszt adó matrica/festés
tessék értelmesen olvasni 😊
Köszönöm a válaszokat.
Lenne még 1 kérdésem:
A festések a gépen.
Bármit rárakhatok bármelyik gépre, hogy járjon a 2-3Xos szorzó?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Németeknek (szerintem és még jónéhány másik PUMÁs szerint) mondjuk a sima A5 fókán és a Kometen kívül semmilyen értelmes vagy jónak mondható gépe nincs tier3 és fölötte.

Ha egyet kell választani, az amcsi prémium Spitfire, egyértelmûen. Noha a közhiedelemmel ellentétben sok hiányossága van, mégis a játék egyik leghatékonyabb gépének prémium változata. Ha megtanulod rendesen használni(nem headonozol stb) ömleni fog a pénz és az XP.

Angoloknál németeknél szerintem nincs most jó befutó prémiumgép. Az angol Mustang Tier3-as lett, tehát tier5-öt grindelni nem tudsz vele jól, a németeknek meg sose volt normális prémium gépe.(a D13 felejtõs)

Ha jó prémiumgépet kellene mondanom az amcsi prémspit mellett akkor mindenképpen a japán A5 fókát mondanám. Illetve a nemrég mindenki által megszerzett orosz prémkobra is egész használható.

Angoloknál, amcsiknál, németeknél melyik prém gépet érdemes megvenni?

Ha már így belejöttem 😊
http://warthunder.com/en/news/497/current
Ha tankolnátok.
http://warthunder.com/en/news/498/current/
tier4es csatat egy spitfierben avval zarja , h kilott ket foldi celpontot.. erthetetlen..
Coral Springs
Ez a fûnyírás, meg a kényszeres headon ez valami betegség.

Mai Saipan event:
Nem tudom, miért szeret a játékosok többsége, Corsair-al vagy Hellcat-el repülve, 500 méteren turnfightolni a Zerok ellen. És némelyik arc sokadjára se tanul. Ötödjére kezd bele az eventbe, és ugyan úgy végzi... Persze aztán meg tele spam-eli a chat-et, hogy milyen sz@rok az amcsi gépek...
tiszta wot.. a rb jatszhatatlan. hokkaido, 3x vereseg angol oldalon.. birkak.. mennek fuvet nyirni spitfireel.. ahh..
Hát, ha Iwon akarja el lesz egy darabig :-)
a.carkey
Matricát gyûjti, amit a torpedózás ad? 😊

A medve nem játék.

Pláne, hogy a Cargo-t a 20-assal is ki lehet szedni 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..