War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

77PXDrebil
Sziasztok!

IL2 veterán vagyok! Kb egy hónapja játszom esténként ezt a cuccot, repmodell ismerõs stb., nem jelent gondot játszani természetesen csak szimulátor módban játszom. Viszont most olyasmire lettem figyelmes amit nem tudok mire vélni, hátha felvilágít valaki aki régebben nyomja. A problem a következõ: Amerikai gépekkel repkedek a legjobb masinám egy P36 (nem a G verzió) ezen kívül is csak alap gépeim vannak a csata módban is 1 szintre sorol. Viszont meglepve tapasztalom hogy 2. szintû játékosokkal sorsol be az utóbbi napokban Ki61, Zéró, Spit 2b, P40E -k röpködnek körülöttem az eddig megszokott biplánok és ki43-ak helyett. Miért szívat ez a fos?

Üdv😄rebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Na jó.Mára ennyi volt.5-bõl 5 vereség.Természetesen német oldalon...

Ez azért vicces volt.
Összesen 3an voltunk a csatában, akik nem bombázóval voltak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak nekem esik le az FPS néha 10-re?
Omrega
Nagyon ütõs kép, fõleg a középsõ !

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Arról van szó hogy 100%-on vagy WEPen tartod a motort ÉS közben olyan szögben emelkedsz ahol a sebességet pont 250 körülre áll be. Csak ugye ez nem egy fix szög hanem magasságtól függõen változik. Megaztán WEPelni se fogsz tudni folyamatosan.

a.carkey
ÁÁÁH! Pont elfértem még felette sérülés nélkül, miután lelõttem, és még a replayt sem felejtettem el lementeni, hogy visszanézzem. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Ab biztos. :-)
RB-t meg kb 1 hete játszok. (inkább kevesebb sikerrel)
Nem mondtam, hogy ügyes vagyok, de fejlõdni szeretnék. Ezért kérdezek olyan dolgokat, amik nektek pl hülyeségek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fura Alak
Illetve vannak gépek, amelyek folyamatos 100%-on túlmelegednek, pl.: SB 2M család.

Fura Alak
Gondolom nálad pl. a leszállások száma: 0. 😊

Nekem ez is érdekes.
Van élet 100% alatt is? <#merges2>

csaba90
ez nekem is hasznos volt, most már csak annyi a kérdésem, hogy pl a 250-es sebesség az lehet wep-en is?! vagy inkább ilyen 85-90%-on?
mert ugye ha wep-en megyek akkor kicsit meredekebb szögben tudok emelkedni.

Csaby

Ezt tényleg köszönöm.
Volt olyan gép amivel 400 fölött próbáltam emelkedni.
Úgy gondoltam minél nagyobb sebesség annál jobb.

Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? Az a problémám, hogy felszállásnál az egymotoros gépek jobbra vagy balra húznak RB-ben, az utolsó patch óta. De olyan dúrván, hogy pl.: az amcsikkal felszállni se tudok mert a szárnyukat nekivágják a földnek, vagy nekimennek a hordozó tornyának. Ráadásul, ha nagy nehezen sikerül is felszállni velük, alig bírom a levegõbe tartani, imbolyognak, bólogatnak. A többi nemzetnél is csinálja, de ott nem annyira brutálisan. Attack3 joy-al és egérrel játszok, ez eddig nem volt gond. Kb.: minden második patchnél van ilyen.
Pedig Glo jól mondja, kis szárnyterhelésú és súlyú gépeknél, mint a Spitfire és a Bf-109 250-260 km/h az a sebesség ami mellett a leghatékonyabban emelkednek. A legnehezebb gépeknél, FW-190nél se több 300-nál.

Bannolnak, bezony, de írni kell majd (szigorúan bannolás után) a supportnak, hogy miért léptél be új géprõl, és majd feloldják. Van errõl egy külön topic a CBT fórumon.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

fölregisztráltam cbt-re azt írták hogy a reg. 1 gépre szól ha megpróbálom pl.: 1 hónap múlva az új gépemen (ha addig még cbt lesz) akkor végleg blokkolják az accountomat

Akkor az 😊

Annyi van..

260?
Na ezen meglepõdtem.
Olyan 370nél próbáltam tartani.
Ezért érek én mindig oda elsõnek ahova nem kellene.
Köszönöm.

Coral Springs
Az Final Blow achievement, õ csinálta a legutolsó kill -t.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az elsõ 3 az matrica, felteheted a gépedre. A másik egy német kitüntetés, a harmadik meg a csatában elért achievement, ha jól nézem Fighter lettél, de ez nem biztos. Ha ráhúzod az egeret kiírja 😊

Olyan 260 körül tartsd a sebességet. Ne a szögre hagyatkozz, mert ahogy mész felfele csökkentened kell úgyis.

Szeretnék 1 kérdést feltenni:
Spitfire-el (prém mk9) hogy kell emelkedni, hogy a legrövidebb idõ alatt elérjem az 5000es magasságot?
Milyen sebességet érdemes tartani, milyen fokban érdemes emelkedni, esetleg hullámmozgásban kell emelkedni?
Mikor használjam a boostot?
Bármit csinálok (próbálom leutánozni az elõttem lévõ spiteket) lemaradok emelkedésben.
Elõre is köszönöm ha valaki idõt szán rám.

Her Laca
Csak azt nem tudom mit jelentenek azok amiket ad,az a ló ,meg vaskereszt ,ilyesmik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem semmi 😊)

Her Laca
Glo😊
A 6 ból 5 110 essel (egy jak 7 a végén pk-t lõtt) .Kaptam valami dicséretet mert 4 et igen gyorsan lõttem le egymás után😊 Jó ez a fûrész bakker még egy spitivel is dogoltam ,mielõtt a retek jakab oda nem jött😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
A launcher leellenõrzi magának a géped, nem az számít amit a kérdõívbe beírsz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Mi az hogy égetni magad a gépeddel ? Nem értem. Szerinted bárkit is érdekel hogy sok tízezer játékos közül pont neked milyen géped van ?

olvastam hogy hogy nem minden vga passzol a cbt idejére, azt írták fórumon fel van sorolva de nem találtam semmit, mert azért mégiscsak regisztrálok de ha nem jó a kártya akkor nincs kedvem letölteni

Add meg az új gépedet. Nincs jelentõsége egyébként.

akkor meg igazából már nem sokat nyernék vele, addig is égessem magam a gépemmel? 😊

Coral Springs
Egy hónap múlva lehet hogy már az open beta fog menni, szerintem inkább használt ki a lehetõséget.

tankos béta teszt hogy mûködik? ugyanis kaptam levelet a napokban hogy vegyek részt benne, de igazából még nem akarok majd ha meg lesz az új vas, ami kb 1 hónap múlva lesz, addig nem is akarom kitölteni amit küldtek mert van benne olyan rész is aminél a gépemet kéne leírjam, de ezzel már nem akarok sokáig, ezáltal törlõdhet a meghívás? vagy ez a tesztelés folyamatosan van vagy pedig idõközönként?

Kedvenc új noobtechnikám, hogy annyira akarom azt a rohadt kill, hogy már csak 10-20 méterre van az orromtól és még 1-2mp kellene hogy pont célban legyen...
Na ekkor belemegyek hátulról. <#banplz>

Head-onba énis mindig belefutok bárhogy kerülöm. Olyankor inkább belemegyek a játékba és amikor 800-1000 méterre vagyunk egymástól meg se próbálom lõni hanem pörgök 1-2-õt meg kacsázok kicsit (az A-D gombok ilyenkor nagyon hasznosak) és úgy rángatom hogy amint nem tud már rámlõni rögtön forgatom tovább és mielõtt lõtávolon kívül lehet nyomni az ólmot a hátsójába <#violent><#mf1>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

<#eljen>
Asszem youtube videó hétvégét tartok.

Egy gyors spit kör. 😊

Kösz.
Elméletben tudom ezeket, de valamiért ha odaérek...
Ahogy belekezdek vmibe már tudom, hogy ez marhaság volt, de addigra már mind1.
Úgyhogy bocsánat ha 1 csapatba kerülök valakivel innen. <#vigyor5>

Semmi gonoszság nem volt benne csak megosztottam a saját bevált receptemet 😄
Láttál engem mostanában itt szidni a csapattársakat stb? nem, hát ezért 😄
Torzonborz
Most mé' vagy vele ilyen kis gonosz ? <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a legtutibb ha fel sem szállsz illetve el sem indítod a játékot 😄
Bgabor üzenetét vedd törvénynek.És a másik.A zéró után a spitivel a legkönnyebb kill-t összehozni...Szóval menni fog. 😊

Gyakorlás, és még több gyakolás. És józan paraszti ész. Nem megyünk rá a nagy bombázóra 7.7-es meggymagköködõvel mert nem fogunk tudni kárt tenni benne. Nem állunk be a bombázó mögé hogy szitává lõhessenek a védõgéppuskái. Nem repülünk head ont ahol vagy meghalunk vagy súlyosan megsérül a gépünk. Nem kezdünk úgy harcba hogy az ellenségnek jelentõs magasságelõnye van. Lehetne sokáig sorolni, tapasztald ki.

Én rájöttem, hogy nagyon hülye vagyok RB-hez.
Nincs 1 értelmes ötletem, vagy megmozdulásom. <#falbav>
Spitfire-el rámegyek bombázóra, nem keresem a head on-t de valahogy mindig megtalálom stb-stb-stb.

Észrevettem. 😊

Mosquito titokban a legjobb brit vadászgép a SpitfireIX után, lefodulja az összes német, orosz és amerikai gépet.

"Te Marvin, neked errol mi a velemenyed?" 😊
Ma Sb-n az egyik Ki-61 is kapott egyet tõlem. Pont belenézett a pilótája egy HEIT 20mm-esbe. Na ott lehet 100 is a vitality
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyi esélye volt mint békának a turmix gépben..

valoszinuleg csak szerencseje volt. nekem most pe3-al 3x pilothalal volt zsinorba. low vitalityvel. elotte meg semmi..
Jim Morrison
valakinek ezen a szinten a kiütések száma "elenyészõ" lett, nekem mintha még mindig 0-n lenne.
Glo: köszi, akkor a realizmust hibáztatom :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/