War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL2 veterán vagyok! Kb egy hónapja játszom esténként ezt a cuccot, repmodell ismerõs stb., nem jelent gondot játszani természetesen csak szimulátor módban játszom. Viszont most olyasmire lettem figyelmes amit nem tudok mire vélni, hátha felvilágít valaki aki régebben nyomja. A problem a következõ: Amerikai gépekkel repkedek a legjobb masinám egy P36 (nem a G verzió) ezen kívül is csak alap gépeim vannak a csata módban is 1 szintre sorol. Viszont meglepve tapasztalom hogy 2. szintû játékosokkal sorsol be az utóbbi napokban Ki61, Zéró, Spit 2b, P40E -k röpködnek körülöttem az eddig megszokott biplánok és ki43-ak helyett. Miért szívat ez a fos?
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Összesen 3an voltunk a csatában, akik nem bombázóval voltak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
RB-t meg kb 1 hete játszok. (inkább kevesebb sikerrel)
Nem mondtam, hogy ügyes vagyok, de fejlõdni szeretnék. Ezért kérdezek olyan dolgokat, amik nektek pl hülyeségek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Van élet 100% alatt is? <#merges2>#merges2>
mert ugye ha wep-en megyek akkor kicsit meredekebb szögben tudok emelkedni.
Csaby
Volt olyan gép amivel 400 fölött próbáltam emelkedni.
Úgy gondoltam minél nagyobb sebesség annál jobb.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Annyi van..
Na ezen meglepõdtem.
Olyan 370nél próbáltam tartani.
Ezért érek én mindig oda elsõnek ahova nem kellene.
Köszönöm.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spitfire-el (prém mk9) hogy kell emelkedni, hogy a legrövidebb idõ alatt elérjem az 5000es magasságot?
Milyen sebességet érdemes tartani, milyen fokban érdemes emelkedni, esetleg hullámmozgásban kell emelkedni?
Mikor használjam a boostot?
Bármit csinálok (próbálom leutánozni az elõttem lévõ spiteket) lemaradok emelkedésben.
Elõre is köszönöm ha valaki idõt szán rám.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 6 ból 5 110 essel (egy jak 7 a végén pk-t lõtt) .Kaptam valami dicséretet mert 4 et igen gyorsan lõttem le egymás után😊 Jó ez a fûrész bakker még egy spitivel is dogoltam ,mielõtt a retek jakab oda nem jött😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Na ekkor belemegyek hátulról. <#banplz>#banplz>
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Asszem youtube videó hétvégét tartok.
Elméletben tudom ezeket, de valamiért ha odaérek...
Ahogy belekezdek vmibe már tudom, hogy ez marhaság volt, de addigra már mind1.
Úgyhogy bocsánat ha 1 csapatba kerülök valakivel innen. <#vigyor5>#vigyor5>
Láttál engem mostanában itt szidni a csapattársakat stb? nem, hát ezért 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nincs 1 értelmes ötletem, vagy megmozdulásom. <#falbav>#falbav>
Spitfire-el rámegyek bombázóra, nem keresem a head on-t de valahogy mindig megtalálom stb-stb-stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)