War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Csaby
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119109-preliminary-patchnotes-139/
Alul, piros nagy betûkkel.
http://www.twitch.tv/volfram42
- A korábban beígért gépek benne vannak (Német/japán matricás migek és sabrék, egy valag új spitfire, La ágon 2 új orosz jet és a kéttörzsû P51).
- Ezen felül van a németeknél egy Me-262 C1a, ami egy hibrid jet, aminek a farkába belehenkölték a Me-163 rakétamotorját.
- Részletesebb az opciók menü, mostmár a játékon belül is lehet állítani a grafikát, több gombkiosztási lehetõség van, és észrevehetõ benne a tankok irányítási opció menüje.
Hirtelen ennyi tûnt fel.😊
Kösz az infókat. Látszik, hogy ezen a téren még van mit tanulnom.😊 Mondjuk az X52 finom hangolása is hátra van. Még egy csûrt is alig találok el 10m-rõl.😊 Na jó leszállást mindenkinek.
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
(A német MiG-15-öt meg a He-162 utánra tették be, úgyhogy aki még nem fejlesztette a Fw ágat, az álljon neki minél elõbb. 😄 - Ezt legalább el tudtam vinni egy tesztkörre, de kicsit fura volt, mert csak a kisebbik kaliberû fegyver mûködött, a másikkal nem lehetett lõni, plusz akármilyen tolóerõnél mindig ugyanúgy tolja a lángot a hajtómû, mintha mindig utánégetõvel menne.)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119108-how-to-access-dev-server/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
OLyan kérdésem lenne hogy majd egybe lesz olvastva a repülõs és a tankos vagy külön le kell szedni mint a wargaming-nál van?
Na annak a szava aztán mérvadó. Mikor leminõsít hiteltelennek tartják, mikor felminõsít magasztos az SnP LoL 😊 Hitelminõsítés többé-kevésbé az adott korlátok közt manipulatív. A mindenkori világgazdasági, hatalmi és mutyi rendszer kiszolgáló vazallusa.
On
Tessék a játékról vagy a repülõgépekrõl csevegni. <#smile>#smile>
He-162 remek repülési tulajdonságokkal rendelkezõ, mozgékony kis gép, de a fegyverzete az sajnos harmatgyenge. Alig lehet vele lelövést elérni és így fejleszteni a gépet. A német MG151 szerintem a leggyengébb 20mmes gépágyú a játékban.
Pont ezért furcsállom, hogy egy Me-262 javítási költsége Bf-109 K4 szinten van. A Komet meg egy jó gép LENNE, ha nem lenne agyonkorlátolva (semmi üzemanyag, alig lõszer), de így csak egy erõs átlagos. A K4-et, vagy akár a He-162-t többre tartom, aztán azoknak mégis emberléptékû a javítási költsége.
A gépek repair költsége amúgy balansz tényezõ. Amik jól teljesítenek azokét növelni szokták, a gyengébbeket meg csökkenteni. Ezért 10k a Komet, és kb 45ezer egy japán Shiden Kai 😊
Valóban a Battle rating alapján sorol csatába, ha jól tudom +/- 1.3-ig kaphatsz ellenfeleket, de ehhez még hozzá jön némi saját statból adódó eltérés is. Ha jól nyomod akkor jobb ellenfeleket kapsz.
Eventen ez nem történhet meg, mert ott adott gépkiosztás van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amikor kiválasztja a meccset ahova berak arra figyel, hogy a te BR-edhez képest +/- 1.2 pontos eltérés lehet. Tehát ha egy reserve géppel mész aminek 1.0 a BR-e akkor bedobhatja hozzád a 2.2-eseket is. SB-n ez gyakrabban elõfordul mint AB-n, mert sokkal kevesebb a játékos akikbõl a rendszer összeválogathatja a csapatokat.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Reptéren állok csupa feketében, számol vissza, még másfél perc. Éééééés vége a csatának: javítás 2h 20m! <#falbav>#falbav>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1) A Me-163-mal a valóságban hogy szálltak le? Én csúszok a "sítalpon", szép lassan megállok (a gép finoman megáll 0-ra), aztán a gép mindig eldõl valamelyik irányba (nyilván, mert csak 1 "sítalp" van középen) és az esetek 90%-ában leszakad az a szárny, amire rádõl. A valóságban hogy oldották meg, hogy a gép ne dõljön rá a szárnyára?
2) A játék mi alapján számolja ki a javítási költséget? Eddig akárhányszor ha lezuhantam a Komettel, a javítási költség mindig 10k körül volt. Akár csak a pilóta halt meg, akár ki tudtam ugrani, akár a reptéren szálltam le javíthatatlan sérüléssel. Olyan, hogy pl. "csak" 5k a javítási költség a 163-ra, eddig talán kétszer, ha elõfordult... Hogyan lehetne ezt csökkenteni? Egyáltalán ennek a kis szutyoknak miért ilyen baromi magas a javítási költsége, amikor az utána következõ, magasabb szintû gépnek is kevesebb, mint fele ennyi?