War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, találtak pl U-boat-ot is Mohácsnál elsüllyedve 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Manapság van bármi ami április 1.-én hihetõ? 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

csaba90
jaa 😄 a tavalyi jobb volt, na meg az nem dev serveren volt 😄 bár gondolom most azzal akartak nagyobb hatást elérni, hogy majd a köv patchban lesz, nem most azonnal 😄 hogy elvileg hihetõbb.... de hát nem😄

Csaby

Tavaly repülõ pónik voltak, az mekkora király volt 😄

Volt rendesen fighter, heavy fighter, attacker meg bomber póni. Rohadt nagy gépágyúkkal. My little pony gone wild 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát igen, rohadt jól be tudják osztani az idejüket és még jobban tudnak fontossági sorrendet felállítani...

A Gaijinnek elege lett a sok kritikából és úgy döntöttek készítenek egy világokat leigázó szuperlényt. Ez mondjuk magyarázza miért vannak ennyire elmaradva a tankos rész Open bétájával. <#smile>

Hát jóval több értelme lett volna mint berakni a dev szerverre ahol a játékosok jó ha 1%-a jár, az tuti.

Ulvar
Eventként megcsinálhatták volna funnak....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kar h csak dev szerveren van 😞
Attól még jól fest! 😄

Eagle16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a.carkey
Szerintem, kétfajta pilóta van.

Az elsõ, aki adott esetben arra az ellenre megy rá, aki üldözi a csapattársát miközben az éppen üldözi az ellenséget, ill. a másik aki adott esetben arra megy rá, akit a csapattárs üldöz - fõleg a kill miatt -, és így ált. mindkettõt leszedi az, aki üldözte a csapattársat. (Ill. ezek alfajai, mint a kill miatt a sajátot meglövöldözgetõ, harcképtelenné tevõ, feladatra nem koncentráló "fraggelõ".)

😊

Egyébként meg ne felejtsétek el, hogy sokszor totál életképtelen, default géppel indulva kell az elsõ lépéseket megtenni, és ha megvan a nem default gép, még ha az jó is az ember úgyis olyanba ül bele, amivel a leggyorsabban tudja fejleszteni a következõ ágat, vagy elsõbbségben részesíti pl. arcadenál azt, amit még nem fejlesztett ki, így sokszor nem is repülnek többet statisztikát felturbózandó az adott géppel, mert más gépet próbálgatnak.

Sõt, sokan prem gépekkel teszik ezt, és kihagyják a már kifejlesztett gépeket, sokan meg nyomják a kifejlesztett gép moduljait, mert ugye pl. egy La-9-nél már egy-egy modul kifejlesztése akár 46 ezer RPt is eredményezhet az adott fejlesztésben lévõ - általában - jet fejlesztésének ügyében.

Én pl. totál bénának éreztem magam nagy kaliberû ágyús gépekkel. Spec utáltam a cobrákat is, míg rá nem jöttem, hogy számomra a default lövedék az, ami leginkább megy a stílusomhoz. Viszont amióta erre rájöttem, azóta alig repültem velük, mert párhuzamosan húzom az összes ágat. 😊

A medve nem játék.

Április 1.-jei csiga 😊.
WTF? <#idiota>

A flight / kill arány valóban nem mérvadó, ha valaki sokat bomberezik/bomberezett. Azért valamikor a bomber az bomba biznisz volt, sokan egész ágakat húztunk ki Invaderrel és B-24el. És sokmillió kreditet is be lehetett szedni vele.

Én régebben a kill/death arányt néztem RB módban, de az sem mérvadó a bombázók miatt. Nagyon nehéz a fighter tudást jól visszaadó képletet csinálni a rendelkezésre álló számokadatokból. Igazából nem is lehetséges, mert a játék statisztikai rendszerében vezetett adatok nagyon megbízhatatlanok. Annyira hogy mi a PUMÁnál le is álltunk vele hogy azon adatok alapján számítgassunk rangokat meg ilyesmit.

Vannak nagyon profi bomberesek is.(nem a b24 el iwora trollkodni járók).Simen nem egyszerü pedig.Minden tiszteletet megérdemelnek ök is.
a.carkey
És ha valaki bombázni szeret? 😄

A medve nem játék.

Coral Springs
Én amúgy határozottan leszarom hogy ki hányas szintû. Láttam nem egy olyat hogy valaki 60+ -os, közbe alig volt eredmény a statisztikájában. Mi itt azt hisszük hogy nem, de ahol van lové belenyomják ám a "free" XP -t a játékba. Én a flight / kill arányt nézem egyedül, minél nagyobb a differencia valakinél annál jobb játékos, vagy épp rosszabb.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Nem kell ahhoz 50 szint, egyesek már 10-nél nagyfiúnak érzik magukat XD"

Relatív, RB-n nagyfiúnak éreztem magam, illetve top 100-ban ott voltam. SB-n xsak Average felett vagyok pár %-al. És inkább a játékélmény motivál, mint a title. Óriási fun a pilótafülkébe ülni és onnan lõdözni. Rengeteg gép "works as intended" tulajdonsága a cockpit miatt nem érzõdik.
Elég sok liont nem emlékszem mennyit és változhatott is az érték mióta kaptam.
csaba90
50-es szintnél mit kapunk? 😮 42-es vagyok 😄 de hát még az kb annyi idõ amig 0-ról 30-ra eljutottam gondolom 😄

Csaby

"esetleg megnõ az egód is ha hajlamos vagy rá"
Nem kell ahhoz 50 szint, egyesek már 10-nél nagyfiúnak érzik magukat XD

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Coral Springs
Ahogy a legtöbb játékban, itt is vannak szintek amit számmal jelölnek. Te most a 100 szintbõl elérted a 7 -iket. A pilóta rangod változik vele, meg kb az 50 -ik szintnél kapsz jutalmat, esetleg megnõ az egód is ha hajlamos vagy rá, nagyjából ennyi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
AB tesztrepülésen próbáltam ki a gépet, ezért nem esett szét.

csaba90
ez a dev szerver iszonyatosan hasznos..... egyszer volt egy pár órára 😄
tegnap elindítottam megint leszedett vagy 2 gigát, na mondom fasza akkor biztos lesz, áhh semmi xD

Csaby

Annyi gold-al, ha akció van ki lehet fogni jóféle hasznos mid tier prém gépet. De ez csak személyes preferencia, mert nem játszok tier V-el szinte egyátalán SB-n. A véleményem nem mérvadó ~1,5 év után igazából nem a szintezés miatt játszom, ha kedvem van megyek t2-n, ha akarok max. t4-en szinte bármivel. A bonus lion és RP viszont mindig jól jön. Ha más nem pszichológiailag, pedig lionból nincs hiány, annak ellenére, hogy jól bevásároltam az RP-s economy peccs elõtt. Megvettem komplett tree-ket (vizet prédikálok bort iszok most is épp ebben a pillanatban 😄 ). Azóta se mentem velük, de megvan. Jó hogy figyeltem a reddit-et <#eljen>

Hullámzik a kedvem mivel megyek, persze a lehetõségektõl is függ milyen nemzeteket adnak be SB-n. Most a Ki-61-I hien a favoritom. Van néhány gép ami nincs meg de legyen már nekem is egy kis motiváció.
Nem.Egy jó prèm gép inkább
a.carkey
Érdemes?

A medve nem játék.

csaba90
egyszer kell megvenni csak, és utána arra a gépre örök.. 😊

Csaby

a.carkey
Ez a Talisman dolog olyan, mint a backup vehicle, vagy ezt 1x megveszed, és utána míg használod adja az extraprofitot?

A medve nem játék.

Nézd, ha valaki óriási jódolgában el szeretne cseszni ilyesmire néhány száz(ezer?) dollárt vagy eurót akkor a fejlesztõk nem fogják megakadályozni ebben. 😄

Azóta sajnos teljesen megváltotott a játék.

atlepte es nem esett szet?
Coral Springs
Azt hittem hogy majd a MiG-15 -el kimegyek a világûrbe, de hát ez nem jött össze.

Nem megy magasabbra mint ahova egy propelleres gép ne tudna, de legalább a hangsebességet átléptem. <#pias>

a.carkey
Cool

Cooltúra

A medve nem játék.

Itt a tavasz, hozzám is megérkeztek a Fecskék.

<#hawaii><#zavart1>

DionDi leánykori nevén Krebs hétköznapjai 😄
a.carkey
Én a ködben ha nem figyelek, sõt még ha figyelek is a spawn killereket szoktam beszopni. Ált. felnézek, de B-17el nem könnyû kifordulózni vagy legyorsulni a cobrát, sõt, Ki-49el sem nagyon. 😊

A medve nem játék.

Bakker. 😞

a.carkey
Ha neki jobb, mint neked, és még van neki SLért - netán GEért - vett advanced ill. ace packja, akkor simán.

A medve nem játék.

Iceman
Köszönöm a javaslatokat bombázó ügyben 😊
Vadászokkal T4-ben vagyok, de a bombázókból csak még az 1.37 elõtt kilockoltak vannak meg és nem is értek hozzájuk, de gondoltam azért jó lenne legalább egy 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Sziasztok,Az lehetséges hogy 42-42-n van a keen vision és az awareness és csak 4-500 méterrõl láttam meg az ellenfelet?

Do217 elsönek èrsz oda a célhoz,és haza is tudsz menni ha nem idözöl sokat.Az E-t sztálingrád eventre szoktam vinni.ott az ellenfelek is vállalhatóak.( nincs trollágyus ruszki).
a.carkey
Némi pénzmag jár vele úgy kétszámjegyû szintugrásonként.

A medve nem játék.

a.carkey
A He-111 a Ki-49hez hasonlóan manõverezhetõ, de csak két nagyobb és egy kisebb bomba fér fel rá, ill 8 250 kilós, melyek szerintem gyengék egy Wellington v. B-17 500 fontosához képest.

A Do-217 T3asai pedig:
-gyorsak
-légiharcban is korrekt a 20mm ott elõl (T4ben már nincs irányítható ágyúja elõl!)
-négy 500 kilós fér fel rá, ami 4 pillbox, ami egy bevetésen akár 16 célpont egyszerre ha pont középen dobod le.

A medve nem játék.

kb semmit nem jelent csak egy szám 😊
Talán néhány matricát és speciális küldetést lehet feloldani ha elérsz x szintet de más jelentõsége eddig nem nagyon van neki 😊

Nem lehet még saját avatart feltölteni.
77PXDrebil
Üdv megint.

A pilóta képe mellett az a level érték mit mutat? Nekem most ugrott 7. -re

Lehet feltölteni saját pilóta képet?

Most csak ennyit.😊

Elõre is elnézést kérek azoktól akik már unják az ilyen kérdéseket nem lustaságból nem olvasom vissza a fórumot hanem idõhiány miatt.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Nem vagyok bomber típus de twi és glo azzal szépen aratott a fénykorukban, most nem tudom mennyire életképes.
Iceman
Köszi.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6