War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
War Thunder - Access Tanks CBT
Hétvége:
" From 7am GMT April 5th to 7am GMT April 7th
x4 RP gain for the first victory for all nations
-30% for purchase of Fw 190 and Ta 152 aircraft (Germany)
Destroy 100/25/13 enemy aircraft in Arcade/Realistic/Simulator battles respectively while flying any Fw 190 or Ta 152 aircraft
Complete this special weekend mission and earn 150.000 !" link
A medve nem játék.
A ruszki oldalon nagy a dilemma, mert sokkal jobb gépeik vannak kb. minden tierben, mint a prémek. De a Pe-2, B-25 combot a Yerek fullra fejlesztéséig nagyon, nagyon tudom ajánlani, és még utána is. A P sorozat szuper, mindegyik, csakhogy ruszki oldalon, mint már említettem sokkal jobb gépek vannak ABre!
És most a britek. Typhoon, Hellcat, Mustang, Boston T4ig, és talán még ott is abszolút életképes ABn. A Typhoon egyetlen baja, hogy nincs rajta rakéta, csak két 500 fontos fér el rajta, és gyengébb reptulajdonságokkal bír, mint a sima Mk1b. 😞 A Hellcat egy az egyben a US orig, és ilyen szorzókkal amolyan last line of offensenek felel meg ABn. Remekül el lehet vele dönteni csatákat! 😄 A Mustang a US Mustanghoz képest gyengébb, kivéve a fegyverzet, abban sokkal jobb. Persze rakéta, bomba nem fér rá, de nem rossz gép. A Wirraway egy lassú US BTD, csak a bombái kivételével a fegyverzete már annyira nem állja meg a helyét még a T2 gépek között sem. Május 9-Június 6 között tuti megveszem a leértékelésekkel, különösen ha tényleg 69-70%al olcsóbban mennek majd a prém gépek. 😊
Tehát amit neked ABre javaslok:
USA: BTD, XP50, Spit (talán a P51 is, de abból olcsóbb valamelyiket talismanozni!).
GER: Wellington és ha olcsón megvehetõ, a P47, bár legalább bombát tudna vinni! Na mindegy.
USSR: PE-2, B-25, és egy Cobra. Bármelyik. Mindegyik jó T3ban.
GBR: Typhoon, Mustang, Hellcat, Boston, és ha a Havok le van értékelve, 4 500 fontossal tudsz bohóckodni T1ben és T2ben. Utána egy lövés, mert sima tornya van, nem úgy mint US eredetijének!
JPN: F4u1a, FW190, és ha mindent kifejlesztettél, és T3ban akarsz maradni, nem akarsz jetet a nyakadba a Reisenjeiddel, akkor talán még oda a Ki96 is befér.
Mindenképpen a japó és német Premeket vásárlását javaslom, meg T4ben az amerikaiakat, mert a sok T4es és T5ös némethez, t4 japánhoz mindenképpen javasoltak, ha fejlszted az ágat, hacsak nem mész át RBre, ahol jobb a szorzó. A ruszki B25, Pe2 szintén ajánlott.
A medve nem játék.
Ami fontos és már irták lejebb is hogy sokkal jobban hozza az rp-t és a pénzt mint a sima gépek.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Fordulékony és a nagy kaliberû gépekkel szeretek menni.
De ha egyszer megjön az eszed és áttérsz RB módra vagy SB módra, ott a Doraval nem sokra mész mivel egy kifejezetten rossz gép a tierjében. Egyszerûen teljesen hurka a szembejövõ Bearcatekkel, Spitfireekkel és La-9esekkel szemben.
Én a japán A5-öst venném. Négy gépágyú, két géppuska, maxos pénzszorzó és RB-ben is remekül megállja a helyét.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Most tervezek venni Dora Advanced Pack-ot ami tartalmazza a Fw.190D-13. Az lenne a kérdésem hogy mivel nem látom ezt a repülõgépet a német fejlesztési ágban, hogyan tudom így elérni ha megvásárolom a pack-et? Mivel gift gép, de sajnos nincs bent a játékban.
ezt követõen egybõlleszednek a vadászok.....
Csaby
Nincs semmi baj! XD
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
*futómûvet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#rolleyes>#rolleyes>
ON
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Láttam már a behúzott futómûvemet kiszakadni a B-25 -bõl, miközben nagy kaliberrel kóstolgattak.
Én akkor vettem észre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A következõ kérdésem:😊 Meg lehet e valahol nézni, hogy milyen gépet lõttem és mennyi volt humán ill. AI?
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Gondolom hogy az utóbbi jobb de megéri arra átváltani ?
Érezhetõ lényegi különbség a 2 bot között ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk jól meg volt írva a cikk, hihetõen szakértõ alezredes is megszólalt. Mondjuk ott már erõsen villogott nekem is a vészcsengõ, mikor írták, hogy a vízlépcsõn kiemelték és utána újra vízre bocsátották.. pedig én az össz tengeralattjárós tudásomat a Silent Hunter soroaztból szereztem 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
És milyen riasztó tendencia, hogy a legtöbb ember gond nélkül beszop bármi ilyesmit amit egy híroldalon olvas, még arra se veszik a fáradságot hogy beírják a hajó nevét a wikipédiába, ami rögtön kidobja hogy az nem ilyen hajó volt és nem ott nyugszik. Vagy hogy egyszerûen vegyék maguknak a fáradságot és elképzeljék hogy életszerû e hogy egy 1100 tonnás, nyolcvan méteres tengeralattjárót úsztatnak le a németek a dunán.
Ilyenkor gondolkodik el az ember hogy vajon mennyi lehet a valóságtartalma a laikusok által nem ellenõrizhetõ (pl:gazdasági, tudományos) tartalmú cikkeknek mondjuk az Indexen vagy az Origón.