War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkaptam a Fókát sima aladár 5. Te az egy mészáros,olyan 5-6 killt csinál vele az ember pillanatok alatt,hogy ihaj😊 És tök alap minden még .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Inkább befejezetlen még, ahogy írták elõttem. Én nem várok óriási változást jet fronton, mert közel azonos gépek fognak játszani. Számomra élvezetesebb alacsony sebességen "trükközni", mint ~1000++ km/h-val határon száguldozni ügyelve arra le ne törjön a szárny egy hevesebb mozdulatra. Meglássuk. Az mindenesetre jó, hogy mindenki belõheti majd mit favorizál.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mindezt úgy hogy a kis tierû jetek játszhatatlanok, mert a nagy tierûekkel repülnek együtt. Koreán MiG-9el nagy élmény mikor felszállás után másfél (!) percel megjelennek a fejed fölött a Sabrek és Pantherek. (vagy Meteor F3-al a MiG-15 ösök)
Nem csoda hogy aki totál újonc a jet szektorban annak kábé két óra alatt lesz elege az egészbõl és megy vissza a propis körökbe. Ez így egyszerûen nem mûködik. Nagyon kevesek hajlandóak hónapokat szívni kis jettel azért hogy majd egyszer legyen egy rendes top jetük. A többség pedig akinek van, az a top tier jetjét prémiumgépekkel és prémszámlával húzza ki, még véletlenül se a csak ingyenfragnek jó kis jetekkel.
Talán majd a kövi peccs változtat a dolgon. Sok jetet hoz be, és talán a rendszeren is alakít majd valamit.(egyes kis tierû jetek battle ratingja csökken benne, kérdés hogy ez mire lesz elég) Már ha végre méltóztatnak kiadni azt a sz@rt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én ott voltam és láttam. Sõt felszállás után a gép még zöld füstöt is elkezdett nyomni magából és csinált egy loop-ot majd ezután ment csak tovább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Szerintem nézd meg Te is, nincs-e ilyen turpisság esetleg.
valaki tudna segíteni? Jelszót is váltottam.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Pláne hogy a játékban a MiG-15 bisz 50 métert emelkedik másodpercenként, "valamiért" sokkal jobban mint a rakétahajtású Komet, aminek a harmadára van levéve az emelkedése a valóságoshoz képest.(35m/s)
Egyszerûen nincs rendesen megcsinálva a matchmaker a jetes résznél, sõt, az egész jetes rész nincs rendesen kidolgozva. Talán majd a mostani peccs segít ezen hogy már lesznek német és japán oldalon is említésre méltó late tier jetek, és talán több lesz belõlük a játékban. Ezt a részt egyszerûen csak át kell majd dolgozniuk a készítõknek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott nem te döntöttél hova mész, nagyfatert pilótának sorozták, de õ is rettegett a repüléstõl. Nem akarsz? Akkor leszel levente...cseberbõl vederbe 😊
"A 20-as évek elején egy OMM gyártmányú egyfedeles repülõgép ( a pontos típusra nem emlékszem) pilótája leszállt budapesten, majd mikor megállt, kiszállt a gépébõl hogy váltson pár szót az ottani kollégákkal, a repülõ ahogy megszabadult a 80 kilógram "feleslegétõl" egyre gyorsulni kezdett, és mivel a gépnek típushibája volt, hogy a rázkódástól a motor szépen felpörgött, elindult magányos útjára egyedül. Mivel a gép kiváló adottságokkal rendelkezett, egymaga felszállt, és tökéletesen egyenesen repült amíg ki nem fogyott belõle az üzemanyag, majd egy tökéletes leszállást hajtott végre az alföldön. Az eset után a repülõgép hivatalosan is megkapta a pilótajelvényét melyet az orrára festettek rá. 😊"
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Csak hogy átérezzük a szegény bombázók hétköznapjait
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<#idiota>#idiota>
Itt még van egy lottó, ha érdekel 😊 De gyorsan ám 😊)
Ezután a kódos emailben kapott launchert elindítod, ami letölti a tankos részét a játéknak. Ha kész a telepítés, játszol amikor éppen nyitva van a tankos tesztszeró, legközelebb holnap 13:00tól-18:00ig. Minden nap van tesztszeró, csak nem egyfojtában. A szünetekben kalapálják a játékot a fejlesztõk.