War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
*****Csúcsidõben mindig akad elég. 😄
az alsó jetek meg 7 körülit van ami 7 alatti úgyhogy simán lehet, hogy sikerül nekik kettéválasztani a tier 5-öt 😊
illetve talán a tier 4es propisok is sokkal jobban járnak ugye 😊
próbálnak bevezetni egy topdog jet tiert burkolva 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ma itthon dekkoltam rajtam volt a "szapora". A szünetekben gyúrtam egy kicsit a thundert. Egyrészrõl kezdek vissza találni régi formámhoz másrészt viszont a játék többször is leállt alattam és még a net kapcsolatomat is bontotta valami. Én kapásból mikró net szakadásokra gondoltam de elbizonytalanodtam. Tapasztaltatok ilyesmit?
Egyébként beszereztem a héten egy ilyet! Iszonyuan emeli a játékélményt durva a 7.1 a légvédelmi gránátba belerezdül a fejem. Az elhúzó gépek és a nyikorgás is félelmetes.
Ma repültem "Pumamicás" (Pumas) elõtagos srácok ellen egy Brit pályán. Talán az egyiket meg is kaptam. 😊
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Meglepett hogy teljesen aluminium a gép...
A ki-200-nak bugos a landolása?Mert gyönyörûen letettem (R😎 és amikor teljesen megállt kiírta hogy 29 mp és újra menetkész.Majd olyan 4-5 mp múlva a gép elkezdett remegni és "pattogni" majd az egyik és utána a másik szárnya is letörött...<#wow1>#wow1> Természetesen javíthatatlan állapotba került.
meg milyen a tankos event, én le nem töltöm most megint mert valsz holnapra se jönne le 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ez micsoda? ugyanaz mint arcade-ban csak a célzókör nélkül? 😄
Gondolom Mig-15, de nem tudom hogy melyik verzió...