War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
"-20% for purchase of all jet aircraft"

A medve nem játék.

Nem hiszem, hogy az alumínium túl könnyen elrohadna... <#idiota>

Coral Springs
És hagyják ott elrohadni ? Tiszta szégyen. Legalább kiállítanák valami normális helyen, a felújítást meg sem említem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

de jól leírtam

*****Csúcsidõben mindig akad elég. 😄
Csúcsidõben mindig bõven akad van elég.
ez a sulyozas addig jo, amig van eleg jatekos, ha nincs, akkro uygis osszerakja majd oket.
igen az összes sabre, mig-15 meg az utolsó panther és meteor 8.7et kaptak
az alsó jetek meg 7 körülit van ami 7 alatti úgyhogy simán lehet, hogy sikerül nekik kettéválasztani a tier 5-öt 😊
illetve talán a tier 4es propisok is sokkal jobban járnak ugye 😊
Szemmel láthatóan igen, a kezdõ jeteknek lejjebbvették a battle tierjét, míg ha jól értelek, a top tiereknek bevezették a 8.7-es battle tiert. Talán nem is fognak találkozni többet.

Akkor lehet, hogy nem lesz több (vagy legalábbis kevésbé gyakran) részem He-162 vs MiG-15 bis csatában? 😄

na felnyomták a top jeteket 8.7-es BR-re úgyhogy valamit azért akarnak kezdeni ezzel a senki nem játszik a jetekkel problémával 😊
próbálnak bevezetni egy topdog jet tiert burkolva 😊
NagyiBMX
Csak óvatosan azzal a 7.1-el, súlyosan károsítja a hallást! 😄 <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

77PXDrebil
Üdv Srácok!

Ma itthon dekkoltam rajtam volt a "szapora". A szünetekben gyúrtam egy kicsit a thundert. Egyrészrõl kezdek vissza találni régi formámhoz másrészt viszont a játék többször is leállt alattam és még a net kapcsolatomat is bontotta valami. Én kapásból mikró net szakadásokra gondoltam de elbizonytalanodtam. Tapasztaltatok ilyesmit?

Egyébként beszereztem a héten egy ilyet! Iszonyuan emeli a játékélményt durva a 7.1 a légvédelmi gránátba belerezdül a fejem. Az elhúzó gépek és a nyikorgás is félelmetes.

Ma repültem "Pumamicás" (Pumas) elõtagos srácok ellen egy Brit pályán. Talán az egyiket meg is kaptam. 😊

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Nekem akkor tetszik a legjobban, amikor szárny nélkül pörögve zuhan lefelé. Az egyik legidegesítõbb gép a játékban, majdnem úgy emelkedik, mind egy Komet, teljesen abnormális a FM-je. <#rolleyes>

a.carkey
A két párduc között repülésileg mi a különbség? Mert csak a BRben látok változást, ill. az egyik haditengerészet, a másik meg tengerészgyalogság. De repülésileg? (Tudom, RL egyikben gyengébb hajtómû a másikban erõsebb volt, de ingame?)

A medve nem játék.

Akkor nem kaptam.Csapattársak látták amit írtam... 😊 Köszi az infót.

írsz valamit chatre és ha megjelenik akkor nem kaptál 😄
Azt honnan lehet tudni hogy chat ban-t kaptam vagy sem?Tegnap egy kicsit szídtam a gazsit és szerintem az egyik komisszár jelenthetett! 😊

Ez a mai event mikor indul? Elvileg 06.00 GMT, ami itt 8 de még semmi.
<#nevetes2>

<#eljen><#taps>

Ilyet sokat simre 😊
a.carkey
Viszont ez a gép gyönyörû!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Jó ez még! 😄

A medve nem játék.

Ez csak szerkezetkész állapotú 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

😄 😄

Na ez szép.Könnyített verziós zérõ.Csak nekem gazsitól.A plusz a 120/mbit-es nettel európai szerveren a piros packed loss... 😊

A fele még hátravan.

a tavasz almost over 😊

Inkább az a csoda, hogy a recycling matadorok még nem vették észre, hogy áleménium... 😄

Melyik évben? <#vigyor2><#falbav><#banplz>

kb tavasszal 😄
mikor jön a peccs sacc/kb?

😄

Iceman
Akkor lett nulla a packet loss-od 😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Békéscsabai reptér
Meglepett hogy teljesen aluminium a gép...

Ezt tudom.És értem is.De ha már letette az ember és nem törött ketté a szárny akkor ne utána gondolja már meg magát! 😊

Mind a Komettel, mind a ki-200assal ez van néha. Amúgy se lehet szinte letenni õket szárnytörés nélkül, lévén hogy egyetlen leszállótalpuk van a törzs közepe alatt.

Sziasztok,

A ki-200-nak bugos a landolása?Mert gyönyörûen letettem (R😎 és amikor teljesen megállt kiírta hogy 29 mp és újra menetkész.Majd olyan 4-5 mp múlva a gép elkezdett remegni és "pattogni" majd az egyik és utána a másik szárnya is letörött...<#wow1> Természetesen javíthatatlan állapotba került.

a.carkey
Ok, de mi lesz a következõ? Ez?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Hol lõtted?

A medve nem játék.

Ez azt jelenti tōbben jönnek simre :-)
Az apróságok alapján szerintem bis.

700 mega, tankos cucc szerintem max. annak számít, aki már bent van a gf beta tesztjében.

na megnézte valaki, hogy mi ez?
meg milyen a tankos event, én le nem töltöm most megint mert valsz holnapra se jönne le 😄
Ulvar
ajánlom hogy ezt nagyon gyorsan felejtsék el...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"enemy aircraft movement’s direction vector is now visible in RB"

ez micsoda? ugyanaz mint arcade-ban csak a célzókör nélkül? 😄
Bocsi a képekért, nem így akartam. <#szomoru1>

Nézzétek, mivel találkoztam a mai napon:

Gondolom Mig-15, de nem tudom hogy melyik verzió...

Arass 😊)