War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
No akkor most már értem ,így el is érted ,hogy értelmes témáról szóljon tovább a totyik)
Bár ha ezt leírod rögtön asszem elejét vehettük volna a fölösleges köröknek. Mert azért lásd be,hogy az én írásomra az általad belinkelt kép mint válasz nem biztos ,hogy eme következtetés levonására készteti az ember fiát.
<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na akkor oszd már meg velem ,mert azóta csak nézek ki a fejembõl és nem találok továbbra sem kapcsolatot a két dolog között. Lehet valóban kezdek szenilis lenni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ulvar
Flame. Másik topicba is be lett linkelve a srác videói, és ott már meglett a "nem reklámozok csak nézzétek meg kurva jó" ára. Itt is gyorsan leakartam zongoráztatni valami flamekeltéssel a dolgot, hogy hamarabb visszatérjünk az értelmes hsz.-ekhez. Tegnap óta ahova beléptem csak flamelés ment és a GF topicban lévõ volt ami most így zárlatot okozott az agyamba.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Értem mire mondta, még ha tévedett is a nyelvtann@ci macsek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ugyan hagyd😊 De te érted amúgy?

ekkora patch néhány új gép meg fm változtatáshoz? ejha..😄
ebbe beleférne még vagy 5 új nagy rb térkép stb.. kitudja mi lesz benne 😊
Her Laca
<#csodalk><#conf>
Ha elmagyaráznád ,komolyan hálás lennék.
Helyesírási hiba nincs benne a jobbítani-t helyesen írtam,a többit fenntartom😊

Rossz emberrel kötekedsz Ulvar 😊)

Ulvar
Az elég szomorú ha nem tudod 😊 Az már nem az én szegénységi bizonyítványom 😊

<#vigyor2> Nekem is fejtörést okozott!

Her Laca
<#fejvakaras>No most vagy én vagyok hülye,vagy te (gyanítom a második opció a valós) ,de rohadjak meg nem értem ez a kép ,hogy jön az én mondandómhoz?

4.2 gigát tölt. 😄

Ulvar
Most olvasom

Fél napra leáll a szerver. Nagyon úgyytûnik hogy a várva várt nagy peccs jön ki végre. 😄

Ulvar
Milyen patch jön ma? Nagyobb vagy valami kicsi

Her Laca
Srácok! 😊
A lelkesedést,a bele feccölt idõt kell díjazni,az lehet,hogy elsõre még nem tökéletes ,vagy nem mindenki ízlésének felel meg de minél többet csinálja annál jobb lesz az.
Max megfogalmaztok egy némely építõ jellegû kritikát és az alapján jobbítani tud.

A hang az nagyon rossz. Grafika oké, hozza azt a szintet amivel ki lehet állni youtube-ra, de nem tudom sokat, nagyon sokat levon a hangminõség a kis zajok.
Én inkább elég durván szarnak és hozzánemértõnek nevezném. Valaki nem attól lesz profi hogy õ elhatározza. <#vigyor>

Sziasztok!
Van egy srác aki most csinálja a youtubon a War THunder Ground force magyar videókat elég durván teszteli a tankokat nézzetek rá,én már fel is iratkoztam rá elég jó videókat tol fel beszéltem is vele ö szeretné képviselni a repülõs és a tankos rész magyar videózását ami folyamatba van,
mint ahogy én is ide be rakom nektek a linket legalább ismert lesz és lesz látogatottsága hogy többen is hamarabb elérjék a videóit mert hasznosak szerintem
https://www.youtube.com/channel/UCNBgB6mPrNN6dPUyTGK69GQ
Nem reklámozni akartam de a srác nem kicsit dolgozik ezzel ahogy néztem így megérdemli hogy itt legyek okos dolgokat mond.
WinT
Ezek a Chaikák nem normálisak, miket mûvelnek. o.O?
mennyivel menõbb "kabalaállat" lenne mint a bugyuta csigájuk..😄
Gaijin the Warrior Raccoon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aha. Vagy akik az amcsi jeteket akarják kihúzni emberi idõ alatt, úgy hogy közben még rendes pénzt is keresnek. Nem kell a süket duma, nem mindenkinek van ideje napi öt órát War Thunderezni.

Nyilván a legjobb Forma 1-es versenyzõk alatt is azért van a legjobb kocsi a mezõnyben, mert más kocsival nem tudnának eredményket elérni. <#idiota>

Coral Springs
Az lehet, mondjuk én próbáltam és még mindig elég easy mod -nak tartom, nem véletlenül van velük tele az Arcade és a Historical. A Shiden Kai, a Zero, a Spitfire mind olyan embereknek való, akik más gépekkel nem képesek tartósan eredményt elérni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha már a teszt szerón van akkor napok vagy max 1-2 hét kérdése.
ebbe a hirbe meg aza vicces, h azt irjak az 1.39 releasekor lesz elerheto.. h az mikor, az nincs ott. koszonjuk a hirt 😊
A repair cost idõleges lesz, mint a németeknél. Addig amíg ki nem találják hogyan balanszolják szalonképesen õket valamelyik következõ major peccsben. Mondjuk gazsi megtapasztalhattuk sosem balanszol igazán inkább a lehetõségekhez képest élvezhetõbbé teszi a szembenállást. Jobb, mint a sci-fi blueprint-ek. GF-ben már most látszik, hogy hasonló elvet fognak követni.
Shiden kai is új fm-et kap, sebességéböl is vesznek le....viszont repair costot emelik...gaijin kompenzal...
Amellett hogy megvannak a maga gyengéi, én a mai napig a legjobb propelleres gépnek tartom a Shiden Kai mellett, nagyon szeretem az enyémet repülni.

Az USA prém Spit9 se olyan jó mióta rendes FM-et kapott.

Szerettetek az amcsi prémium Spifire ellen repülni? A Gaijin reméli hogy igen mert jön a szovjet prémium spitfire. No comment, azt hiszem.

17:30-23:00, elvileg.

Sherman0070
Mikor lesz nyitva?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ma nyitva lesz a Dev, akit érdekel.

Ott baromi nagy segítséget jelenthet mikor nincs tájékozódási pontod, de az állásszöget érzed, ha a G-t nem is.

Összességében szerintem hátrány hasonlóan, mint a force feedback-es kormány multiban, mert csak összezavar azzal szemben akinek nincs.
Próbáltam a freetracket 3rd personban hányingerem lett tõle 2 perc alatt (szó szerint), valahogy az agyam nem tudta feldolgozni hogy a gép balra megy én jobbra nézek vagy nem tudom 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Azért így elég nyomorék, hogy third person nézetben használták...

G erõket meg szimulálhatná a biztonsági öv szorítása.

Mondjuk ha lezuhansz akkor szokott mutatni 20-30G-t is, az lehet leszedné a vállad XD

WT-ben csak hátráltatna, de biztos fun. Talán egy "valódi" szim-ben érdekes lenne, de szvsz ott is csak single playerben, ott király lenne egy VR satyakkal.
valami kétfedelessel beleülsz aztán megrángatod árkádban xDD
Vajon mennyi idõ után hánynánk össze...?<#vigyor2>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

NagyiBMX
Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Must have! 😄

menõ 😊

ennek nincs menetrendje
1-1 nagy patch elõtt néhány napon beengedik az embereket pár órára tesztelni
valami forum post biztos van róla a hivataloson
Sherman0070
És mikor lesz nyitva?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

mert nincs nyitva 😊
Sherman0070
Amikor be akarok lépni Dev szeróra mért írja azt hogy az én accountomra még nincs aktiválva?

Coral Springs
Igazad van, felõlem állhat még ott akár 20-30 évig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill