War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ha ezt leírod rögtön asszem elejét vehettük volna a fölösleges köröknek. Mert azért lásd be,hogy az én írásomra az általad belinkelt kép mint válasz nem biztos ,hogy eme következtetés levonására készteti az ember fiát.
<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ebbe beleférne még vagy 5 új nagy rb térkép stb.. kitudja mi lesz benne 😊
Ha elmagyaráznád ,komolyan hálás lennék.
Helyesírási hiba nincs benne a jobbítani-t helyesen írtam,a többit fenntartom😊
A lelkesedést,a bele feccölt idõt kell díjazni,az lehet,hogy elsõre még nem tökéletes ,vagy nem mindenki ízlésének felel meg de minél többet csinálja annál jobb lesz az.
Max megfogalmaztok egy némely építõ jellegû kritikát és az alapján jobbítani tud.
Van egy srác aki most csinálja a youtubon a War THunder Ground force magyar videókat elég durván teszteli a tankokat nézzetek rá,én már fel is iratkoztam rá elég jó videókat tol fel beszéltem is vele ö szeretné képviselni a repülõs és a tankos rész magyar videózását ami folyamatba van,
mint ahogy én is ide be rakom nektek a linket legalább ismert lesz és lesz látogatottsága hogy többen is hamarabb elérjék a videóit mert hasznosak szerintem
https://www.youtube.com/channel/UCNBgB6mPrNN6dPUyTGK69GQ
Nem reklámozni akartam de a srác nem kicsit dolgozik ezzel ahogy néztem így megérdemli hogy itt legyek okos dolgokat mond.
Gaijin the Warrior Raccoon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván a legjobb Forma 1-es versenyzõk alatt is azért van a legjobb kocsi a mezõnyben, mert más kocsival nem tudnának eredményket elérni. <#idiota>#idiota>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Összességében szerintem hátrány hasonlóan, mint a force feedback-es kormány multiban, mert csak összezavar azzal szemben akinek nincs.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mondjuk ha lezuhansz akkor szokott mutatni 20-30G-t is, az lehet leszedné a vállad XD
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
1-1 nagy patch elõtt néhány napon beengedik az embereket pár órára tesztelni
valami forum post biztos van róla a hivataloson
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA