War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bizony 😊
Az US IX akciósan 700(!) volt anno lol 😄
6900 arany???? ehhe...
ez a spit tenyleg tesco gazdasagos megoldas volt nekik. pontosan ugyanevvel a festessel hasznalom az amerikait 😊
Szerintem ne bánkódjunk azon, hogy van aki fizeti a révészt...ilyen minõségû war game-nél valahol be kell szedni a sarcot. Inkább így minthogy a játékmenetbe közvetlen bele szóló dologért juss elõnyhöz. Ha egy olyan bele kerül a játékba uninstallálom.
"ebben a játékban nagyon könnyû pénzt szerezni". És ez így is van, egy idõ után már nem tudsz mit kezdeni vele."

Ez így van. Szerencsére nem a lion az akadálya annak, hogy funoljon az ember. Ennek minden elõnyével és hátrányával.
Nem húzós az. Érzékelhetõ hogy itt az aranysasért free XP-t konvertálókra számít a cég. Egyedi jet, kõkemény pénzért.

Coral Springs
Az La-174 kell nekem, 6 nap alatt kifejleszteni húzós lesz. <#fejvakaras>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

No comment.

La-174 exluzív jet, a La-15 után van és még HAT (6) napig lehet kifejleszteni. Ugyaneddig Premium szovjet Spitfire IX is kapható, csak éppen senki se tudja hol.

Ez ám az üzleti taktika!

a.carkey
A múltkori patchnél volt az, hogy elcsúsztak az RPk.

A medve nem játék.

a.carkey
Na ja, a jetek és tIVesek moduljaiért is sokat elkérnek, de ott legalább annyi jóság volt a modulok fejlesztésében, hogy ha újabb modul tierben tudtál fejleszteni, akkor azok hozzáadódtak a fejlesztett gép RPjéhez.

A medve nem játék.

Szeintem bgabor félreértette a kérdésed.Te a kifejlesztésre váró gépek RP pontjára gondoltál.Õ meg a kifejlesztett gépek "upgrade"(cover,new cannon,stb.) rp-re.

a.carkey
A IV. tieres gépeket fejlesztem jelenleg mindenhol a hármasokkal, van ahol már a jetkorszak jön, és kell még pár ezer XP, de merem remélni nagyon nem szopattak meg! 😄

A medve nem játék.

Megváltoztatták sok helyütt a fejlesztendõ modulok RP árát. Kometen például duplájára.

a.carkey
Még nem jutottam ma gép elé, de annyit mondjatok már meg, hogy megint szopás van a már fejlesztés alatt álló gépekkel, variáltak valamit az RPn, vagy sem?

A medve nem játék.

Az információ hatalom >o]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://warthunder.com/en/news

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Glo, te ma már másodszor látsz a jövõbe (jet bettle rating emelés, 4 órakor kinyit majd a szeró). Elõször is, hogy csinálod? Másodszor, nem néznéd meg, hányas tételt fogom húzni a következõ Záróvizsgán? <#vigyor>

Sokat.

28ról->50 ezer RP, nem pénz.

(arra is 6 napot ír)
Ezt kapod gazsiéktol húsvétra :-)
Az eddigi rekord:

Hát én átmásoltam a devbõl a cuccokat, de még így is leszed fél gigát... (arra is 6 napot ír)<#shakehead>

Gepek battleratingje szamit egyaltalan valamit?

Aha, 4-ig.

Ulvar
Leállították a szervert?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A Korea éra jetjeinek BR-jét javították is, most jött egy 20 megás hotfix.

Coral Springs
Nem baj, nem rég majdnem 20 millió zsetonom volt, persze azóta már bevásároltam, most van 14 millió. Egy haverom is gyorsan feljött 4-5 millióra, azt mondja nekem hogy "ebben a játékban nagyon könnyû pénzt szerezni". És ez így is van, egy idõ után már nem tudsz mit kezdeni vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mindenki most tölti, kevés még a seeder :/

Akinek fent volt a DEV szerver az másolja át a játék könyvtárába az összes mappát és fáljt, kivéve a config.blk-t, akkor nem kell letöltenie semmit.

Sziasztok

Nem vagy egyedûl nekem 12-60 kb/s tölti.
2-12 év alatt akar lejönni. Lehet, hogy túl van terhelve?
Kicsit meglepett hogy a Kometem tier1 upgradeje 28000->50 akárhányezerre vagy 460 goldra változott, tier2 ugyanígy. Cserébe még szarrá is törik automatikusan minden leszállás után. <#idiota>

Nem kell aggódni, felviszik majd õket.

Ulvar
Egyelõre annyi tapasztalatom van, hogy csökkent rengeteg repülõnek az RB je (nincs jetem ezekrõl nem tudok nyilatkozni). Sok új gép bejött az ágba, melyek szintén csökkentették az RPt, ezenkívül a battlerating is óriásit változott rengeteg gépnél.

<#wilting><#conf> Valóban?

Bomberek valszeg csak RB-n lesznek a vegyes csatákban, mert csak ott van célkeresztjük. SB-n nem szoktam õket látni. Vagyis néha igen, de akkor én repülök a kis wellingtonommal 😊)

Viszont be fogom vinni a B3-as kacsát, aztán a 75mm HVAP szakít majd mint a kisangyal >o]

Na szép, jetek battle tierjéhez nem nyúltak egyáltalán, viszont a jet upgradek RP és Gold ára is fel lett vivve jelentõsen. lol

Ulvar
Zsír köszi, most már telepítek.

Lõdd ki a launchert és indítsd újra, elvileg jó lesz... Nekem minden update után ezt csinálja, áll a Finishing download felirattal és semmi, kilövöm újraindítom és már mehet is. 😊
Ulvar
Õhm, mivel nem voltam DEV szerón, így most töltöttem le az egész cuccot. Finishing download pörög nálam ezerrel már vagy jó 20 perce, de nem akarja feltenni rendesen. Állítsam meg a folyamatot vagy még várjak?

Anti-troll gun 😊)

Ulvar
Pfffff szegény bomberek :/ (mint én).

Fura Alak
New location “Kursk” added:

- 4 single missions for “Kursk”
- Dynamic campaign for “Kursk”
- RB and SB mission Kursk added

Bugs and balance fixes for existing missions.

New missions added for low ranked aircraft in RB and SB with light vehicles and shorter distances:

- Latish Convoy
- Bastogne
- Honolulu
- Last Battle of Khalkin Gol
- Counteroffensive
- Mozdok
- Yoo Passage
- Port Moresby
- Essen
- Consolidation of positions on Sicily
- Wake Island
- Henan Province

Ne hidd, elég visszatartó erõ a 37mm légvédelmi kocsi 😄

Ulvar
Na én úgy érzem a bombázók most már véglegesen alacsony magasságban fognak repülni...(Bizonyos Német és Japán éjszakai vadászoknak felfelé irányzott automata gépágyúik lesznek, ergo, alulról is lõhetik a bombázókat.)

Nem tudom.

Viszont a szeró már megy, lehet nyomulni 😊

Ulvar
Players’ rating (“ladder”😉: Ez pontosan mit takar?

Itt van az infó:

http://warthunder.com/en/news/537/current/

Fura Alak
Tévedett.... <#falbav>

Jobbítani???? Javítani, maximum jobbá tenni.
Nem szoktam GN lenni, de ezt a nyilvánvaló hibát még véditek is?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jobbítani ha a hivatalos helyesírás szerint létezõ szó lenne, akkor is maximum annyit jelenteni, hogy a Jobbik számára elferdíteni... 😄
(Szerintem.)

Én is néztem már, de még nincs sehol infó. (Meg is örültem a 12 hozzászólásnak egy órán belül itt a fórumon, tuti a peccsrõl folyik a szó, de hát nem 😞 )

Ulvar
Nem, de ez az SG. Itt nincs semminek logikus lefolyása, csak gyorsan leakartam vezetni, hogy aki erre veri az kiélvezze a forrongást 😊. Csak egyszerûen nem lehet elejét venni.

Amit viszont nem találok, hogy mi lesz az update tartalma. Errõl valaki tud valamit?