38447
-
Sith #33489 Az addig rendben van hogy nem érzed annyira a pénzéhséget, de valamiből nekik is élniük kell, és pénzt szeretnének keresni, hogy nem pont rajtad annak örülni kell. :) -
#33488 Akkor szopjanak le. :) Pedig a WoThoz képest itt azért a pénzéhséget annyira nem érzem, sem a grindet. Mondom, a WoThoz képest. :D -
gezu1025 #33487 Biztos hogy nem raktározza. Ez sima üzlet. Gajin így gondolkodik: Megvan minden gép? Oké, akkor most már csak ~200k rp kell, hogy legyen egy félig kifejlesztett JET-ed. Ja, hogy ez sok? Told bele a goldot. -
#33486 Köszi. :)
Viszont nem értem, hogy ami utána következik, az miért van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért ad RPt repcsifejlesztésre, ha nem fejlesztek semmit? Miért nem adja azt bónuszként inkább modulra vissza arra a gépre, amivel szerezted, ha már kifejlesztetted egy adott ország összes gépét? Tök korrekt lenne, így meg tök hülyeség és felesleges. Még annak is lenne értelme, hogy adjon soha be nem váltott CRPt, és kész. Minden mást meg inkább a modulokra, ha már így szórja feleslegesen ennyire drága egy-egy gépnél egy-egy modul T4 felett. Hacsak - bár nem mutatja - de közben számolja és raktározza, mint a CRPnél. Mert akkor pity-puty ki lehet majd fejleszteni ha tesznek be japó ágra új gépeket.
-
sulouos #33485 Gratula! :D -
#33484 Érdekes amikor eljön egy ilyen pillanat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amaymon #33483 Kezdtem megijedni, hogy valamibe be nyúltak, mert stock gépeket húzok velük bár olyanból már nincs sok. -
Glo #33482 Külön oszlopban mutatja a player killeket az ai killektől. -
Amaymon #33481 Mit csináltak? -
Glo #33480 Ezzel az új stat rendszerrel jól megnyalatták a sót az ai hunterekkel :) -
Amaymon #33479 Lehet benne valami, mert mikor néztem a statjukat a többség AB/RB-s troll volt olyan 10-20 RB meccsel. -
#33478 Igen másnál is, repülőknél, tankoknál egyaránt. Majdcsak jön valami hotfix hozzá. -
#33477 Jót tesz a lelkemnek a mai 4x rp szorzó. :) -
#33476 Én Panchitoval trollkodtam szépeket pár napja, picit más értelemben, de kb. ugyanannyira idegesítően, de azóta csak T4es gépekre váltottam, így a hármasokat egyelőre hanyagolom. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Susarc #33475 lol majdnem pontosan ugyanaz :D -
#33474 Ilyet a "régi" is tud :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #33473 Troll :-) -
Susarc #33472 -
Coral Springs #33471 A lőszer automatikus újratöltés másnál is bug -os ? A faszom kivan hogy 2-3 csatánként újra meg kell vásárolgatni külön-külön a lőszert, mert nem tölti fel magától. Ha több gépet használok akkor mindegyiknél külön-külön. A pipa benn van, ez valami bug de nagyon idegesítő. -
vajakos21 #33470 Inkàbb csak elmentek tankozni.. -
Amaymon #33469 Csináltak valamit a tail gunnerekkel? Nincs annyi B-X, mint nemrég, hogy a fél teamet kitöltötték. -
sulyid #33468 Kb 1 nap alatt belejöttem a p-51-be, simán vannak 2-3 killes meccsek ha odafigyelek. :) -
gezu1025 #33467 Adom, zseniális vas. -
Coral Springs #33466 Régebben volt ilyen hogy a costum battle -ben kilehetett választani a csata típusát, ott volt a free flight és lehetett menni közösen a semmibe. -
vajakos21 #33465 Van mozdok event is.Meglepö módon 2 van.Ill.us gb jap normál.Van lehetöség böven. -
Amaymon #33464 Igen. -
sulouos #33463 Hogyhogy? Földikkel? -
Amaymon #33462 Viszont mindkét fél rosszul jár. A ruszkik drága gépeket kockáztatnak német jetek ellen. A németek pedig nem tudják egyszerűen eliminálni az ellenfelet a rendelkezésre álló idő alatt. :( -
Caterpillar #33461 Ohh, ezt nem tudtam... :( -
Amaymon #33460 Mert a map-ba van kódolva a ruszki autowin. -
Caterpillar #33459 Ehh, a németek nem akarnak Berlin SB eventet játszani.. :( Kár pedig most lenne időm és kedvem is repülni... :( -
gstup #33458 A hiba benned van.Eszméletlen jó gép!Nagy kedvenc.Tanulj meg repülni... -
#33457 Pedig tegnap este is láttam felettem körözni La-5-öket meg IL-2-eseket, akkor nem értem. De akkor várok türelmesen, köszi. :) -
Caterpillar #33456 Jó lenne, de az csak egy fős... Tudom túl nagyok az igényeim.. :D Mindegy, megoldjuk majd. Köszi mindenki! -
twi452 #33455 jelenleg sehogy, egyelőre kikapcsolták ezt a funkciót
majd vissza lesz kapcsolva idővel :) -
vajakos21 #33454 Akkor beállításnál ne engedj be se ai-t se más playert. Spanyol pálya nagyon szép és hegy-völgyes,ha gyakorolna. -
#33453 Repülőkkel humán tankos pályára hogy lehet bekerülni? Repülgessek szorgalmasan aztán majdcsak bedob egyszer vagy van valami trükkje?
Láttam írták itt korábban, hogy annyira nem nagy szám, de egy-két kör erejéig csak kipróbálnám. -
twi452 #33452 egyedül test flightban hidak alatt, között vagy a gyárterületen a kémények közt lehet gyakorolgatni a gépkezelést :)
aztán meg bele kell csapni élesbe úgyis az tanít majd meg igazán :D -
sulouos #33451 Tesztrepülés? Baromkodni, átesést tesztelni, fákat kerülgetni, utakra rácsapást gyakorolni, bármit lehet. :) -
Caterpillar #33450 Ezekkel mind tisztában is volnék, de mint mondottam, repült vagy 30 percet eddig összesen joy -al, ilyenkor a legjobb egy tök üres pálya lenne minden sallang nélkül... :)