War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom én ,hogy egy hentes ez.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ott a kis "szikrázó ceruza" ikonra 😄
ekkor lementette a template-et a játék mappa UserSkins mappába
és ott megtalálod a tga-kat amiket képszerkesztõ programban úgy rontod el ahogy csak akarod
ha kész vagy csak rámented aztán a játékban rányomsz a frissítõ ikonra és kiválasztod a user skinedet és már ott is van 😊
aztán csinálhatsz ilyen remekmûvet mint én 😄

Ok. De eddig én talán ha két olyan gép volt amit nem fejlesztettem ki fullra 1-1 ágon TIV alatt. Részemrõl igyekszem szenvedni mindegyikkel, mert csak így jön ki, hogy mit tud. Pl. a Ki-102t az eleinte utáltam, de a végére, mire az alsó modulok összejöttek már éreztem, és tényleg nem rossz gép.
Bár most kicsit kavartak egyet. A B-25 mintha egy teljesen más gép lenne, mint volt.
A medve nem játék.
a.carkey (#32202) > A felülettel már azóta bajlódnak, amióta a Battle gombot kirakták a szélére. A stílus jó, a grafika szép, de az elrendezés nem az erõsségük.
a.carkey (#32203) > Problem ? Nekem például az orosz és az amerikai ág 90-95% -a ki van fejlesztve, és ennek csak a töredékével játszok. Megvannak azok a gépek amik illenek a stílusomhoz, a többi felejtõs. Ezért jó az 1.37 -el bevezetett fejlõdés, egyik géppel sem kötelezõ repülni.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"aces.exe"-vel inditom, kérdezi, hogy elinditsa-e a launchert a frissitések miatt: itt a nem a válasz. Aztán megy szépen.
(Nem a feltöltés miatt lassú, mert feltöltésben is sokkal többet tud a netem, mint amennyivel megy fel.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Btw megint jött valami patch... 😊
Jól értelmezem, hogy azért volt ilyen orbitális nagy a peccs, mert a fenti mondat alapján tankos eventek is lesznek az éles kliensben nemsokára CBT játékosoknak? Nem vagyok mostanában WT fórum bogarászó, lehet hülye a kérdés.
A medve nem játék.
A Launcher-t megnyitom, és kér egy csomó fájl-t ami már megvan.
Analizing files után pedig Error üzenet.(Not enough acces rights to perform this operation)
Vírusirtó valamiért karanténba helyezte az aces.dll fájlt.
A medve nem játék.
Végre nem bugos a RP kiírás. Több RPt ad (szerintem).
Kursk vége 15 vs 1.
Én még ilyet nem láttam! 😄
Zavaró, hogy kiírja ki kivel van egy században. Írja az assistokat is, ami remek.
Ami nem tetszik EDDIG, az az interface. Visszatették a felugró ablakokat igazi fülek helyett, és nekem eddig akárhányszor rávittem a kisgép ikonjára az egeret, az elsõ gépnél lazán kitakarta a research ikont. Picit más elhelyezés jobb lett volna!
A medve nem játék.
Azért 6 nap alatt 640k XP ... És ha pont nincs meg, mert a 4. napon nem tudsz belépni? 😊 Majd 20k GE lenne a fejlesztés, HACSAK nem lesz megint átváltási akció. 😊
Kicsit elszálltak.
A medve nem játék.