War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy voltam vele, ha már A-26al is csak annyit kapok mint vadásszal két killért, mikor nyolc bombával nyolc light pillboxot vágok ki, akkor kell leállni a bombázással. Egyszerûen nem éri meg.

a.carkey
Többnek tûnik, de - szerintem - nem kapsz sokkal többet. 😊

A medve nem játék.

Az a gond hogy a stratégiai célok bombázásáért alig jár XP meg pénz, nem éri meg. Pillboxokra kell menni. De õszintén szólva vadászgépben ülve két killért többet kapsz mint bombázóban nyolc kicsapott pillobxért, szóval felejtõs az egész.

ilyet szoktam kapni én is! negyed órámba került mire kigugliztam mit jelenthet, édesanyám és köztem levõ szexuális kapcsolatról érdeklõdtek 😊 illetve pár napja miután tempesttel leszedtem egy pumás-t az elõbb emlegetett intim kapcsolatra buzdított 😊

Bombáznak magasból is, jellemzõen a bázisokat. Ilyenkor van az, hogy a csapat b@szik utánamenni a bombázóknak (rajtam kívül), és összejön 8-10 kill bombázókból.

Azt írta hogy idézem:

"YOU ******* I STILL MEETING IN COMBAT"

Nem lennék meglepve, ha õ már megjegyzett volna magának... <#hehe>
Rb-rõl beszélek én is, Arcadeban nem játszottam egy éve már.

Coral Springs
Itt a full verziója is, a Fighter / Hero Fighter achievement -et cseréltek ezekre az újakra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sokszor kapok hasonló váratlan üzenetet, eddig nem foglalkoztam velük de most már kíváncsi vagyok mit írogatnak nekem. <#nevetes1> Valaki tud oroszul ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Az meg hogy a B-25 milyen FM -et kapott egy vicc. Hagyjuk már hogy vadászgépként lehet használni azt a szart.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Azt megcsinálhatnák hogy RB -n enyhítenek a helyzeten, AB -n viszont úgy jó ahogy van. Így is a bombázók döntik el a csaták 70% -át. Ráadásul high tier -ben echte pofátlan az összes, azt hiszik hogy ha nagy repülõvel vannak akkor lelõhetetlenek.

Úgy háromnegyed évvel ezelõtt tették tönkre a bombázást a játékban azzal, hogy levették a bombák sebzési sugarát. Szinte telitalálat kell a killhez még a féltonnás bombákkal is, ami egy vicc. Azóta aki bombázik az kis magasságból teszi, a többiek meg nem bombáznak. Amúgy is tele van anomáliákkal a játék, például light pillboxot páncéltörõ 12.7mm-essel is ki lehet már lõni, medium tankokat simán viszi a 30mm-es MK103as.

WinT
Én RB-n ha bombázóval megyek mindig teszek kezdésnél 1-2 kört a repterünk felett, hogy a vadászaink találkozzanak elõbb az ellenséggel és csak utánuk megyek le a földi célokkal foglalkozni (mert magasból én is képtelen vagyok kidobni bármit).
Mondjuk így is csak az esetek 40-50%-ában tudok nyugodtan foglalkozni a dolgommal.
Ulvar
Igazából bombázóval az a nagy baj, hogy nem lehet kihasználni az elõnyét...RBben nem...Egyszerûen az a helyzet hogy mire a célpont fölé érek már jön szembe velem a reptérrõl felszálló vadász...és többségében eygbõl rám jönnek...és nem tankokra megyek, emrt azt csak közelrõl lehet bombázni, hanem bázis fölé. Ezért kéne valami változás, csak nagyon nehéz lenne megvalósítani. Mert így egyelõre sok értelme RBben a bombázásnak nincs (SBben nem tudom).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey
Jó, Lancasterrel ha ledobsz 2 4ks bombát, sok minden nem marad, de egyébként nagyon nézni kell. Én úgy szoktam, hogy távolság és magasság kezõ különbségébõl váltok át célzásra, nagyon magasról 0-10%os hajtómûteljesítménnyel indítok, még a korai lassulás fázisában, alacsonyabbról pedig teljes sebességgel, mozgó célpont esetén erõsen elé célozva hátulról, kb. 250 méter körül támadok. Már ha egyáltalán a célpont fölé jutsz és nem lõnek le. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem baromi pontosan lehet nem mozgó célpontokat bombázni. Mozgó célpontok esetében ilyen magasról képtelenség, alacsonyabbról meg lutri, hisz iránytváltoztathat. HV tank esetén tuti nem viszel be találatot, kivétel ha felfelé araszol a domboldalon, mert akkor tkp. áll, light tank esetén meg zsenialitás kell 3k méterrõl célbatalálni.

A japcsi és német bombázók ebben nagyon jók, ill. a zuhanóbombázók minden nemzetbõl.

A medve nem játék.

Hozzáteszem, hogy a háborúban hihetetlenül pontatlanok voltak a bombák, 10-bõl ha 2-3 oda hullott ahova kéne. Késõbb kezdtek el rádió irányítású bombákkal kísérletezni amivel egy hordóba is betaláltak, de gondolj bele, 7km-nyi táv van ahol a széljárás képes a pályáján változtatni.
Ulvar
Hogyne reklamálna. Tier 1 Lagg 3. Mind a kettõ 95 foknál anyázik.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"FW-190 D overheat fixed".Ami változott hogy 110 fok helyett 90-nél elkezd túlmelegedni.Ez most komoly?Van pár gépem,de egyik sem kezd 100 alatt "reklamálni".

a.carkey
Milyen játék? A, RB, SB?

A medve nem játék.

Nem fog meg mindent sajnos az Essentials, mert a Microsoft nyíltan elismeri, hogy nem akar rivalizálni a vírusokra specializált cégekkel.

Win 8-ba már tudatosan azt is beépítették, hogy hamarabb indul a külsõs ismertebb vírusirtó cégek által fejlesztett keresõ motor, mint az oprendszer fõbb szolgáltatásai.

De ha valaki user módba dolgozik, nem kattintgat eszelõs módjára, nem warezel, mindig frissített állapotban van a gépe. Nehéz Catepillar szavaival élve beszívni valamit.
Coral Springs
Annyit ferdítettem hogy a Microsoft Security Essentials fent van a gépemen, de ezt a Windows 7 automatikusan letölti, ennél többet nem foglalkozok a témával. Ha valami nagy gáz van ez is bejelez, a többit pedig megoldja az idõszakos Windows reinstall.

Ennek is az üzemanyag a fõ mumusa. Valahol olvastam egy fórumban, hogy 5 percnyi nafta van benne (zusammen, minden hajtómûnek), ebbõl a komet motor nem egész 2 percig mûködõképes. VISZONT amint kifogy a komet moci a naftából, úgy már a megmaradt 3 percnyi idõ nagyon lassan kezd el csökkenni, így még negyed órára elég. 2 külön kijelzõ kéne az üzemanyagnak, ez így eléggé fura.

Nem tudom valaki tapasztalta-e de bombázóval 5-6-7000 m magasságból 500kg-os bombával nem lehet kidobni egy könnyû bunkert csak közvetlen ISMÉTLEM KÖZVETLEN telitalálattal. Ez csak én tapasztalom vagy tényleg egy vicc akar lenni???????????????????
Vagy csak simán nem kattintasz mindenfélére és ésszel használod a netet. Aki aktívan és odafigyelve használja a gépet az nem fog beszívni semmit.. Én évek óta nem használok ilyen sz@rokat, mondom ezt úgy hogy egyébként IT Security -s volnék.... <#zavart1>
Sosem baj ha van védelem a gépen. De a legokosabb, ha nem admin joggal használja valaki a gépet csak mikor telepít, akkor max a user profilba mászhat be valami nemkívánatos ajándék, amit 5 perc leszedni.
Ki kell kapcsolni az avastot addig és megy
a.carkey
Sokkal kevesebbe kerülnek a t5 elõtti gépek, és rá a modulok.

A medve nem játék.

#32265 erre kérdeztem.
Tankért mennyit ad ha kilövöd/dobod? Mondjuk amibe ülsz a képen?
Coral Springs
Én nem használok semmi ilyen szar vírusirtó programot, több a probléma velük mint amennyit használ.

RiCSi1234
Másnál is tököl az avast a launcher exével??! Már a brém tele.

GTA V (*.*)

ÉS ez nem is a 37mm sorozatvetõ, hanem egy panther volt 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vöhöhö, lesz itt sírás azt hiszem... <#eplus2><#vigyor3>
<#nyes>

Meh, nem rakta be a képet:

<#hehe><#gonosz1>

A legtöbb légi gyõzelmet arató kapja.

Her Laca
Terror of the Sky ez mit jelent? Én is kaptam már ,de fingom sincs mi ez😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Terror of the Sky-t tankkal kapni, az az Epic XD

Coral Springs
Kedvencem amikor repülök rá egy gyanútlan gyökérre, de az utolsó pillanatban még megpróbálja rám húzni a gépét. Baszhatja, túléltem. <#nevetes1>

[center]

[center]

AB -n is eldöntheted egymagad a csatát, ám körülményesebb mint RB -n. 8 kill -bõl mind heavy bomber, ha azokkal nem foglalkozik senki akkor vesztünk. Természetesen én foglalkoztam velük egyedül.

Terror of the Sky <#nevetes1> <#eljen>

Pluskast
Rászereltek a "tetejére" pluszbe 4db 20mm-est 😄D

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Kár!

Egy klasz skint már találtam. 😊

A medve nem játék.

Nyilvánvalóan csak te látod, a többi játékosnál nincsen meg a fájl amit csináltál.

Her Laca
Nem . Azokból csak a J van asszem az az elsõ,nem is használom,inkább a 110 essel megyek. Mért milyenek?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a.carkey
Ha valós magyar skineket találtok, esetleg kreáltok majd a messerekhez, miegymáshoz, tegyék majd közszemlére, és ha lehet, osszátok meg!

A medve nem játék.

a.carkey
Nézted az új Do-217et? 😄

A medve nem játék.

errõl nem tudok beszámolni csak összedobtam reggel nem teszteltem másokkal 😄
a.carkey
És ezt mindenki látja, vagy csak te?

A medve nem játék.

Her Laca
Itt szerintem qrvára mindegy mivel vitézkedik az ember,jól mondtad ,annak van elõnye akinek nagyobb ágyú néz elõre😊 Na meg sebességben észlelek különbségeket ,de ebben a kutyaharcban az is mind1😊
Igyekszem nem megdegleni azért ,de sokszor úgy pecsán lõnek akárhonnan ,hogy pislogni is elfelejtek,de a fóka az ott van,fõleg,hogy sok a huszas ami elõre figyel😊 Tényleg abba nincs 30 as?

Grat!

A minap eszembe jutottál, mikor egy srác azon sírt a hivatalos fórumon, hogy a Mig3-ját egy 110-es ledogolta 😄