War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"YOU ******* I STILL MEETING IN COMBAT"
Nem lennék meglepve, ha õ már megjegyzett volna magának... <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sokszor kapok hasonló váratlan üzenetet, eddig nem foglalkoztam velük de most már kíváncsi vagyok mit írogatnak nekem. <#nevetes1>#nevetes1> Valaki tud oroszul ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mondjuk így is csak az esetek 40-50%-ában tudok nyugodtan foglalkozni a dolgommal.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
A japcsi és német bombázók ebben nagyon jók, ill. a zuhanóbombázók minden nemzetbõl.
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem fog meg mindent sajnos az Essentials, mert a Microsoft nyíltan elismeri, hogy nem akar rivalizálni a vírusokra specializált cégekkel.
Win 8-ba már tudatosan azt is beépítették, hogy hamarabb indul a külsõs ismertebb vírusirtó cégek által fejlesztett keresõ motor, mint az oprendszer fõbb szolgáltatásai.
De ha valaki user módba dolgozik, nem kattintgat eszelõs módjára, nem warezel, mindig frissített állapotban van a gépe. Nehéz Catepillar szavaival élve beszívni valamit.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[center]AB -n is eldöntheted egymagad a csatát, ám körülményesebb mint RB -n. 8 kill -bõl mind heavy bomber, ha azokkal nem foglalkozik senki akkor vesztünk. Természetesen én foglalkoztam velük egyedül.

Terror of the Sky <#nevetes1>#nevetes1> <#eljen>#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A medve nem játék.
Igyekszem nem megdegleni azért ,de sokszor úgy pecsán lõnek akárhonnan ,hogy pislogni is elfelejtek,de a fóka az ott van,fõleg,hogy sok a huszas ami elõre figyel😊 Tényleg abba nincs 30 as?
A minap eszembe jutottál, mikor egy srác azon sírt a hivatalos fórumon, hogy a Mig3-ját egy 110-es ledogolta 😄