War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Gondoltam szólok,hogy a történelmileg hiteles magyar festésben a trikolor a vízszintes vezérsíkon is volt.A pumafej azaz a jelvény kisebb volt és elõrébb helyezkedett el.
Itt elég jó skinek vannak ,bár nem IL2 höz ,de ezek történelmiek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy is lehet skin-t csinálni, illetve rakni a gépre?

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt majdnem leszedtem, de már nem repülök a géppel. 😊

A medve nem játék.

Fura Alak
Ha a reptérre eljutsz nem tiszta feketében, de mondjuk az utolsó nem fekete részegység feketére sérül leszálláskor, és full fekete lesz a sérülés jelzõ, akkor szokta azt mondani, hogy nem javítható.

Konzultáltam a support-al és tudnak a löõszeres bugról és dolgoznak rajta.FYKI

Fellner
Nagyjából igen 😄

Mint a Nyugat vagy az ukránok? <#vigyor>

Fellner
A patch notes-ban benne van, hogy egy ideig hulladék lesz, mert a pvp rating meg ilyen-olyan újítások miatt, bízz az oroszokban 😄

Her Laca
Na jó ,akkor a végén már õk voltak az egyetlenek😊 Az utolsó években ti már nem nagyon szerepeltetek ahogy emlékszem😊
Mondjuk mi Drebilékkel sokat repültünk nem csak warokon,hanem gyakorolgattunk is egymás ellen,mondhatnám napi szinten. Sokat köszönhettek a Ricsinek.<#ravasz1>
Megosztottuk a sok okosságot,amit aztán kamatoztattak is sokszor ellenünk.
Ott volt Ales barátom avval a retek Lavorjával, mással nem is repült jól ,de azzal csodákra volt képes😊
Ha jól rémlik nem Red Bear voltatok elõtte? Twilek öccse csinálta asszem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azért az egyetlen szövi századot én jól cáfolnám, hol vannak a 42nd Red Hunters -ek? 😄
Szomorú volnék, ha mi nem hagytunk volna nyomot benned... (Ha más nem legalább egy 20mm -est)<#hehe><#zavart1>
Her Laca
A lagg3 -at én ebben a játékban nem ismerem az Il2 ben azért néha kipróbáltam,de csodák nincsenek,ha csak éppen hogy figyelembe veszik az eredeti adatokat a paraméterezésnél,és még csúsztatnak is a gép javára sem lesz egy jó gép.
Az más kérdés,hogy egy jó kezû krapek képes vele csodákat mûvelni,(mint minden mással is),ugye itt van példának Drebil cimbi. Persze itt is kérdés kik voltak az ellenfelek ,de azért 11 et lekapni vele egyszuszra az mán valami ,akárhonnan is nézzük.
Mondjuk tudni kell Drebilrõl,hogy irtózatos tapasztalattal,elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik ,annó õ volt IL2 ben az egyetlen magyar szövi század vezetõje a 77PX -é. Nála nem sokan tudnak többet az orosz masinákról,a harcmodorról,azért is írtam,hogy az lepne meg ha nem így lenne . Az évek meg a rutin ahogy mondani szokták😊

Coral Springs
A LaGG-3 szerintem egy szar a WT -ben is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ez valami új feature, hogy amikor kilövik a motort, de még épségben letudom tenni a gépet a reptéren, a rendszer crashed -nek veszi és az enemy megkapja a kill -t a semmire ?!

A másik meg hogy idáig volt egy fasza realtime frissülõ statisztika, most meg kitudja mikor frissül, elvileg naponta. Hatalmas újítás ! <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
<#fejvakaras>
Drága testvírem😊
Ne haragudj de ezt most én nem tudom hova tenni.
Drebil barátommal ( asszem mondhatom így, lévén évtizedek óta gyilkoltuk egymás idegeit és gépeit) társalogtam és az általad felvázoltakról nem is esett szó, mi több eszemben sem volt minõsíteni,összehasonlítani ezen dolgokat,ha figyelmesen elolvasod azt amire választ írtál te magad is rájöhetsz erre elég hamar😊
Pusztán nagyrabecsülésem mutattam ki Drebil iránt nõ meg tudom mire képes és ezt konstatáltam😊 No meg reményem fejeztem ki hogy majd a jövõben újra összefutunk a virtuális légyen és jól lelõhetem majd😊
A lagg 3 ról.
Az az életben egy akkora fostalicska volt, hogy csóró oroszok sem akartak vele repülni, ha érdekel komoly irodalmat tudok neked mutatni róla😊

Nem, általában a lag3-BIS-rõl zengenek ódákat. Nem próbáltam még az új peccsben milyen lett, de azért kíváncsi lennék egy mester véleményére, hogy mitõl másabb jobb az utóbbi "technikailag" a natúrtól. De tényleg.

(És még egyszer leírom ne keverd a kettõt össze WT és szim. Más mûfaj. Olyan mintha a Quake 3-at hasonlítanád az Arma 3-hoz.)

Az pedig tévhit, hogy rajtam kívül és ide pár szakadt il2 játékoson túl komolyabban érdekel bárkit a bos vagy más szim. Mert ez egy komplett elég jól kialakított wargame-mmo, óriási progresszíven növekedõ rajongó táborral. Nem feltétlen a szimesek vágyálma, de rendkívül szórakoztató.

Nehezen emészthetõ, hogy a ruszkik készítik a világ egyik legjobban menedzselt a communityra abszolút hagyatkozó/odafigyelõn játékát, de ez van. Ez hamarosan vitathatatlan ott lesz a top-ban. Szim ide vagy oda.
Her Laca
Az lepne meg ha a te múltaddal nem így lenne😊
Na majd jön a BOS lesz benne Lagg3 ott majd vitézkedhetsz ellenem😊)
Bár kétlem,hogy az a Lagg 3 olyan lenne mint ebben a játékban levõ Lagg 3😊 Ahogy olvasom nem zengenek ódákat róla (nagyon helyesen) XD

77PXDrebil
Igen Laca csak full reálba és ez volt a 192. küldim.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Her Laca
De te full reálban játszod nem?

Her Laca
<#eljen>
Drágám😊 Én ebben a játékban kutyaütõ vagyok,árkádban néha pár percet õldöklöm,általában jóóóóóóóóóóól meghalok😊) mert megyek a sûrûjébe.
Joy om sincs😊 Egérrel meg ne tud meg ,külsõ nézetbõl pláne😊)Ismersz ,életemben nem játszottam semmivel így😊 Szóval én nem vagyok itt mérvadó személy ,még jóindulattal sem.
Mondjuk a 110 essel minap gyilkoltam vagy 5 gépet ,na az tetszett😊
Tök jó ez így gõzt kiereszteni ,de 10 percnél ,(na max 15) nem bírok foglalkozni evvel a játékkal egyhuzamban😊

77PXDrebil
Csak hogy lássátok nem csak laca tud ilyet. 😄 Lagg 3 11 volt és nem szuper fóka.

Üdv: Drebil

+ FAV

magyar BF109 -et nem leltem 😞

Ez topikba is mehetne. El fog sodródni a wt.com-on a hír.
Elindult egy honlkap, a live.warthunder.com

Ide fel lehet tölteni skineket, meg minden user made content-et, és lehet belõlük válogatni kedvetekre. Betöltitek a megfelelõ mappába és már a Tietek is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Elég komoly agyalás megy már a hivatalos skin topikban, vannak fun skin -ek is, de sokan a valósághûekre törekednek.

Csak, ha lecseréled a 37-est az orrán pitotcsõre! 😄
Coral Springs
Én ilyet szeretnék az Airacobra -ra.

LoL most nézem, hogy 1.39-ben drágább lett az SB repair sry 😊)
Bug.Úgy látszik csak én vettem észre hogy az összes nemzet összes gépénél fenn áll ez a probléma....

Coral Springs
Ez átlagban nem kevés, ahhoz képest amit fejlesztek viszont nem sok. Alapvetõen a P-63 -al megyek és azzal sokkal többet kapok, de én se vagyok lelõhetetlen így ha nem is olyan sûrûn de elõfordul, és akkor behozok egy második gépet. Itt sajnos a csata elején sikerült valakinek leszednie. Egy nap alatt 100-110K RP is összejöhet, egy hét alatt simán kifejleszthetõ egy jet.

Nekem ott nem tûnt fel, lehet azért mert 3-4 köpetnél nem lõttem többet. Ha 2 pontosan betalált már critelt többnyire.
Eagle16
Az 1.37-ben is ilyen volt már...eleresztek egy rövid sorozatot, és össze-vissza billeg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Vb-t ennyire elrontották? 😞 Egyik kedvenc gépem volt az 1.37-ben SB eventeken.
Jah' azt tudom, hogy miket lehet vele csinálni. Korábban már írtam, hogy lehet így fognak betenni hiányzó cockpiteket és cserébe talán adnak a tervezõnek egy valag gold-ot. De az olyanért, mint az egyedi festés, ha dev lennék megsarcolnám a játékosokat gépenként pár goldért 😄 Az fair bevétel lenne egy war-mmo-ban és a játékmenetet nem befolyásolja.
a.carkey
Vsz bug. Viccnek durva lenne! 😄

A medve nem játék.

Eagle16
Jó gép lenne ez a Spitfire Vb, ha nem rángatná a gépet a Hispano Mk. II tüzelés közben...az Mk. II B. összehasonlíthatatlanul stabilabb, még ha kicsit lassabb is a tûzgyorsasága. Az Vb-vel nem lehet 1-2mp-nél hosszabb sorozatokat leadni, és még ezek se oda mennek néha ahova kéne.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

+ Az utána lévõ spiteknél is így van....

Sziasztok,
Szerintetek az egy bug lehet hogy a spitfire XVI-nál az összes hevederben ugyan az a töltény sorrend van?Mindegy hogy stealth vagy ground target.Hefi/hefi/p/t.Azt hiszem a sorrend.

a.carkey
Úgy kellene, mint a POTSban. Megcsinálod, gazsiék jóváhagyják a jobbakat és történelemhûbbeket, és akinek kell, használja. Prémmel v. anélkül.

A medve nem játék.

remélem ez a saját magadnak festés csak egy melléktermék
a dev kittel missziókat, térképeket, repülõket, mûszerfalat is lehet kreálni
szerintem inkább ilyen közösségi besegítés lesz belõle 😊
legalábbis nagyon remélem, hogy ez a céljuk ezzel és az igazán minõségi cuccokat beteszik élesbe
gondolom nem csak hülyeségeket fognak csinálni az emberek, azért néhányan oda szokták magukat tenni rendesen ha modokról van szó 😊
"Remélem hamarosan lesz sok-sok történelem hû festés ha már kiadták ezt a devkit-et"

Szvsz a végcél az, hogy megnézzék mennyire menõ és ha mûködik, akkor prémhez kötik, persze úgy hogy mindenki lássa a motívumot.
NagyiBMX
2.-ik kép marha jó! <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Remélem hamarosan lesz sok-sok történelem hû festés ha már kiadták ezt a devkit-et
ha jól értettem akkor az igazán jókat átemelik idõvel "hivatalosan" is a játékba
És a lentiek mellé hozzájön, ha nem sokkal is, de olcsóbb a repair.
"Mert így egyelõre sok értelme RBben a bombázásnak nincs (SBben nem tudom)."

Ott van értelme, csak meg kell tanulni észrevenni a célt. Nehezen talál meg az ellenfél ha nem direkt útvonalon mész. Sokan még világító céltáblának is használják magukat a füst-el, hogy meglegyen pár airkill bomba kioldás után. Kvázi SB-n olyan, ahogy az RB játékosok elképzelik/szeretnék.
a.carkey
Nekem sem jön mindig össze annyi, mint szeretném, mert leszednek rárepülés után közvetlenül, de szeretem, mert mókás nézni, ahogy nagyon jó körülmények közül kerülünk kevésbé jók közé. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Én fõleg bombázok, szeretem, meg kell is, csak azután kerülnek elõ a vadászgépek.

Ezek szimpla körök, egyik se dupla, még az elõzõ patchben. Mindig mondják, hogy nagyon sokat számít a tier, pl. ha két különbözõ tierû gépet viszel be, lehúzzák egymást, egyébként meg a BR viszi lejjebb az xpt. Mondják, hogy mindig a prémet vigyük be elõször, csak utána a nem prémet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
13at lõttél le, és alig kaptál?

Ok, értem én, hogy nem prém, valamint t3 és t4 együtt repült, de ez akkor is nagyon kevés 13 killért. 😞

A medve nem játék.