War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
GTA V (*.*)
Akinek van P-51-e és F-82-je, a kettõ közül melyik a jobb? Pontosabban, akinek van vagy tesztszerón próbálta érdemes energiát pazarolni az F-82-be, vagy kifejleszteni és továbblépni?
A medve nem játék.
Faxom..
GTA V (*.*)
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha csinálok valamit akkor csináljam legjobb tudásom szerint. Ha nem figyelek oda rendesen nem is kapcsol ki a mindennapi taposómalomból. Ezért azt mondom, ha kefélsz tedd magad oda 100% ig, ha dolgozol tedd magad oda 100%-ig és ha játszol vagy sportolsz akkor is csináld 100% -osan. sokkal jobban fogod érezni magad a bõrödben és a pihenést is meg fogod érdemelni 100%-ig.
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Ha komolyan akarnám venni akkor ugye nem a WT vel játszanék,bár ezt is lehet így is úgy is játszani.
Nem vagyunk egyformák ,mindenkinek mások az igényei.Még a Clod nál is vannak eltérések a játékosok között.Van aki véresen komolyan veszi,van aki kevésbé.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A medve nem játék.
Egy játékmód amiben a repülõgépek nem viselkednek repülõgépek módjára, és a gépek között a kinézetükön kívül nincs különbség. A sebzésére meg mindenki kap egy 4X szorzót. Arra jó csak amíg megszokja az ember a kezelõfelületet és a fejlesztést.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Másfél éve be kellett ülnöm egy multihoz konstruktõrnek, hát az eléggé nagy trauma volt. Azóta most kezdtem játszogatni. Clod hoz jelenleg kevés a gépem. Október körül tervezek komplett gépcserét addig nem fog menni. Úgyhogy lehet egyszerre térünk majd vissza.😊 Addig meg jó ez, hogy ne felejtsek el mindent.
Amúgy kifordítottad a dolgot, azt sem írtam hogy nem javították meg a gépet, csak azt hogy kill -nek vesz a rendszer egy olyan dolgot, ami nem is az valójában. A crew szintje 1015 -ös.
No de mire lõhelyzetbe kerül vele a pógár !!!! Az a mûvészet😊
Meguntam egy pöttyet a dolgot (gyorsan eladtam mindent,hogy nehogy kísértsen) ,de már kezd mocorogni megint valami😊
Most várok,úgyis itt a nyár ,nyaralás,meg sütés -fõzés a kertben így úgy se repkednék,meg most jön ki a Saitek X-55 RHINO joy ,na egy olyanra benevezek😊 Még egy pedál ,egy 5 ös TR meg egy új VGA ,és õszre harckész leszek.
Én vagyis mi meg téged vártunk a Clod ban ,de tudom voltak más egyéb dolgaid,azt sajnálhatod,mert jó kis hirig van ott is😊
Pirulok mint szûzlány a "csippandél són". Laca pláne tõled nagyon jól esik.
A Ricsitõl és Lacától is sok segítséget kaptunk, de inkább a jó hangulatú közös TS-s dogolások, TB3 dogfightok stb. közös repülés élmények azok amik megmaradtak és hiányoznak.
Egyébként sajnálattal hallom Laca, hogy eladtad vagy kidobtad az X52 esedet. 😊
A Lagg 3 valóban fostalicska volt. Viszont az elsõ kompozit részelemeket tartalmazó vadászgép. Bakelit és nyírfaforgács keverékébõl préselték a szárny elemeiket, olcsó volt és gyorsan lehetett gyártani. Viszont nehéz volt mint a "Kerszi féle hamburger" és ettõl lomha volt mint egy lajhár. Az orsózó mozgása említésre sem méltó.stb stb. Az egyetlen jó tulajdonsága az volt, hogy pontosan lehetett vele lõni.
A fagyási problémáim egyébként az NVIDIA driver összeakadástól volt.
De megoldottam ha minden igaz.
Üdv: Drebil
Colat nem iszom. Mondjuk a gyömbért szeretem .😊
Pont ma kaptam cimborámtól a Morgan témában...
<#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tíz dolog, amivel a Captain Morgant keverheted:
1. Cola
2. Gyömbér
3. Cola
4. Gyömbér
5. Cola
6. Gyömbér
7. Cola
8. Gyömbér
9. Cola
10. Gyömbér
ON
Most vagyok túl egy pohár Captain Morganon (rum) ,egy tömet jófajta pipafû kíséretében . És ..arok a világra😊
Egérrel velem is elõfordult már simán, hogy a gépet minden ok nélkül odavágta a leszállópályára.
Lehet, hogy a legénység javítás (repair) szintje nem volt olyan magas, mint a gép tier -je....
A medve nem játék.
Figyelembe se vedd, amit lekörmöltem 😄DDDD
A medve nem játék.