War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Relatív, mihez képest ? A te igényeidhez képest, vagy egy-egy játékmódban való kimagasló teljesítményhez képest ? Ilyen alapon aki a Nascar -ban versenyzik az nem jó autóversenyzõ, mert hogy aki a WTCC -ben rója a köröket az jobb. Ez a gondolkodásmód irracionális. Mindegyik játékmódnak megvannak a top játékosai, én például pro vagyok realistic -ben is, még is elismerem ha valaki jól teljesít arcade -ban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szépen le van vezetve a 1.39 MM elmélet a BR alapján. Kár, hogy teljes hazugság.
RiCSi1234
Test flighton kipróbáltam ezt a La-15-ös jetet, hát a forduláson kívül mindent lehet vele.. 😄 Félelmetesen rossz a többi jethez képest amit próbáltam.

GTA V (*.*)

F-82esbe be nem ülnék semmi pénzért, de meg kell jegyezni hogy M3-as browning van rajta, nem M2-es, tehát 50%-al nagyobb a tûzgyorsasága.

a.carkey
Nem tudom ki hogyan van vele, de ma totál laggy az egész kiba kóceráj.

A medve nem játék.

a.carkey
Bugosak az 500 kg és fontos bombák. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az utolsó lagg szuper. Fentrõl leesel, lelövöd, és vissza. Ezt 10x és jó vagy. 😊

Akinek van P-51-e és F-82-je, a kettõ közül melyik a jobb? Pontosabban, akinek van vagy tesztszerón próbálta érdemes energiát pazarolni az F-82-be, vagy kifejleszteni és továbblépni?

A medve nem játék.

RiCSi1234
Pont az imént, jött a kedvencem, a csudálatos orosz gift P63-A10, egyet köpött, és a B-17-em atomjaira, és hát persze hogy nyertük.. light pillboxra meg 5 db 500 lb-s bomba, és semmi vagy bebuggolt, vagy már nem elég neki!?

Faxom..

GTA V (*.*)

<#szomoru1> Imserõs.Viszont elkezdtem az orosz ágat.Eléggé jó a lagg meg az la 5 is.

a.carkey
Imádom, amikor a legfosabb, legszarabb meccsre jön a négyes szorzó ...

A medve nem játék.

77PXDrebil
A játéknál nem sok komolyabb dolog van a világon.😊

Én úgy vagyok ezzel, hogy ha csinálok valamit akkor csináljam legjobb tudásom szerint. Ha nem figyelek oda rendesen nem is kapcsol ki a mindennapi taposómalomból. Ezért azt mondom, ha kefélsz tedd magad oda 100% ig, ha dolgozol tedd magad oda 100%-ig és ha játszol vagy sportolsz akkor is csináld 100% -osan. sokkal jobban fogod érezni magad a bõrödben és a pihenést is meg fogod érdemelni 100%-ig.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Még most is ott vagyok és mûanyagfröccsöntõ-szerszámokat tervezek, jelenleg. (angolul mold-designer)

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Helyén kelk kezelni és akkor fun.Régen még joyal is simán lehetett vinni.Bemegyek,lövöm amit érek,és lesz.rom ha leszednek :-)
Her Laca
Én ezt csak azért játszom,mert repülõ gépek vannak benne😊
Ha komolyan akarnám venni akkor ugye nem a WT vel játszanék,bár ezt is lehet így is úgy is játszani.
Nem vagyunk egyformák ,mindenkinek mások az igényei.Még a Clod nál is vannak eltérések a játékosok között.Van aki véresen komolyan veszi,van aki kevésbé.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a.carkey
Szerintem is fun! 😄 Nem kell túldimenzionálni. Ha egy géppel repkedek, akkor grind jellege van, amit nem akarok és hamar montonná válik. A WoTot ezért is utáltam. Grind, grind, grind. Itt meg játszom, fun, pörgõs, és napi öt gyõzelemig bõven elégséges idõtöltés.

A medve nem játék.

Nem is értem hogyan bírod.
Egy játékmód amiben a repülõgépek nem viselkednek repülõgépek módjára, és a gépek között a kinézetükön kívül nincs különbség. A sebzésére meg mindenki kap egy 4X szorzót. Arra jó csak amíg megszokja az ember a kezelõfelületet és a fejlesztést.

Her Laca
Én arcadban repkednek néha<#awink>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jó játékosok és az Arcade? A jó játékosok nem az Arcadeban repülnek.

És azt se felejtsd el hogy van aki magasról sz*rik rá. 😉 Élvezi aztán kész.Nem mások statisztikáit nézegeti menet közben. 😊

a.carkey
*jl

A medve nem játék.

a.carkey
Meg arcade, ahol az emberek többnyire különbözõ gépeket húznak és azokkal szedik ki az RPt a modulokhoz, és a következõ feljesztendõ géphez.

A medve nem játék.

a.carkey
Ne felejtsd el, hogy van akinek a 9bõl mondjuk 4 bomber.

A medve nem játék.

No és ott mit konstruáltál? <#vigyor>

Coral Springs
Engem frusztrálna hogy a másik több kill -t csinált mint én, és még gépet se vesztett. 7x meghalni 10 kill -hez, hát lol, tier 4 -ben is nagyítóval kell keresni a jó játékosokat. Mondjuk a 9 halálhoz képest jobb, az a rekord amit láttam eddig.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

77PXDrebil
Hááát Laca.

Másfél éve be kellett ülnöm egy multihoz konstruktõrnek, hát az eléggé nagy trauma volt. Azóta most kezdtem játszogatni. Clod hoz jelenleg kevés a gépem. Október körül tervezek komplett gépcserét addig nem fog menni. Úgyhogy lehet egyszerre térünk majd vissza.😊 Addig meg jó ez, hogy ne felejtsek el mindent.

Coral Springs
Valamilyen okból nekem rontott ez a frusztrált hülyegyerek, kilõttem két gépét azt még neki áll feljebb. Ha megtámad egy csapattárs az rendesen fel tud idegesíteni, szarok én a büntetésre.

Coral Springs
Hát ezt a szót hogy "épségben" nem tudom hogy lehet még érteni, de ha máshogy értek valamit akkor leírom.

Amúgy kifordítottad a dolgot, azt sem írtam hogy nem javították meg a gépet, csak azt hogy kill -nek vesz a rendszer egy olyan dolgot, ami nem is az valójában. A crew szintje 1015 -ös.

Her Laca
"Az egyetlen jó tulajdonsága az volt, hogy pontosan lehetett vele lõni."

No de mire lõhelyzetbe kerül vele a pógár !!!! Az a mûvészet😊

Her Laca
X52? Drebilem te lemaradtál😊 Volt itt már G 940 gtx 780 😊)
Meguntam egy pöttyet a dolgot (gyorsan eladtam mindent,hogy nehogy kísértsen) ,de már kezd mocorogni megint valami😊
Most várok,úgyis itt a nyár ,nyaralás,meg sütés -fõzés a kertben így úgy se repkednék,meg most jön ki a Saitek X-55 RHINO joy ,na egy olyanra benevezek😊 Még egy pedál ,egy 5 ös TR meg egy új VGA ,és õszre harckész leszek.
Én vagyis mi meg téged vártunk a Clod ban ,de tudom voltak más egyéb dolgaid,azt sajnálhatod,mert jó kis hirig van ott is😊

Nálatok jó a szeró?

77PXDrebil
Húúú ha!

Pirulok mint szûzlány a "csippandél són". Laca pláne tõled nagyon jól esik.

A Ricsitõl és Lacától is sok segítséget kaptunk, de inkább a jó hangulatú közös TS-s dogolások, TB3 dogfightok stb. közös repülés élmények azok amik megmaradtak és hiányoznak.

Egyébként sajnálattal hallom Laca, hogy eladtad vagy kidobtad az X52 esedet. 😊

A Lagg 3 valóban fostalicska volt. Viszont az elsõ kompozit részelemeket tartalmazó vadászgép. Bakelit és nyírfaforgács keverékébõl préselték a szárny elemeiket, olcsó volt és gyorsan lehetett gyártani. Viszont nehéz volt mint a "Kerszi féle hamburger" és ettõl lomha volt mint egy lajhár. Az orsózó mozgása említésre sem méltó.stb stb. Az egyetlen jó tulajdonsága az volt, hogy pontosan lehetett vele lõni.

A fagyási problémáim egyébként az NVIDIA driver összeakadástól volt.
De megoldottam ha minden igaz.

Üdv: Drebil

Her Laca
Én mindenbõl a tisztát favorizálom😊 Max a fröccs ami kevert😊)
Colat nem iszom. Mondjuk a gyömbért szeretem .😊

OFF

Pont ma kaptam cimborámtól a Morgan témában...
<#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tíz dolog, amivel a Captain Morgant keverheted:
1. Cola
2. Gyömbér
3. Cola
4. Gyömbér
5. Cola
6. Gyömbér
7. Cola
8. Gyömbér
9. Cola
10. Gyömbér

ON
<#eljen> gyömbérrel nagyon finom,de tisztán is jó . 😊

Her Laca
Spiced.

Spiced vagy dark?

Her Laca
Este 6 kor???? Nem is tudom mi kéne ahhoz ,hogy ilyenkor volán mögé üljek😊
Most vagyok túl egy pohár Captain Morganon (rum) ,egy tömet jófajta pipafû kíséretében . És ..arok a világra😊

Ha nem kéne vezetnem, meg is oldódna ez a probléma... <#vigyor3>
Her Laca
Célzóvíz ! Célzóvíz!😊 Segít kenni a berozsdált ízületeket is😊

Még Karácsony elõtt repültem utoljára, gondoltam repülök egy kicsit... Nem kellett volna, 2 meccs, két halál. Lelõttek mint egy kutyát, azt hiszem elfelejtettem repülni! 😞
Fura Alak
Nekem az épségben = további sérülés nélkül, de én abban nem lehettem biztos, hogy te is így érted, mikor írtam. 😉
Egérrel velem is elõfordult már simán, hogy a gépet minden ok nélkül odavágta a leszállópályára.

Lehet, hogy a legénység javítás (repair) szintje nem volt olyan magas, mint a gép tier -je....

2 hét kihagyás után mentem 1 meccset RB-n PE-3/E-vel... Terror of the Sky, Final Blow, Mission Maker, Antimech, Bulletproof... Ég a pofámon a bõr...
Coral Springs
Nálad mit jelent az, hogy épségben letenni egy gépet ? Ha itt ott leszakad valami az még belefér ? Ne menj pilótának, a fõnökeid nem tolerálnák ezt a szemléletet.

a.carkey
Másik bug, hogy eddig kiírta, ha rámentél bármire a küldetés végén, hogy mennyi ideig repültél, a gyõzelmeidbõl mennyi RPt szedtél ki gépenként, stb. Most, nem jön fel info ha a kurzort ráviszed a listán bármire.

A medve nem játék.

Õõõ bocsesz nem bírtam aludni, ezen okból kicsit tintás voltam, amikor beírtam 😊

Figyelembe se vedd, amit lekörmöltem 😄DDDD
a.carkey
A patch óta elõször repültem ... ÚÚÚÚÚ de elqurták a BTD rep modeljét! összekeverték a B25ével. 😄

A medve nem játék.

Jó lenne 210 is már bekerülne ( a magyar persze)
Her Laca

Her Laca

Her Laca