War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt ez már tényleg pay to win, még a MiG-15 -el is megbaszhatod magad ha default. Az meg a másik hogy az egyik team MINDIG generációkkal jobb, semmi balance nincs, a tudásodat kenterbe vágja egy noname senki is ha jobb a gépe. Az meg mennyire lehet random hogy 30% -os win ratio -m van az La-174 -el, hogy mindig én vagyok a fasz rossz végén ? Szerintem semennyire (MM), de inkább nem is agyalom tovább mert vicc kategória.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem hinném hogy mi tudnánk konstruktív javaslatot adni a problémádra csak kíváncsi vagyok mi a hiba, mert ilyenrõl még nem hallottam. Lassan több mint 1,5 év alatt.
Gondolom magas nekik mint gyalogbékának az eperfa!!!! Ruszki burnyákok!!
Bocsi kiakadtam éppen szétesett az enemy....oszt fehér képernyõ hiba ablakkal.
Mindent megcsináltam amit írtak a fórumban...L***szt sem ért!!!
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Örül 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a lényege ennek a gépnek (és szerintem az La-15 -nek is bár azzal nem fogok repülni), hogy meg kell vele emelkedni, ha van fent top jet azt el kell kerülni, meg kell várni amíg lejjebb helyezõdik a csata. Utána jössz te a képbe, és tulajdonképpen egy energiaharcot kell folytatni, gyors gép de manõverezõharcra esélytelen. A másik hogy idõbe telik amíg megszokja az ember (fõleg a célzást), addig rengeteg a szopás. Majd kíváncsi leszek mit hoznak a fejlesztések.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Valaki írna olyan képfeltöltõ oldalt, aminél mûködik is a belinkelés ide? (egyebek mellett a kepfeltoltes.hu miért tiltott?)
Akkor csak simán:

<#eplus2>#eplus2>
innen elveszünk, oda adunk 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kivéve nekem az SM.79 1936 -al, ahol is a 7.7mm -es tornyokba való friss lövegeket nem tudom kifejleszteni, ráadásul az azt megelõzõ 7.7mm -es töltényheveder neve "Turret 7.7 mm belts" helyett "Turret %s mm belts"....
Nekem még az sem segített, hogy nyomtam egy gép restart + launcher -bõl fájl ellenõrzés kombót...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci