War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Na azt hiszem befejeztem a jet -es pályafutásom, a kibaszott tier 5 -ig nem akkora szopás eljutni mint egy jet -re kifejleszteni az alkatrészeit.
Itt ez már tényleg pay to win, még a MiG-15 -el is megbaszhatod magad ha default. Az meg a másik hogy az egyik team MINDIG generációkkal jobb, semmi balance nincs, a tudásodat kenterbe vágja egy noname senki is ha jobb a gépe. Az meg mennyire lehet random hogy 30% -os win ratio -m van az La-174 -el, hogy mindig én vagyok a fasz rossz végén ? Szerintem semennyire (MM), de inkább nem is agyalom tovább mert vicc kategória.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ne vetítsd ki egy országra, blõd általánosítás. Hasonlítsd már össze a nyugati gyártók, nulla innovációs projektjeivel. Ez egy "viszonylag" nemzetközi proh'jekt, aminek a hq-ja RU. Ennyi. Profi csapat ez, akiknek munkájuk a hobbijuk, csak ótvar a menedzsmentjük. (az kritikán aluli vagy nincs elég zseton)

Nem hinném hogy mi tudnánk konstruktív javaslatot adni a problémádra csak kíváncsi vagyok mi a hiba, mert ilyenrõl még nem hallottam. Lassan több mint 1,5 év alatt.
77PXDrebil
Ennyi pecs és a tetû képernyõ illesztési problémát egyikben sem oldják meg!!!!!!!!!

Gondolom magas nekik mint gyalogbékának az eperfa!!!! Ruszki burnyákok!!

Bocsi kiakadtam éppen szétesett az enemy....oszt fehér képernyõ hiba ablakkal.

Mindent megcsináltam amit írtak a fórumban...L***szt sem ért!!!

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Jah pont amiatt megéri bent hagyni, mert csak a manuálisan átírt marad meg, de nem felejtõdik el, amennyiben kéne. Helyet nem foglal, az auto törlõdés miatt. Ma én is vagy 5x megnéztem a videot mikor elkezdett ollózni 109-el a RED-es csóka (elég profin csinálta). Majdnem sikerült neki, mert eléggé alapjáraton ment a motorom. Az olló utolsó nagy kerülõ ívénél tartott, mikor hirtelen mögém érne. Kicsit elszámolta, nem csoda WT-ben könnyû benézni. Közelebb jött, mint kellett volna felkaptam a gép orrát lõttem egyet kb-ra merre lehet, mert látni a fülkétõl semmit sem lehetett és olyan szinten telibe nyomtam az engine-t, hogy mint egy üstökös szállt tova. Rohadt az jól jött az automentés, mert kíváncsi voltam, hogy mi történt, nem láttam semmi bentrõl. És a fuldokló röhögéstõl elfelejtettem menteni, ráadásul az uccsó enemy volt eventen.
Pedig csak az utolsó pár darabot tartja meg. Azt hiszem talán tízet. Automatikusan felülírja a régebbieket.
Érdekes lett a yak-1, jó rég nem mentem vele. Kb 60-65% thr-nél kezd lehûlni a motor. A hõmérséklet változás sebessége sokkal nagyobb negatív irányban, mint régebben (mondjuk túl se melegedett eddig). Talán egy gépnél sem lehetett az elõzõ peccsben ennyire lehûteni akkor, ha a gép fent maradt. Remek koncepció, ha ezt átvitték más gépekre is a jellemzõjük szerint, így legalább játszani kell a gázkarral rendesen.
Coral Springs
Nekem a kezdetek óta manuális a replay mentése, foglalja a helyet és nincs kedvem egyesével törölgetni õket. Mentem amikor van egy olyan moment amiért érdemes, ez csak akkor gáz ha megfeledkezek róla.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

auto mentés nincs? ki lehet egyáltalán azt kapcsolni? 😊
Coral Springs
Tegnap volt egy komoly kill -em az La-174 -el. Emelkedek közel függõlegesen, mögöttem egy MiG-15, egy enyhe sérülést tudott okozni mielõtt átesett, én kb vele együtt estem át és szarrálõttem. Beküldhettem volna a Phly -nek, de mire eszembe jutott a replay már kiléptem a menübe.

Valamt állíthattak ,mert repes beállítással is jó az fps (jó a tankos szerverhez képest)
http://warthunder.com/en/news/551/current/

Örül 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
A matchmakingel valamit csináltak.

A medve nem játék.

Új peccs. Kemény egy hétig volt gyengébb a MiG-15 mint a Sabrek. 😄

Fura Alak
Hmmm.... Nálam is Turret %s mm belts.

A repülõ készítés az hogy van? Mi a progi neve?

Coral Springs
Én amennyire észrevettem a cannon -os verzióval elég durva mûsort szoktak rendezni egyesek, nem tudom FM terén az miben különbözik a többitõl de megkockáztatom hogy annak jobb az FM -je. Persze én még nem repültem vele így biztosra nem mondhatom, meg szerintem nem is fogok.

Coral Springs
Megy a mûsor ha akar, ebbõl 4 jet a többi propelleres.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a lényege ennek a gépnek (és szerintem az La-15 -nek is bár azzal nem fogok repülni), hogy meg kell vele emelkedni, ha van fent top jet azt el kell kerülni, meg kell várni amíg lejjebb helyezõdik a csata. Utána jössz te a képbe, és tulajdonképpen egy energiaharcot kell folytatni, gyors gép de manõverezõharcra esélytelen. A másik hogy idõbe telik amíg megszokja az ember (fõleg a célzást), addig rengeteg a szopás. Majd kíváncsi leszek mit hoznak a fejlesztések.

Coral Springs
Arcade top 500, Historical top 1000.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Usa bias topic-ok százai nyílnak. Kicsit röhelyes csak 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fellner
Igen az, neki valahogy jobbat tett FM változás mint a többinek.

Az amcsiknál az utolsó verzió elég jónak tûnik a meccsek alapján, jól mozog és erõs a fegyverzete. A többin elég ratyi a csúzli. (persze nekem egy sabrem sincs, ezt csak a kinyiffanásaim alkalmával figyeltem meg.😄)

Nerfet a Sabre? Mintha olyan hûde tuti gép lenne.

Fellner
Mindet jet ilyen, már csak a sabre meg a 163 használható, kövibe remélem a sabre is megkapja nerfet és használható lesz a lentebb látható csodagép.

Utolsó próba:

Kész, feladom.
Valaki írna olyan képfeltöltõ oldalt, aminél mûködik is a belinkelés ide? (egyebek mellett a kepfeltoltes.hu miért tiltott?)

FAIL.

Wtf...

Epic fail... <#falbav>
Akkor csak simán:

Na, mit hozott a nyuszi?

<#eplus2>

Coral Springs
Meglett az La-174 de nem gondoltam volna hogy egy ekkora szar gépért megy a fejhajtás. Ez a gép egy irányíthatatlan kõ egy hajtómûvel. Megnézem majd mit változik a helyzet a fejlesztésekkel, ha semmit akkor kuka.

csökkentettek rp-ket viszont 1-1 tierhez több gépet kell már kifejleszteni
innen elveszünk, oda adunk 😊
JethroHUN
Csökkentették volna az Fw190 A-5 megszerzéséhez kellõ RP-t? Mintha 75k kellett volna, most csak 36k. Az A1 meg akkor új gép, de T2be...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PLaci
Bug, legtöbbször restart -al megjavul...
Kivéve nekem az SM.79 1936 -al, ahol is a 7.7mm -es tornyokba való friss lövegeket nem tudom kifejleszteni, ráadásul az azt megelõzõ 7.7mm -es töltényheveder neve "Turret 7.7 mm belts" helyett "Turret %s mm belts"....
Nekem még az sem segített, hogy nyomtam egy gép restart + launcher -bõl fájl ellenõrzés kombót...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

restarttal megjavult.
egy kérdés😛47 D28nál a bazookát nem lehet kifejleszteni csak megvenni,ha ráviszem a nyilat ki írja hogy 1200 RP de nincs fúl amivel eltudnám indítani csak buy for GE.Valami ötlet??vagy csak nálam ilyen?
*Bf109K skin

ááááá ha van egy Bf 109 skinem és azt akarom ráhúzni a G10-G6-ra akkor miért nem engedi? hiába írom át a USER TEMPLATE-et...valaki tud segiteni?

a.carkey
Nem tudom hogy képzelik ezt a laggos szart egész hétvégén???

A medve nem játék.

PLaci
Nem csoda, hisz a V5 azt jelenti, hogy ez az 5. számú prototípus, nem szériagép.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ez a másik baj, nem emelkedik olyan jól hogy kivitelezhetõ lehessen

nagy magasságban 5-6-700-al durva manõvereket lehet vele nyomatni,de sajnos lehetetlen kihasználni,mert senki nem játszik olyan magasságban....

RiCSi1234
Semmire nem jó. 😄 Lehet vele alkotni, de.. Amiket leírtál róla, az sajnos igaz.

GTA V (*.*)

p51 d5-el repült már valaki egy jobb kört, vagy esetleg jó a statja vele mert az adhatna pár tippet, szerintem szörnyen rossz gép, azon a szinten az a fegyverzet egy vicc, nagy sebességnél sután mozog, fordulni nem tud...

Német tier 1 HE 112 V-5 nektek nem sz@r? Én nagyon utálok vele repülni, szerintem semmi tûzereje nincs illetve nehéz vele fordulni is! :S
Coral Springs
Hogy mi ? Kihívásról beszélsz, közbe Spitfire 9 -el repkedsz, azzal az op szarral. Hagyjad már magad ember, vicc kategória vagy. <#hehe> Mutassál már nekem valami statisztikát arról amit írsz, eléggé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban fõleg magamat ismerve.

Errõl beszéltem, aki jól belakja az RBt vagy SBt, és profi játékossá válik, az nem fog visszamenni Arcadeba hohóckodni a tizenévesek közé. Nem kihívás.

Majd 1-2 elismero screenshotot is tolhatnal mas jatekosokrol, hogy hiheto legyen amit irtal. Persze nem lesz egyszeru mert arcadban max csak az az 1-2 betevedt realistic pro fogja ovni olyan szinten a gepeit mint te, masok pl. ha az objectivre mennek, akkor lazan vesztenek gepet.

Coral Springs
Amióta megvan a prémium A-10 csak azzal repülök, volt vele úgy másfél hónapom RB -n, azt mostanában meg AB -hoz van kedvem leginkább. Ha ritkán lelõnek behozom a Yak-9T -t, de kb ez a két gép amelyekkel repülök, és egyáltalán nem untam rá.

Coral Springs
Én imádok repülni, viszont fontosnak tartom a teljesítményem is, másképp nem lehet elõrébb jutni egy MMO -ban. Ez utóbbinak a mellékterméke hogy elkezded figyelni a statisztikákat, rossz szokás de hát ez van, sokan vannak még így. Persze sok múlik az adottságokon is, én például nagyon jól tudok célozni, ami nem kis elõny másokkal szemben, taktikát is építhetek rá.