War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

folyamatosan nem jó pásztázni, legalábbis nálam lehet h a gyenge fps miatt de a repülõgép mozgása + a nézelõdés mozgása miatt homályosabb lesz minden és sokkal nehezebb észrevenni bármit is

ha már közel van a gép akkor nem annyira zavaró mert tudod mit kell nézni de amikor csak pixeleket kell vadászni akkor sokat számít, hogy ne mozgassa az ember a fejét folyamatosan 😊
Hát ez az. Nem irányba nézni kell, hanem a tekinteteddel folyamatosan pásztázni 270, de minimum 180 fokban. Nem megy egérrel vagy hatswitchel.

a.carkey
Életképek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ég, akkor ég. 😊

Nem lett meg az ötödik karika. 😊

A bíró ezért kicsit felhúzta a szemöldökét ... 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
Ha van joy-on "pilot hat" gomb úgy egy kicsit jobb de tény hogy sokat dob az egészen a fejkövetés.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nekem van, de eszembe nem jutna bemenni rá fejkövetõ nélkül és egérrel nézelõdni, miközben azon áll minden hogy idõben meglátod e a veszélyt vagy az ellenséget. Folyamatosan nézelõdni kell, ez egérrel nehézkes.

Fura Alak
SB -t még nem toltam, de míg nincs Joy nem is fogok, nincs kedvem szívni az egérrel. 😊

SB módban nem, ott közben te vezeted a gépet a joystickkal.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Fura Alak
Gunner nézetben automatikusan vízszintbe áll (enyhe emelkedésbe) minden, amin van lövész. 😉

Coral Springs
"De legalább a japót rohadt drágán javitjàk..."

Akkor nem nagyon írtál ide, amikor nem rég Shiden Kai, Zero vs. F4U (és még egy-két esélytelen gép) event volt. Javítsanak csak drágán.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a gond az itt, hogy beállítod magasságba amihez ugye nem sok dolog kell aztán onnantól mintha árkádban vagy rb-ben játszanál egérrel nézelõdsz, mindent látsz és lelövöd aki közel jön 😄
Fura Alak
A B-17E/F -et a németek is szembõl támadták, ha tudták, ezért is vették át a YB-40 -esbõl az orr-tornyot a G -ben. 😉

az csak eye-candy meg tüzijátékra jó 😊

fényes nappal nehéz bombázók alá sunnyogni fõleg, hogy ugye wt-ben még automata radar is van a bombázókon a lövészek személyében 😄
na meg ugye a 17en ott van alul a gömb, a hátsó is elég mélyre tud lõni 😊

egyetlen jó taktika ha szembõl mész rá és lelövöd mert ha nem sikerül akkor csúnya bajok lesznek utána 😊

de szembõl is ki tud szedni egy kis szerencsével
Fura Alak
Schräge Musik?

a 45-ökkel lehetne szaggatni a nagy dögöket csak hát azok végig csak az eget pásztázzák gunner nézetben és a repülõkre mennek úgyhogy már másfél kilométerrõl kezdenek bemérni lövésekkel és 1 km-nél már szépen el is találnak úgyhogy nem igazán lehet megúszni sérülés nélkül és inkább instant halál van mint sérülés 😄
Jó lehet. Japán oldalról a jelentkezõk kébé fél óra alatt fognak eltûnni. 😄

ismerem.A maradékot meg a mustangok darálják.De legalább a japót rohadt drágán javitjàk....
érdekes event 😄
zhengzhou-n kell menni
p-40, p-47, mustangok, b-25,b-17 - az összes ki-(61,84,45,49) ellen 😊

szóval sétarepülnek a 17esek és leggéppuskáznak mindenkit az égrõl 😄
Milyen event van?
Földközeli spottal mindenkinek szinte gondja van simen.Sokan sokféle beállitással próbáltak,de ez inkább játék hiba.Vannak javaslatok (fényvisszaverödés stb) csak változás nincs.Hiv. sim forumon vannak tippek,de ami egynél mükszik másnál nem biztos.Itt már a gépmgraf kártya, monitor erösen befolyásol.Én custom duelekre járok néha (jó buli ha sokan vannak) és ott lehet próbàlgatni a beállitásokat.Ha lelönek legalàbb ingyen van a javitàs
na bementem sb eventre.. totál idõpazarlás 😄
b-17 trollkodás megy aztán annyi 😊
ó változik a szerencse 😄

tegnap pl bementem hosszú kihagyás utána egy sb-re egy mig-3assal, olyan szépen megettek reggelire pedig jobb helyzetben voltam 😄
Sikerült 1 meglepetés sorozatot eleresztenem aztán amikor már finoman kellett volna operálni össze-vissza rángattam a gépet..😊
Utána meg mint egy komphajó úgy sikerült csak navigálni vele és a he 112 nem kegyelmezett és egy 20 forintoson utánam emelkedett 😄
Tegnap is én húztam a rövidebbet.. 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

jójó..😛
majd ha úgy alakul kigurulok eléd és akkor büntethetsz 😄
a minigun effekt hang külön pirospont 😄
Eretnekség, a spanyol inkvizíció elé vetünk! 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Troll on

tyû ilyen kell nekem is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Torzonborz
Repülj pár SB kört mert nem érted mi a gondom.
Messzirõl az álcafestés semmit nem jelent amikor még egy kis pötty a gép.
De egyszerûen nem veszem észre földközelben. Lehet a szememmel van baj vagy inkább postfx beállítást kéne mókolni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Megelõztél 😊
Errõl szól az SB mód meg az álcafestés a gépeken. 😄

Torzonborz
Nem lehetne inkább a játékról beszélni ?
Hogy legyen ON is : SB-n mit lehetne csinálni hogy a földközelben repülõ gépeket észrevegyem ? Fõleg ha normál ( barnás ) földfelszín felett repkednek.
Néha már túl késõn veszem észre a gépeket.
Pedig fel szoktam menni kicsit magasabbra és körözés közbe sasolok körbe .

Ulvar
Nagyon offba ment a topic gyerekek 😊 Jött peccs, igaz az kevésbé vonatkozik a représzre, csak most a tank eventekbe már tényleg bejöhettek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Coral Springs
Akkor is ökobbak lennénk, ha mondjuk a bõvítés tórium reaktorokkal történne meg.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
"hanem kizárólag az USÁnak köszönhetjük azt hogy felszabadultunk az orosz katonai megszállás alól" Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A 70-80 -as évekre a Szovjetunió egyre inkább válságba került, miközben a nyugat gazdaságilag átalakult (kapitalizmus) addig jöttek mentek
az SZKP fõtitkárok miközben a rendszer elavult lett. Gorbacsov volt az aki belátta hogy a Szovjetunió a jelenlegi formájában tarthatatlan, és olyan reformokat hozott amelynek a hatására megindult a rendszerváltás Európában, majd lemondásával megszûnt a Szovjetunió. A másik, ellenzed a kommunizmust, közbe próbálod rejteni de asszociálsz a fasizmussal. Ne legyél álszent please.

Izraelrõl meg annyit, ha egy népet már több mint 2000 éve üldöznek, annak biztos jó oka van.

77PXDrebil
Nyugi nem szopok be semmit se jobbról se balról aki az elmúlt 23 évben megfordult a parlamentben mind "magyar politikus" ez olyan mint a "magyar foci" ugyan azt próbálják játszani mint más országokban, de nem sikerül.😊 A "magyar politikus" is közéleti személyiségnek indult aztán egy gátlástalan, kókler, tolvaj sikeredett belõle.

De Paksi bõvítésre visszatérve Lehet, hogy a szerzõdést egy céggel kötik, de a hitelt azt a putyin kormány biztosítja. És ha adósai leszünk az embernek szerinted nem fogja kihasználni a helyzetet, ha úgy adódik? Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem. Egyébként mint mûszakilag tájékozott egyed azt mondom, ha ennek a hitelnek a felét rendszer korszerûsítésre és alternatív energia hordozók kiaknázására fordítanánk Ugyan ott lennénk mint a bõvítéssel viszont több munkahely keletkezne. Ne adj isten kicsit ökobbak lennénk...😊

Na mindegy biztos lesz új stadionja a Paksi focicsapatnak.

Üdv: Drebil

ui: Mért nem makramézik ez az orbánc gyerek? Lenne egy csomó fonal gyárunk...😄

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

"Ezt még a legsötétebb USA gyûlölõ magyarnak is be kéne tudnia látnia, meg emlékeznie arra, milyen is az az orosz megszállás."

3-4 generáció nõtt fel, mióta a ruszkik agyba-fõbe verték a nagyszülõket mint felszabadítók, amíg a nácik lordként/gavallérként kezelték a magyarokat. Azóta 3x körbe fordul a világ, most inkább így éjjel nem térek ki a részletekre. Nincs kedvem.

A legfontosabb, hogy nagyapáink/dédnagyapáink kora összehasonlíthatatlan a jelenünkkel. Ez a mi idõnk, mi rövid életünk. Ne a durván 100++ éves történések határozzák meg céljainkat, mert a jövõt mi alakítjuk.
"Nem jut e eszébe a kínai barátainknak "ha nekik lehet akkor nekünk is"

Nem, ha lesz kedvem és nem leszek fáradt kifejtem bõvebben.
Nem kell beszopni azért amit a töksötét baloldali média ír. Attól még, hogy megrendeltük egy orosz cégtõl az egyébként korábban általa felépített erõmû bõvítését, attól az még nem jelenti azt hogy mi állami szinten bratyizunk az oroszokkal. Teljesen logikus üzleti lépés volt az ország energiaimport szükségletének a csökkentésére, ennyi. Nem kell túlradramatizálni.

Aha. Õk meg elfoglalták fél európát, ráerõltették a sosem mûködött gazdasági és világnézetüket, akinek meg nemtetszett azt kiírtották vagy ellehetetlenítették. És nem rajtuk múlt hogy visszatakarodtak a saját határaik mögé, hanem kizárólag az USÁnak köszönhetjük azt hogy felszabadultunk az orosz katonai megszállás alól. Ezt még a legsötétebb USA gyûlölõ magyarnak is be kéne tudnia látnia, meg emlékeznie arra, milyen is az az orosz megszállás. Az orosznál mocskosabb, rosszabb nemigen van a palettán, és az az igazság hogy az USA még a legrosszabb napján is sokkal jobb alternatíva.

Arról meg hogy milyen civilizáltan kezelik a problémás helyzeteket, érdemes megnézni mit csináltak a szabadságra vágyó, muzumán csecsenekkel. Vagy hogy hogyan viselnek most háborút az összes nemzetközileg elfogadott szabály (azonosító a katonáknak, hadüzenet stb) mellõzésével. Civilizálatlan állatok az oroszok, semmi több. A nyugat civilizált partnerként kezelte õket, aztán mire ment vele. Semmire, állatok ezek, csak az erõ mutatásából értenek. Jól bebizonyítják ezt most Ukrajnában.

Izrael meg? Én se kedvelem õket különösebben, de ha valakit 2000 éve próbálnak folyamatosan kiírtani, akkor meg tudom érteni hogy így viselkedik. Van nekünk egy macskánk, három hónaposan találtuk annó a szabadban csonttá soványodva. Most hét éves, azóta senki se bántja, de a mai napig bizalmatlan az emberekkel és azonnal elszalad ha valaki egy partvisnyelet, cipõt emel fel vagy egyszerûen megzörget egy zacskót. Akinek sokáig küzdenie kellett az életbenmaradásért, az bizony mindig így fog viselkedni másokkal, és akkor és majrézik ha senki se akarja bántani. Ez így mûködik.

77PXDrebil
Hát igen mi ezeknek a történéseknek max. a levét isszuk, de csak így utálkozhatunk a nagyokra egymás között. Persze egyik sem jobb a deákné vásznánál. Csak az hogy államilag bratyizunk a muszkákkal(egyszer csak) az nagyon nem tetszik.

nomen eszt omen: ha most putyinéknak simán engedik ezt az Ukrán dolgot (mert pár ilyen fing szankciót kiröhögnek.) Nem jut e eszébe a kínai barátainknak "ha nekik lehet akkor nekünk is" "különben is itt termel nálunk az összes nagyobb amcsi cég...oszt minket mivel szankcionálnak?"

Ne legyen igazam....

Töri óra: Mussolini bevonult Etiopiába... a népszövetség azt mondta ejnye-bejnye....Erre a Japók bevonultak Kínába mert, ha az Olaszoknak lehet...és lõõn a népszövetség megint irgum-burgum. A többit nem írom le. De a történelem ídõröl ídõre ismétli önmagát.

Jó gondolkozást.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Coral Springs
Putyin megmondta a frankót, ti elfoglaltátok Irak -ot, Afganisztánt, és Líbiát. Hát ennyi, ha utálni kell valakit akkor részemrõl az USA és Izrael. Persze ez csak politikai utálat, se az átlag amerikaival, se az átlag zsidóval nincs problémám. A nagy demokráciában nem kérdezték meg az amerikaiakat, ti akartok egyáltalán háborúzni ?!

Btw azt a helyzetet elég profin kezelték le eddig, mint világgazdasági nagyhatalom. Amcsik fellógattak volna nyilvánosan példát statuálva pár "tenorista" manust. Persze nincsenek illúzióim a ru oldal feddhetetlenségérõl sem.
Nagyon ne vedd komolyan, trollkok soxor csak úgy, mert olyan a kedvem. Néha a szélsõséges/idióta kijelentésekre téma indul be 😊
Hát elég messze vezetett ez a grafikai hibajelenség 😄
77PXDrebil
Egyébként alapvetõen toleráns ember vagyok, de én sem vagyok mentes az elõítéletektõl. A francicák és a ruszkik a nagyon nem szeretem fiókban vannak nálam. A ruszkik azért amit a családommal meg az országgal tettek és nem változtak meg csak másik öltönyt húztak, lásd Ukrajna! A franciska meg egy genny népség, mindenkinél jobbnak tartják magukat, de csak egyszer nézz körül a Champs-Élyséesén kívül, olyan helyeket láthatsz, hogy ahhoz képest a 8ker Versailles STB. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a nagy számok törvénye alapján ezek között is akad rendes ember, de én még nem találkoztam ilyenekkel.

77PXDrebil
Rákerestem a hiba kódra és egybõl kirakta a WT honlapokat meg fórumokat.

a lényeg hogy az Nvidia és néhány ATI kártyánál a driverek nem tudnak huzamosabb ideig együttmûködni a játékkal. Javasol néhány megoldást hivatalosan, mindet kipróbáltam, de csak idõlegesen hoztak javulást. Van, hogy ki sem dob 2 óra alatt, de olyan is van ,hogy tízpercen belül kétszer. Nem függ a játékon belüli helyzettõl kidob a gép választóból és a csata közepén egyaránt. Egyébként tisztában vannak a problémával. Elég sokan panaszkodnak.

Üdv😄rebil

Rendben.Köszönöm a válaszokat.

Live szerón is lehet a CBt-esknek tankozni event alatt, így most mindenki egyszerre akart fellépni, amit nem bírt a szerverük.
Ulvar
Szarok voltak a battle-ök GF-ben legalább is. Laggoltunk ezerrel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"Server is busy.Try again later."Mi történt?

a.carkey
Kicsit néztem a patch miatt, de furcsa így együtt látni a tankokat és a repcsiket.

A medve nem játék.

Igen

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Torzonborz
Srácok vki használ itt házilag öszetákolt usb-s freetracket ?