38447
  • Her Laca
    Ne csináld már:) Szerintem ennyi idő után hótmindegy mibe pattansz bele,nem a gép a lényeg te is tudod.
  • a.carkey
    Ruszki Jak1 űrtechnika. :)
  • RiCSi1234
  • 77PXDrebil
    Igen elfogult vagyok!:)

De a "szánalmas hozzáállás"-t kikérem magamnak! Abban mi a "szánalmas hozzáállás", ha az általam gyengébbnek ítélt gépekkel repkedek? Ráadásul eredményesen?

Csak egy kis matek: Add össze hány típust és altípust kell megtanulnia repülni egy szövi pilótának és add össze a német oldalt is. Vajon melyiket lehet kigyakorolni jobban?

Persze ez az IL2 ben igazabb volt mint a WT ben de azért nem árt elgondolkodni rajta.

UI: Tudok repülni német gépeket mert "ismerd meg az ellenfelet" de nem tudtam megszeretni, lehet nem is akartam.
  • gstup
    Ebbe a beszélgetésbe nem megyek bele.Szánalmas hozzáállás.Hatalmas elfogultságra vall.
  • Her Laca
    Tudod Drebilem én aláírom,hogy a bf el ha jól csinálja az ember akkor övé az égbólt,de Pl a clodban direkt kipróbáltam a spitet meg a hurkányt is és bár tény hogy kicsit több időbe telt felcaplatnom qrva magasra de utána a jól ismert taktikámat alkalmazva ugyan úgy eredményesen tudtam lövöldlövöldözni a messereket mint fordítva.
  • 77PXDrebil
    Ha jól repülsz egy Bf109 est akkor mindent le tudsz dogolni. EZ TÉNY. Az FW 190 es egy rövid sorozattal lebont mindent, ha fegyelmezetten csinálod a B&Z-t röhögve arathatsz. Én amellett, hogy nem szimpatikusak a német gépek, azért sem repülöm őket mert "nem nehéz velük eredményesen repkedni".

Persze a szövi oldalon is van egypár tuti masina. De azokat meg majd szépen megkapja a német oldal is "zsákmány" gépként!
  • 77PXDrebil
    Az is 77 es fóbia hogy a német oldal fele P47 el repked? Tök gáz már alig tudok német gépet lőni, csak ha AI- val találkozok.:D
  • Her Laca
    Szvsz csak a szokásos 77 es fóbia:))
  • gstup
    Miről beszélsz?Miért csíterek a messerek meg a fókák?
  • vajakos21
    Mire ezek mind bekerülnek...Sajna me210 c nincs még.Én személy szerint nem szeretem a captured gépeket.Az is baj,hogy prém 109 usanal p47 meg nêmeteknél van( ezért se veszek prémgépet.Ha p47 et vinnêk,megyek usa val,) és így tovàbb..
  • Volfram42
    Ha jól látom ez egy 7-8 hónapos rajongói gyűjtés nem hivatalos. Ámbátor elég jól össze lett rakva.
  • 77PXDrebil
    Az azért röhögséges, hogy a németek mindenből kapnak ami jó az ellenfeleknél. Miért is nem vagyok meglepve. Mintha a meszák meg a fókák nem lennének elég csíterek.
  • a.carkey
    Gépek:

Britek
    Japók
    Szovjetek
    USA
    Németek
  • Amaymon
    Letöltöttem a pályát, SB-n egy hónap próbálkozás után se csinálnám meg ezt a triált :D
  • Micsurin
    User skin-t vagy mit , hogyan tudok betenni ? Mert találtam a panzer4-f2-esemre egy tetszetőst csak nem tudom , hogy kéne betenem... egy kis helpet megköszönék.
  • Vaktermesz
    Kicsit olyan feeling mikor Star Wars-ban vagy vmi űrhajós filmben berepülsz a hajóba de jó ötlet. Én még azt nem értem versenyeket miért nem rendeztek eddig? IL-2-ben emlékszem voltak ilyenek kapuk között repülni vagy követni egy folyó vonalát de bent maradni víz fölött. Ilyeneknek örülnék.
  • a.carkey
    Azért T4ben ennyi jet. Legalábbis nekem csak T4es propos gépem volt.
  • Coral Springs
    Unbalanced az egész tier 5, leírtam már párszor. Lesznek majd még ennél cifrább dolgok is ne aggódj. Volt hogy engem egy egész délután beadott egy 5-6 fős klán ellen, én természetesen mindig a random csapatba kerültem és vesztettem, úgy hogy max 1-2 gépet lőttem le egész idő alatt. Mindemellett ott van a folyamatos szopás hogy az én gépem még default.

A jet -ek világa teljesen más, teljesen máshogy kell velük harcolni mint a propelleres gépekkel, meg kell tanulni velük repülni, de elsősorban ki kell fejleszteni egy gépet teljesen. Ám ez sok idő, és még több ha a te csapatod semmire se jó, azt téged támad a fél enemy team. Engem kiábrándított ez a tier 5 -ből, néha ha kedvet kapok hozzá tolok néhány csatát, de én karriert nem építek rá mert felesleges. Tier 1 -től 4 -ig bőven elvagyok.
  • a.carkey
    Sztálingrád. Ezen most felröhögtem. 10vs10es arcade felállás, enemynél 4 Mig9, meg 2 Meteor alapból. :) Nálunk egy Meteor. És kész. Majd még előkaptak 3 Meteort. Néha nem normális a MM, viszont nyertünk. :)
  • Coral Springs
    Ezért jó ez a játék, rengeteg lehetőség van benne. Akár versenyezni is lehet ezekkel a gépekkel, nem csak harcolni.
  • Eagle16
    Ja ok, ha nincs legalább 2db B-24 a csapatban akkor nem is lehet nyerni. Akkor ezt hanyagoljuk.
  • Eagle16
    Most először játszottam event -et, elég jól sikerült. Iwo Jima, F4U-1a-val voltam. Addig miden jó is volt, amíg el nem fogyott a lőszer, aztán rájöttem hogy itt a hordozóra kell majd leszállni :D Második próbálkozásra sikerült is, csak addigra már vége volt a csatának. Meglepően stabil kis gép, 200-al szépen rásiklott a hordozóra, felszállásnál meg elég neki 180 is.

Szépen ki lehet használni amúgy, hogy az amcsi gépek gyorsabbak, egy zéró szét is szakadt mikor utánam jött zuhanásban. A többit meg otthagytam amikor akartam, pedig magasabb szintű gépek voltak mint az enyém.

Amúgy nem tudom hogy itt a B-24-es miért megengedett, szegény japánoknak esélye sincs azokkal a gépekkel lelőni. Még ha bele is lövi a teljes lőszerkészletét, akkor is max. erősen füstölögni fog a B-24-es, arról nem is beszélve, hogy közben a japánt ementálivá lyuggatja a nemtudommennyi 12.7-es.
  • Amaymon
    Mekkora ötlet, WT-s elastomania :D
  • twi452
    jópofa lehet sim-ben :D

• Eagle16
    Nálam nincs vele gond.

Tegnapi napon 3 RB győzelemre kb. 10 vereség jutott...hát a végén már minden bajom volt, de legalább megvehettem az első B-17-est és a PBJ-1H is nemsokára meglesz.

Én is elég szarul játszottam, de majdnem alap gépekkel kissé nehéz érvényesülni, mikor állandóan olyan gépek ellen rak be amiknek nagyobb a BR-je. Fw-190A-5-tel egy csapatban voltam egy K-4-es 109-essel...ebből már sejtettem hogy a másik oldalon mi lesz ellenem. Minden lefordul, lehagy stb...
  • robi3
    így ki..szni a németekkel megint, a fókák megint mint egy darab kő ráadásul sokkal durvább ellenfelek ellen pl.: ülök az u2-ben erre jön az mk22 spitfire néztem is mint az edényes mikor semmit sem tudtam tenni ellene, teljes mértékben esélytelenek a németek megint. Túl szép volt az előző peccs, hogy igaz legyen :)
  • robi3
    military execise pálya nektek nem akadozik illetve recseg a hang? Az fps-em nem esik 33 alá átlagban 40-45
  • lexlutor
    a kerdes ez volt: "RB módban érdemes stock géppel menni?"
    a 15 oldal helyett eleg lett volna egy igen vagy nem.
    ugyhogy nalad meg alapveto szovegertes nincs meg.
  • Amaymon
    Miért szedték ki a random nemzet que-t?!
  • a.carkey
    Ju88 HUN
  • Coral Springs
    Vagy a Kollati aki elkezdte (ő a GM posztja mellett még moderátor a fórumon), vagy a Glo -nak kéne frissítenie.
  • Amaymon
    Ki egyátalán a gazda? Azt biztos, hogy nem a téma indító, mert átvette valaki, de nem emlékszem ki volt az.
  • Coral Springs
    Nem értem hogy a GYIK -et miért nem frissíti akinek a dolga lenne. Ez a costum skin téma benne kéne legyen már rég óta, alap infókkal.
  • Amaymon
    Megszakíthatod, folytatni fogja.
  • Herold
    Egy ideje nem játszottam. Most elkezdett patchelni, 4,8 GB-ot tölt, de csak 2-300 kB/s-el. Ez egy vicc.
    Ha megszakítom, elölről kezdi a letöltést?
  • Coral Springs
    Konkrétan ezért kéne az infó, valaki megcsinálta a skin -t amit annyira emlegettem korábban.

• Amaymon
    Nincs értelme vitázni AB-SB kérdésében. Eltérő célok, eltérő tartalom, eltérő közeg. Felesleges ezen rágódni, itt ezen sose rugóztunk.

Max annyit, hogy akinek nem tetszett RB-n az instructor, javasoltuk játsszon joy-al, ami bebizonyosodott, hogy ott sem lehetetlen csak bele kell tanulni.
  • Coral Springs
    A costum camouflage -t mások látják ? Hogy kell a gépre helyezni egy letöltött camouflage -t ?
  • Volfram42
    Én nem régen kezdtem el az SB módot, de nagyom megfogott. Előtte semmilyen repülős dologgal nem foglalkoztam. Azóta viszont azt vettem észre, hogy egyre több a témával kapcsolatos irodalmat olvasok. Legyen az gépekről vagy egyszerűen az elméleti dolog. Szóval arra szeretnék kilyukadni, hogy én szívesen elolvasom, ha írsz soksok oldalnyi száraz anyagot. Illetve ha kell egy nagyon kezdő emberke melléd egy-egy csatába akkor én itt vagyok. Nagyon szívesen tanulok. A játékbeli nevem i
    Ugyan ez.