War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már közel van a gép akkor nem annyira zavaró mert tudod mit kell nézni de amikor csak pixeleket kell vadászni akkor sokat számít, hogy ne mozgassa az ember a fejét folyamatosan 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lett meg az ötödik karika. 😊
A bíró ezért kicsit felhúzta a szemöldökét ... 😊

A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Akkor nem nagyon írtál ide, amikor nem rég Shiden Kai, Zero vs. F4U (és még egy-két esélytelen gép) event volt. Javítsanak csak drágán.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
fényes nappal nehéz bombázók alá sunnyogni fõleg, hogy ugye wt-ben még automata radar is van a bombázókon a lövészek személyében 😄
na meg ugye a 17en ott van alul a gömb, a hátsó is elég mélyre tud lõni 😊
egyetlen jó taktika ha szembõl mész rá és lelövöd mert ha nem sikerül akkor csúnya bajok lesznek utána 😊
de szembõl is ki tud szedni egy kis szerencsével
zhengzhou-n kell menni
p-40, p-47, mustangok, b-25,b-17 - az összes ki-(61,84,45,49) ellen 😊
szóval sétarepülnek a 17esek és leggéppuskáznak mindenkit az égrõl 😄
Földközeli spottal mindenkinek szinte gondja van simen.Sokan sokféle beállitással próbáltak,de ez inkább játék hiba.Vannak javaslatok (fényvisszaverödés stb) csak változás nincs.Hiv. sim forumon vannak tippek,de ami egynél mükszik másnál nem biztos.Itt már a gépmgraf kártya, monitor erösen befolyásol.Én custom duelekre járok néha (jó buli ha sokan vannak) és ott lehet próbàlgatni a beállitásokat.Ha lelönek legalàbb ingyen van a javitàs
b-17 trollkodás megy aztán annyi 😊
tegnap pl bementem hosszú kihagyás utána egy sb-re egy mig-3assal, olyan szépen megettek reggelire pedig jobb helyzetben voltam 😄
Sikerült 1 meglepetés sorozatot eleresztenem aztán amikor már finoman kellett volna operálni össze-vissza rángattam a gépet..😊
Utána meg mint egy komphajó úgy sikerült csak navigálni vele és a he 112 nem kegyelmezett és egy 20 forintoson utánam emelkedett 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
majd ha úgy alakul kigurulok eléd és akkor büntethetsz 😄
a minigun effekt hang külön pirospont 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
tyû ilyen kell nekem is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Messzirõl az álcafestés semmit nem jelent amikor még egy kis pötty a gép.
De egyszerûen nem veszem észre földközelben. Lehet a szememmel van baj vagy inkább postfx beállítást kéne mókolni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hogy legyen ON is : SB-n mit lehetne csinálni hogy a földközelben repülõ gépeket észrevegyem ? Fõleg ha normál ( barnás ) földfelszín felett repkednek.
Néha már túl késõn veszem észre a gépeket.
Pedig fel szoktam menni kicsit magasabbra és körözés közbe sasolok körbe .
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az SZKP fõtitkárok miközben a rendszer elavult lett. Gorbacsov volt az aki belátta hogy a Szovjetunió a jelenlegi formájában tarthatatlan, és olyan reformokat hozott amelynek a hatására megindult a rendszerváltás Európában, majd lemondásával megszûnt a Szovjetunió. A másik, ellenzed a kommunizmust, közbe próbálod rejteni de asszociálsz a fasizmussal. Ne legyél álszent please.
Izraelrõl meg annyit, ha egy népet már több mint 2000 éve üldöznek, annak biztos jó oka van.
De Paksi bõvítésre visszatérve Lehet, hogy a szerzõdést egy céggel kötik, de a hitelt azt a putyin kormány biztosítja. És ha adósai leszünk az embernek szerinted nem fogja kihasználni a helyzetet, ha úgy adódik? Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem. Egyébként mint mûszakilag tájékozott egyed azt mondom, ha ennek a hitelnek a felét rendszer korszerûsítésre és alternatív energia hordozók kiaknázására fordítanánk Ugyan ott lennénk mint a bõvítéssel viszont több munkahely keletkezne. Ne adj isten kicsit ökobbak lennénk...😊
Na mindegy biztos lesz új stadionja a Paksi focicsapatnak.
Üdv: Drebil
ui: Mért nem makramézik ez az orbánc gyerek? Lenne egy csomó fonal gyárunk...😄
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
3-4 generáció nõtt fel, mióta a ruszkik agyba-fõbe verték a nagyszülõket mint felszabadítók, amíg a nácik lordként/gavallérként kezelték a magyarokat. Azóta 3x körbe fordul a világ, most inkább így éjjel nem térek ki a részletekre. Nincs kedvem.
A legfontosabb, hogy nagyapáink/dédnagyapáink kora összehasonlíthatatlan a jelenünkkel. Ez a mi idõnk, mi rövid életünk. Ne a durván 100++ éves történések határozzák meg céljainkat, mert a jövõt mi alakítjuk.
Nem, ha lesz kedvem és nem leszek fáradt kifejtem bõvebben.
Arról meg hogy milyen civilizáltan kezelik a problémás helyzeteket, érdemes megnézni mit csináltak a szabadságra vágyó, muzumán csecsenekkel. Vagy hogy hogyan viselnek most háborút az összes nemzetközileg elfogadott szabály (azonosító a katonáknak, hadüzenet stb) mellõzésével. Civilizálatlan állatok az oroszok, semmi több. A nyugat civilizált partnerként kezelte õket, aztán mire ment vele. Semmire, állatok ezek, csak az erõ mutatásából értenek. Jól bebizonyítják ezt most Ukrajnában.
Izrael meg? Én se kedvelem õket különösebben, de ha valakit 2000 éve próbálnak folyamatosan kiírtani, akkor meg tudom érteni hogy így viselkedik. Van nekünk egy macskánk, három hónaposan találtuk annó a szabadban csonttá soványodva. Most hét éves, azóta senki se bántja, de a mai napig bizalmatlan az emberekkel és azonnal elszalad ha valaki egy partvisnyelet, cipõt emel fel vagy egyszerûen megzörget egy zacskót. Akinek sokáig küzdenie kellett az életbenmaradásért, az bizony mindig így fog viselkedni másokkal, és akkor és majrézik ha senki se akarja bántani. Ez így mûködik.
nomen eszt omen: ha most putyinéknak simán engedik ezt az Ukrán dolgot (mert pár ilyen fing szankciót kiröhögnek.) Nem jut e eszébe a kínai barátainknak "ha nekik lehet akkor nekünk is" "különben is itt termel nálunk az összes nagyobb amcsi cég...oszt minket mivel szankcionálnak?"
Ne legyen igazam....
Töri óra: Mussolini bevonult Etiopiába... a népszövetség azt mondta ejnye-bejnye....Erre a Japók bevonultak Kínába mert, ha az Olaszoknak lehet...és lõõn a népszövetség megint irgum-burgum. A többit nem írom le. De a történelem ídõröl ídõre ismétli önmagát.
Jó gondolkozást.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
a lényeg hogy az Nvidia és néhány ATI kártyánál a driverek nem tudnak huzamosabb ideig együttmûködni a játékkal. Javasol néhány megoldást hivatalosan, mindet kipróbáltam, de csak idõlegesen hoztak javulást. Van, hogy ki sem dob 2 óra alatt, de olyan is van ,hogy tízpercen belül kétszer. Nem függ a játékon belüli helyzettõl kidob a gép választóból és a csata közepén egyaránt. Egyébként tisztában vannak a problémával. Elég sokan panaszkodnak.
Üdv😄rebil
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.