War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát elég piszkos, be kéne már tolni a mosóba 😄
ha ilyen eccerû lenne akkor nem lenne ilyen K4 em ugye 😛 😊

Troll on: a refresh gomb a trükk 😄D
ez a K például halál fain ,de a G6-ra már a 3. camót próbálom és semmi 😞

miért van az,hogy bizonyos gépeken nem lehet elõcsalni a letöltött custom camókat? rányomok a kis varázspálcára--> bekopizom a letöltött camót--> felülírom--> szép új színes gép elméletileg ennyi,de valamiért jópár géppel nem lehet megcsinálni....

mi a trükk?

Komolyan. Elõveszem ezt a játékot egy hét után hogy lenégyszerezzem a cuccokat, bemegyek és tele van az oldalom orosz biológiai hulladékokkal. Felszállásnál összetörik magukat, 200 méteren repülnek be a harci zónába, úgy viselkednek mintha elsõ generációs droidok lennének, közben meg beszélik a maguk kis ocsmány gügye nyelvét. Persze a közös nyelvet nem.

Két három ilyen vesztes meccs, amikor egyedül kéne lenyomnom 5 ellenfelet mert a csapattársaik idióták/oroszok, és újra elrakom egy hétra a játékot, mert így semmi értelme.

Menü-options.Alapbol 800 m.Vagy csata kezdöképernyön az aktuális gépnél mielött csatába lépnél.Ahol a löszert is tudod állitani.
Coral Springs
<#integet2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

77PXDrebil
Sziasztok

Lehet állítani a fegyver összetartást?Ha igen akkor hol?

üdv😄rebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Inkább visszaváltok a jó öreg IL-2-re...
Az elmúlt 2 napban olyan jó csatákat toltam WT-ben hogy töröltem is...
a.carkey
Ilyen, amikor nem veszed észre, hogy a Halálcsillag már mûködõképes ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. A T-vel jobban jársz.

A medve nem játék.

a.carkey
Bázis.

A medve nem játék.

a.carkey
Az AAA és destroyerek erejét enyhén szólva is megduplázták, minimum ...

A medve nem játék.

Eagle16
Most már kifejlesztem azért...egy darabig úgy sem lesz pénzem megvenni 😄

Minden nemzet minden ágán egyszerre megyek, és mindig pénzhiány van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

9K-nak nagyobb a szórása. T-vel valamivel hatékonyabb maradsz.
Eagle16
Köszi. Sok undorító csata után kaptam ki egy ilyet, szóval megérdemeltem 😊

Régebben én is többet mentem bombázóval, de mostanában nem látom értelmét, ha nem is lõnek le az elsõ célpont elérése elõtt, akkor egy jobb körre is alig ad valamit...

Oh bombázó. Látszik, hogy nem igazán megyek bomberrel totál nem vagyok képben mit ér egy bázis vagy célterület. 😊
csaba90
ezek szerint a palinak te hoztad össze a szerencséjét 😄 grat 😄

Csaby

Eagle16
Elég durva, de azért ez nem sikerült volna neki idõben, ha én közbe nem lövök le ezt-azt a 9T-vel 😄 Elég sok bombázó jött, pillanatok alatt vége lett volna a csatának ha én nem emelkedek, mert rajtam kívül kb. senki nem volt képes rámenni a bombázókra, az összes lent nyírta a füvet :/

Nagyon jó gép ez a Yak, nemsokára meglesz a 9K is.

csaba90
akkor ezért! én is voltam egy palival squadba.. õ YER-2-vel volt... egy adagnyi bombával egy területet szinte le is nyomott mindig... nem gyõztem lõni a gépeket hogy több XP-m legyen õ végzett 0 0 0-ával 😄 nekem volt 2 assist meg vagy 6 killem még is õ kapott több XP-t 😄

Csaby

Eagle16
Az lehetséges, mert talán õ írta a végén hogy teljesen letarolta az összes bázisukat, és a repteret is sikerült elpusztítania. Arra elég sok RP jár.

csaba90
assistokat sem kapott mert 0-át ír.. bombázott területeket, és lehet csak õ, emiatt! szerencséje volt nem zavarta senki max egy gép azt is le tudta szedni... és minden területet szét bombázott 😊

Csaby

Áhhh egyik kedvencem elérte a nerf hammer: Spit Vb, 50% thr alatt kezd el hûlni a motor. :o
Abban a szerencsétlen és ritka helyzetben lehetett, hogy a irdatlan sok sebzést bevihetett, de csak az assistokat kapta meg. Valószínû kiváló játékos, mert gépet nem vesztett.
Eagle16
Mire lehet annyi RP-t kapni, ha nem ölt se földi egységet, illetve csak egy repülõt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eddigi legjobb Yak-9T köröm amúgy, és rohadt könnyû volt, egyesével szedegettem le a bombázókat, ha nem jött bombázó, akkor meg válogattam azok közül akik alattam repkedtek...

1,3km-es lövésem is volt, eltaláltam egy B-25 farkát, le is zuhant, meg volt egy másik is 1km-rõl, az meg darabokra esett. Hatalmas mázli volt, csak tippeltem hogy mennyire kell elõre tartani. HEFI-T-vel használom, jobb mint a vegyes szerintem.

Torzonborz
Ja nem , ez nem tántorít el . A héten csak SB-t meccseket mentem és tetszik , kezdek ráérezni szép lassan bár még elég sokszor megrépáznak 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eagle16
Il-4-re automatikusan nyomorék torpedót rak a játék minden csata után...javítanák már ezt a bugot.

Glo is gombbal nézelōdik/De ha én ōssze tudtam rakni egy sapit a fakezemmel, akkor bárki.A lényeg,ha simre megy valaki, nem szabad egyböl feladni.
Rosszul fogalmazok, nem érv sb ellen/mellett a tracker, amíg gladiator-t tudnak nyerni nélküle.
Nyilván Grmlz is csak "kifogásokat keres". <#vigyor>
Mekkora marhaság.

Torzonborz
Nem kifogás , egyszerûen ha a hat-et pöckölgetem akkor a fejem azt a mozgást nem követi le és a gép szépen elindul valamerre mert nem tudom normálisan irányban tartani.
Ez nem csak nálam van így.
Amúgy meg egyik kéz boton , másik gáz karon akkor szerinted mégis mivel tologassam az egeret ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hamarosan Grlmz is elkezd majd sim videókat csinálni legalábbis az egyik videóban beszélt errõl 😊

mondjuk neki is ez volt a visszatartó erõ, hogy eddig nem volt tracker-je 😄
twi és vajakos igazat szól.

NM_Terry is tracker nélkül játszik, csak kifogás azok részérõl akik azt állítják tr hiányában képtelenség. Az még külön segítség, hogy WT nem igazán szim ahol menet közben többfelé kattogtatni kelljen.
Torzonborz
Ezt egérrel ? Oo Hogyan ? Tényleg polip lehet a srác. 😄
Mondjuk nagyon jól nyomja .

particle density alatt

Grass

Melyik beállítás a fû?

a.carkey
Azt nem tudom. Én kéket húzok, ha bajba kerülök. Ilyenkor vagy észrevesz valaki és kisegít, vagy az ellen jön megnézni, hogy ki rajzol olimpiai karikát az égre. A képen látható eset az utóbbi. 😊

A medve nem játék.

Nekem nött a tegnapi patchal.jobb mint a repes
és akkor mit mondjak a geforce 9600 gso 512-re? 😊

akkor passz 😊
én is ilyen 30-35 fps-t generálok elég ocsmány beállítások mellett tankban ülve 😊

igencsak kiszolgálta már az idejét a 4770es radeon 😊
http://m.youtube.com/watch?v=BXwr9JnT9ow

Ö egérrel nézelödik...lehet polip,mert én ezt nem tudnám..
az a helyzet hogy a fû nullán van XD. Nagyon tervezek egy új vasat

a fû és a fák eszik az fps-t 😊
repülõs térképeken töredék ennyi cucc sincs odalent úgyhogy az szépen megy gyengébb vasakon is 😊
viszont ha bemész egy tankos térképre repülõvel na ott is megcsappan az fps rendesen 😄

ha a füvet lehúzod nullára akkor jelentõsen javulni fog a helyzet viszont nem lesz túl szép a talaj..😊

majd kiderül mit tudnak még kihozni belõle hátha javulni fog a dolog
mi értelme*
Azthittem grafikai hiba és csak nálam húznak színes csíkot egyesek. De miért értelme hogy rózsaszín és egyéb színû?
komoly igénye van a tankoknak, le vettem a grafot a repülõsnek már 70-80 fps-e van a tankoknak akkor van 20-25, ha nem mozgok nem lövök illetve célzok na akkor jó szívvel 30, ha még lejjebb veszem akkor meg már élvezhetetlen... szerintem