War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végre foglalós mapet 4xezett, és végre nyertünk is. El sem hittem! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ritka szar 4xes körök is tudnak lenni! Az tény! 😄
A medve nem játék.
de a 6000-75000 méteren lévõ -20-30 fokos levegõ ami 350-400-al áramlik át a motortérne a FAXOMÉRT nem tudja lehûteni rendesen a motort....
Nem volt menetszél hûteni 😊
Máshogy ebben a relatív egyszerû rendszerben nem lehet balanszolni csak ha valamiképp nehezítik a gépek kezelését. Ezentúl jobban oda kell figyelni a motorra (ami eddig a szõnyeg alá sepert kérdés volt). Abszolút jó iránynak tartom, hogy a játékos kezébe teszik a balance-ot apró lépésekkel.
7500 méteren 80% os terhelésen is 130 fokos a vize.....WEP-re normál magasságon szétfõ a motor 1 perc alatt....
nem is beszélve arról,hogy egy gyurmagolyó eltalálja mindig a motor sérül és egyszerûen meghal.....
amúgy fasza gép lenne 😄
A fegyverzetét viszont nemtudom minek szidod, mindenki tudja hogy a 37mm-es nem vadászok hanem bombázók ellen van, ezért nem gáz hogy baromi nagy a szórása. Nem vadászok ellen van kitalálva. Vadászok ellen a 23mm-esek vannak, és azok felfejlesztve(new 23mm cannons) pontosak is és nagyot ütnek.
Mindezt RB-re értem persze, Arcade gyerekzsúrban nincsenek korlátok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mind1, most majd megpróbálok win7 alól játszani, meglátjuk, mi lesz.
- haze, soft particles kikapcsolva
- lens flares kikapcsolva
- particle density lejjebb van húzva (nálad olyan 90%-on lehet, nálam inkább csak 70)
- grass range kb. a csúszka alsó harmadánál van
- water reflections quality a csúszka közepén.
Nekem is HD7770-esem van és ilyen beállításokkal jól megy:

Az utolsó nagyobb patch óta 4-5 csata után rendszeresen kidobál a játék "not enough video memory" hibaüzenettel. Mediumon van a legtöbb beállítás, új Radeon HD 7770-es kártyával (1 Gb). Ez kevés neki??
- Gyors, de ha egyszer fordulsz vele, az életben nem fogod tudni visszanyerni az elvesztett sebességet.
- Erõs a fegyverzet, de ugyanolyan sz@r, mint a yak 9T-ben is volt, eltalálni vele bármit csak marha nagy mákkal lehet.
- Egy lövést kap bármitõl, és azonnal tûzgolyóvá változik.
Kezdem megbánni, hogy ilyen vacakra költöttem el egy csomó oroszlánt... :S
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
Ne legyen gyakran de azért néha nyugodtan lehetne extrém körülmény is 😊
A medve nem játék.
Elhiszem hogy vannak csuda ügyes emberkék akik fél kézzel bekötött szemmel is vígan elrepkednek de én örülök hogy így elboldogulok.
Na mindegy , téma részemrõl zárva.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Miért is kéne folyton fogni a gázkart? Mi van ha nincs is külön gázkar, hanem csak egy csúszka a joystickon? Miért kéne folyton egérrel nézelõdni? Van hat switch is. X52 gázkaron meg ott a mini egér, erre találták ki.
Volt aki Il-2-ben billentyûzettel játszott és nem is akárhogyan...
Ide vágó bölcsesség: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
A polip meg arra vonatkozott : jobb kéz boton , bal kéz karon akkor mégis mivel fogjam az egeret ? Nem vagyok polip. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A második mondatom amúgy nem is konkrétan neked szól (többes szám az alany!) szóval az akinek nem inge tipikus esete.
A neked címzett reagálásom pedig arra vonatkozott, hogy teljesen úgy van beállítva ez a trackir nélküli repülés, mintha valami unortodox dolog lenne és nem mindennapi képességek kellenének hozzá ("polip" meg az általam lereagált hozzászólásod utolsó kérdése is erre utal). Ezt kommentáltam egy kérdéssel.
tesztelte már valaki?
Én - még - nehezen boldogulok pilot hat-el úgy hogy közben a gépet is irányítom . És igen nálam ezen segít a trackir.
Mi a faszért fáj ez neked ?
Az a baj, hogy olyanok formálnak véleményt errõl a dologról, akik se trackir-el, se nélküle nem tanultak meg figyelni.