War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó te rohadék 😄 😄

a.carkey
Amikor 4xes szorzó van, akkor emelkedem és mire felérek, vége, vagy bequr valami bombázd szét a bázist térképet, és két sec alatt vége, vagy mint a tiéd. 600 pontot 4xez. De én ma nem panaszkodom. Szerintem 4xesben még soha sem futottam ilyen kört. USA-JPN-GBR-URS-GER sorrendben szoktam körözni a 4xesért. Az amerikai olyan volt, amilyen, nagyon szar nem. A japó atomszar és gyors, a brit kb. jó, csak gyors, de elõtte 4x vesztettem velük, tehát nem panaszkodom. A ruszki baromi gyors, ráadásul csak a bombázókat hoztam ki és hopp, vége lett. De a német! Áh.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végre foglalós mapet 4xezett, és végre nyertünk is. El sem hittem! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ritka szar 4xes körök is tudnak lenni! Az tény! 😄

A medve nem játék.

Mi ez a 600 mega amit letölt a játék?

Micsoda hulladék csapatot kaptam! Sztálingrád reptérfoglalójára 6-7 ember bombázóval jött be. 20 másodperc és már ki is léptem. Az idegrendszer számára luxus az ilyen béna hulladékokkal történõ játék.
A 109E-t is csak kis ideig lehet wep-en tartani már. Nem ilyen benyomom és 15 percig nitro. Ámbár nem nerfelték be annyira, mint a spit Mkii-t.
jó,de a hûtõvíz amivel a motort hûtik meg majd szétfagy 😄 balanszoló elem vagy nem ez így faszság és nagyon nagy hátrány

lehet, hogy hidegebb viszont sokkal ritkább is a levegõ odafent 😊
Mert ez nem szim az enyhén fokozódó realizmus csak balanszoló elem.
jaja 😄

de a 6000-75000 méteren lévõ -20-30 fokos levegõ ami 350-400-al áramlik át a motortérne a FAXOMÉRT nem tudja lehûteni rendesen a motort....

"amíg megjavítottak 3 fokot emelkedett az olaj hõmérséklet"

Nem volt menetszél hûteni 😊
Hát most már nem lesz annyira OP a spit ... a kedvencem Vb is ~50%-nál kezd hûlni felette "folyamatosan" játszani kell a gázkarral. :o

Máshogy ebben a relatív egyszerû rendszerben nem lehet balanszolni csak ha valamiképp nehezítik a gépek kezelését. Ezentúl jobban oda kell figyelni a motorra (ami eddig a szõnyeg alá sepert kérdés volt). Abszolút jó iránynak tartom, hogy a játékos kezébe teszik a balance-ot apró lépésekkel.
elmennek a picsába 😄 leszálltam 102 fokos olajjal....erre amíg megjavítottak 3 fokot emelkedett az olaj hõmérséklet alapjárati motorral......

annyira nem gázosak,de ezek a motorok így 2 ft ot nem érnek....70-80% on kell tartani a meccs 90% ban.....nagyon nehéz így

Az összes Spitfire nagyon sérülékeny(egy golyót bekapsz aztán nem fordulsz többet értelmesen), és a Mk22eseket leszámítva a többi még lassú is, alacsony végsebességgel. Nem is értem mikor a noobok OPozzák õket.

Az fasza. Két héttel ezelõttig, a nagypeccsig úgy néztek ki a jet harcok hogy a MiG-15ösök 3 kilométerrel magasabban voltak minden helyzetben az összes másik jethez képest(összes Sabre és Panther beleértve). Nem sajnálom õket az tuti!

lõttem vele 2 3-as kanyart/900-1200 pont/ vesztettünk...nem lõttem semmit nyetünk....és meg négyszereztem a 68 pontos körömet.... 😄 F U

Spitfire MK 22 :

7500 méteren 80% os terhelésen is 130 fokos a vize.....WEP-re normál magasságon szétfõ a motor 1 perc alatt....
nem is beszélve arról,hogy egy gyurmagolyó eltalálja mindig a motor sérül és egyszerûen meghal.....

amúgy fasza gép lenne 😄

Tudni milyen, mert használom. Bármilyen helyzetben, bármelyik sabre úgy lelép, hogy csak úgy zörög utánuk a kondenzcsík. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy az a jobb gép, legalábbis ami a repülési teljesítményeit illeti.

A MiG-15 bis-t azért istenítette mindenki, mert a legjobb jet volt. Egyészen a múltkori nagypeccsig, amikor is erõsen megváltoztatták. Aztóa javítottak valamit az emelkedésén. Így most nemigen tudni milyen.

A fegyverzetét viszont nemtudom minek szidod, mindenki tudja hogy a 37mm-es nem vadászok hanem bombázók ellen van, ezért nem gáz hogy baromi nagy a szórása. Nem vadászok ellen van kitalálva. Vadászok ellen a 23mm-esek vannak, és azok felfejlesztve(new 23mm cannons) pontosak is és nagyot ütnek.

Mindezt RB-re értem persze, Arcade gyerekzsúrban nincsenek korlátok.

Eagle16
Pedig az enyém is 1Gb-os. Lehet hogy a driver miatt csinálja. Nálam valami régebbi van fent, esetleg próbáld meg a mostani 14.4-eset. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja, és a shadow és cloud quality is mediumon van.
Mind1, most majd megpróbálok win7 alól játszani, meglátjuk, mi lesz.

Nálam ugyanígy van, egy két apróságot kivéve:
- haze, soft particles kikapcsolva
- lens flares kikapcsolva
- particle density lejjebb van húzva (nálad olyan 90%-on lehet, nálam inkább csak 70)
- grass range kb. a csúszka alsó harmadánál van
- water reflections quality a csúszka közepén.

Eagle16
Nem kéne annak lennie, ha csak valami olyan opció nincs bekapcsolva ami nagyon erõforrás igényes.

Nekem is HD7770-esem van és ilyen beállításokkal jól megy:

Más:
Az utolsó nagyobb patch óta 4-5 csata után rendszeresen kidobál a játék "not enough video memory" hibaüzenettel. Mediumon van a legtöbb beállítás, új Radeon HD 7770-es kártyával (1 Gb). Ez kevés neki??

Valaki elmagyarázná, hogy miért isteníti mindenki a Mig-15-öt? Egy ideje már próbálom használni, de az eddigi véleményem alapján egy nagy kalap sz*ar...
- Gyors, de ha egyszer fordulsz vele, az életben nem fogod tudni visszanyerni az elvesztett sebességet.
- Erõs a fegyverzet, de ugyanolyan sz@r, mint a yak 9T-ben is volt, eltalálni vele bármit csak marha nagy mákkal lehet.
- Egy lövést kap bármitõl, és azonnal tûzgolyóvá változik.
Kezdem megbánni, hogy ilyen vacakra költöttem el egy csomó oroszlánt... :S

Coral Springs
Amikor 5 -bõl 5 csata úgy kezdõdik hogy ki kell kászálódni a felhõbõl, az nálam is kiveri a pumpát. Benne elrejtõznek a bomber -ek, a bnz nehézkes, kill az nem jön mert én például nem vagyok hajlandó 500m -en forgolódni, azért mert felette már nem látsz semmit egészen 3-4km magasságig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Lent SEMMIT SEM LEHETETT LÁTNI, felmentem, de mindenki lent próbált repkedni, így én is visszamentem. Bár ne tettem volna. SEMMIT SEM LEHETETT LÁTNI. És csak hegyek, hegyek ...

A medve nem játék.

jó a változatosság, én azt nem szeretném ha kivennék belõle mint az éjszakai meg nagyon tré idõjárásokat a repülõsbõl 😊
Ne legyen gyakran de azért néha nyugodtan lehetne extrém körülmény is 😊
A felhõ generátoruk nekem se nagyon jön be. Van olyan SB map, amikor azonnal kilépek amikor meglátom milyen idõ van.
a.carkey
A Gaijinnak üzenem, hogy szopja le magát az átláthatatlan köddel tarkított pályák miatt! Kicsit átestek a ló túlsó oldalára.

A medve nem játék.

Néhány nap vagy gyorsabban lecseng azért nem fognak infrastruktúrát bõvíteni. Bérelhetnének rövid idõre, de gondolom nem olcsó buli 4 régióban megoldani és lemenedzselni.
Csak azt nem érte,ha minden alkalommal ez van,miért nem csnálnak valamit.Szerintem meg is lepödnek ujra és ujra...mint az 50 elso randi
a.carkey
Bravo! 😄

A medve nem játék.

Tank cbt madness... 😞
kiküldtek 100k tankos meghívót xD
a.carkey
Van valami event? Csak mert nem lehet fellépni sem. 😊

A medve nem játék.

<#vigyor>

az asszony a botot kezelje..😄
Eagle16
Nem tudom milyen volt a P38-as elõtte, de most rohadtjó. Az orrában van az összes fegyver, szóval nem szór, és nagyon jól emelkedik, még úgy is, hogy teljesen alap gép. Fordulás az nem megy neki, de hátha jobb lesz a fejlesztések után.

Na errõl beszélek, ez nem überképességek kérdése, hanem gyakorlaté. Gyakorlás. Anélkül nem megy semmi. Az teszi a mestert.

Torzonborz
Tornado ismerõs ? Régi szimek közül csak azt toltam. Azóta semmit pláne nem IL-2-t , próbálok most belerázódni SB-be .
Elhiszem hogy vannak csuda ügyes emberkék akik fél kézzel bekötött szemmel is vígan elrepkednek de én örülök hogy így elboldogulok.
Na mindegy , téma részemrõl zárva.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Erre én meg azt szoktam írni, hogy én sehol se írta, hogy te ezt írtad volna...
Miért is kéne folyton fogni a gázkart? Mi van ha nincs is külön gázkar, hanem csak egy csúszka a joystickon? Miért kéne folyton egérrel nézelõdni? Van hat switch is. X52 gázkaron meg ott a mini egér, erre találták ki.

Volt aki Il-2-ben billentyûzettel játszott és nem is akárhogyan...

Ide vágó bölcsesség: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Csak a védelmére kelve tényleg nem õ szokott hangot adni ilyenféle dolognak.
Egeret az asszony kezeli csak be kell tanítani 😄
Torzonborz
Bakker sehol nem írtam hogy unortodox a trackir nélküli használat...
A polip meg arra vonatkozott : jobb kéz boton , bal kéz karon akkor mégis mivel fogjam az egeret ? Nem vagyok polip. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Miért gondolod, hogy fájna ez nekem?
A második mondatom amúgy nem is konkrétan neked szól (többes szám az alany!) szóval az akinek nem inge tipikus esete.
A neked címzett reagálásom pedig arra vonatkozott, hogy teljesen úgy van beállítva ez a trackir nélküli repülés, mintha valami unortodox dolog lenne és nem mindennapi képességek kellenének hozzá ("polip" meg az általam lereagált hozzászólásod utolsó kérdése is erre utal). Ezt kommentáltam egy kérdéssel.

I 16 Type 27-el mi volt a tervük T2-ben úgy,hogy 0/24-ben T3 ba rak be vele? még T2 ben is kínszenvedés az a gép,mert 250-280 kmh nál többet alig megy vízszintesen....lehet vele okésan fordulni,de hiába fordulsz ki szinte bármit nem tudod meglõni utánna ,mert egyszerûen a legszarabb bomber is lehagy 😊

tesztelte már valaki?

Torzonborz
Mondtam én ilyet bazze ?
Én - még - nehezen boldogulok pilot hat-el úgy hogy közben a gépet is irányítom . És igen nálam ezen segít a trackir.
Mi a faszért fáj ez neked ?

És amíg nem volt trackir, meg nem volt ilyen elérhetõ/elterjedt, azelõtt szerinted nem játszottak Il-2-õt és más szimulátorokat?
Az a baj, hogy olyanok formálnak véleményt errõl a dologról, akik se trackir-el, se nélküle nem tanultak meg figyelni.

😄