War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be lehet kapcsolni a kabin nézetet a bombázókon? Ez így tök gáz!
Üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
a g5-t kicsit szenvedés volt néha a g8 viszont elég állat tud lenni 😊
Viszont a G8-G5. Nem tudom hogy képzelték ...
A medve nem játék.
régebben csak 5k fölött lehetett velük fordulgatni alacsonyan nagyon oda kell figyelni 😄
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mai 2xes japó kör.
Utána csak úgy bomberezés, nem 2xes kör, sima, mocskosul szar 250 kilós bombákkal. Minden default.
Még az 52%ot elnézném, de hogy a prém T3asra is ennyit ad. Vicc! A G8N1 és a G5N1 defaultként egy katasztrófa. Mint egy tégle úgy mozognak. B17G default módban egy manõverezõ isten hozzájuk képest.
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ja és ha 700-al rázuhanok valakire aki az AAA-t szedegeti 1000 méteren az milyen trükkel tud úgy utánam fordulni,hogy 400 méterrõl lõ ? 😊)
Tegnap a négyszerezõ csatában két B-17est és egy B-24est vágtam szét Komettel, mindet egyetlen rácsapással. Pedig még csak default lõszer van a 30asban.
Amúgy jól jelzi a tailgunnerek OPságát, hogy már az elsõ pirosra lõtte a Kometem szányát. Igen, abban a fél másodpercben amíg rálõttem felülrõl majd 800-al elhúztam mellette.
A medve nem játék.
Visszatérve a T5 -re pedig, megmosolyogtat amikor látom hogy mindenki jet -el akar menni, és amikor megvan az elsõ jet szembesülnek azzal hogy a kúrva anyját, ez mégse olyan jó mint amilyennek gondoltam. Persze ne én legyek a mérce, én amikor már a második jet -emet is be kell vigyem a csata végefelé, mert a team -ben én vagyok az épkézláb ember egyedül már húzom a számat. Akinek meg bejön hogy elveszt akár 5-6-7 gépet is az játssza csak.
Árkádban G8 hogy a rákba lesz 3 perc alatt 8000 méteren?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
17 HIT! 0 crit belement az egész tár és nem én lõttem le😊
biztos 100 vites Ász pilóta volt....😊
T3al T5öt fejlesztve egy hasonló pedig dob 4000et egy gyõztes meccsre. Na ez azért kapják be kategória. Szerintem.
A medve nem játék.
nem is beszélve arról,hogy jó kör RB ben mondjuk 3-4000 kékkörte,de akkor már 3-4 air killed van ami azért TOP kategória...ugyanez árkádban átlag 6-10 kill vesztes meccsen 2000-2500 gyõztesen meg 6000 körte....nevetséges javításért cserébe
ha megvan legalább 4-5 fejlesztés a kivánt gépre én akkor szoktam menni RB be
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eddig T3al fejlesztettem a T4es gépeket. Az elõzõ patch óta 130%-ot adott MINDEN fejlesztésre amit egyel feletti tierbõl csináltál T3asként (leszarta, hogy premium vagy sem, mindenre ezt írta és adta). Viszont, ha T3ból fejlesztetted az újonnan bejött T2 gépeket, akkor ugyanebben az összetételben a patch óta csak 39%ot ír a vehicle researchnél minden T2es gépre, kivétel a premiumokkal szerzett RP, mert azokra most is 130%ot. DE! Amint átlépsz T3 gépekkel T5ös gép fejlesztésre, mint most ahogy nálam a japóknál, elõállt ez a helyzet (mivel elfogyott minden más gép amit ki lehetne fejleszteni), akkor fogja magát, leszarja, hogy prémium géppel lõttél vagy simával, esetleg talizmánossal, csak 59%ot ír a fejlesztésbe, ami - szerintem - qurva kevés. Mintha a prém gép speckó %os adata nem is lenne. Eddig is volt szopatás, pl. a korábbi ágból való gépekkel, de max. 90%ra korlátozódott a dolog, azt még simán kibírta az ember, mint pl. a T2es Wellington német bomberrel, amire már alig adott RPt repcsi kifejlesztésére a legvégén a német T4 kifejlesztésekre, de akkor sem 59%ot adott, meg 39%ot.
Viszont ez az 59% marha durva, mert - szerintem - nagyon kevés. Eddig nem így mûködött. Még a japóknál le is szarná az ember, mert csak két T5ös gépet kell kifejleszteni, és mire kigrindeled a modulokat a t4es japó gépekre, simán összejön a két jet, de a briteknél (6), ruszkiknál (7), a németeknél (7) és az amerikaiaknál (8) ez már sokkal több meló. Nem is a melóval van baj, különösen, hogy a jetek moduljait IS ki kell fejleszteni, hanem a miérttel. Na ja, nyomuljak csak T4esekkel, de annyira reálisan repkedett az ember T3ban, korrekt prém gépek voltak a tierben, és fejlesztette a technikát, hogy alig éreztem irreálisnak a repkedést még az egyel felettebb lévõ T4es durvaságok ellen sem. Most viszont ez már nincs. Úgy bebasz folyamatosan jetek közé, fõleg ha kevesen vannak fent, mint a sicc, ami sokszor megbontja az egységet.
Aki már ott tart, ki milyen tierû géppel szedi a jeteket? Csak T4, esetleg õ is fõleg T3ban szeret repkedni? Esetleg arcadeban vegyes összetétel? Milyen benyomásaitok vannak a kapott vehicle research rpvel kapcsolatban? Kevés, normális, sok, nálatok nem 59%, a prémium géppel is jól számolja?
Szóval nem azt mondom, hogy a Bearcat, K4, Jak-9, La-9 (stb.) szar vagy unalmas, csak matchmaking nem felt. szokott korrekt lenni amint beleül az ember.
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindegy törik mindkettõ 😄DD
Még a japóknál eladható volt de ezt most más...már eleve a sky duels event sztárja a b-17 volt SB-n. Most 1-2 hit és fáklya 😊
.
<#vigyor2>#vigyor2>
Az most hatalmas gond US vs GER eventen is. 1-2 lövéssel kiszedi bármelyik német gépet a b-17. Eléggé eltört a cserép az event chat-en...😊