War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mindig is lenyûgözött az ostoba emberek magabizotssága. Jól lehet kétségek nélkül élni!
Van már ugye ez a leaderboards opció, ahol lehet figyelni, hogy ki milyen teljesítményt ért el a játékban a többiekhez képest. Namármost, ezen a listán az elsõ helyezett egy ruszki, Mr_Nobody_47rus, aki eddig 12291 nap összesített játékidõt hozott össze. Mivel a játék csak azt az idõt számolja, amit csatában töltesz, ezért emberünk idestova már több, mint 30 éve játszik folyamatosan a játékkal (nem is tudtam, hogy 1984-ben jelent meg, elég lassan fejlesztik, ha még mindig csak beta). Még hogy nem lehet cheatelni a war thunderben...
Egyébként a jeteket sem szabad egy kategóriaként kezelni, a kis battle ratingú jeteket, mint a Yak-15öst lazán le lehet verni egy Bearcattel vagy La-9essel. A legfejlettebb propelleres gépek haarcértékben sokkal jobbak a legkorábbi jet gépeknél.
Van olyan BR, ami alatt nem tesz be jetek ellen? Mert T4et ugye lazán összesorsol T5 ellen, de most valamit változtattak. Vagy ez csak álom?
A medve nem játék.
Nem bugos, ez ilyen, mégpedig szándékosan.
Jeteknél eleve olyan, hogy az elsõ tieren csak egyetlen, mégpedig horribilis árú upgrade van, míg a tier2-esek harmadannyiba kerülnek, és a tier3-asok is olcsóak. Még a Tier4-es upgradek is olcsóbbak mint az egy szem tier1-es upgrade.
A cél nyilván az, hogy tapasztalván milyen nehéz a stock jetet fejleszteni és lásd mennyi már a tier1-es is, elveszítsed a fejed és goldért megvásárold a tier1 upgradeot.
A medve nem játék.
AI Veteran az Maggi volt. Itt asszem sajna nem lehet bemenni Shoji névvel :/ Pedig mekkora lenne 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mentés közben volt, hogy többen odavesztek. Igazi hõsies dolgok voltak ezek.
Meg mikor Szmuki közelítve a 100 túlélt küldihez Tibe-vel kötelék repülést hajtott végre, éjjeli hóviharban..
Rendszeresen lõtt valaki (42nd_Reaper) rakétát az égbe amíg melegedett az olaj, farokkerekes géppel ez nem gáz, ellenben, ha valaki az 500kg -t oldotta... - 5 gép <#hehe>#hehe>
Micsoda parázs harcokat ,vitákat vívtunk annak idején😊
Bakker annyian voltunk,hogy nem fértünk be a slotokba ,órákat voltunk képesek várni,aztán meg restart(mert valaki mindig elbarmolt valamit) .
Na meg a mentések ha valaki lepottyant és sikerült ugrania.
Az is nagy élmény volt.
A medve nem játék.
Még a mai napig is fel tudom baxi magam dolgokon. Mondjuk azt megtanulta (pár parázs vita után),hogy ha harcolok akkor nem szól,nem érint meg,egyáltalán a közelembe se jön mert bár békés ember vagyok,de olyankor robbanok😊
Popely volt a legnagyobb szerintem,embert én úgy látni a légtérben sosem láttam azóta sem.Mindent látott,mindent tudott,hihetetlen taktikai érzéke volt,és repülni is kimagaslóan tudott. Mondjuk õ pilóta amúgy is a seregben.Vagy Maggi ha már szóba hoztad.Az a krapek hihetetlen volt.
Én is hány leborítást kezdtem meg 600-ról.. végül is ha lett volna egy 300m még a földfelszín alatt sikerült volna 😄
Még öcsémmel laktam egy szobában mikor kiírta FB-n kommentbe, hogy "Csapok a Yak-ra".. nem szerette ha játszok 😄
De volt olyan is, hogy P-38-al 4 órát repültünk földközelben a Pacific térképen funból... A végén már nem láttam a bal szememre a fáradtságtól... 😊
Édes istenem mennyi órát baxtam el annó erre😊
Volt ,hogy nem aludtam azaz nem tudtam mert egy egy arcot sehogy sem tudtam levakarni az égrõl 1v1 ben😊
Aztán amikor sikerült azért nem😊
Egyszer egy war on (még friss hús voltam) lelõttem egy KAG os (neked mod valamit :XD ) nagyon nagy nevû fenegyereket. Remegett a kezem utána órákig😊
Ezek a segédeszközök amúgy nem csinálnak senkibõl jobb játékost,inkább az élvezeti értéket növelik,persze egy színt után már érezni a hiányát,pl egy hotas rendszer tud javítani az eredményességen,hiszen amíg az aki nem rendelkezik ilyennel matat a billen én pikk pakk állítom amit kell ,és az idõ nem csak pénz😊 hanem légi gyõzelem is 😊
Amit írtam, olyan emberekre vonatkozik akik elõször ültek Hotas+TiR+ egyáltalán bármilyen repülõs program elõtt... 😊
Mindegy , nem adjuk fel .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Arról nem is beszélve, hogy aki elõször használja, többnyire hányingere lesz fél óra után. 😊
De kezdek belerázódni , tegnap egy meccsen már összeizzadtam 2 player killt ( mig 3 , su 2 ) is.
De azért a gazsi is bekaphatja ám , cimborával 112 B0 párossal mentünk erre szembe La5 meg P-39K jött ráadásul olyan pilótákkal akiknek több ezer killt hoztak már össze.
Cimbit elég hamar leszedték , én még vissza tudtam iszkolni reptérre aztán ki is léptem . 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A többihez nem tudok hozzászólni😊 Hülye vagyok én ehhez😊
Mondjuk én meg se tudtam szokni az általad épített led-es cuccost, de ehhez a gyík vidkarimnak is lehetett köze 😊
Persze van itt olyan játékos, pl az imént szóba hozott Coral, aki Rb-n egérrel is odaver bárkinek, mert ismeri a gépét és jól taktikázik vele, a 37-essel meg kb mûteni is tudna 500m-rõl. Néha Maggi fókázása jut eszembe mikor feltesz egy-egy videót 😊) Meg vannak akik a fókával turn-and-burn szitukba mennek, megpróbálnak lefordulni egy japó vadászt, lehagyni egy Kingcobra/Corsair duót, beállnak a bomberek seggébe, és csodálkoznak ha a 6-8x 12,7mm API-T lõszerrel levarrja õket az égbõl, 1km távolságból (én összekerültem B17-est repülve olyan német pilótákkal, hogy esélyem nem volt, úgy haltam meg h kb azt se tudtam honnan jött az ellen.. aztán csengethettem 40ezret a repair-re.. 4szer egymás után).
Szóval ahogy olvasgatom mindig az a kutya ugat amelyiknek kicsi a farka (és azt se tudja hogyan csóválja).
A nagyfiúk SB-n mennek 😊 A többi csak játszótér.
Pl te szereted a cobrát.Hányszor estél lapos dugóba vele,amibõl sose veszed ki?😊
Nem tudom csak kérdezem,hogy a Wt szerókon tud lenni egyszerre 100 játékos mármint humán?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Elismerem a WT nem igazi szim, de elég valóság orientált játék (legalábbis arra törekvõ). És egyre afelé halad"
Lesz Bomber nézet, de most azt sem tudják hova kapjanak pl. lásd. a bomber tailgunner plaza-laser gun sebzése. Más. Valszeg késõbb a community legjobban sikerült self-made (http://live.warthunder.com/) pro fülkéit implikálják arany jutalom fejében "majdan". <#vigyor1>#vigyor1>
Per-pill hûbelebalázs módjára nerfelenek-balancolnak a tankok miatt. A bomberek javára. Remélem konszolidálódik egy idõ múlva. Az nevetséges hogy kötelék bombázó repülés nélkül, 1 db egység lever 2 heavy TIV-es fightert a mouse ai miatt vs joy+ruddert+tir = GZZZZZ. Minimum elvárható lenne, ha bomberek teamben vannak akkor össze dolgoznak nerfelt értékkel SB-n. Így lenne esélyes a fair bomber win.
Most azt látom az erõs bomberrel ösztönzik konzervdoboz (tank) parancsnokokat, hogy ruházzanak be egy erõseb attacker/bomberre. Ki van ez találva csak nekem nem teccik ez a marketing politika. Kipróbáltam a tankot, de nem az én világom az a harcmodor nem teccik túl "statikus". Kihúztam nightyn pár goldal maxra az ágakat. De nekem továbbra sincs benne olyan mélység, mint mint mikor bele tolok a joy-ba és rudebbre majd elönti az adrenalin az agyam.
(elnézést ha kicsit megsértek valakit és pontatlan vagyok (helyesírás, fogalomalkotás), de a célzóvíz dógozik bennem)
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !