War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig is lenyûgözött az ostoba emberek magabizotssága. Jól lehet kétségek nélkül élni!
Van már ugye ez a leaderboards opció, ahol lehet figyelni, hogy ki milyen teljesítményt ért el a játékban a többiekhez képest. Namármost, ezen a listán az elsõ helyezett egy ruszki, Mr_Nobody_47rus, aki eddig 12291 nap összesített játékidõt hozott össze. Mivel a játék csak azt az idõt számolja, amit csatában töltesz, ezért emberünk idestova már több, mint 30 éve játszik folyamatosan a játékkal (nem is tudtam, hogy 1984-ben jelent meg, elég lassan fejlesztik, ha még mindig csak beta). Még hogy nem lehet cheatelni a war thunderben...
Egyébként a jeteket sem szabad egy kategóriaként kezelni, a kis battle ratingú jeteket, mint a Yak-15öst lazán le lehet verni egy Bearcattel vagy La-9essel. A legfejlettebb propelleres gépek haarcértékben sokkal jobbak a legkorábbi jet gépeknél.
Van olyan BR, ami alatt nem tesz be jetek ellen? Mert T4et ugye lazán összesorsol T5 ellen, de most valamit változtattak. Vagy ez csak álom?
A medve nem játék.
Nem bugos, ez ilyen, mégpedig szándékosan.
Jeteknél eleve olyan, hogy az elsõ tieren csak egyetlen, mégpedig horribilis árú upgrade van, míg a tier2-esek harmadannyiba kerülnek, és a tier3-asok is olcsóak. Még a Tier4-es upgradek is olcsóbbak mint az egy szem tier1-es upgrade.
A cél nyilván az, hogy tapasztalván milyen nehéz a stock jetet fejleszteni és lásd mennyi már a tier1-es is, elveszítsed a fejed és goldért megvásárold a tier1 upgradeot.
A medve nem játék.
AI Veteran az Maggi volt. Itt asszem sajna nem lehet bemenni
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mentés közben volt, hogy többen odavesztek. Igazi hõsies dolgok voltak ezek.
Meg mikor Szmuki közelítve a 100 túlélt küldihez Tibe-vel kötelék repülést hajtott végre, éjjeli hóviharban..
Rendszeresen lõtt valaki (42nd_Reaper) rakétát az égbe amíg melegedett az olaj, farokkerekes géppel ez nem gáz, ellenben, ha valaki az 500kg -t oldotta... - 5 gép <#hehe>#hehe>
Micsoda parázs harcokat ,vitákat vívtunk annak idején😊
Bakker annyian voltunk,hogy nem fértünk be a slotokba ,órákat voltunk képesek várni,aztán meg restart(mert valaki mindig elbarmolt valamit) .
Na meg a mentések ha valaki lepottyant és sikerült ugrania.
Az is nagy élmény volt.
A medve nem játék.
Még a mai napig is fel tudom baxi magam dolgokon. Mondjuk azt megtanulta (pár parázs vita után),hogy ha harcolok akkor nem szól,nem érint meg,egyáltalán a közelembe se jön mert bár békés ember vagyok,de olyankor robbanok😊
Popely volt a legnagyobb szerintem,embert én úgy látni a légtérben sosem láttam azóta sem.Mindent látott,mindent tudott,hihetetlen taktikai érzéke volt,és repülni is kimagaslóan tudott. Mondjuk õ pilóta amúgy is a seregben.Vagy Maggi ha már szóba hoztad.Az a krapek hihetetlen volt.
Én is hány leborítást kezdtem meg 600-ról.. végül is ha lett volna egy 300m még a földfelszín alatt sikerült volna 😄
Még öcsémmel laktam egy szobában mikor kiírta FB-n kommentbe, hogy "Csapok a Yak-ra".. nem szerette ha játszok 😄
De volt olyan is, hogy P-38-al 4 órát repültünk földközelben a Pacific térképen funból... A végén már nem láttam a bal szememre a fáradtságtól... 😊
Édes istenem mennyi órát baxtam el annó erre😊
Volt ,hogy nem aludtam azaz nem tudtam mert egy egy arcot sehogy sem tudtam levakarni az égrõl 1v1 ben😊
Aztán amikor sikerült azért nem😊
Egyszer egy war on (még friss hús voltam) lelõttem egy KAG os (neked mod valamit :XD ) nagyon nagy nevû fenegyereket. Remegett a kezem utána órákig😊
Ezek a segédeszközök amúgy nem csinálnak senkibõl jobb játékost,inkább az élvezeti értéket növelik,persze egy színt után már érezni a hiányát,pl egy hotas rendszer tud javítani az eredményességen,hiszen amíg az aki nem rendelkezik ilyennel matat a billen én pikk pakk állítom amit kell ,és az idõ nem csak pénz😊 hanem légi gyõzelem is 😊
Amit írtam, olyan emberekre vonatkozik akik elõször ültek Hotas+TiR+ egyáltalán bármilyen repülõs program elõtt... 😊
Mindegy , nem adjuk fel .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Arról nem is beszélve, hogy aki elõször használja, többnyire hányingere lesz fél óra után. 😊
De kezdek belerázódni , tegnap egy meccsen már összeizzadtam 2 player killt ( mig 3 , su 2 ) is.
De azért a gazsi is bekaphatja ám , cimborával 112 B0 párossal mentünk erre szembe La5 meg P-39K jött ráadásul olyan pilótákkal akiknek több ezer killt hoztak már össze.
Cimbit elég hamar leszedték , én még vissza tudtam iszkolni reptérre aztán ki is léptem . 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A többihez nem tudok hozzászólni😊 Hülye vagyok én ehhez😊
Mondjuk én meg se tudtam szokni az általad épített led-es cuccost, de ehhez a gyík vidkarimnak is lehetett köze 😊
Persze van itt olyan játékos, pl az imént szóba hozott Coral, aki Rb-n egérrel is odaver bárkinek, mert ismeri a gépét és jól taktikázik vele, a 37-essel meg kb mûteni is tudna 500m-rõl. Néha Maggi fókázása jut eszembe mikor feltesz egy-egy videót 😊) Meg vannak akik a fókával turn-and-burn szitukba mennek, megpróbálnak lefordulni egy japó vadászt, lehagyni egy Kingcobra/Corsair duót, beállnak a bomberek seggébe, és csodálkoznak ha a 6-8x 12,7mm API-T lõszerrel levarrja õket az égbõl, 1km távolságból (én összekerültem B17-est repülve olyan német pilótákkal, hogy esélyem nem volt, úgy haltam meg h kb azt se tudtam honnan jött az ellen.. aztán csengethettem 40ezret a repair-re.. 4szer egymás után).
Szóval ahogy olvasgatom mindig az a kutya ugat amelyiknek kicsi a farka (és azt se tudja hogyan csóválja).
A nagyfiúk SB-n mennek 😊 A többi csak játszótér.
Pl te szereted a cobrát.Hányszor estél lapos dugóba vele,amibõl sose veszed ki?😊
Nem tudom csak kérdezem,hogy a Wt szerókon tud lenni egyszerre 100 játékos mármint humán?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Elismerem a WT nem igazi szim, de elég valóság orientált játék (legalábbis arra törekvõ). És egyre afelé halad"
Lesz Bomber nézet, de most azt sem tudják hova kapjanak pl. lásd. a bomber tailgunner plaza-laser gun sebzése. Más. Valszeg késõbb a community legjobban sikerült self-made (http://live.warthunder.com/) pro fülkéit implikálják arany jutalom fejében "majdan". <#vigyor1>#vigyor1>
Per-pill hûbelebalázs módjára nerfelenek-balancolnak a tankok miatt. A bomberek javára. Remélem konszolidálódik egy idõ múlva. Az nevetséges hogy kötelék bombázó repülés nélkül, 1 db egység lever 2 heavy TIV-es fightert a mouse ai miatt vs joy+ruddert+tir = GZZZZZ. Minimum elvárható lenne, ha bomberek teamben vannak akkor össze dolgoznak nerfelt értékkel SB-n. Így lenne esélyes a fair bomber win.
Most azt látom az erõs bomberrel ösztönzik konzervdoboz (tank) parancsnokokat, hogy ruházzanak be egy erõseb attacker/bomberre. Ki van ez találva csak nekem nem teccik ez a marketing politika. Kipróbáltam a tankot, de nem az én világom az a harcmodor nem teccik túl "statikus". Kihúztam nightyn pár goldal maxra az ágakat. De nekem továbbra sincs benne olyan mélység, mint mint mikor bele tolok a joy-ba és rudebbre majd elönti az adrenalin az agyam.
(elnézést ha kicsit megsértek valakit és pontatlan vagyok (helyesírás, fogalomalkotás), de a célzóvíz dógozik bennem)
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !