War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HOHOHOHOHOHO

Közöm sincs a jetekhez egyik ágon se, DE AZ KELL. 😛
Azt hittem az bug volt.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Eagle16
Mai patch notes-ból:

Research System has been changed - now a player can research an aircraft even when the plane before it has not been purchased.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Úgy utálom, amikor a bomberek lemennek füvet nyírni FRB-ben. :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😊
Én ezért megyek alacsonyan vele, akkor nem adok teret, hogy mûvészkedjen.
alulról lehet mert ott nincs gömb 😊
viszont azért oda nem árt egy kis gyakorlat fõleg sb-ben, hogy ne legyen baj belõle 😊
ha nem lövöd le és túlhúzod akkor ugye felfelé "menekülsz ki", lelassulva valószínûleg és mögötte az összes lövész legszebb célpontjaként 😄

és valószínûleg azért a játékosok többsége törekedni fog arra, hogy ne nagyon tudjál alá bekúszni 😄
B25 re alulról megyek ha lehet.Már csak azért is mert manuális célzásnál ö se lát a saját testétöl.És ott amugy se erös.Szemböl veszélyes,bár f2 es rakétájával sikerült kikapni..( nem az volt a terv csak úgy alakult) anélkül mentem volna levesbe gyanítom.
a.carkey
Na, most egy picit pihenek, mert ennyire még nem csesztem fel az agyam ...

Elõzõ mapen 3 base, plusz a reptér egyedül kicsinálva, mellette 4 kill B-24el, de vesztettünk pár ponttal, mert õk bombázták le korábban a mi bázisunkat kb. 2 seccel. A csapatom nem tudom mit csinált, de nemhogy ground targetet, air killt nem vittek be, bezzeg az ellen. Pedig gjó 4xes lett volna.

Erre köv küldi Hidden Base, köd, az aljáig, és kemény 211 pontra, 2 assistra és 1 ground killre négyszerezett ...

Komolyan, agyonütném azt, aki ezt meg a Cratert betette, mert még tiszta égbolttal csak-csak elviselhetõ, tart vagy 2 percig a csata, máskülönben pedig 1 perc, és vége. Egyébként csókoltatom a k. édesanyját a tervezõnek!

A medve nem játék.

SB-n mindig beállnak mögé (én még nem láttam archív gunkamera felvételt ahol elölrõl lõttek volna, mindig 6óra:néhány fok:perc), de b-25-nél mindegy is mert csak elöl van egy védtelen tölcsér jellegû holt tér, máshol is van de az jelentételen. SB-n baromi ritka hogy szembõl lõjön, és biztosan találjon. AB/RB-n nem gond ott mindent lát és pontos távot is ahhoz, hogy tudjon egy célzott lövést csinálni.
ru prém b25 szedett le 3 német vadászt míg elértem a frontot.Olyan gyors egymásutánban,hogy olvasni alig tudtam.Valszeg beálltak mögé,bár amilyen a védelme még az se kell hogy véletlen leszedjen.Japónál meg tényleg vérengzös.Prém fóka vagy ki61 20assal ami jó ( már normál tierben)
Azért nem fighter, mert ha sb-n elkezdesz tekeregni, akkor lefordulni továbbra se tudod, az kizárt. Nyílt felületet mutatsz, céltábla leszel forduláskor az egy bombernek deadly. Túl lomha. Lehet kezelhetõbb, de inkább a front fegyveri (és talán a bombázás) miatt implikálták az FM-be. Elõtte nem repültem csak megvettem pár hónapja uh nem tudom összehasonlítani, nemrég kezdtem használni. Lehet AB-n fighter szintre emelkedett, de az nem érdekel 😄 Japók ellen próbálok mindig azzal menni, had ordítozzanak a WT fórumon az OP-sága miatt. Nerf kéne neki erõsen. Néha egy 1-2 hit azonnal letöri a japó gép szárnyát.
"Azt mondják jelenlegi fm-el vadászgép lett (nem próbáltam)"

Közel sem, leglábbis SB-n.
"Mert nem állapot, hogy megfelelõ számú képzett lövésszel, fejlesztett pontossággal, specializálva a géptípusra nem képesek eltalálni a közvetlen mögöttem 100m-re repülõ ellenséges vadászt."

Haha, viccelsz? Nincs esélyük japóknak vs us,eng free flight-on, ha beviszek 1db b25-öt annyira imbalanced manuális célzással a gép. 90%-os garantált win, és még lomha attackerként is használható a gép azon felül. hogy medium bomber.
Nagyon szörnyû lehet. Jelen pillanatban olyan erõsek a bomber lövészek, hogy a B-17 mellett 800-al fentrõl a mélybe húzó Kometet pirosra lövik abban a 0,4 másodpercben, amíg a fegyvereik hatósugarában van.

Most OPk a bombázók, most játszátok õket, mert baromi nagy nerf lesz ebbõl nagyon hamarosan!

Nekem kb ha az egész gép fekete akkor válik irányíthatatlanná..mocskos egy dög...

Her Laca
Ezekszerint nem értékelted az iróniát a mondandómban.<#schmoll2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Legalább van egy kis kihívás ha már a lövészek és az FM op, nem ? De szerintem az egy leamortizált (fekete) szárny lesz, bár ki hogy fogalmazza. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

PLaci
Akárki megkarcolja a B-17 -esem egyik szárnyát, már dobja is magát késbe ez a szar, és nem hajlandó kiegyenesedni...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A legjobb, ha te magad kezeled a géppuskákat, ha megtanulsz velük célozni, bármit nyomorékká lõhetsz velük egy másodperc alatt (sajnos).

Coral Springs
Végülis lehet kötözködni, de akkor már idézzük fel ezt is "a War Thunder -ben viszont egyre fejlõdõ ballisztika, FM és DM van" A fejlõdés nem mindig zökkenõmentes, és valószínûleg a felvetett hibákat kifogják javítani. A szimulátoros évek elvitték rendesen a séródat, de valószínûleg nem a játékkal van a gond, mert nem egy fotelpilóta játszik ezzel a játékkal SB módban nap mint nap. Szerintem fizess be vitorlázórepülésre e-helyett.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
Mint említetted is " azt írtam hogy a játék a valósághoz közelít"
Bocs de ez magos egy labda volt😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Ja, nagyon durván elkúrták az FM -jét. De szerintem a B-17 -é is irreális.

a b-25 vadászgép lett?

hmm? <#fejvakaras>
Azt mondják jelenlegi fm-el vadászgép lett ( nem próbáltam)
Published on Sep 1, 2013
Nem komoly, ilyet már nem nagyon fogsz látni a jelenlegi FMmel.

gyerekek ez most komoly? <#wow3><#wilting><#wilting>

a.carkey
Na. A B17G fullra kigyúrása 25 küldi volt arcadeban. Nagyon erõs a védelme, és sokkal jobb gép, mint a Liberator. Szerintem ez a játék legjobb bombázója. El nem tudom képzelni, hogy a B29 mit fog majd tudni ...

A medve nem játék.

Milyen igaz! 😊
Szoktam RB-t is tolni, de még bõven rámfér a gyakorlás. Néha még sikerül is kilõni valakit, de az esetek többségében engem szednek ki. Általában akkor élem túl amikor nagy magasságban kamillázgatok, és a kutya se támad rám.<#vigyor>
Játszál Realistic Battle játékmódban, és soha többé nem fogsz Dominationt kapni. <#nyes>

Torzonborz
Jelenleg a bomber gunnerekre inkább nerf kéne nemhogy buff mert iszonyat táposak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez engem is érdekelne, mert a papírforma szerint, nem fordul, nem emelkedik, nem megy és még nagy is. De kiváncsi lennék valakinek a tapasztalatára, mert az a 6x m3 középen valóban hívógató.
a.carkey
Jó ez az F-82E. A két P-51es összeépített szárny között középen van a hat M3as géppuska. Atompontosan lehet vele lõni. SBn próbálta már valaki?

A medve nem játék.

Sziasztok!

Úgy három hete kezdtem el játszani a War Thunderrel. Azt szeretném megkérdezni, hogy várható-e valami javítás a bombázók lövészei terén? Mert nem állapot, hogy megfelelõ számú képzett lövésszel, fejlesztett pontossággal, specializálva a géptípusra nem képesek eltalálni a közvetlen mögöttem 100m-re repülõ ellenséges vadászt. Nem várom el hogy azonnal szedjék ki, de azért elég sokba kerül a lövészek fejlesztése, és azért szeretné az ember ha valami hasznuk is legyen.
Hallom, hogy az amcsi bombázók nagyon veszedelmesek, én jelenleg japán bombázóval repkedek, ha tehetem. Vagy a japóktól ne is várjak mást, mint repülõ céltáblát?

Bár furcsa mód ha én vadásszal rácsapok az ellenséges bombázóra szinte 1-2 lövésbõl vagy kiszed, vagy szinte irányíthatatlanná lövi a gépemet.
Úgy látszik nekem nincs sok szerencsém ebben a játékban.<#smile>
Ez abból is látszik, hogy nagyrészt Domination játékmódot kapok, amit kifejezetten utálok.
Ha hiszed ha nem, nem sértegettelek, hanem egy káros jelenségre próbáltalak rávezetni.
De ez után a hozzászólásod után is csak ugyanazt tudom mondani. Az ostoba ember mindig nagyon magabiztos, a véleményalkotásban nem akadályozza hogy semmit se tud a dologról. Esetünkben Korall leírta a konkrétumokat a szerver dologról.

"Kiskezed😊+ 2 deci házi pálesz😊"

Az az én módszerem(!), ne akarjátok hogy ide irkáljak utána 😄

Másnap félek bele olvasni a topikba, hogy épp milyen õrültség pattant ki éjszaka a fejembõl.
Her Laca
Kiskezed😊+ 2 deci házi pálesz😊

77PXDrebil
Hali emberek.

Van levelstabilizátor a bomberekhez? Én nem találtam a beállítások között.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Coral Springs
És ha egy bug tud csinálni néhány százas hibát, mi akadályozza meg abban hogy több ezreset is csináljon ? Nem értem a logikád.

Coral Springs
A TDU -t nonszensz felhozni példának, ugyanis ott nem a szervert hekkelik meg a csalók hanem a játékukat. Az más kérdés hogy a szerver mindezt láthatóvá teszi, tehát te látod hogy valaki egy versenyen 0.1 -es idiõt ment. Arról nem is beszélve hogy semmi védelem nincs a játékon, mindenki úgy csal ahogy akar, továbbá a fejlesztõcég Eden Games megszûnt, a kiadó Atari pedig a túlélésért küzd. Ahhoz hogy itt hekkelni tudjál a szervert kéne meghekkelni, amihez egy noname senki kevés. Utóbbit biztos el tudja valaki részletesebben is magyarázni.

Itt nem néhány százas fals értékrõl van szó, hanem több ezres nagyságrendrõl. Ez azért már mégis csak röhejes. És hogy lehet, hogy mindig orosz játékosoknál lesz "bugos" egy ilyen érték (bármelyik játékban)?

Nem magabiztosság, tapasztalat. Több online játékban is láttam már hasonlót. Fõleg az oroszokra jellemzõ, hogy valamilyen formában széthekkelik a játékot, nem egyedi eset. (Ld. pl. TDU2-ben szigetkör online verseny, ami alsó hangon is 50 perc vezetés, elsõ helyen orosz játékossal, aki 5 század másodperc alatt teljesítette... csak ott nyugodtan mehet a szarkeverés, mert tulajdonképpen már semmiféle moderáció nincs a játékban). Ráadásul nem most került fel ez az eredmény, már nézem egy ideje, és folyamatosan növekszik. A devnek miért nem tûnik fel, ha bug? Miért nem javítják ki?

(UI.: Mivel nekem volt gyerekszobám, ezért nem írlak le mindenféle tahó f@sznak ismeretlenül, mint ahogy azt épp elkövetted az imént nagyon intelligensen.)

Her Laca

Coral Springs
De ahogy nézem RB -n is elõ lehet hozni, csak az instruktor -t kell hozzá kikapcsolni. Ha be van kapcsolva akkor billeg a gép ahogy a videómban látható idõnként.

Her Laca: Nincs semmi vita, de azért a fogalomzavart nem árt tisztázni. én azt írtam hogy a játék a valósághoz közelít, oda mutató, és nem azt hogy full szimulátor.

Her Laca
No én vitát nem generálnék,de azt azért bátran ki merem jelenteni,hogy a rep modell az valami förtelem akármilyen játékmódban is😊)
És nem, nem azért mert olyan amilyen. Azért mert kényre kedvre változtatgatják a gépek rep tulajdonságait.Mikor hogy sikerül😊

Coral Springs
Én egyszer sem mert AB -t és RB -t tolok, aki viszont SB -t tol azzal simán elõfordulhat. Ezzel se lett megcáfolva semmi.

Coral Springs
<#nevetes1>

Her Laca

Her Laca

Coral Springs
Nekem ott kb 2100 RB kill -t mutat, holott csak 1800 körül járok. A maradék 300 kill -t becsaltam, hogy profibbnak tûnjek.