War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közöm sincs a jetekhez egyik ágon se, DE AZ KELL. 😛
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Research System has been changed - now a player can research an aircraft even when the plane before it has not been purchased.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
viszont azért oda nem árt egy kis gyakorlat fõleg sb-ben, hogy ne legyen baj belõle 😊
ha nem lövöd le és túlhúzod akkor ugye felfelé "menekülsz ki", lelassulva valószínûleg és mögötte az összes lövész legszebb célpontjaként 😄
és valószínûleg azért a játékosok többsége törekedni fog arra, hogy ne nagyon tudjál alá bekúszni 😄
Elõzõ mapen 3 base, plusz a reptér egyedül kicsinálva, mellette 4 kill B-24el, de vesztettünk pár ponttal, mert õk bombázták le korábban a mi bázisunkat kb. 2 seccel. A csapatom nem tudom mit csinált, de nemhogy ground targetet, air killt nem vittek be, bezzeg az ellen. Pedig gjó 4xes lett volna.
Erre köv küldi Hidden Base, köd, az aljáig, és kemény 211 pontra, 2 assistra és 1 ground killre négyszerezett ...
Komolyan, agyonütném azt, aki ezt meg a Cratert betette, mert még tiszta égbolttal csak-csak elviselhetõ, tart vagy 2 percig a csata, máskülönben pedig 1 perc, és vége. Egyébként csókoltatom a k. édesanyját a tervezõnek!
A medve nem játék.
Közel sem, leglábbis SB-n.
Haha, viccelsz? Nincs esélyük japóknak vs us,eng free flight-on, ha beviszek 1db b25-öt annyira imbalanced manuális célzással a gép. 90%-os garantált win, és még lomha attackerként is használható a gép azon felül. hogy medium bomber.
Most OPk a bombázók, most játszátok õket, mert baromi nagy nerf lesz ebbõl nagyon hamarosan!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bocs de ez magos egy labda volt😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hmm? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem komoly, ilyet már nem nagyon fogsz látni a jelenlegi FMmel.
A medve nem játék.
Szoktam RB-t is tolni, de még bõven rámfér a gyakorlás. Néha még sikerül is kilõni valakit, de az esetek többségében engem szednek ki. Általában akkor élem túl amikor nagy magasságban kamillázgatok, és a kutya se támad rám.<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
Úgy három hete kezdtem el játszani a War Thunderrel. Azt szeretném megkérdezni, hogy várható-e valami javítás a bombázók lövészei terén? Mert nem állapot, hogy megfelelõ számú képzett lövésszel, fejlesztett pontossággal, specializálva a géptípusra nem képesek eltalálni a közvetlen mögöttem 100m-re repülõ ellenséges vadászt. Nem várom el hogy azonnal szedjék ki, de azért elég sokba kerül a lövészek fejlesztése, és azért szeretné az ember ha valami hasznuk is legyen.
Hallom, hogy az amcsi bombázók nagyon veszedelmesek, én jelenleg japán bombázóval repkedek, ha tehetem. Vagy a japóktól ne is várjak mást, mint repülõ céltáblát?
Bár furcsa mód ha én vadásszal rácsapok az ellenséges bombázóra szinte 1-2 lövésbõl vagy kiszed, vagy szinte irányíthatatlanná lövi a gépemet.
Úgy látszik nekem nincs sok szerencsém ebben a játékban.<#smile>#smile>
Ez abból is látszik, hogy nagyrészt Domination játékmódot kapok, amit kifejezetten utálok.
De ez után a hozzászólásod után is csak ugyanazt tudom mondani. Az ostoba ember mindig nagyon magabiztos, a véleményalkotásban nem akadályozza hogy semmit se tud a dologról. Esetünkben Korall leírta a konkrétumokat a szerver dologról.
Az az én módszerem(!), ne akarjátok hogy ide irkáljak utána 😄
Másnap félek bele olvasni a topikba, hogy épp milyen õrültség pattant ki éjszaka a fejembõl.
Van levelstabilizátor a bomberekhez? Én nem találtam a beállítások között.
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
(UI.: Mivel nekem volt gyerekszobám, ezért nem írlak le mindenféle tahó f@sznak ismeretlenül, mint ahogy azt épp elkövetted az imént nagyon intelligensen.)
Her Laca: Nincs semmi vita, de azért a fogalomzavart nem árt tisztázni. én azt írtam hogy a játék a valósághoz közelít, oda mutató, és nem azt hogy full szimulátor.
És nem, nem azért mert olyan amilyen. Azért mert kényre kedvre változtatgatják a gépek rep tulajdonságait.Mikor hogy sikerül😊