War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az USA-s testvére, a nem prém p-63 a 10 bezzeg egy fos, tökmindegy milyen fajta lõszerrel, de annak a 37mm-es putykája nem sebez semmit.
Majd nemsoká alátámasztom a mondandóm egy videóval.
Amúgy meg ne sértõdj Coral, nem neked estem, csak kiírtam magamból ami nyomja a bili agyamat. 😛
Jó szelet. Bye
GTA V (*.*)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De a legjobb az ezt követõ csata volt. Egy majmot üldöztünk ketten, de a francért nem értük utol a P-47 -et amivel volt. A csatatér végefelé elindultam egy kerülõútvonalon, majd a csávó pechjére szépen lassan beértem. Ám csak 400m -re voltam jó majd megint kezdett lehagyni, mérgemben lõttem rá egy rövid sorozatot, koppant akkorát a 37 -es a gépén hogy egybõl meglódult a föld felé. Nem zuhant le, még megadtam neki a kegyelemdöfést. Az ilyen nyomorékokat hatalmas élvezettel tudom kinyírni, ne az én idõmet bassza már el.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha az elsõ fw nem lövi le az elevatort, lett volna még legalább 1 kill.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most jöhet a jobb hajtómûvel ellátott változata.
😄
A medve nem játék.
Egy ideje játszom már a játékot és eljutottam az orosz nemzetnél a 4-es szintig. (2 db 4-es gépem van) Ideáig csak az Árkád csatákat nyomtam, de most már egy kicsit több kihívást szeretnék, meg tetszik hogy realitás is van a játékban így ki szeretném próbálni a Realistic csatákat. Vagyis hát már mentem egy pár kört, de elég gyászos eredményekkel. Az lenne a kérdésem hogy az Oroszoknál milyen gépeket javasoltok? Mivel volna érdemes elkezdeni a gyakorlást a Realistic csatákban? Mire érdemes oda figyelni?
Még csak a t2-es b-25-nél járok (bár vagy már fél éve megvettem a komplett fát még nem használtam). Azon a szinten halálos. Egy a baj a mostani 2 SB mapon kevés a cél. Viszont rendkívül jól jön a szigetfoglaláskor a társaknak segítségképp és a pillboxok eltakarításakor. Tegnap olyan 50k-s köröket lehetett menni 2-es bomberrel halál nélkül. Nem egy így végzõdött: first blow final blow, antimech, terror of the sky, etc bomberrel lol. A hajókat kuva nehéz eltalálni, pedig az nagyon megdobná az income-ot.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mármint az alap. Kétmotoros bombázót alig bírtam eltalálni vele 100m-rõl 😄
4x RP-nek hála 10k Rp jött rá, teljesen alap géppel...jónak tûnik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius