War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy az ilyen "nyomorékok" próbálják kihasználni a gépük nagyobb sebességét, ha már a te géped mindent jobban tud nála? Az meg fõleg komoly, hogy a szovjet P-63-ban nyomorékozod le az ellenséget, mert nem áll le veled fordulózni egy 7 tonnás géppel.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

RiCSi1234
Nem akarok én beszólni neked, miért is tenném, de az a gép egy akkora OP fos, de a szó legszorosabb értelmében, hogy az csak na.. 😊

Az USA-s testvére, a nem prém p-63 a 10 bezzeg egy fos, tökmindegy milyen fajta lõszerrel, de annak a 37mm-es putykája nem sebez semmit.
Majd nemsoká alátámasztom a mondandóm egy videóval.

Amúgy meg ne sértõdj Coral, nem neked estem, csak kiírtam magamból ami nyomja a bili agyamat. 😛
Jó szelet. Bye

GTA V (*.*)

Coral Springs
Amúgy nagyon megszerettem a P-63A-10 -et, 3 hónapig kizárólag ezzel repültem tier 4 -ben, elsõ két hónap RB. Tegnap pihenõre raktam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Annyira sokat nem is felejtettem, egy hónap RB kihagyás után ez a harmadik csatám volt. <#alien>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De a legjobb az ezt követõ csata volt. Egy majmot üldöztünk ketten, de a francért nem értük utol a P-47 -et amivel volt. A csatatér végefelé elindultam egy kerülõútvonalon, majd a csávó pechjére szépen lassan beértem. Ám csak 400m -re voltam jó majd megint kezdett lehagyni, mérgemben lõttem rá egy rövid sorozatot, koppant akkorát a 37 -es a gépén hogy egybõl meglódult a föld felé. Nem zuhant le, még megadtam neki a kegyelemdöfést. Az ilyen nyomorékokat hatalmas élvezettel tudom kinyírni, ne az én idõmet bassza már el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez a Tempest tényleg egy állat, lelõtt 3 gépet, az egyikkel sajnos head onba "kellett" mennem mert meglepett, lelõttem az ellenséget, de kilõtte a motoromat. 4km magasból 17km-t vitorláztam a bázisig, még rá is tudtam fordulni, sõt a végén az ágyúkkal kellett fékeznem mert túlfutottam volna 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Rendben köszi skacok,elvileg megnyugodtam😊,csak fura,hogy eddig ezt nem kellett megcsinálnom,de mindegy is.
Ha és ha a vírusírtót megzaboláztad, nyomj a launcherben a beállítások alatt egy "check files'-t, az helyreállítja a kitörölt aces.exet.

Nálam az Avast kérdezés nélkül kivágta, aztán szegény War Thunder meg reklamált, hogy nem tud elindulni, mert valaki eltûntette az aces.exejét. 😄

Mindig ezt csinálja, tedd be a Warthunder mappát a vírusírtó kivéletei közé, hogy hagyja békén. Nem vírusos amúgy.

Pedig hidd el, a vírusirtó hibája, nem a játéké.

Nem hinném,hogy a vírusirtó szar lenne,ha eddig semmivel semmi baja nem volt...
De ha az eddigi verziókkal nem volt baj,akkor ezzel miért?
Coral Springs
Nem vírusos, inkább a vírusirtód a szar. De kb szar az összes, ezért nem is használom õket.

Nem vírusos, csak a vírusirtó szerint.

Köszi,én is ezt tettem közben és elindult,de nem értem,hogy hogyan lehet az,hogy egy hivatalosan leszedett játék egy része vírusos??
Coral Springs
Nem kell trükközni, tedd a kivételek közé az érintett fájlokat.

Skacok,hogy lehet az,hogy ugye ami a mai pici update-el frissült,vírusosnak érzékeli az aces.ese-t a vírusirtó és kiszedte a fõmappából,csak külön trükközéssel tudtam elindítani a játékot??
Coral Springs
Egy hónapja játszottam utoljára cannon -os géppel RB -t, 50-100m -rõl nem tudtam eltalálni egy Bf 109 -et a 37mm -esel. Elfelejtettem célozni. <#nevetes1>

Coral Springs
Ezzel én is így voltam. Már összegyûlt 10K pontom, egye bassza kifejlesztettem a lövészeket is. Azóta megint 10K felett járok, haszna nincs.

t3 hien repair-ja viszont 36k SB-n :o
Nem is mondtátok, a Zéróknak normális javítási költséget adtak.

a.carkey
A festésnél füleket adtak a decaloknak, csak hogy ez minek kellett?

A medve nem játék.

Mai update mi volt? Nem tették ki a fórumba csak a tegnapit látom még.
Terror of the sky, Antimech, Bulletproof. 😛 Nem a legjobb köröm amit valaha mentem, de egy jó kör, 1-2 értelmes csapattárssal. 😄
Ha az elsõ fw nem lövi le az elevatort, lett volna még legalább 1 kill.

nice ezt még nem láttam.
Nem tudom mennyire reális, de a CloD-ban, ami szintén csak a realitás szelete szintén rohadtul kell figyelni a spit motor hõmérsékleteire, de ott több eszköz van a pilóta kezében hogy kezelje. Ami ebben is benne lenne, persze nem akkora részletességgel, de benne van a játékban csak nem mûködik. Szvsz nem bug, de én is erõsnek tartom a nerfet a többi géphez képest. Ok, hogy a WT a realitás felé megy, de kicsit átestek a ló túl felére low tierben.
Ez a BTD állat egy cucc. Az oké, hogy AB-ben fordul. De most éppen egy hosszú és epic fordulózás után lelöttem egy Yak9U-t RB-ben. Mondjuk õ volt a balfasz, ~300 alatt leállt fordulózni velem, percekig. 😛 Aztán jött egy YAK-3p és bye bye volt. 😄
a.carkey
Oh, b+! A decalmenühöz roppant fontos volt hozzányúlni ...

A medve nem játék.

tessék

Torzonborz
Kollega , Spit Mk1a-t próbáltad SB-n ? Mi a frász az hogy ilyen gyorsan forr az olaj meg a víz ? oO Levettem motort 30 %-ra de még akkor se akart hûlni az olaj. Ez most reális vagy bug ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Õ az elsõ, szinte születésnapi ajándékként. 😄

Most jöhet a jobb hajtómûvel ellátott változata.

😄

A medve nem játék.

a qualification plusszokat ad. az ace-hez gold kell, de akozbulso fokozat kreditert megri. a fontosabb dolgokra ad +30at. az ace +50et ha jol remlik.
ishak es baratai tier1-2ben. fegyverzet eros, egy tonna loszere van, h raerezz az eloretartasra, jol kezelhetoek.
I-185,yak 3p.La-5.La-7.

a.carkey
Tankok!

Tartogasd azokra!

A medve nem játék.

Sziasztok.

Egy ideje játszom már a játékot és eljutottam az orosz nemzetnél a 4-es szintig. (2 db 4-es gépem van) Ideáig csak az Árkád csatákat nyomtam, de most már egy kicsit több kihívást szeretnék, meg tetszik hogy realitás is van a játékban így ki szeretném próbálni a Realistic csatákat. Vagyis hát már mentem egy pár kört, de elég gyászos eredményekkel. Az lenne a kérdésem hogy az Oroszoknál milyen gépeket javasoltok? Mivel volna érdemes elkezdeni a gyakorlást a Realistic csatákban? Mire érdemes oda figyelni?

Ha egy crew-nél mindent kimaxoltam, akkor a megszerzett crew xp-vel mit lehet csinálni? Van egy kimaxolt személyzetem, ahol minden fullos, kivéve a lövészes részt, mert alapvetõen vadászgépekhez használom õket. De már kínomban azokat is nekiálltam fejleszteni, mert nincs mire elkölteni. 😄 A qualification-nek mi értelme van?

SB-n ha elér odáig, hogy eltalál egy kósza lövedék legalább lehet trimelni.

Még csak a t2-es b-25-nél járok (bár vagy már fél éve megvettem a komplett fát még nem használtam). Azon a szinten halálos. Egy a baj a mostani 2 SB mapon kevés a cél. Viszont rendkívül jól jön a szigetfoglaláskor a társaknak segítségképp és a pillboxok eltakarításakor. Tegnap olyan 50k-s köröket lehetett menni 2-es bomberrel halál nélkül. Nem egy így végzõdött: first blow final blow, antimech, terror of the sky, etc bomberrel lol. A hajókat kuva nehéz eltalálni, pedig az nagyon megdobná az income-ot.
PLaci
Nekem már akkor, ha pirosra kövik... <#rinya>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mivel szét csesztettek a kedves reptársaim hogy rakjam fel a WT-t újra és repüljek velük így feltettem. Mai elsõ kör: Málta, nehéz messzer, 5 kill, gyõzelem, 4x-es szorzó... Egyik sem szembetámadás volt, és mindegyikük vadászként szolgált. Ma már megérte felkelni. 😊
Rájuk is fér. Fax kivan, hogy MiG-15-tel egyetlenegy lövedéket bekapok egy liberatortól, és már gyufává is változtam...

Coral Springs
Használd is ki rendesen, mert hatalmas bomber nerf várható. A B-24 -el nem fog majd senki labdába rúgni, nem hogy a B-25 -el.

Yah amit linkeltek ahhoz a géphez 😄
Lejjebb tekertem a fórumban... Horten? 😄

Na de mihez is pontosan? :p

Cobra.
Mai B-25J-1 eredményem: 6 repülõ (ebbõl 1 ellenséges B-25, a többi vadász), 1 bázis és 4 földi célpont. Ezért nem szívesen megyek rá ellenséges B-25-re vadásszal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mwahah milyen steampunk szkafander járt ehhez 😊

Eagle16
Amúgy ebbe akkor a dafault lõszer osztás lenne a legjobb? Abban csak HEFI van, a többiben meg AP is...Yak-9T-n is csak HEFI-vel lövök, eddig bevált. Persze földi célpontok ellen szívás, de az AP meg csak átmegy a bombázókon és nem sok mindent csinál.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Aztarohadt mekkorát szór a P39Q-5 ágyúja 😄D

Mármint az alap. Kétmotoros bombázót alig bírtam eltalálni vele 100m-rõl 😄

4x RP-nek hála 10k Rp jött rá, teljesen alap géppel...jónak tûnik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a.carkey
Hosszú tesztek alapján, akinek van, B-17hez az Universal, B-24hez pedig inkább az armored lõszert javaslom. Legalábbis nekem ebben a felállásban váltak be leginkább.

A medve nem játék.