War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert Téged utál a rendszer 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

RiCSi1234
sõt a lövészem sem képes kiszedni semmit, lövök vele valakit, csak csillog azon a *urva gépén a lõszer, de mint mondtad, ha én megyek rá valakire aki b-17-el van, akkor egybõl kritet kapok. Na?!

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Hát barátom, akkor én állandó jelleggel szopó ágon vagyok.
Battle rate 5.3 lett a B-17 3-as tieresnek. Mondj már egy olyan gépet, aminek ilyen tierben ócska a fegyverzete!!

K-4, meg D-13, 12-es fókák, N1K, és még sorolhatnám, hogy mikkel tesz egybe..

Nekem tõled kezd zöld lenni a fogam.

GTA V (*.*)

Coral Springs
Mekkora ferdítés ez hogy bármilyen géppel ?! Max amin erõs fegyverzet van, és nem hülye az ipse hogy beálljon mögéd. Pár napja én voltam olyan hülye hogy 1-2 másodpercre beálljak egy szarrá lõtt B-17 mögé, gondoltam a lövészei már biztos meghaltak. Tévedtem, kiszedte a pilótámat. De ha nem állsz be mögé akkor sem úszod meg valami critical nélkül, én magam részérõl szarnék rá de az ilyen hozzászólásoktól vörös lesz a séróm.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

RiCSi1234
Épp ezért szednek ki 3 másodperc alatt bármilyen géppel, mert hát a játék legerõsebb gépe. igen.

GTA V (*.*)

Ugyanolyan térképük volt a pilótáknak mint enkünk a játékban, csak azon nem jelezték a géped és az ellenség helyzetét. Ehelyett a domborzatból meg a tereptárgyakból állapították meg, hol vannak.

Amúgy mi lenne ha abbahagynád a rinyálást a B-17el kapcsolatban. <#smile>
A játék egyik legerõsebb gépe jelen pillanatban, és te állandóan az hajtogatod menynyire rossz. Elmondanám neked, játékbeli élete legjobb pillanatában kezdtél ez a B-17el játszani. Alig egy hónapja nem ilyen OP volt, és le merném fogadni, hogy egy hónap múlva se lesz már ilyen.

Tegnap nekem is volt egy ilyen, zombi B-17 farok nélkül száll tovább.

csak.. b-17 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs
Itt van néhány villámcsapás ha valaki unatkozna. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

77PXDrebil
Hali.

A rádió iránymérõket és a telepített irányjel adókat az 1920 évek végétõl használták a 30 as évek végére komplett rendszerek voltak Európában és az USA ban a polgári repülés fejlõdése miatt szükséges volt a rendszer kiépítése. A Rádió navigációt nem nevezném újdonságnak a ww2 ban. Persze tökéletesítették mind a két oldalon, de zavarták is egymás rendszereit.

Ha érdekel valakit bõvebben a kerek antennák története szívesen Írok részleteket is.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

PLaci
Vérkönnyítés..... "Ziher nem volt" akkoriban IRL katonai térkép, mondjuk a repterek helyzetérõl....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Coral Springs
Esetleg találd fel magad, legyél kreatív, én például nem látom a felhõktõl az ellenséges gépeket, még is boldogulok. Ezért vannak a halál faszába könnyítve a mai játékok, mert a vérpistike rinyál ha egy kis kihívással találja szembe magát. Valamit valamiért, a turret viszont op.

PLaci
A bázisok lebombázása után mit is kell tenni? Jaaaaaaaaa, hogy a repteret kell bombázni.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

jaaaaa akkor ti így repkedtek a vakvilágba? azt se tudjátok merre vagytok a map-en ? 😄

PLaci
"mert a repteret nem jelzi semmi a felhõkön keresztül"

Coral Springs
Miért repkedsz az ellenséges reptér felett. <#nevetes1> Ha nem a légvédelem lõ le az enemy lõtt volna le késõbb.

PLaci
AB, Vastag felhõréteg 2000-2100 méter magasságtól.
Wellington Mk Ic / Late, 4k lbs bomba van felfüggesztve, a felhõréteg alsó határán repkedek, mert a repteret nem jelzi semmi a felhõkön keresztül.
5 másodperc van az újratöltõdéséig az ellenséges reptér felett, melyre épp egy F4F száll le....

...és az AAA leszakítja a szárnyamat.... <#falbav><#falbav><#falbav>

Coral Springs
A matchmaker gépfunkció alapján nem sorol be csatába. Battle rating alapján megy a sorolás, és a te eredményességed alapján +-1 rank.

Rank: 1-5 -ig.
Battle rating: Ezt megtalálod a géped adatlapján.

PLaci
A dev. -ekre! 😄

Srácok az mi hogy torpedó bombázóval bedob egy szárazföldi pályára?
Se tenger se hajó ilyenkor mire dobjam a torpedót?
Coral Springs
Ez a gép szanaszét van tunkolva, ezt hívod te néhány karcolásnak ?

Nagyon helyes. Ne legyen már minden elõnye az aktuális csillagrombolónak...<#taps>

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

PLaci
Nem a karcok aggasztanak, hanem az, hogy nekem folyton (korrigálhatatlan) késbe vágja magát a B-17, ha ennél egy karcolással is több van a szárnyon.

a.carkey
Áh. Ennek semmi baja. Szinte még új! 😄

Mint ezek is.
Repül? Repül. Akkor meg?! 😄

A medve nem játék.

"csak néhány karcolás" 😄
PLaci
Itt a szárnyam szinte meg se sérült, mégis iszonyat nehéz szintbe hozni maximum kitérített csûrõlapokkal.

Tök jó csatorna, fel is iratkoztam 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Érdekesség: ki200,ha már us-gb-jap volt
http://www.youtube.com/watch?v=tDmTW3WQK_A#t=889
Senki nem akarja azt a "kis" repair costot fizetni egy csillagromboló miatt.Milyen lett helyette?Illetve tankos is sok embert elvisz este.Mondjuk az il2 event se bejövõs.
Én b7a2 vel mentem. Csak pár kör,de bomber egyszer se volt.
Torzonborz
Ehh sajnálom hogy vége, éppen kezdtem ráérezni Hienre. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem sokáig élt a jap vs us,uk. Lehet rájöttek életképtelen, ha belép akár egy darab us bomber.
Az ollózás bejöhetett volna nagyobb sebességen, mert a Cobrák abban elég rosszak, az Fw-k meg talán a legjobbak.

Az ellen "kifárasztása" nekem még sose jött össze, bár eddig fõleg RB-n, joystickkal próbáltam, lehet hogy ott az egér miatt az ellen késõbb esett át, mint én a joy-al kapálózva 😄

Na ezt benéztem az RB event 😊

Mondjuk a "guardian angel" se jobb a B-17 miatt :o
Áhh ma "pearl harbour" event van, de utálom. Igazi káosz, ami ott megy 😊

Hmmm, összedugtam az x45 + TiR combot, a fel-leszállás még megy... <#vigyor3><#zavart1>
FW jobb emelkedésben, ha ki van maxolva a gép és nincs rajta teher.
Na az már elfogadhatóbb, hogy a tartó vissza fogta, mert enyhe magasság fölénybõl csapott le. SB-n soxor ugyanígy elkezdenek forgolódni az FW-k csak felmennek a p*csába, ha üldözöm elõbb utóbb átesek. Azt szoktam, ha hasonlóval találkozok, hogy elfordítom hozzá képest az ellipszist, úgy hogy ne tévesszem szem elõl elõbb-utóbb hibázik valaki. Makacs módon ritkán adják fel azt a patt helyzetet. A bosszantó, hogy nem egyszer arra jár a társa és picsán lõ, miközben 100% rá figyelek és a gépemre.
amator kerdes. nem neztem meg a videot sem. de ha jobban fordul a cobra, es zuhanasban/emelekdesben valoszinuleg szinten jobb, mi lehett volna egy hasznalhato taktika?
A Fóka tipikusan szar fordulóharcos gép, ráadásul ezen még a függesztmény tartó is fent volt. Esélye nincs egy Kobra ellen. Coral minden fordulóban nyert az íven, ez tisztán látszik.

Kétlem. 😊 De majd megmérem. 😊

Igen, azért hivatkozom rá, mert elméletben már a peccs szerint valódi játékbeli érték.
Adatlap alapján?A 0,3 sec különbség?

Jogos a feltevés, de csak 0,3 sec turn time különbség van a két gép közt és a fóka motorja erõsebb, ami ellensúlyozza a minimális fordulásbeli különbséget, akár nyerhetett volna, ha kicsit kitolja a loopokat, mert akkor coral gépe kifárad. Csak az egérrel nem tudom mennyire kivitelezhetõ.
*így

Aki Fókával gy harcol az meg is érdemli a sorsát.. 😊

arcade. orosz p39. meg az en fakezemmel is 5 kill. csak azert nem tobb mert kifogyott a nafta es leszalaskort osszetortem. hat ez nem kicsit sealclubber.
az arcade tenyleg arrol szol, h 5000en kirakja a bomberek es mire felerek a szintjukre vadasszal, mar gyakorlatilag elveszett a meccs??
Coral Springs
Lehet hogy félreérthetõ voltam. Én egy emberfajtát jellemeztem, akik ha kell a játéktér egyik végébõl a másikba mennek oda - vissza akár fél órán keresztül, ezzel elbaszva feleslegesen az idõdet, és a sajátját is. Amúgy nem P-63 -al voltam, mint írtam azt pihenõre raktam. P-39 -el voltam.

tier1 jak3-8al a csapatban il4, p38k... csodas meccs lesz..
Coral Springs
Ezen jót nevettem. <#vigyor3> Ugyan az a két gép FM -je, de hogy teljesen eloszlassam a kételyeidet itt van ez a teszt olvasd el. Pontosítva nagyon apró különbségek vannak a két gép között, van amiben az amerikai, van amiben az orosz verzió a jobb, lényegtelen. Ellenben ami jelentõs különbség, hogy az orosz verzióval mehetsz tier 4 -ben a Shiden Kai, Bearcat, és még kitudja mi ellen, míg az amerikai verziónak tier 3 -ban nem sok ellenfele akad. Az esetleges hülye team -rõl nem is beszélve, tier 3 -ban még tudsz kompenzálni.

A videó pedig felesleges, azt hiszem az alatt az egy évem alatt amióta játszok, bõven bebizonyítottam hogy az amerikai 37mm -es ugyan olyan hatékony mint az orosz. Csak azok panaszkodnak akik nem tudnak a cannon -al célozni, azt jönnek mindenféle placebóval. A Yak-9T cannon -ja valóban jobb, de az sem erõsségben hanem gyorsaságban, ha nem tudsz célozni azzal is körbelövöd az enemy -t, és gyorsabban fogysz ki.

Peace ! <#wink>