War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A japó Ki-200-al milyen tapasztalataitok vannak? Miben más, mint a Komet? (Az adatok alapján jobbnak tûnik, és drágább.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
Ez nem egy quake/ut játék lesz amiben csak az a lényeg, hogy körönként aprítsák egymást a népek (most ugye ennyibõl áll az egész 😊 )
Ebben is lesz "end game" tartalom, valószínûleg ezt takarja a World War mód amirõl még igen keveset tudni.
Amíg ilyen nagy horderejû funkciók nincsenek benne addig nem is lehet "késznek" tekinteni 😊
Manapság sok játék (legtöbbször nagy pénzért) játszható már többek között béta titulus alatt, de ez a gém még messze nem az, amire azt mondhatná az ember, hogy készen van. Nem a mostani nagy patch -ben, hanem az elõzõben például teljesen átvariálták az egészet azzal, hogy 20 helyett 5 Tier/rank (még ebben az elnevezésben sem konzisztens a gém <#buck>#buck>) van most már.
A béta nem azt jelenti, hogy majdnem kész a gém, hanem például:
- (valószínûleg <#eplus2>#eplus2>) már nem fagy 5 percenként
- az összes nagy elterjedtségû Windows verzión ugyanúgy megy
- megy minden hardveren amit addig alá raktak (fõleg CPU / GPU)
- Az ismert hibák száma nem az 1.000-10.000 tartományba esik, hanem 100-1000, vagy még inkább a 100-500 között leledzik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nézd meg a World of Tanksot. Egy ideig béta volt, aztán kijelentették hogy mostmár többé nem béta. Nem mintha másnaptól kevesebb lett volna a bug benne. Igazából most is egy kiforratlan bughalmaz az egész, pedig papíron két éve nem béta már.
Mert különben ez a gép zseniális. Nem is értem az 5,3as BRt ...
A medve nem játék.
Most léptem ki a küldibõl, szépen ledogoltam egy 109 est keresem a következõ célt egy laza ívben oszt külsõ nézet és azt látom, hogy egy jak elkaszált hátulról....ha üldözés közben azt még elfogadom... de sima repülés közben?
üdv😄rebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
ja és persze ha az én yakom gyullad ki pillanatok alatt leég mint a csillagszóró.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Melyik gép bír a legdrágább javítással a német szárnyasok közül?
Jelenleg a Focke-Wulf vonalon haladok a Ta-152-es felé (ez lesz a célgép) és ha nem is horribilis a javítás ára, de így is elég borsos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Üdv: Drebil
UI: nem volt fer küzdelem La-5FN nél tartok😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Egyébként aki bombázó mögé beül az meg is érdemli. egyrészt arra van kiképezve a védelmük általában, másrészt onnan mutatják a legkisebb célpontot "felületet". Nálunk alapkiképzés része volt a B&Z bombázókra.
bármelyik gépet berakhatod bármelyik legénységhez csak ki kell fizetned egy alap kiképzési költséget és akkor azt "megtanulják" használni onnantól bármikor odaadhatod nekik nem felejtik el többet
A crev nem gépenként van? Ahhoz a szlothoz tartozik amibe a gépet rakom? Nem teljesen világos nekem.
De kemény😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Múlkor bementem fullos legénységû B-24essel Iwo Jima Eventre, négy ellenséges vadász küldtem le a light pillboxok elintézése után. Lelõni csak úgy tudtak hogy a végén másik négy japán gép támadt rám egyszerre.
Ennyit talán a védõfegyverzetrõl. Mindezt RB-rõl írom természetesen, az Arcade mód nevû gyerekzsúrt nem látogatom.
Nem "gyönyörûszép", csak Honda ... <#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
DE!!!
Ha jön a Jak9 vagy P39-P63, vagy más bazinagyágyús nyalánkságok, akkor még a legbutább pilóta esetében is fekává lõnek, de ezek ha betalálnak akkor MINDEN gépet, csak a B17 esetében még a felület is nagy.
DE!!!
Ugyanilyen szemét szarok azok, akiken 30 mm van, mert azok is keményen pár lövésbõl kiszednek ha rád mennek, bármilyen szar is a pilóta.
Na az összes többi gép ill. noobok lehet vagánykodni még az autogunnerrel is, de ha átváltasz, a Me163at is lekapod, ha eltalálod még a rázkódó gunner nézetben is.
Szóval OP, de ha kell, kõ-papír-olló alapon a legbutábban is kiütik 2 sec alatt a g...ibe, mint a szar.
A medve nem játék.
Teszem hozzá, 10 bõl 2 szer jött össze hogy jó volt a "csillagok eggyütállása" és nyertünk. De kill mindig volt és imádtam nézni ahogy pukkannak szét,mégha én is leesetem a végén valakitõl. Fun 410 es event.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A PBY-5(a) -val vagy a B-25 -el sokkal könnyebb valakit kiszedni, aki a lövész hatósugarában van. (PYB-5(a) -nál természetesen saját súlycsoportjában.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hozzáteszem a torppal ez volt az egyik elsõ HB csatám.
Na egy idõ múlva nem is nagyon akartak sorban állni. Elõször eszetlenül minden géppel támadták a b17-et. Az megcsípte mind, aztán jöttek a Me 410 A1-k elölrõl-hátulról. Egy lövésnyi idejük volt utána halál. Úgyhogy ha nem talált elõrejöttek és elkeseredett rammolás ment hiába, akkor is win. Végül 10-15 perc lett a várakozási idõ, mert nem akart pazarolni egy német se több gépet. Onnantól értelmetlen volt várakozni az eventre, mert felment az idõ 15-20 percre. Régen nem ilyen volt, Me 410-el 2-3 b17-et simán oneshotolni lehetett és már akkor se volt egyszerû.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill