War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Komet hat percével szemben a Ki-200-ban négy perc üzemanyag van csak.

kevesebb benne a nyál mint a kometben pedig abban sincs sok 😄
a.carkey
Ez a G8N1, mint bomber, brutál. Ugyan úgy repül, mint egy tégla, viszont úgy emelkedik, mint kevés másik, gépágyúk vannak benne védelemként, három 800 kilós bombája elpusztít egy bázist, de akkor is, mint bomber, a B-17G szerintem jobb.

A japó Ki-200-al milyen tapasztalataitok vannak? Miben más, mint a Komet? (Az adatok alapján jobbnak tûnik, és drágább.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Pláne hogy a hajók még sehol...
akkor fogják leradírozni a betát róla amikor minden fontos funkció benne lesz amit megálmodtak 😊
Ez nem egy quake/ut játék lesz amiben csak az a lényeg, hogy körönként aprítsák egymást a népek (most ugye ennyibõl áll az egész 😊 )

Ebben is lesz "end game" tartalom, valószínûleg ezt takarja a World War mód amirõl még igen keveset tudni.
Amíg ilyen nagy horderejû funkciók nincsenek benne addig nem is lehet "késznek" tekinteni 😊
Fura Alak
Kevered a szezont a fazonnal.... "alfa béta".... <#falbav>

Manapság sok játék (legtöbbször nagy pénzért) játszható már többek között béta titulus alatt, de ez a gém még messze nem az, amire azt mondhatná az ember, hogy készen van. Nem a mostani nagy patch -ben, hanem az elõzõben például teljesen átvariálták az egészet azzal, hogy 20 helyett 5 Tier/rank (még ebben az elnevezésben sem konzisztens a gém <#buck>) van most már.
A béta nem azt jelenti, hogy majdnem kész a gém, hanem például:

- (valószínûleg <#eplus2>) már nem fagy 5 percenként
- az összes nagy elterjedtségû Windows verzión ugyanúgy megy
- megy minden hardveren amit addig alá raktak (fõleg CPU / GPU)
- Az ismert hibák száma nem az 1.000-10.000 tartományba esik, hanem 100-1000, vagy még inkább a 100-500 között leledzik.

Coral Springs
AB -n kb 600 -al ráesek a B-17 -re, nem sikerült lelõnöm, elzúgtam mellette és már égett is a gépem, leégett a faszba. Hajaj mekkora nerf lesz itt. A rühes bomber kúrvaanyjuk még fizetni fog ezért.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nah jó de így könnyû mert tudják mire fogni hogy még béta állapotú a játék..., amúgy a tankos része meg inkább alfa béta, annak még kell fél év mire azt lehet rá mondani hogy most már béta!
Amikor kijelentik, hogy mostantól végleges. Aztán foltozgatják és fejlesztik tovább. Igazából MMOknál az open beta beköszönte után semmi jelentõsége nincs a titulusnak.

Nézd meg a World of Tanksot. Egy ideig béta volt, aztán kijelentették hogy mostmár többé nem béta. Nem mintha másnaptól kevesebb lett volna a bug benne. Igazából most is egy kiforratlan bughalmaz az egész, pedig papíron két éve nem béta már.

a.carkey
Akinek van, nála is bebugzódik a Spitfire Mk24nél a flaps?
Mert különben ez a gép zseniális. Nem is értem az 5,3as BRt ...

A medve nem játék.

Amúgy mikor lesz a repülõs része nem beta állapotú?
77PXDrebil
Minek ellenség ha ilyen társak vannak😊

Most léptem ki a küldibõl, szépen ledogoltam egy 109 est keresem a következõ célt egy laza ívben oszt külsõ nézet és azt látom, hogy egy jak elkaszált hátulról....ha üldözés közben azt még elfogadom... de sima repülés közben?

üdv😄rebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Fajak 😛

múltkor én is rácsodálkoztam hogy mit bírnak ezek a dögök, yak 9 57 milisével megcupogtattam egy kicsit, 2 motorját kikaptam, mindkét szárnya égett, inkább üstökösre hasonlított mint repülõre, gondoltam hogy itt már esélytelen hogy túlélje, ott is hagytam, fél perc múlva látom hogy a tüzek elaludtak és vigyorogva repked tovább....
ja és persze ha az én yakom gyullad ki pillanatok alatt leég mint a csillagszóró.
Mentem egy szolid kis köröcskét RB eventben, Ruhron, csak hogy lássam mennyire is OP jetek ellen a b17. 😛 Egy sem volt így egy d12 és egy ta-t lõttem le tökéletesen 0 erõfeszítéssel. Szánalom amire most képes a b17.
Neked kell tudni, nem nekem. Én nem nagyon játszok arcade-ban 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Még annyit, a Messer és Focke vonalon meddig érdemes elmenni? A jetekrõl sok rosszat hallok, látok.
Sõt, ebben a kat.-ban még a két lökös Messza is kevesebbe, 4610 oroszlánba kerül repair-ben.
A Kometed 10530 sörényesbe kerül max költségen, ha javítod
Sejtettem, hogy a nagy Tier-û jetekért számítja fel a legtöbbet a nagygenerálért.
Akkor tedd át a karikát arcade-ra, aztán nézd meg hogy úgy mennyi.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

RB?? Az nálam elég ritka mûfaj, pláne az SB.
Meg mellette a 262 C-1a a rakétával a seggében, arra RB-n majdnem 53000-et ír, fejlesztés nélkül.

Szerintem a Komet, RB-n bármiféle fejlesztés nélkül 52 kiló oroszlánhús 😮

Kérdésem az alábbi:
Melyik gép bír a legdrágább javítással a német szárnyasok közül?
Jelenleg a Focke-Wulf vonalon haladok a Ta-152-es felé (ez lesz a célgép) és ha nem is horribilis a javítás ára, de így is elég borsos.
Her Laca
Egyébként beültek mögéjük.Annyi a különbség ,hogy a játékokban Zajcevek üldögélnek a lövészek helyén😊 és ehhez alkalmazkodni kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Német bombázókat a legkönnyebb leszedni a játékban.FYI.

77PXDrebil
Most küldtem a pokolra két He111 est úgy, hogy hajam szála sem görbült, az egyiket alulról csaptam meg meredeken emelkedve végig lõttem a bal szárnyát dugóba esett ugrottak kampeca. A másikat harmadik rácsapásra sikerült felülrõl faroktalanítani. De jólesõ érzéssel olvasgattam a rácsapások után a kinyiffant lövészekrõl szóló üziket.

Üdv: Drebil

UI: nem volt fer küzdelem La-5FN nél tartok😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Ja köszi az infót.

Egyébként aki bombázó mögé beül az meg is érdemli. egyrészt arra van kiképezve a védelmük általában, másrészt onnan mutatják a legkisebb célpontot "felületet". Nálunk alapkiképzés része volt a B&Z bombázókra.

a crew maga a slot így magyarosan 😄
bármelyik gépet berakhatod bármelyik legénységhez csak ki kell fizetned egy alap kiképzési költséget és akkor azt "megtanulják" használni onnantól bármikor odaadhatod nekik nem felejtik el többet
77PXDrebil
Urak!

A crev nem gépenként van? Ahhoz a szlothoz tartozik amibe a gépet rakom? Nem teljesen világos nekem.

Her Laca
"az Arcade mód nevû gyerekzsúrt nem látogatom."

De kemény😊)

Nem kéne összekeverni a noob legénységgel repült, frissen megszerzett B-17E-t egy fullos legénység által repült B-17Gvel. Teljesen más a harcértékük. Bombázóknál amúgy is alap hogy a vitalityt, fire precisiont fel kell húzni maxra a lövészeknél, a number of experienced gunnerst pedig annyira ahány lövész van a gépen. ÉS ezután is saját kézzel lõni a védõfegyverzettel.

Múlkor bementem fullos legénységû B-24essel Iwo Jima Eventre, négy ellenséges vadász küldtem le a light pillboxok elintézése után. Lelõni csak úgy tudtak hogy a végén másik négy japán gép támadt rám egyszerre.

Ennyit talán a védõfegyverzetrõl. Mindezt RB-rõl írom természetesen, az Arcade mód nevû gyerekzsúrt nem látogatom.

a.carkey
Minden esetre én imádom, mielõtt félreértenétek. Olyan, amilyen.

Nem "gyönyörûszép", csak Honda ... <#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Egy biztos. Bármelyik B17 üt bármilyen magas tierû bombázót bármilyen nemzetnél. Még a B24et is. Ez a szerény véleményem.

DE!!!

Ha jön a Jak9 vagy P39-P63, vagy más bazinagyágyús nyalánkságok, akkor még a legbutább pilóta esetében is fekává lõnek, de ezek ha betalálnak akkor MINDEN gépet, csak a B17 esetében még a felület is nagy.

DE!!!

Ugyanilyen szemét szarok azok, akiken 30 mm van, mert azok is keményen pár lövésbõl kiszednek ha rád mennek, bármilyen szar is a pilóta.

Na az összes többi gép ill. noobok lehet vagánykodni még az autogunnerrel is, de ha átváltasz, a Me163at is lekapod, ha eltalálod még a rázkódó gunner nézetben is.

Szóval OP, de ha kell, kõ-papír-olló alapon a legbutábban is kiütik 2 sec alatt a g...ibe, mint a szar.

A medve nem játék.

Én is hozzászólok a b17-es storyhoz. Pár napja szedtem ki õket, ezelõtt nem repültem velük. És azt kell mondanom, hogy rohadt OP-k. AB-ben megvan az az elõnyük, hogy amíg nem lesz full fekete az egész gép vagy nem áll le mind a 4 motor vígan el lehet vele repkedni. RB-ben pedig az, hogy elég egyetlen egy találat a támadóba és meg is van a kill. Bearcattel és D-13al is életveszély õket támadni, el se merem képzelni milyen lehet zeroban gyúlékony papírban ülve ezt tenni.
Jó lesz ez <#eljen> kicsit még szoknia kell a tir-t.
legjobb arc!

A régihez képest a mostani túl erõs AB/RB-hez lett buffolva.
juhúúú végre 😄
Én szeretem azt az eventet.Az az event akkor vihetõ németeknek,ha full team van és min 8-9 me410 (minnél több annál jobb) 50 millisseel.(mivel az ai b17 létszám fix és nem mindegy hány géppel kell kiírtani õket. +a trollok b17el (külön öröm mikor olyat csapok ki) Esetleg a vadászok gondolkodnak és nem b17 re mennek hanem lekötik az enemy vadászokat.Sajnos sokan Mennek b17re,mert nem jöttek rá hogy a 410 es 2szer annyi találatot kibír,és az 50 es a 2 20assal már nem kérdez.Szembetámadásnál eggy ki szokott jönni.Alulról szembõl megyek,majd forduló és go. (taktikázni nem nagyon van idõ,mert us. vadászok jönnek és egy valag 17es próbál kiszedni.
Teszem hozzá, 10 bõl 2 szer jött össze hogy jó volt a "csillagok eggyütállása" és nyertünk. De kill mindig volt és imádtam nézni ahogy pukkannak szét,mégha én is leesetem a végén valakitõl. Fun 410 es event.
Én csak akkor megyek rá egy b-17-re ha van 20 mm-nél nagyobb ágyúm.Különben csak karcolgatom és jó esetben is 100-300 lõszert elpazarlok rá.Japán ágon szó szerint figyelmen kívül hagyom.Hiába n1k,4*20 milli is csak ha mákom van akkor talál el olyat hogy 10 perc múlva leesik.Van b17-em és imádom.Egy igazi szörnyeteg.

PLaci
Nem a gép OP, hanem sok Mr. N00b Mastercard full -ra tolja a crew -t.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Befejezhetnétek ki a B-17 OP -zását... 6/8 lövésszel max karcolgatja az AI a rám törõ FW/Yak áradatot, és manuális célzással sem képes a full -ra kifejlesztett géppuska semmit eltalálni!
A PBY-5(a) -val vagy a B-25 -el sokkal könnyebb valakit kiszedni, aki a lövész hatósugarában van. (PYB-5(a) -nál természetesen saját súlycsoportjában.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

B-17hez kapcsolódó videó, gyorsan megtanított az eset hogy ilyet ne csináljak többé.

Hozzáteszem a torppal ez volt az egyik elsõ HB csatám.

Tényleg utálhat a rendszer tegnap egy csatát se vittek eventen a germánok "guardian angel-en". Pedig ott van minden 50-30-20mm 1,5 óra alatt kb 1 milla liont lõttem B-17-el vele. Én kértem mindig elnézést, ha kilõttem valakit 😊 Universal lõszert használok, mert abban mind a kettõ robbanótöltetes. A másikban az egyik csak AP.

Na egy idõ múlva nem is nagyon akartak sorban állni. Elõször eszetlenül minden géppel támadták a b17-et. Az megcsípte mind, aztán jöttek a Me 410 A1-k elölrõl-hátulról. Egy lövésnyi idejük volt utána halál. Úgyhogy ha nem talált elõrejöttek és elkeseredett rammolás ment hiába, akkor is win. Végül 10-15 perc lett a várakozási idõ, mert nem akart pazarolni egy német se több gépet. Onnantól értelmetlen volt várakozni az eventre, mert felment az idõ 15-20 percre. Régen nem ilyen volt, Me 410-el 2-3 b17-et simán oneshotolni lehetett és már akkor se volt egyszerû.
RiCSi1234
Ok, Szia.

GTA V (*.*)

Coral Springs
Tõlem zöldelhetsz ám mert leszarom, nem én hordok faszságokat össze. Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. Esetleg fegyvert tartanak a fejedhez, hogy olyan gépekkel repülj amivel nem tudsz ? Hogy ezzel a játékkal játssz ? Ott a konkurencia próbáld ki.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

RiCSi1234
Az érzés kölcsönös.

GTA V (*.*)