War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A medve nem játék.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A következõ pálya is jó volt, Krymsk Kergetnek, elmenekültem az üldözõim elõl, le akarok szállni és return to battlefield felirattal visszarakott a kanyar közepén, pont az arra jövõ Shoji elé. 😊 Megtanultam, hogy arról az oldalról nem szállok le. 😊
Ezt egyébként én sem értem. Makacsul ragaszkodnak, hogy hasonló legyen a gépek tulajdonságainak primitív leképezése a valósághoz. Miközben a bombereket totál kifordítják magukból, kezdve a bomba nerftõl ... a tailgunnerig. Ennyi erõvel a corsairt is buffolhatnák kicsit, hogy ne idióta BR-je legyen. Persze azt nem mert a sok vinnyogó hülyegyerek ufo-nak tartotta a régi corsairt, nerfelték és most kialakult ez az abszurd szituáció.
Tényleg nehéz elhinni, hogy a Corsaireket még lejjebb tették, mert rossz volt a gyõzelmi arányuk, már lényegében háború elõtti gépek ellen mennek 1943-as csúcstechnikával.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A 8 .50-es elég jól osztja az észt, és sok lõszere is van, általában ground target lõszert használnak bele, az nagyon gyújt.
Meg persze megy rá egy kazal bomba meg rakéta, jobban meg lehet pakolni mint egy Il-2-est, úgyhogy ground attacknak se rossz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez körvonalazódik bennem:
"Elsõ bombert 1 lövéssel leszedtem, a 2. -at 2x kellett megsoroznom, a harmadik kilõtte a motoromat! OP dögök!"
Na menjetek a sunyiba.... DE KOMOLYAN....
Amellett, hogy nem kéne csodálkozni, hogy akik vesznek egy rakás goldot, és full -ra tolják a gunner -jeiket, azok jóval nagyobb eséllyel csipkézik ki a szátokat! Sajnos a Pay to Win a mai játékok alappillére.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem kenyerem a panaszkodás, de ami itt megy az lassan már fáj.
Kérem alássan, mi lesz itt, amikor a szárazföldi erõket megnyitják a nagyközönség elõtt??? Mindenki nekimegy a másiknak, akár a roncsderbiben?
Troll off: A bad network connection azt jelenti amit jelent. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy tényleg egészen váratlanul és indokolatlanul el tudja dobni az egész netet a WT. Én sem értem, de vállalható, hetente, 2 hetente 1x megkattan és ennyi. Nálam legalábbis.
Ha valaki felhomályosítana, hogy mi a jó büdös franc van ilyenkor, azért hálás lennék. Nem egy meccset tett már tönkre ez a kellemetlenség.