War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen mindegy....mondj nekem akármit amivel ezt megcsinálod....

Torzonborz
Esetleg ha géptípusokat is írnál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szituáció :

T3-ban 500-al megyek 4000 méteren.....szembõl alulról sacc /kb 2000-rõl gyerek mögém emelkedik mögém fordul és egy olyan jó 15-20 másodpercig lõdöz.....én nem nagyon találtam el pedig 400 méterre volt mögöttem!

kérdesem: úgy mégis mekkora sebessége lehetett,hogy emelkedett egy laza 1500 métert utánna satuval mögém sorolt és egybõl 500-ra!!! ugrott a sebessége amit tartani is tudott majdnem fél percig.....az mellékes,hogy nem találtam el hamar kilõtte a farok lövészt

ugyanez a szituáció ha én vagyok.....emelkedek 300-al 20 fokban,mert utánna már lassulok....kb 2-3 perc!!!! mire tudok egy 2000-est emelkedni úgy,hogy 300 ra feltudok gyorsulni...semmilyen T3 gép nem gyorsul 500-ra csak ha magasságot sebességre vált......

Árkád nem árkád, fullra kiképzett/kimaxolt ász pilóta tucatjaim vannak....egyetlen rohadványos géppel sem tudok ilyet produkálni! és rengeteg embertõl látom,hogy bár hiába jön alulról és szembõl mintha misem történne satu kanyarral / iszonyat energy veszteség ugye az emelkedésrõl nem is beszélve/ mögöttem terem és nem csak meglõdöz mert még rámtudja tartani a gépe orrát hanem ott nyomatja mögöttem ugyanazzal a sebességgel!

HOGYAN LEHETSÉGES EZ?!

köny9rgöm valaki magyarázza el így egy év és töbszáz óra után,mert már borzasztóan elegem van ezekbõl a csodagyerekekbõl!

Eagle16
Jah, ok...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Coral Springs
Ja így már más. Azt hittem hogy 10 kill -t kell összehozni egy csatában. Minden esetre engem nem érdekel igazán a CBT.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Véletlen kétszer ment.
Az ai-t az eventre értette.Oda nem számolja be...
Az ai-t az eventre értette.Oda nem számolja be...
Eagle16
Pff, nem AI-t lõttem 😄 2 db P-47-es volt, rendes névvel meg minden 😊

Kár, pedig a G durván néz ki, meg a tankokat pikk-pakk kikapja.

Na, itt van részletesen is az event:

On 10th of May “Golden Battles” in War Thunder
from 02:00 GMT until 06:00 GMT and from 14:00 GMT until 18:00 GMT
for 2nd victory - 100 Golden Eagles
for 5th victory- 100 Golden Eagles
for 7th victory- 100 Golden Eagles
You have an opportunity to earn 600 Golden Eagles!

Tehát szombaton 4:00-tól 8:00-ig és 16:00-tól 20:00-ig
összesen 600 sas. Az nem rossz, az 1 hét prem. Mondjuk olyan ~4 euró értékû event. Mekkora vérfürdõ lesz. 😄 Szerver fagyás, lagg, 100k játékos, 16 vs 16 bombázó, cél az ellen reptere. Csak a szokásos.^^
Akkor talán most átmegy:

4 napod van lelõni 10 gépet akárhány csata alatt RB-ben. (60at AB-ben) (4-et SB-ben) a CBT-hez.
én épp azt akartam elmondani, hogy nem egy csatában kell 10-et összeszedni hanem 4 nap alatt összesen 😊

sosem volt olyen célja egy eventnek se még 😊
Ai- t nem számitja bele a killekbe ( eddig legalábbis).
Ju 87 d5 és il2 jó vadász ellen is,ha valaki fordulózna veled.A 37 mmes - nél kevés a löszer, pontosnak kell lenni és hamar védtelen leszel .Inkább d5 bombával majd 2 20 assal mehetsz puha célra,vagy repgépre.
Coral Springs
Egy év alatt nekem egyszer volt 8 kill -es csatám RB -ben. Szerinted itt bárkinek menne a 10 négy nap alatt ? Persze én konkrétan nem mentem még rá hogy sok kill -t összehozzak egy csatában, spontán úgy jött ki a lépés hogy kiirtottam az enemy team -et egyedül. Ha jól tudom még vannak olyan csaták ahol kötelékekben vonulnak az ai -k, azokra ha valaki ráfekszik talán összejöhet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Eagle16
Elkezdtem RB-t játszani, eddig csak AB-ben mentem, elég sokat. Yak-9T-vel elsõ körben 2 kill. Tetszik 😊 Videókból tudom, hogy miben más az RB, szóval nem volt sokkoló az élmény. Jó hogy van idõ nézelõdni és igazából olyan sokat nem kell repülni az akcióig, mindenképp jobb mint az AB-s tolakodás, ahol kb. mindig van egy ellenség 1-2 km-en belül.

Próbáltam Il-2-vel meg Ju-87G-vel is menni, de vagy az AAA szed le, vagy csak bárki aki épp arra repül. AB-ben meg ezekkel egyáltalán nem szoktam menni, néha még azelõtt meghalok hogy elérem a célpontot :/ Na meg a Ju-87G-re nincs meg a full HVAP-os lõszercsomag, a HEFI meg semmit nem ér tankok ellen.

nem egy csatában kell van rá négy nap 😄
Coral Springs
RB -ben 10 gépet max úgy lõsz le, ha sok ai van, és mindemellett egyedül maradsz egy legalább 3-4 fõs túlerõvel szemben, amit természetesen meg is semmisítesz. Körülményes.

és ha nyersz 9 meccset akkor igen
JethroHUN
Komolyan ha 10 gépet kilövök RB-ben akkor adnak GF CBT hozzáférést?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

forum.warthunder.com/index.php?/topic/135194-victory-day-celebrations/
stressz teszt
állítani lehet õket és van hatásuk is

de, hogy korrektül mûködnek-e.. én passzolom a kérdést abszolút nem értek hozzá 😊
Her Laca
És ezek mind mûködnek is korrektül?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a kérdésedre meg ez a válasz 😄
ezekkel lehet játszani ha átveszed az irányítást
nem a játékmódokhoz kapcsolódik hanem a beállításokhoz

mindegyik módban tudod állítani ezeket csak a beállításokban nem jelenik meg csak akkor ha full controls fülre mész
ott beállítod egyszer õket utána visszakapcsolhatsz egerezéshez akkor is "elmentõdik" és minden játékmódban használhatod csak ki kell kapcsolni az automatikát, erre is vannak gombok

Her Laca
SB módban mindent állítani tudsz? PP, keverék ,stb? Csak kérdem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Torzonborz
Itt most nem az SB-s oldal "panaszkodott" . 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Aham😊
Jelzem ,a valóságban (és ugye ez közelít hozzá állítólag :XD ) csak nagyon kis idõintervallumban használták a motort csúcsközeli állapotban. Már ha használták egyáltalán,a kezelési utasításokban azért elég határozottan le van írva a motor terhelhetõsége,és ezt max vészhelyzetben lépték túl.
No meg full gázon se mindig jobb a teljesítmény ,megvannak az optimális beállítások amikhez tartották magukat .
Jó az is igaz,hogy ez játék ,semmi értelme összehasonlítani .

A motorvezérlés csak egy kis szelet amit ha valaki akar bütykölni akkor egy árnyalattal jobban teljesíthet a gépe.

Én úgy látom a probléma az, hogy még alkalmazkodni kell ehhez a nagy változáshoz, hogy oda kell figyelni a motorra.

Illetve nem tudom, hogy jól vannak-e megcsinálva a különbözõ típusok.
Lehet, hogy most is az van mint régebben volt, hogy egyes gépek megkapták az új "tulajdonságot" a többi meg még úgy megy mint régen.

De itt ez van idõrõl idõre jön be valami kiegészítés amihez alkalmazkodni kell és addig megy a szájhúzás fõleg ha nem is úgy sül el elsõre ahogy kellene 😊
Azért az utolsó nagy peccs óta RB-ben sem teszi rá a piros négyzetet ha 3 km-nél magasabban/alacsonyabban van hozzád képest.

Her Laca
Hatékonyabb manuálisan ezek szerint? Akkor mi a baj vele? Nem értem.
Tán csak nem az,hogy pár másodpercet erre kell fordítani az értékes idõbõl?

Gondolom ez a versenyzésbõl adódik 😊
Régebben akár 20 percig is lehetett folyamatosan használni a motort max fordulaton nem történt semmi vele.

Most már meg lehet fõzni nagyon könnyen és gondolom a gép által vezérelt auto motorvezérlés nem olyan hatékony mintha magad állítgatod aztán ezzel kezdenek foglalkozni az emberek 😊
Her Laca
Értem.
És akkor ez milyen összefüggésben van azzal,hogy a hûtõt manuálisan állítod közben?

annyiból más, hogy nincs gyorsulási verseny, hogy ki ér fel hamarabb 6-7eze r méterre a kezdéstõl
a realistic csaták elsõ 10 perce errõl szól az esetek 95%-ban 😊

simben meg felmész oda akkor
1. nem lesz valószínûleg senki a környéken sem rajtad kívül
2. nem nagyon fogod kiszúrni azokat akik átlagosan 2-3 km-en mennek mert nem dobja rá a piros négyzetet 😄

számít ott is a magasságkülönbség persze de nem megy ez az õrület mint rb-ben
Her Laca
Mért ott min múlik?<#rolleyes>😊
Vagyis ott mindegy a magasság?😊 Csak kérdezem.

Coral Springs
Majd te kattogtatsz szimulátor -ban, ahol nem azon múlik a túlélésed hogy milyen magasra jutottál a csata elején. <#wink>

Nekem bejön a dolog hogy végre nincs minden gépnél a boost gombra tapadás 😊

Viszont nagyon nem tetszik a timecounter-es mû autoradiator. Legyen alternatíva ne csak a motor leállítása, hogy az barom módon elkezdjen hûlni. Ha már mindenki elindítja-leállítja a motort nyugisabb helyzetekben, akkor ennyi erõvel kattogtathatná a radiátort is az egyszeri gamer.
kb minden "dogfight játék" videó tõlük sok-sok hányással tarkított 😄
nem átlagembernek való ez a vadászrepülés dolog 😄
thx!megteszteljük

-t

Nem használtad eleget a német ágat. 😊 Akkor nem érintene ennyire érzékenyen a melegedés.A másik,fw-d13 olaj 88 foknál márt sárga. <#wave>

Ezt már szeretem. Tegnap este láttam hogy a P-47-ek le vannak árazva, úgyhogy megvettem a D-28-at is, aztán kiléptem.

Most nézem, hogy kaptam érte 2 co-op küldetést, egy achit, plusz a mai belépésemért (?) (Always faithful vagy mi) kaptam 100 kiló oroszlánt meg 100 kiló váltható RP-t, ez a 100 kiló RP elég volt a 25-ös szinthez, amire még pluszban kaptam 100 kiló oroszlánt.

Láncreakció^3 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Az én Airacobra -am 130 foknál már pirosban van nem sárgában, és hasonló gyorsasággal melegszik. Látsz engem nyavalyogni ? Alkalmazkodj a tudathoz hogy melegszik, én is ezt teszem. Ha olyan a helyzet én még pirosban is tolom neki, szarok rá.

Full controlban lehet be állítani a motor és hûtõ vezérlést, majd visszatenni akár mouse controllra, akkor is megmaradnak a beállítások. itt egy video hogyan kell

Azért vágom ezt, mert így kellett repülni a Corsairt, mivel kézzel kellett a superchargert 2. fokozatba rakni. És a hûtéssel is lehetett játszani. Könnyen lehet, hogy megint beállítom, igény van rá, immár sok vason.
amúgy most p47-el iszonyat köröket megyek....úgy lehet szedni mindenkit vele mint a huzat 😛

de ki az anyámat fogjak el vele ha félgõzön tudom csak tolni neki különben szétfõ a motor ? 😄

Lehet hogy a Spit egy kis-közepes magassági elfogó vadász, a Jug meg nagy magasságba lett csinálva, valószínû a hûtése is a ritkább levegõre van méretezve. Mondjuk attól még simán lehet a játék hibája.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ja igen. A P47 egy CAS vadász, de nagy magassági interceptor-ként is nagyot alakított.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez de komoly játék volt anno 😄

Megelöztél :-). Amig narancssárga még ok.Ha piros és szàmol vissza,akkor hüts erösen.( más kérdés,hogy örülök,hogy melegszik,legalább átérzik hogy a németej mir szivtak hónapok óta,mikor vidàman weppelnek utànad te meg próbàlod nem megfözni a motort.Ezt az elemet egyszerre kellett volna minden gépnél berakni akkor nem lett volna gond)
Full control-ban tudod csak.

amúgy az olaj/víz és a motor hõmérsékletét ki tudod iratni bal felülre a sebességhez (a lõszerrel együtt).

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..