War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Discount of 69% on purchase of: Yak-3, IL2, SU-2 M82
Discount of 50% on purchase of: P-39-N0, B-25j-30(Soviet)"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tudod milyenek ezek az orosz játék fejlesztõk😊 Az I185 is repked szép számmal oszt csináltak pár darabot belõle.
Üdv😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ad 2: mivel ígyis-úgyis kijön az OBT szerver(hamarosan) úgy érzem, nincs értelme, azért a pár hétért.
Na de ha valaki tud egy jó indokot, miért pedálozzak CBT tagságért, hallgatom. Inkább az Arany Oroszlán az, ami csábító.
Gyorsan átfutottam néhány hitelesnek nevezhetõ könyvet és honlapot. Kijelenthetem, hogy a PE3 legénysége 2 azaz kettõ fõbõl állt PILÓTA és LÖVÉSZ MEGFIGYELÕ.És ha ehhez még valamelyik észlény még egy második tornyot is mutat nekem ezen a gépen akkor megcsókolom a seggét ahol akarja!!! Jó sokat tudhatnak a repülésrõl......
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Kérdésem lenne: Fejleszteném a lövészem képességeit a Pe3 ba. de nem engedi azaz piros mínuszos számot ír ki minden tulajdonságra mert, hogy csak egy lövészem van! De a peskában nincs is több!! Miért kell több lövész ahhoz, hogy az egyiket fejlesszem? Egymáson gyakorolnak? Mi ez a baromság? Persze következõ lövész meg 240 csillag ami évek alatt sem jön össze. Ez baki vagy valami furmányos ál logika van mögötte?
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A5-ös Fókával bemész(annak van négy gépágyúja is), emelkedsz, minden csapattársadat szépen elõreengeded. Megvárod (felhõben ha van)amíg lemennek szépen csatázni az ellenséggel, és csak amikor már az ellenek el vannak foglalva a csapattársaiddal, akkor magasról rázúzol az egyikre, fordulózás nélkül belelövöd a fél tárat, majd ugyanazzal a lendülettel földközelben elszáguldasz haza a reptér felé. Semmi kockázat nincs. Csatánként egyet lekapsz már jó, négy nap alatt csak összejön a tíz RB-ben.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Destroy 60/15/6 enemy aircraft and win 9 battles
Azért én erre mérget nem vennék, mert elég komoly sírás megy a forumon a mig17-ért és csak remélni tudom, hogy az F-9 Cougar is tiszteletét teszi a játékban. Ugyanakkor bízom abban, hogy a papíron létezõ német vasak messze elkerülik a játékot. Ami repült, protitpus volt, tesztelték, az oké (mint a ho229)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
mindegy ,csak bosszantó,hogy én nekem egy rohadt gépem nem tud ilyet 😊 én esküdni mernék,hogy valami szerver oldali számolási hiba miatt lehetséges ilyesmi.....
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a B-25 elég erõs, pedig csak 4 db 12.7-essel lövök vissza a vadászokra 😄 1-2 repülõ mindig beül mögém kényelmesen...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A medve nem játék.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a ludas ez a Japó gép jól látható,hogy küszködve emelkedik maximális szögben....jó viszonyítás a B17 ami 3 km-re van tõle! én 6000 méter körül jövök majd....hogy még ütõsebb legyen kicsit megnyomtam a gép sebességét egy hurokkal 550-580 kmh az én sebességem.....a Japi gyerek végig emelkedik...elõtte zúgok el -- jól érzékelhetõ,hogy kurvagyors vagyok....a japán gép utánnam fordul emelkedés után és 500 méterrõl folyamatosan lõ...közben én mintha légypapírba léptem volna, ott lövi a seggem és az iszonyatos sebesség különmbség ellenére szinte nem is távolodok.....szerencsére letudtam szedni,de a problémám érzékelhetõ bár nem az igazi ennél durvább "besorolások" is vannak,de már elfogyott a türelmem 😊
http://indavideo.hu/video/aces_2014-05-08_17-03-06-87_xvid
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezen mit csodálkozol ? Az egy kibebacsíter gép . 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
HOGYAFAXOMBA? de most komolyan
mondjuk sokkal kényelmesebb lenne ha visszafelé lehetne tekerni abban a szarban 😄