War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me410 hez is 2 lövészt kér (t) sokáig ostromolták a devet,hogy javítsák.Nem tom most hogy van.
Eagle16
" 9th of May for 24 hours starting from 08:00 GMT on the 9th of May 2014
Discount of 69% on purchase of: Yak-3, IL2, SU-2 M82
Discount of 50% on purchase of: P-39-N0, B-25j-30(Soviet)"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Coral Springs
Az mondjuk tény hogy a Pe-3 -nak nem csak egy variánsa repked a játékban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
Az nem lehet,hogy csináltak egy darab kísérleti vasat amibe beleszuszakoltak mégegy lövészt?
Tudod milyenek ezek az orosz játék fejlesztõk😊 Az I185 is repked szép számmal oszt csináltak pár darabot belõle.
Üdv😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja és még valami: német jetekrõl véleményed?
Ad 1: igen ritkán járok RB-re. AB-t tolom gyakrabban, de tervezem a jövõben, hogy azt is sûrûbben látogatom.
Ad 2: mivel ígyis-úgyis kijön az OBT szerver(hamarosan) úgy érzem, nincs értelme, azért a pár hétért.
Na de ha valaki tud egy jó indokot, miért pedálozzak CBT tagságért, hallgatom. Inkább az Arany Oroszlán az, ami csábító.
77PXDrebil
Most megfogtál!😊

Gyorsan átfutottam néhány hitelesnek nevezhetõ könyvet és honlapot. Kijelenthetem, hogy a PE3 legénysége 2 azaz kettõ fõbõl állt PILÓTA és LÖVÉSZ MEGFIGYELÕ.És ha ehhez még valamelyik észlény még egy második tornyot is mutat nekem ezen a gépen akkor megcsókolom a seggét ahol akarja!!! Jó sokat tudhatnak a repülésrõl......

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Pe-3asnak két tornya van a leírás szerint, ez két lövész. Tehát ahhoz hogy ne kapj levonást a lövészek képességeire, fel kell vinned a "number of experienced gunners" számát kettõre.

77PXDrebil
Údv mindenkinek.

Kérdésem lenne: Fejleszteném a lövészem képességeit a Pe3 ba. de nem engedi azaz piros mínuszos számot ír ki minden tulajdonságra mert, hogy csak egy lövészem van! De a peskában nincs is több!! Miért kell több lövész ahhoz, hogy az egyiket fejlesszem? Egymáson gyakorolnak? Mi ez a baromság? Persze következõ lövész meg 240 csillag ami évek alatt sem jön össze. Ez baki vagy valami furmányos ál logika van mögötte?

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Ne már ilyen, légy egy kicsit kreatívabb! <#smile>
A5-ös Fókával bemész(annak van négy gépágyúja is), emelkedsz, minden csapattársadat szépen elõreengeded. Megvárod (felhõben ha van)amíg lemennek szépen csatázni az ellenséggel, és csak amikor már az ellenek el vannak foglalva a csapattársaiddal, akkor magasról rázúzol az egyikre, fordulózás nélkül belelövöd a fél tárat, majd ugyanazzal a lendülettel földközelben elszáguldasz haza a reptér felé. Semmi kockázat nincs. Csatánként egyet lekapsz már jó, négy nap alatt csak összejön a tíz RB-ben.

Szerintem is változott, nagyon befolyásolni fogja az elõzetes tech tree-t a balance. Olyan értelemben, hogy nem volt ger jet és gyorsan bele rittyentettek párat + az idõhiány is bejátszik.
Így aztán marad a türelmesen megvárjuk, míg ki nem jön a nyílt szerver opció.
Nekem még 1 hét is kevés lenne ehhez. Pláne úgy, hogy 1-t lekapok, utána már tapadnak a s*ggemre, mint légy a papírra. Akkor aztán instant halál.<#smile>
Ezt még nagyon régen adták ki, lehet hogy azóta változott a véleményük (mint ahogy ezen nincs német mig-15 meg canadair sabre sem)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A schwalbe HG verziói tudtommal nem repültek, mégis ott vannak (persze az is lehet, hogy rosszul tudom).

még aznap "javítottak" a kiíráson 😄
Destroy 60/15/6 enemy aircraft and win 9 battles
Kapnak majd, talán. Ez a lista az összes tervezett repülõt feltünteti, sokuk nincs még bent. És az is lehet hogy meggondolták magukat némelyiknél.

Ezzel az event dologgal valami nem stimmel szerintem, ugyanis ugye Árkádban 60-at kéne kilõni, és Realban pedig 10-et. Nah most ugyebár a játék azt írja hogy az RB-re 4x ad. A 60 pedig ha elosztom 4-el nem 10-et ad hanem 15-öt. Akkor most mi is a helyzet. Jah és az event is úgy számnolja magát a játékban hogy 1 kill az 4-nek számít az RBn.

a.carkey
Hehe. A németek kaptak el B24-et? Nem is tudtam.

A medve nem játék.

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

tessék

Azért én erre mérget nem vennék, mert elég komoly sírás megy a forumon a mig17-ért és csak remélni tudom, hogy az F-9 Cougar is tiszteletét teszi a játékban. Ugyanakkor bízom abban, hogy a papíron létezõ német vasak messze elkerülik a játékot. Ami repült, protitpus volt, tesztelték, az oké (mint a ho229)
a.carkey
Apropó, nem tudnátok utoljára még 1x belinkelni a WT repcsilistáját, hogy mi fog még bekerülni. 1xûen nem találom, pedig vagy 2x volt már itt a fórumon csak áprilisban ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
VISZONT, végre kijavították a prém gépek szorzóját. Bármilyen tierben fejlesztesz velük, megadják a 130%ot. Visszafelé és felfelé is érdemes alacsonyabb tierbõl fejleszteni. Így már azért korrekt az egész. Nem pénzkidobás a prém gép.

A medve nem játék.

Én nem látok semmi igazán extrát. Oké, nem hihetõ, az AB ilyen. Rengetegszer elõfordulnak még cifrábbak is. Ez van.
tudom,hogy Árkád meg minden...,de látod mintha egyszerûen mögém raknák....hiába a bõdületes sebesség különbözet...

mindegy ,csak bosszantó,hogy én nekem egy rohadt gépem nem tud ilyet 😊 én esküdni mernék,hogy valami szerver oldali számolási hiba miatt lehetséges ilyesmi.....

Coral Springs
Mondjuk én is csinálok azért olyan mûsort hogy az enemy biztos megkérdezi magában ezt hogy, pedig nem vagyok cheater.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Eagle16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a B-25 elég erõs, pedig csak 4 db 12.7-essel lövök vissza a vadászokra 😄 1-2 repülõ mindig beül mögém kényelmesen...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az rendben van, hogy benne van a játékban, de nincs hozzá igazítva a gépekhez. Egy tollvonással kiszedhették volna, de nem tették. Én arra gondolok ha nem dõl be a game és a GF is szerez magának törzsközönséget, akkor reális esélyt látok arra, hogy lassanként felélesztik a képen látható dolgokat árkádosan implementálva. Igaz nem követem a fejlesztõk naplóját mit is terveznek. Csak theorycraft, mert láthatólag nem állnak le a modellek folyamatos tuningolásával.
Coral Springs
Ilyet a német gépek is megcsinálnak amúgy, pont tegnap volt egy hasonló szituáció egy FW 190 -el, mondom magamban esélyed sincs. Aha, úgy rámemelkedett 2km -t hogy aztán azt se tudtam hova kapkodjak. Persze lehet hogy korábban lejjebb ereszkedett így sebességben volt, passz. Ez amúgy RB -ben volt.

Vajon az Air killeket SB -n számolja CBT eventnél is? Mert akkor megyek trollkodni stukával meg Il-2 -vel... <#gonosz1><#zavart1>
Egybõl ahogy kicsit ismétlem kicsit nerfelnek az szövetségeseken (helyesen teszik) megy a nyivákolás. 😊 Pedig egyátalán nincs olyan drámai helyzet, mint a bomberek esetén. Valamelyik nap még alvás elõtt bele néztem colonelpanic SB streamjébe. A szerencsétlen D13-al ~3400m-rõl zuhant rá egy ruszki bomberre (a típusra nem emlékszem) szinte függõlegesen, olyan 700km/h-val haladt amikor elérte. Ugyan colonel kritelte a bombert, de az majdnem egy kósza találattal levitte a dora bal szárnyát. A gépe onnantól kezdve félre húzott, gondolom alig bírta irányítani, mert ki akart még gyorsan lõni akkor már hátulról egy IL2M-et. Persze az IL2M azonnal kivégezte a tailgunnerrel és tovareppent.
JethroHUN
Gondolom nem Õk játszanak akkor 5% nyerési aránnyal... faszom ki van ezzel a játékkal. Minden RB meccsem vereség...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szicilia,RB with P-39N, 6 air és 12 ground kill... ááá nem érte meg bemenni 😊
Volt egy giveaway, meg pár eventen jó rég.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tudok a hivatalos fórumon pár topikot ahol ezért a kijelntésért megköveznének 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
Nem emlékeztek, hogy az Douglas A-26 Invadert hogyan lehetett megszerezni? Most láttam elõször ilyet ... Meggyõzõ volt.

A medve nem játék.

de valami szerver oldali balfaxkodás lehet? ,mert én egy ilyen helyzetben csak azt látom,hogy pörög a távolság ezerrel és volt-nincs a delikvens akire lõnék....ugyanebben a meccsben volt egy másik srác aki ugyan rámhúzta a gépet fel is jött 1 km-re ,de láttam ahogy átesik a gépe.....pont úgy ahogy nekem szokott 😛

Her Laca
Ne görcsölj ezen, az FM az ilyen,ne keress korrektség benne. Alkalmazkodj ahhoz ami van mint mondták már itt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Van Helsing xD
mondjatok valami KKemény vadászt

mindjárt csinálok egyet valami kemény vadásszal ,hogy ha én vagyok az agresszor mi történik hasonló szituációban

00:40-él iszonyat módon látszik,hogy kb 3x annyival megyek mint a srác

nah elég szenvedõsen,de összehoztam sacc/kb a problémámat....

a ludas ez a Japó gép jól látható,hogy küszködve emelkedik maximális szögben....jó viszonyítás a B17 ami 3 km-re van tõle! én 6000 méter körül jövök majd....hogy még ütõsebb legyen kicsit megnyomtam a gép sebességét egy hurokkal 550-580 kmh az én sebességem.....a Japi gyerek végig emelkedik...elõtte zúgok el -- jól érzékelhetõ,hogy kurvagyors vagyok....a japán gép utánnam fordul emelkedés után és 500 méterrõl folyamatosan lõ...közben én mintha légypapírba léptem volna, ott lövi a seggem és az iszonyatos sebesség különmbség ellenére szinte nem is távolodok.....szerencsére letudtam szedni,de a problémám érzékelhetõ bár nem az igazi ennél durvább "besorolások" is vannak,de már elfogyott a türelmem 😊

http://indavideo.hu/video/aces_2014-05-08_17-03-06-87_xvid

JethroHUN
Még mindig kibaszott OP a rohadt nazi gépek... Semmi értelme nincs az RB-nek 99% a németek nyernek. Unistall.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

most az tök 8.....most épp Beaufighter volt....de ma már féltucatszor csinálta meg valaki más gépekkel is.....normál esetben ilyenkor max rádlõ valaki,de nem tudsz befordulni és utánna gyorsítani.....legtöbbször ilyenkor látom ahogy lebucskáznak vagy feladják egy sorozat után,mert én ugye ezerrel nyargalok nyílegyenesen õ meg manõverezett,emelkedett stb.

mit jelent az a magneto position?

Torzonborz
"Beaufighter"

Ezen mit csodálkozol ? Az egy kibebacsíter gép . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nézek valami frapset most

tessék most megint b+! 620-al!!!! megyek szembõl,alulról Baufighter olyan 3 km rõl kezdett rám EMELKEDNI!!!!!!!!!!!!! elzúg ALATTAM!!!!!!!! majd satu és mögöttem van és 450 méterrõl lövöldöz 15 násodpercig! én közben 580-600-al megyek!!!

HOGYAFAXOMBA? de most komolyan

replay-t neki aztán elemezni 😄
mondjuk sokkal kényelmesebb lenne ha visszafelé lehetne tekerni abban a szarban 😄