War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A PUMA század a legnagyobb magyar WT:AF klán, és mivel egy századba csak azt hiszem 80 ember fér, ezért van több is. A képességeik szerint soroljuk be az embereket a századokba, és idõrõl idõre fel le mozognak közöttük a teljesítményüktõl függõen. És igen, én az elsõben, ha úgy tetszik, a fõ században vagyok. Ha másra nem is, arra bizotsan alkalmas ez hogy megmutassa hogy nem vagyok éppen inkompetens a War Thunderben.
Szerintem te sem kedvelnéld, ha a régi IL-2es századodat gyúnyolná valaki.
de szerintem õ a prém gépekre gondolt, hogy abból "megnyertem" néhányat 😊
Mint a Vukk ban a varjú mikor mondja.Vadász úr! Fõ vadász úr!😊)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért én közelebb vagyok a harminchoz mint a húszhoz, és a fõ PUMA században vagyok, ha ez egyáltalán mond neked valamit, úgyhogy lehetséges hogy nem csak a szám jár, hanem némi eredményt is le tudok tenni az asztalra ha nagyon muszály. Egyébként többnyire igyekszem konstruktívan állni az értelmes emberekhez, és eszembe nem jutna egy értelmes, kultúrált, normális hangnemben író embert támadni. Csak éppen te ezeknek a feltételeknek nem felelsz meg, egyiknek sem.
A neo-munkásparasztokat viszont rosszul tûröm, ez igaz.
Minek reagálni olyanra amiamúgy felbosszant? Olimposzi magasságodból nem kell foglalkoznod az egyszeri tudatlanokkal, én aszondom 😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A medve nem játék.
"Egyébként nagyon fain, hogy csinálnak egy akciót, aminek a díja egy nagy büdös semmi..."
Amíg ilyen minõségû hozzászólásokat böffentesz be ide, addig ne várjál semmi konstruktívat.
(Egyébként csak hogy tudd, kb. egy hete léptem be úgy 1 hónap kihagyás után. Nem teljesítettem semmilyen eventet, mégis tudtam tankokkal menni az event fül alatt. Biztos öreganyám titokban játszott és õ teljesítette...)
No comment.
"Egyébként nagyon fain, hogy csinálnak egy akciót, aminek a díja egy nagy büdös semmi..."
No comment.
Egyébként nagyon fain, hogy csinálnak egy akciót, aminek a díja egy nagy büdös semmi...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

militaryfactory.com alapján:
Specifications for the
Petlyakov Pe-2 (Pawn)
Dive Bomber / Light Bomber
Focus Model: Petlyakov Pe-2 (Pawn)
Country of Origin: Soviet Union
Manufacturer: Petlyakov - Soviet Union
Initial Year of Service: 1941
Production: 11,427
Crew: 3
Length: 41.54ft (12.66m)
Width: 56.30ft (17.16m)
Height: 13.12ft (4.00m)
Weight (Empty): 12,954lbs (5,876kg)
Weight (MTOW): 18,730lbs (8,496kg)
Powerplant: 2 x Klimov M-105R water-cooled inline engines generating 1,100 horsepower.
Maximum Speed: 336mph (540kmh; 292kts)
Maximum Range: 932miles (1,500km)
Service Ceiling: 28,871ft (8,800m; 5.5miles)
Rate-of-Climb: 2,344 feet per minute (714m/min)
Hardpoints: 4
Armament Suite:
STANDARD:
2 x 7.62mm fixed machine guns in OR 1 x 7.62mm and 1 x 12.7mm machine guns fixed, forward-firing mountings in nose.
1 x 7.62mm machine gun OR 1 x 12.7mm machine gun in dorsal stations.
1 x 7.62mm machine gun in ventral station
1 x 7.62mm machine gun at midships (optional)
OPTIONAL:
Maximum ordnance load of 2,646lbs to 3,520lbs.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mióta bekerült a tankos rész a "rendes" játékba, azóta idõnként nálam volt tankos event az eventek között, pedig nem volt cbt hozzáférésem (és be is tudtam lépni az eventekbe). Akkor most mi változott ehhez képest?😄
utána bekerült a live szerverre event formában is, akinek van cbt hozzáférése az tud tankokkal menni ott is
Azt hittem, hogy a cbt-ben lehetõség van random battle-be való csatlakozásra is.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
-kilépsz a játékból majd visszalépsz
-letöltöd a tankos upgradet, amire indulásnál rékérdez
-ka kész, az eventsnél menüpontban, jobb fölül, játszol, mindennap délután 14:00-22:00 között.
de azért lépj ki és lépj be újra miután kész lettél 😊
elvileg a research táblán már ott lesznek a tank fül is a német/orosznál 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Akárhogy is, a szovjet repülõgéptervezés újabb remekének tûnik a megoldás. <#nyes>#nyes>
mára befejeztem a kötözködést 😄
A Pe-3 -on nem találtam ilyet...
én egybõl kiszúrtam 3 emberkét a gépben a harmadik hátra-lefelé fröcsköli a golyókat 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az új térképek ha végre megérkeznek valahára, akkor tesztelni kell õket, aztán javítgatni a hibákat stb.
Én alsó hangon két hónapot jósolok még neki, annál elõbb ez sajnos nem lesz Open beta.