War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A yak 3 (fõleg a P) már régen is elég tápos volt, 1.39-óta még nem mentem vele, most a yak 9-es szériával szenvedek már az összes megvan és op-nak finoman szólva egyiket sem lehet nevezni.
Látszik hogy ruszkik készítik a játékot, szárolják is magukat ezzel a victory day-es dologgal, azért egy kicsit lehetnének visszafogotabbak mert európa egy elég komoly részének ez nem volt valami nagy ünnep...
JethroHUN
Az Fw190 A-1 ekkora ócska vas, vagy a Yak széria ilyen hihetetlen jó?? Tier3-ba is tele van Yak3-mal. P39Q-val nem tudom lehagyni... 700-zal jön utánam. Ha meg én üldözöm max sebességgel, úgy felhúzza a gépet (10 feletti G-vel), hogy attól az én gépem széttörne. Az A-1-gyel meg most kezdem el játszani, de gond nélkül jön mögöttem a Yak-9, sõt alig lassul hozzám képest. Érdekes. Amúgy RB módban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ahogy tegnap se. A nagy Szovjetunió egyedúl legyözte a vilàgot..
Szigorúan orosz-német, mit vártál? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ma nincs event váltás?
Menjetek Ti is A10-el, az Usa verziónak a Br-je is alacsonyabb. Akkor lehet vitatkozni ki a nagyobb ászpilóta. Addig csak a körtét hasonlítjátok a banánhoz, pedig annyi a közös bennük h mindkettõ gyümölcs.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Ok. <#bohoc>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Akkor mostmár szabadon verheted a melledet, attól még senkit nem fog érdekelni. <#eljen>

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Örülök hogy beszélgetünk, idõm mint a tenger a hülyeségeidre.

Ezt az 1.39 -es FM report -ból szedtem ki:

Flight models settings closely meet the data sheets: P-39N-0 (USSR), P-63A-10 (USSR), P-63A-5 (USSR)

Tehát nincs teljesen kész, de közel áll a valósághoz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hmm. Összekevertem az A-5-el. <#zavart1>

Az A-10-nek csak FM-je nincs, a Messereknek meg kb. valós (kivéve az újfent elrontott F szériát)

Coral Springs
Nocsak. Akkor lehet hogy kimaradt néhány német gép a játékból, amelyekkel nem hozott még össze a sors tier 4 -ben ?

Pedig szándékosan arról beszélek hogy szerinted a P-63-asod ellen bedobott német gépek nem rosszabbak a tiédnél, és a gyõzelmeid a mérhetetlen zsenialitásod és ügyességed megkérdõjelezhetetlen bizonyítékai, szerintem meg a P-63 nem a valós ellenfeleivel néz szembe a játékban, hanem az említett, jócskán elavult technikával, ami ellen annyira talán nem nagy teljesítmény eredményeket elérni.

Coral Springs
Ehhez pedig az kell hogy ismerd a géped ? Mindennek ez a kulcsa, nem ?

109-el lehet fordulózni bizonyos gépek ellen és bizonyos határok közt. Csak azt érezni kell mikor hagyja abba valaki.
Coral Springs
Te szándékosan beszélsz teljesen másról mint amivel kapcsolatban én érvelek, vagy az intelligenciád meggátol a szöveg értelmezésében. <#fejvakaras>
Feleslegesen nem kell beröfögni, max akkor írj ha hozzá tudsz szólni a témához. Ha nem tudsz maradj csendben.

Az hogy találkoztál pár retardálttal akik éppen német gépekben ültek, nem bizonyítja hogy isten vagy. A kortárs német gépek nem rosszabbak a P-63-nál, csak éppen itt nem a kortárs német gépek ellen repül, hanem 2-3 évvel öregebb technika ellen, ami nagyon nem mindegy.

Coral Springs
Vagy akár megemlíthetném újra hogy tegnap 5 vs 2 -ben lehoztam egy sráccal egy csatát, az elsõ hullám az egy 3 vs 2 -es közelharc volt, ebbõl két német magassági fölénybõl támadott meg minket. A hülyék leálltak velünk fordulózni, meg is lett a sorsuk. Ezután a társammal megemelkedtünk, felkészültünk a maradék kettõhöz. Sok dolgunk nem akadt, az egyik lõtte az arty -t majd összetörte magát, nem sokkal késõbb a másik hasonlóképp járt. A másik. BnZ támadást úgy kell befejezni hogy összetörjük a gépet ? Biztos hogy a német gépek a szarok ?

Coral Springs
Tegnap volt egy csata, ahol talán ketten emelkedtünk az orosz team -bõl. Az összes többi gép, fõként Yak-9T lent kóválygott. Idõközben elõkerült
egy-egy szintén kóválygó német de a nagyjáról semmit sem tudtunk sokáig, én fedeztem fel õket kb 6km magasan, sûrû felhõként tartottak felém. Toltam is egy hátraarcot. A papírforma szerint innen a németeknek nyerniük kellett volna, mégis elvesztették a csatát. Ezt akárhogy is nézem, nem lehet arra fogni hogy a német gépek szarok.

Nem az irigykedésrõl van szó, hanem arról, hogy nemes egyszerûséggel írritál az ön fényezés, a legtöbb esetben semmi érdemre történõ menõzés amit napi rendszereséggel be mutatsz. Általában leszarom, de tegnap olyan kedvem volt, így hát megszóltam.^^ Ennyi. <#alien2>

Aláírom.Német ágon nincs ellenfele.Még a g2 sem az.Van g2-m meg cobrám is.Közelébe sem ér a g2.

Coral Springs
Itt nem a Cobra a lényeg. Bármikor, bármilyen géppel ha megosztok jó eredményeket, megy az irigykedés, valaki biztos agyalni fog azon hogy az a gép "op". Tegnap beszúrtam egy 900m -es kill -t, nem tudom hogy jön ehhez hogy a Cobra milyen gép, a 900m -es kill a cannon -al kétségtelen. Ha
a német gépekkel érnék el jó eredményeket akkor is lenne valaki aki ebbe belekötne. De már megszoktam, különösebben nem érdekel. <#nevetes1>

Her Laca
Ezen a cobra dolgon kár vitatkozni.Bár én csak Il2 és tapasztalat után mondhatom a kígyó az ha leáll vele egy fóka az közelharcban verhetetlen. Egy G2 megfogja,de már egy G6 megszenved vele.Ellenben 6k fölött siralmas volt.A fóka különben is tipikusan egy rácsapásos gép, pláne itt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Jaj. Most aztán megmondtad a tutit. Mégvalami ?

Érdekes amit írsz, lehet, hogy így van. Én csak azt vágom, hogy elég sokan azzal RB-znek és elég kemény velük bármit is csinálni, azzal a BR-el.
Én nem mutagatok erre meg arra. Én csak utalni kívántam arra a tényre, hogy a napi rendszereséggel elõadott ön sztárolásod mögött, nem áll akkora egetrengetõ istentelen brutális teljesítmény. <#bohoc>
"Nyilván azzal a géppel repül mindenki ami neki bejön, amihez a legjobban ért."

Én vágom mit akartál kihozni. Cobra a kedvenced, that's all. Ebben nem értem mi a különös (annak szól ez a comment, aki szkeptikusan áll hozzá), mindenkinek van egy bejáratott harci stílusa, mellé a kedvenc gépe ilyen egyszerû.
"Nem tudom, hogy a YAK-3 milyen volt régen," (kellemesen repülhetõ gép, de nincs trim /csak elevator/ így csak a rudder betaposásával lehet egyenesbe tartani.) Kicsit kényelmetlen, de pedállal pikk-pakk meg lehet szokni.

Egy teszt idõ intervellumra nerfelték a "dogfight IL2 eventre"(a gépen nincs boost, de 100%-nál gyorsan túlmelegedett, lassabban mint az alsóbb yakok). Most hogy kedvezmény adtak a max. repairra, arra gondolok, hogy vagy tesztelik a kevéssé nerfelt állapotot vagy csak a max repair cost idejére tették be a kedvezõ reptulajdonságait. Majd idõvel kiderül, per pill az pillanatnyi kedvenc ru gépemmé lépett elõ.
Coral Springs
Elvbõl nem repülök a német gépekkel, ám leginkább azt a stílust tolom én is amit a német gépek képviselnek. Ha ráfeküdnék szerintem 1-2 hét alatt kikupálódnák annyira hogy azokkal is megbasznám az AB -t, RB -t egyaránt. Az F4U 1c -t a halál faszába nerf -elték, de a mai napig bármikor repülök vele jó eredményeket érek el. Nincs mirõl beszélni.

Coral Springs
Nyilván azzal a géppel repül mindenki ami neki bejön, amihez a legjobban ért. Én amióta elkezdtem a játékot a Cobra variánsokkal repülök fõként, több mint egy éve. Arról viszont nem tehetek hogy te olyan géppel repülsz amihez nem értesz, utána meg itt mutogatsz hogy azzal a másik géppel könnyebb repülni. Ha nem jönnek be a német gépek ne repülj velük, ennyi.

Repülj tartósabban fw 190-el vagy bf 109-el és majd felvilágosodsz 😄 .

A-10el repültem eleget. Az egyetlen problémám a balfasz csapat volt, de SOKKAL jobban feküdt nekem az a vas, mint bármelyik német. Több kill, könnyebben, teljesen kézben tartva mindent. A német RB meg inkább szenvedés. Legalábbis nekem.
Coral Springs
Repülj Cobra -val RB -t, érjél el tartósan jó eredményeket, és majd felvilágosodsz magadtól.

Fõleg hogy a Yak 3p-t 1945-ben vetették be... 😊

Nem tudom, hogy a YAK-3 milyen volt régen, de most azzal a BR-el amije van, AB-ben, RB-ben, mindenhol elég komoly kis, idegesítõ dög lett. -.-
Sose értettem mi a kihívás bf-eket meg fw-ek lõni cobrával. Talán lassabb de minden másban jobb gép, mint a német felhozalat. De azért világosíts fel légyszíves.
Buffoltak a ruszkikon az alap yak 3-on tuti. Eddig full thr-el a dogfightos eventen pár perc alatt simán túlmelegedett most 15-20 percig röhögve megyek a hasonló br-os FW után.
"Nagy arccal".Ez miben merült ki?

Coral Springs
Mûvészkedtem megint, 900m -es kill. A csatát végül 5 vs 2 -ben hoztuk le a társammal, bár ez inkább az õ érdeme volt. Jöttek a germánok ám nagy arccal, el lett kenve szépen a szájuk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Visszavonom.A jó kis a-5 mindig a toppon van,még az f8f ellen is.

Her Laca
Eszemben sincs gúnyolódni,pusztán kicsit rászeretnélek ébreszteni arra,hogy nem illõ magas lóról beszélni egy másik sráccal ,még akkor sem ha téged bosszant a hozzászólása,kérdése,és még az sem jogosít fel senkit erre ha történetesen a legnagyobb Magyar Klánban (ezt a marhaságot sose értettem,mi az ,hogy klán,hiszen a repülõsök,század ,ezred stb szinten ténykedtek de mind1) tag valaki.
Ahogy Bástya elvtárs mondotta annó "szerénység elvtársak ,szerénység"

Nálunk annó ,és másnál is ugyan rang volt egy század tagjának lenni ,de sose viszonyultunk lekezelõen senkihez,mindig még ha komplett idióta kérdésekkel is jött valaki türelmesen elmondtuk akár századszorra is a dolgot ,pedig néha untuk mi is. Mi több sokakat meghívtunk egy szerverre is ,és élõben megmutattuk mit és hogyan kéne,mindennemû fellengzõsség nélkül.
Mindamellett a század tagság nem volt fokmérõje valaki tehetségének ,volt aki bármit körbelõtt 10 méterrõl,sose talált el semmit ,de szerettünk együtt repkedni ,mert a jó hangulat volt a lényeg.
Bocs a hosszú szösszenetért, csak azért írtam le mert mostanában kicsit visszatetszõek a válaszaid sokak felé,és tényleg jóindulatom je az ,hogy megnyilvánultam ez ügyben.<#integet2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

toocha
Sziasztok. Most akkor meddig kell lelõni az x/y/z mennyiségû repülõt a CBT-hez?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Mentem 1-2 kört német gépekkel.Mit mondjak.Húzok vissza az Op orosz és testvérei nemzethez.

a.carkey
Na, elfogytak a ruszkiknál a propelleres gépek. Most már ott is csak jeteket fejlesztek. A németeknél van még Me410bõl három, aztán ott is csak jetek. Kb. innentõl jön annyi fejlesztés, mint eddig összesen. 😄

A medve nem játék.

Juj meg hûha, most tisztelettudóan bebújok a sarokba. Egyértelmû, hogy itt labdában sem rúghatok, hisz te bent vagy egy fostos játék fostos klánjában, én meg nem. Te már boldogan halsz meg, mert letettél valamit az asztalra. Irigyellek...

(UI: A nyelvtanhoz is hasonló sikereket kívánok, ugyanis a "muszáj"-t pontos J-vel írják.)

Erre én azt szoktam mondani, hogy "A kor nem erény, állapot..."

<#gonosz1><#hehe>
és tudod milyen sokat repültem ezekkel? 😄
egyedül az invaderrel repültem 5 csatánál többet mert ugye azzal húztam ki az amcsikat pár napig 😄
prémek közül az amcsi hiennel játszottam sokat egyedül, az jó móka a többivel szinte semmit se..😊
Így van.Ko reisen,typhoon..stb..fél szavakból is :-)
Köszi! Még matekból is megbuktam :-)
ja nem dehogy ahhoz én nagyon béna vagyok 😄
szerintem az eventekre gondolt hogy azok közül kiszenvedtem néhányat a prémekért az invadert meg ugyancsak ilyen promózáskor szereztem meg 😊