War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ezt az 1.39 -es FM report -ból szedtem ki:
Flight models settings closely meet the data sheets: P-39N-0 (USSR), P-63A-10 (USSR), P-63A-5 (USSR)
Tehát nincs teljesen kész, de közel áll a valósághoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az A-10-nek csak FM-je nincs, a Messereknek meg kb. valós (kivéve az újfent elrontott F szériát)
Feleslegesen nem kell beröfögni, max akkor írj ha hozzá tudsz szólni a témához. Ha nem tudsz maradj csendben.
egy-egy szintén kóválygó német de a nagyjáról semmit sem tudtunk sokáig, én fedeztem fel õket kb 6km magasan, sûrû felhõként tartottak felém. Toltam is egy hátraarcot. A papírforma szerint innen a németeknek nyerniük kellett volna, mégis elvesztették a csatát. Ezt akárhogy is nézem, nem lehet arra fogni hogy a német gépek szarok.
a német gépekkel érnék el jó eredményeket akkor is lenne valaki aki ebbe belekötne. De már megszoktam, különösebben nem érdekel. <#nevetes1>#nevetes1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én vágom mit akartál kihozni. Cobra a kedvenced, that's all. Ebben nem értem mi a különös (annak szól ez a comment, aki szkeptikusan áll hozzá), mindenkinek van egy bejáratott harci stílusa, mellé a kedvenc gépe ilyen egyszerû.
Egy teszt idõ intervellumra nerfelték a "dogfight IL2 eventre"(a gépen nincs boost, de 100%-nál gyorsan túlmelegedett, lassabban mint az alsóbb yakok). Most hogy kedvezmény adtak a max. repairra, arra gondolok, hogy vagy tesztelik a kevéssé nerfelt állapotot vagy csak a max repair cost idejére tették be a kedvezõ reptulajdonságait. Majd idõvel kiderül, per pill az pillanatnyi kedvenc ru gépemmé lépett elõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy Bástya elvtárs mondotta annó "szerénység elvtársak ,szerénység"
Nálunk annó ,és másnál is ugyan rang volt egy század tagjának lenni ,de sose viszonyultunk lekezelõen senkihez,mindig még ha komplett idióta kérdésekkel is jött valaki türelmesen elmondtuk akár századszorra is a dolgot ,pedig néha untuk mi is. Mi több sokakat meghívtunk egy szerverre is ,és élõben megmutattuk mit és hogyan kéne,mindennemû fellengzõsség nélkül.
Mindamellett a század tagság nem volt fokmérõje valaki tehetségének ,volt aki bármit körbelõtt 10 méterrõl,sose talált el semmit ,de szerettünk együtt repkedni ,mert a jó hangulat volt a lényeg.
Bocs a hosszú szösszenetért, csak azért írtam le mert mostanában kicsit visszatetszõek a válaszaid sokak felé,és tényleg jóindulatom je az ,hogy megnyilvánultam ez ügyben.<#integet2>#integet2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A medve nem játék.
(UI: A nyelvtanhoz is hasonló sikereket kívánok, ugyanis a "muszáj"-t pontos J-vel írják.)
<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
egyedül az invaderrel repültem 5 csatánál többet mert ugye azzal húztam ki az amcsikat pár napig 😄
prémek közül az amcsi hiennel játszottam sokat egyedül, az jó móka a többivel szinte semmit se..😊
szerintem az eventekre gondolt hogy azok közül kiszenvedtem néhányat a prémekért az invadert meg ugyancsak ilyen promózáskor szereztem meg 😊