War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A német P-47 sok pályán a levegõben kezd a bombázók között. Nem tudom miért, de így van.
a.carkey
Ebbe sajna nincs benne mindegyik. 😞

A medve nem játék.

Itt nézz körül, elsõ blikkre nem találtam ilyen gépet a listában, de hátha eszedbe jut:

Release tree

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Ez elég gyenge érv volt, remélem tudod.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Tegnap láttam egy gépet, életemben nem láttam még. Cos2, COC2, SOS2, SOC2 valami ilyesmi lehetett, de nem az OS2 volt, mert három betû egy szám volt kiírva mögötte. Éppen T4ben voltam a britekkel, ha ez segít. Szerintem valami eventtel megszerezhetõ, de nem megvehetõ prém lehetett, de nem találom a listát ahol minden játékban lévõ gép (megszerezhetõ és megvehetõ) benne foglaltatik. Talán japó volt, de nem merek rá megesküdni.

Másik kérdésem, hogy a Do-217 verziók közül miért az E2-E3 a T3, és a K1-M1 a T4? Csak mert az E variánsokon elõl jobb a fegyverzet és mindegyik variáns ugyanazt tudja minden paraméterben. Nem értem a logikát, hogy egy sokkal jobb német T3as bombázót egy sokkal szarabb T4es vált, még ha típus alapján a T4es K1-M1 is volt késõbb. A fegyverzet nélküli Aradoról már ne is beszéljünk, különösen mivel annak volt védõfegyverzetes verziója is ...

A medve nem játék.

Ezt erõssen kétlem. Szerintem szimplán csak maxos, ellentétben az átlag p47 játékos gépével.
Coral Springs
Amúgy rájöttem miért repked sok német P-47 -es mostanában, a Cobra -ban nem volt még annyira feltûnõ, repülnöm kellett egy kicsit a Corsair -el. Miközben én még 3 ezren erõlködtem felfele magam, addig négy német P-47 jelent meg az egész team felett úgy két, két és fél km -el magasabban. Holott az amerikai társaik nálamnál nem sokkal jutottak magasabbra. A német verzió buffolva van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Közbe megmentettem Grozniy -t is a pusztulástól.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Még mindig jó az A-20G. De nem azt kell használni ami hátul van, hanem ami ott van elõl. <#nevetes1>

túl jó vagy 😛 😄
Gondoltam megpróbálkozok a sim móddal ma is. Vártam 7 percet a Hellcatben az eventre, nem tett be. Utána vártam 10 percet a MiG-3-al, nem tett be. Utána vártam még 5 percet a 109 E-3-al, azzal se tett be. Nézegettem a számokat, kb. percenként összerakott egy csatát, de engem mindbõl kihagyott. Diszkrimináció! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

<#wave>

RAZOR27
na így már értem ^^ Köszi srácok. Kicsit még elvagyok veszve, de alakul a dolog. A történelmi módot még nem mertem kipróbálni, csak tutorialok alatt. Gondolom ott összegyûrnék az arcom egybõl 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ha tier határon van a gép BR-je és nincs fejlesztve lentebb rakja az MM.
A gépek battle ratingje (ez a gép adatlapján levõ számozás) alapján sorolja be a gépeket a csatákba, a tiereknek csak a fejlesztésben van szerepük.

Pl. a tier 1-es He-112 B-1 BR-je 2.7, míg a tier 2-es Bf 109 E-3 BR-je szintén 2.7.

battle rating, gép fejlesztett állapota, utolsó játékbeli eredmények vannak súlyozva, az alapján sorsol az MM.
RAZOR27
sziasztok! a matchmaking mi alapján válogatja össze a játékosokat? rank 1-es repcsikkel is szoktam olyanokat látni amik kettesnek vannak megjelölve. Szóval akkor az számít hogy a research ablakban bal oldalt milyen rank-ba esik, vagy maga a gépen lévõ számozás? Mert látok itt az elsõ rank soraiban kettes gépeket is. Tudom noob kérdés, de most kezdtem nemrég aztán kíváncsi vagyok.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

*dolgot
Ezt a me 410A-s dolgot nem olyan nehéz kivitelezni, mint amilyen látványos. Nagyon kezes a gép. Ugyanezzel a módszerrel voltam ladder 8. Az a baj ezen az eventen az idõ szorít, nagyjából két bomberre van idõd, mert vissza kell másznod magasra, hogy újra rájuk ess, de közben az US vadászok bármikor kilõhetnek. Szinte mindig az US oldal nyer hiába veszik oda 1-2 halálcsillag.
Nah jó, ez zseniális! <#taps><#nevetes1>
Ezt a németül éneklést hívják fából vaskarikának, úgy hiszem. <#nyes>

Azt nem is hallottam, le volt halkítva <#idiota>

Ez a zene 😄 Mintha csak a vasárnapi ebéd után sziesztáznának 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
<#nevetes1> <#eljen>

Torzonborz
Ja , rajta kívül még 2en voltak a seggemben. 😄
Nagy élmény volt.
De jól nyomja a gyerek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szép 😄
Innen a második áldozat ismerõs lehet Torzonborz kollégának:

Coral Springs
Kivéve ha egérrel nyomták volna õk is, sokat javult volna a célzóképességük. Szórása a 37 -esnek pedig itt is van. Továbbá itt a játékban sem sokan szeretik, rajtam és még néhány elvetemültön kívül.

Coral Springs
Kell 180 ezer RP az utolsó orosz jet -be, és megvan majdnem az összes orosz gép, én már nem a gépfejlesztésért játszok. A társam Yak-9T / K -val ment. A legnagyobbat pukkanó puskákra elég jól ráérzett õ is.

Köszi!
😊

Akkor a mai nap 2-0 nekem. Bár AB volt, farmolni az jobb. Prem spittel, premmel együtt, stabilan lehet 35-40k rp-t hozni óránként.
Az ügyesebb 😊
Szicília. Ma bejött egy klán 4 b-24-el. Én védtem az utolsót, aki lemaradt. 10 perc alatt kidobták az airbaset nekem csak egy assist jutott, a B-24 maradéka, amit oda vetett 😊)
Ezt honnan veszed?
Pokriskin biztos, hogy használta. Elég volt egyszer eltalálni valamit és ezt a tulajdonságát értékelték is.

B-X .... nem csodálkozom 1-2 hittel beviszi egy critet.

Rühellem õket, irányított rakétákkal szedném õket lefele. 😊

Lehet már kifárasztották 😊(vagy ésszel támadott,meg szerencsével)
Hol nézed,hátha benne leszek a tévében 😊
Csupán kíváncsiságból egy egy amcsi prem spit mk9 vs. spit mk22/24. Ki nyeri a dogfightot?
Az elõbb egy live streamen egy B-24 lelõtt egy Do-217-est meg egy Bf 109 G-t, aztán egy Ju-87D lõtte le. Pont az?

Épp ez a troll hiányzott...Most is iwo jimát csinálnaj a bomberek sicilyn..
a.carkey
T hányas lesz?

A medve nem játék.

Felhúztam magamat, squadban bementem p-26-ossal a T3-as csatába, leszedtem egy do-217-est...
Nem maradsz le semmirõl. Nekem sikerült a dolog, de eddig kétszer ha beléptem a tankokhoz. Nincs ez még kész annyira, hogy komolyan élvezhetõ legyen.

a.carkey
Na kiléptem. Enemyéknél Samisfullmetal néven a gyerek 20 lelõtt gépnél járt és 50:50 volt az állás reptércapben ...

A medve nem játék.

Áááh, feladom. A 9 gyõzelem megvolt, de a 60 lelövés, ha összefosom magam, akkor se jön össze. Úgyhogy ennyi volt a CBT-tagság, engem az se érdekel, ha 2 év múlva jön ki.<#shakehead>
Nyolc 12.7mm-es és egy 75mmes tarack! KELL! <#vigyor>

Ez lesz az új csúcs-troll sb-n 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Avval a retek nagykalával szinte csak bombert lehetett eltalálni😊Szerencsével! Nem is igen használták,legfõképp nem az említett ászok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.