War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Szerintem bõven jó lesz a Yak-9T -vel egy szinten, az orosz Airacobra már most 3.7 -es, de nem csak a K-1 hanem az is amit én használok. Még a régi FM -el nem lenne érett elõtte se volt szar.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

JethroHUN
Akkor ennyit az Airacobra-ról... R.I.P.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem felhõtlen az öröm..
More ninja nerfs:

Mustang Mk IA is now 5.7 (as mentioned before and still incredibly xxxx)

P-38s are now 3.7

P-39s are now 3.7 (this includes the premium soviet P-39K-1)

B-17Es are now 5.0

Bf 110C-4 is now 2.3

FW 190D-13 is now 6.0

Several SB2s are now 2.3 and 2.7

Tempest V is now 6.0

And on the subject of ninja changes, here are some HIGH-larious buffs:

P-63A-10 is now 4.0 (this includes the soviet Premium version)

F8F-1 is now 5.3!!!!!!!

F86F-2 is now 8.3!!!!!

Yak-9U is now 4.3 (HAHAHAHAHAHAHA!!!)

Tu-2S is now 5.7

Yak-15s are now 5.7

Tempest V Vickers P is now 4.3

Ki-102 is now 3.7

Some deserved changes:

A6M2s are now 3.3

A6M5 is now 4.7

A6M5 Otsu is now 4.7

N1Ks are now 5.7

Me 163 is now 8.0 (this was kinda deserved)
Coral Springs
Nagyon rákaptam az A-20G -re, a bombákat lecseréltem rakétákra, azt olyanokat dartsozok vele hogy el se hiszem. <#nevetes1> <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A bomba maga lehet hogy 4 tonna, de az is számít, hogy mennyi és milyen robbanószerrel van töltve.

Pl. egy Tallboy bomba teljes súlya 5400 kiló, de a robbanóanyag benne csak 2000 kiló körül van (nem tudom pontosan).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

attól hogy nehéz még lehet h szar mint bomba 😄
a.carkey
Nem tudom, de ha átszámolom, 1800 kiló körül van egy 4k fontos bomba. Na már most, a japó 800 kilósból 3 kell egy bázis lerombolásához. Nem fair, hogy marad 1% nem lerombolt bázisrész 2db 4k fontos ledobása után. 😊

A medve nem játék.

Azt nem tudom, hogy észrevetted-e de a 4k fontos bomba inkább hasonlít egy baszott nagy hordóra, mint bombára. Biztos semmi köze nincsen ennek semmihez...
a.carkey
Na már igen.

Ki-45 széria kap pilótafülkét. 😊

F4U-1a-re lehet majd bombákat aggatni. 😊

A medve nem játék.

jelentkezz be a fõoldalon aztán újra katt a linkre és menni fog
a.carkey
Nem tudom megnézni ... 😞

A medve nem játék.

Dev Server

Új repülõk, új map, sokat módosítottak a tech treen, stb... 😊
Fura Alak
Nem néztem, de: <#eplus2>

a.carkey
Azt nem tudom, hogy megfigyeltétek-e, hogy a legutóbbi patch óta ha bombázón átváltotok lövészre, és nem tüzeltek, akkor a többi lövész sokkal pontosabban lõ? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Na ezért nem fair, hogy a brit 2x4k fontos bombák nem= US 8x1k fontos bombákkal! Lequrod a bázisra, és marad 1%! amit nem pusztít el. Hogy ez bug vagy más, nem tudom, de pl. bombázod a repteret, ledobsz 2x4k lbs-t és levesz 5%ot! Ugyanez 8x1k lbs-el, és levesz majdnem 35%ot. Vizuálisan a 2x4k lbs-es hagy két qurva nagy krátert a kifutón amibe beleférNE két tank és beleeshetNE egy leszálló gép, míg a 8x1k lbs-es hagy némi bombatölcsért amiben max. egy gyalogos férne el tölcsérenként. Ráadásul még vesztettünk is, pedig a vámpír ma olcsóbb ...

A medve nem játék.

Akkor a B-1 tényleg erõsebb 30 lóval.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Fura Alak
He 112 B-0: Jumo 210C
He 112 B-1: Jumo 210Ea
He 112 B-2: Jumo 210Ga

A prém német p-47-eseket sorra szedem le a jenki kollégájával és még nem kaptak el a német mennydörgések szinte soha (1 kivétel, szembe támadott és mind a ketten lezúgtunk).

OFF
A minapi ki-a-jó-pilóta-féle-faszméregetéshez hozzászólván: nem az a jó pilóta aki egy típust v. típuscsaládot repült hanem aki bármely típust képes kitanulni és eredményesen repülni vele - ezek Édesapám szavai mikor felhoztam hogy éppen errõl megy a vita a fórumon.
"Prémium géphez nem jár ész is" - az mi kis géppárunk egyik mondása.
Egyébként nekünk van egy szokásunk, a prémium géppel elért eredményeket nem vesszük tényleges eredménynek, mindegy hogy melyik típus és hogy mennyi killt ért el vele, ha megakarjuk ítélni úgyis a legjobb nem prém-gépes statját nézzük...
De a prém Typhoonnak régi féle kabinja van, a nem prém Typhoon pedig az Ib /late verzió, lehetnek más különbségek is.

A He-112 B-nek is van 0 és 1-es változata, a B-1 a prémium, 2.7 battle ratinggel, a B-0 a sima változat, 2.3 battle ratinggel. A két gép között elvileg csak a jutalmazásuk a különbség, bár hallottam már olyat hogy a B-1-nek erõsebb a motorja, de ezt nehéz elhinni. Tehát van ellenpélda is.

a.carkey
Kivétel a brit Typhoon, Hellcat, japó Bf109E3, Corsair, amcsi Bf109F4 ...

A medve nem játék.

Egyetértek, igazad van. Azért pár dolgba bele "javítok"

A prém typhoonnak 3.7 a BR-je, a nem prémnek 4.7 pedig ~ugyanaz a 2 vas. Hozzáteszem szerintem a 3.7 a reálisabb BR.

Viszont a prém p51-nek 5.0 a BR-je míg a nem prémeknek 4.7. Szerintem itt a reális BR az 5.3 lenne mindegyik p51-nek. 😛

De ha már ennyire belelendültem a BR-be és éppen szó is van a spitekrõl, én simán 5.7-6.3 közé tenném a 2 griffon spitet. <#alien>
Uhh..igazad lehet.Tényleg.Sorry.

Szerintem a Spitek "emelkedésmérõje" nem m/s-t mutat, esetleg láb/s, vagy valami olyasmi.

FW d13 semmivel nem jobb mint egy d12 vagy d9.Zero prém semmivel nem jobb mint a nem prém zérók.A typhoon prém semmivel nem jobb mint a sima.A p51 szintén.Ezeket megvettem.A többirõl nem tudok "nyilatkozni".

Most voltam rb-ben dover mapon.1-2 száraz adat.Kép nincs sajnos,nem csináltam.+ mk22-vel mentem.Folyamatos weppel 6 perc után értem el a narancs 130 fokot(hûtõvíz)4400-4500 méter között voltam.A gép mûszerfalán a visszajelzõ 35m/s feletti értéket mutatott emelkedésnek(?).Folytattam a wepet 135 fokig(itt már piros lett).Ekkor 5150 méteren voltam.Majd visszavettem 10 fokra az emelkedést és 1:10-20 perc alatt 78%-on visszahûlt 128 fokra.Ekkor már kb olyan 5500-5900 méter között voltam.És kb az indulástól eltelt 7 perc.Majd az elsõ rázuhanás alkalmával le is hûtöttem 110 fok alá.Az olajjal egész végig narancs határ alatt voltam.A véleményem hogy mocskosul jól emelkedik,nincs evvel baj.

level 77 400+ óra game 😊 tapasztalatom 😛

Bizonyítékot. Nem tudom, én valahogy ennél többre tartom Gajinékat. Ettõl még lehet igazad, de mondom: bizonyísd, érdekel, kíváncsi vagyok.
---> én pl

raktam is be SS-ot

minden PRÉM gép buffolva van a sima verzióhoz képest! mind kakaterisztikában ,teljesjtményben és szerkezeti erõsségben! aki más mond az ma kezdte

Ki volt aki megemlítette a spit mk 24 melegedés és hûtés problémát?

Ja persze, rizspapír power 😄

Égni is jobban tudnak 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én a Ki-84-esek 20 millisével nem tudok célozni. Egyszerûen nem érzem, soha nem oda megy, ahova akarom.
Zérokkal megy minden, azon nem ho-5 ágyú van, hanem type99. Ez valami bug? Kilövök rá 200+ lõszert és egyetlen egyszer nincs találat, csak ha 100 méteren belül vagyok, vagy tökegyenesen repül elõttem. A deflection shooting teljesen felejtõs, akárhova is próbálom belõni.
Tapasztalat valakinek?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Biztos nem ment még zéróval.Sok a hülye aki leáll velük fordulózni.Fõleg a spitfire userek a prém spiteikkel azt hiszik õk az istenek.Ezért lehet sok killt elérni velük.

Hát hallod, pedig a Zérókon rendesen befog minden kormányfelület 550 körül, utána alig bír fordulni. A Ki-84-et meg kifejezetten arra csinálták, hogy az amerikás gépeknél mindent egy kicsit jobban tudjon (a zuhanást nem tudom, de emelkedni meg fordulni biztos hogy jobban tud, és a fegyverzete se kíván 2 rácsapást).

JethroHUN
Ezt a kurva japánt kijavíthatnék mert röhej mennyire "broken" Lerázhatatlan ill. utolérhetetlen 600 felett repülõ közbe tökéletesen manõverezhetõ Reisen kibaszott vicc. 20G-s kanyarokat minden gond nélkül lehet vele csinálni... K-84 meg mi akarna lenni? Valami ultimate szuper repülõ noobknak? Mindent legyorsul, túl emelkedik, lefordul. Bárkinek megnézem a profilját aki japánnal nyomul, 10-50x KDR-el játszik...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Coral Springs
Ha top jet -et szeretnél elég ha az F9F-2 alkatrészeibe beletolsz egy kis aranyat, bõven jó az is. Fejlesztések nélkül még a MiG-15 is egy szar.

Lenne egy kérdésem. Kiszedtem az elsõ jetemet ami az f9f2 lett. Nincs is vele semmi gondom hozza amit elvárok, de a következõ lépésben szeretnék egy top jetet amivel igazán bele lehet merülni a jet harcba. A problémám az, hogy nem tudom, hogy ezt az f9f5 megadja-e.
Ami elérhetõ közelségbe van a maradék 2 nap prememmel az a német mig15, a komet, talán a shooting star és a már említett f9f5.
Milyen hangja van már 😄

Hát nem tudom, én a p47-et ízig vérig vadásznak használtam. 😛 Kellett tenni egy "finom kis" kitérõt a map széle felé 5k magasságig, de onnantól dara.
Ha szerencséd van, akkor egy head on közben átrepülsz rajta és nem ütköztök össze. 😄

Tekintve hogy a prém verzióhoz nincsenek bombák és rakéták, tehát csak vadászként tud vitézkedni, amiben nem túl jó, szerintem szándékos ez, nem bug. Valamivel használhatóvá kellett tenni azt a gépet.

Cobra.
Jó lenne head on attackra, meg hátulról is nehezen lõnék ki <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Coral Springs

Igen, igazad van. Szerintem (és remélem), hogy figyelmetlenség/balfaszság az oka, és nem szándékos elõny juttatása egy prém gépnek, mert az pofátlanság.

ÉS igen, inkább csináltam, én is kíváncsi voltam rá, és szeretem ha igazam van, és bizonyítani is tudom. 😄 De végülis nézõpont kérdése, mindkettõnknek igaza volt.
Coral Springs
Inkább csináltál egy full tesztet, mint hogy egy mondatban leírtad volna mi lehet az észrevételem oka. <#nevetes1>

Coral Springs
Lényegében nem volt alaptalan a feltételezésem, #33249 -ben ott a válasz.

Nincs buffolva, ámde szinte minden pályán a levegõben kezd. Ettõl eltekintve azonos az amcsi verzióval.

A prém verziójú gépek technikailag teljesen azonosak a nem prémekkel a játékban.

Külömbségek:

Lényegében csak a hõmérséklet. De az meg a teszt mapok külömbsége.

Viszont az, hogy bármilyen vadász a levegõben kezdjen magasan és így szerezzen elõnyt, eléggé komoly faszság a gajintól.
Szerintem szimplán baromság azt feltételezni, hogy a NÉMET P47 buffolva van, mert csak és pont. Én ezt abszurdnak gondolom. Mentem is 2 test flightot.

RB
45 min fuel ( ez a németbe ~42. perc, amcsiba ~46. perc)
reference models (azaz elvileg maxos gépek)
flaps off
max gáz, stopper indít
200-nál 15 fokos emelkedés
250-nél kerék be
275-nél 20 fokos emelkedés

3 percnél print screen