War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
More ninja nerfs:
Mustang Mk IA is now 5.7 (as mentioned before and still incredibly xxxx)
P-38s are now 3.7
P-39s are now 3.7 (this includes the premium soviet P-39K-1)
B-17Es are now 5.0
Bf 110C-4 is now 2.3
FW 190D-13 is now 6.0
Several SB2s are now 2.3 and 2.7
Tempest V is now 6.0
And on the subject of ninja changes, here are some HIGH-larious buffs:
P-63A-10 is now 4.0 (this includes the soviet Premium version)
F8F-1 is now 5.3!!!!!!!
F86F-2 is now 8.3!!!!!
Yak-9U is now 4.3 (HAHAHAHAHAHAHA!!!)
Tu-2S is now 5.7
Yak-15s are now 5.7
Tempest V Vickers P is now 4.3
Ki-102 is now 3.7
Some deserved changes:
A6M2s are now 3.3
A6M5 is now 4.7
A6M5 Otsu is now 4.7
N1Ks are now 5.7
Me 163 is now 8.0 (this was kinda deserved)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pl. egy Tallboy bomba teljes súlya 5400 kiló, de a robbanóanyag benne csak 2000 kiló körül van (nem tudom pontosan).
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A medve nem játék.
Ki-45 széria kap pilótafülkét. 😊
F4U-1a-re lehet majd bombákat aggatni. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.

A medve nem játék.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
OFF
A minapi ki-a-jó-pilóta-féle-faszméregetéshez hozzászólván: nem az a jó pilóta aki egy típust v. típuscsaládot repült hanem aki bármely típust képes kitanulni és eredményesen repülni vele - ezek Édesapám szavai mikor felhoztam hogy éppen errõl megy a vita a fórumon.
"Prémium géphez nem jár ész is" - az mi kis géppárunk egyik mondása.
Egyébként nekünk van egy szokásunk, a prémium géppel elért eredményeket nem vesszük tényleges eredménynek, mindegy hogy melyik típus és hogy mennyi killt ért el vele, ha megakarjuk ítélni úgyis a legjobb nem prém-gépes statját nézzük...
A He-112 B-nek is van 0 és 1-es változata, a B-1 a prémium, 2.7 battle ratinggel, a B-0 a sima változat, 2.3 battle ratinggel. A két gép között elvileg csak a jutalmazásuk a különbség, bár hallottam már olyat hogy a B-1-nek erõsebb a motorja, de ezt nehéz elhinni. Tehát van ellenpélda is.
A prém typhoonnak 3.7 a BR-je, a nem prémnek 4.7 pedig ~ugyanaz a 2 vas. Hozzáteszem szerintem a 3.7 a reálisabb BR.
Viszont a prém p51-nek 5.0 a BR-je míg a nem prémeknek 4.7. Szerintem itt a reális BR az 5.3 lenne mindegyik p51-nek. 😛
De ha már ennyire belelendültem a BR-be és éppen szó is van a spitekrõl, én simán 5.7-6.3 közé tenném a 2 griffon spitet. <#alien>#alien>
raktam is be SS-ot
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zérokkal megy minden, azon nem ho-5 ágyú van, hanem type99. Ez valami bug? Kilövök rá 200+ lõszert és egyetlen egyszer nincs találat, csak ha 100 méteren belül vagyok, vagy tökegyenesen repül elõttem. A deflection shooting teljesen felejtõs, akárhova is próbálom belõni.
Tapasztalat valakinek?
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ami elérhetõ közelségbe van a maradék 2 nap prememmel az a német mig15, a komet, talán a shooting star és a már említett f9f5.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ÉS igen, inkább csináltam, én is kíváncsi voltam rá, és szeretem ha igazam van, és bizonyítani is tudom. 😄 De végülis nézõpont kérdése, mindkettõnknek igaza volt.
A prém verziójú gépek technikailag teljesen azonosak a nem prémekkel a játékban.
Lényegében csak a hõmérséklet. De az meg a teszt mapok külömbsége.
Viszont az, hogy bármilyen vadász a levegõben kezdjen magasan és így szerezzen elõnyt, eléggé komoly faszság a gajintól.
RB
45 min fuel ( ez a németbe ~42. perc, amcsiba ~46. perc)
reference models (azaz elvileg maxos gépek)
flaps off
max gáz, stopper indít
200-nál 15 fokos emelkedés
250-nél kerék be
275-nél 20 fokos emelkedés
3 percnél print screen